!!! DEVELOPMENT MODE !!!

'Επεσαν πείνες στον εφοπλιστικό κόσμο. Γνωστός εφοπλιστής ζητάει ρεφενέ για το μήνα του μέλιτος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Machine ghost

Re: 'Επεσαν πείνες στον εφοπλιστικό κόσμο. Γνωστός εφοπλιστής ζητάει ρεφενέ για το μήνα του μέλιτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Ναύτης έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:14
Machine ghost έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:07
Ναύτης έγραψε: 19 Αύγ 2024, 08:41
Γιέπ.
Μετά τη θερινή ραστώνη, τον Οκτώβριο, τα σπουδαία.
Σπουδαία που λέει ο λόγος δηλαδή, απλώς ο ναυαρχούκος θα ρίξει ένα τελευταίο σφουγγάρισμα και θα κλείσει την πόρτα. Μπορεί και η Τζάκρη, δεν είμαι σίγουρος.
ρε σεις εκείνο το έξοχο δείγμα η διαταραχήλ, τι απόγινε;
την απήγαγε ο Αρίστοςστο mother ship για πειράματα;
Τελευταία πολιτεύτηκε με τον Τράγκα νομίζω. Μετά χαιρέτησε ο Τράγκας τον πλάτανο και το ραχηλάκι το κέρδισε το τελεβίζιο.

https://x.com/queenmikaela_/status/1712 ... C9rwg&s=19

Μεγάλη απώλεια για τη διεθνή πολιτική.
αμαν! αυτή χτύπησε πάτο και έκανε γκέλα!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: 'Επεσαν πείνες στον εφοπλιστικό κόσμο. Γνωστός εφοπλιστής ζητάει ρεφενέ για το μήνα του μέλιτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Τ@ τοξοβόλ@ δεν βλέπω, πού 'ναι αυτ@; Δεν φαντάζομαι να τ@ προσέλαβε το ζεύγος ως καμαριέρ@ και να τ@' χει στείλει από τώρα για να συγυρίσει το σπίτι στο νιού γιόρκ, όπου θα μείνουν όλοι μαζί, μονίμως, απ' τον χειμώνα; Μεγάλο σπίτι ρε, αλάνα, θα τ@ κοψομεσιάσετε τ@ καψερ@.
Machine ghost

Ναύτης έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:27 Τ@ τοξοβόλ@ δεν βλέπω, πού 'ναι αυτ@; Δεν φαντάζομαι να τ@ προσέλαβε το ζεύγος ως καμαριέρ@ και να τ@' χει στείλει από τώρα για να συγυρίσει το σπίτι στο νιού γιόρκ, όπου θα μείνουν όλοι μαζί, μονίμως, απ' τον χειμώνα; Μεγάλο σπίτι ρε, αλάνα, θα τ@ κοψομεσιάσετε τ@ καψερ@.
τι έπαθες με τα παπιά; το γνωστό μας τοξοβόλο ;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Machine ghost έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:29
Ναύτης έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:27 Τ@ τοξοβόλ@ δεν βλέπω, πού 'ναι αυτ@; Δεν φαντάζομαι να τ@ προσέλαβε το ζεύγος ως καμαριέρ@ και να τ@' χει στείλει από τώρα για να συγυρίσει το σπίτι στο νιού γιόρκ, όπου θα μείνουν όλοι μαζί, μονίμως, απ' τον χειμώνα; Μεγάλο σπίτι ρε, αλάνα, θα τ@ κοψομεσιάσετε τ@ καψερ@.
τι έπαθες με τα παπιά; το γνωστό μας τοξοβόλο ;
Είναι συμπεριληπτικά, μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις.
ΥΓ: Ναι τ@ γνωστ@ μας τοξοβόλ@ λέω.
Machine ghost

ωωωμποό! να σε ρουφιανέψω θέλει , να γίνει πουτάνα δω μεσα, βιζω λα βιζω λαβίζω νιονιος :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 19 Αύγ 2024, 09:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Αυτό το ωμπό είναι απ' τα μέρη μου. Καταυλακιώτης κι εσύ;
Machine ghost

Ναύτης έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:32 Αυτό το ωμπό είναι απ' τα μέρη μου. Καταυλακιώτης κι εσύ;
κανεις ρε δεν είναι τέλειος! αργκ.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Machine ghost έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:34
Ναύτης έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:32 Αυτό το ωμπό είναι απ' τα μέρη μου. Καταυλακιώτης κι εσύ;
Πες μου ότι είσαι και Μεσσήνιος, όπως εγώ, να ειδοποιήσω την άμεσο δράση να μας μαζέψει.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Machine ghost έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:31 ωωωμποό! να σε ρουφιανέψω θέλει , να γίνει πουτάνα δω μεσα, βιζω λα βιζω λαβίζω νιονιος :smt005:
1. ωμπόρε λένε στο χωριό του πατέρα μου, στην Αργολίδα.

2. βίζω λα βίζω δεν έλεγε ο σιόρ Διονύσιος του Σπαθάρη, αλλά ο Εβραίος.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ναι, είπαμε, καταυλακιώτικο είναι το ωμπό, αλλά εμείς τα κορώνια το συνηθίζουμε περισσότερο.
Machine ghost

Ναύτης έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:36
Machine ghost έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:34
Πες μου ότι είσαι και Μεσσήνιος, όπως εγώ, να ειδοποιήσω την άμεσο δράση να μας μαζέψει.
εννοια σου και με έχουν ήδη μαζέψει!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Machine ghost

Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:37
Machine ghost έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:31 ωωωμποό! να σε ρουφιανέψω θέλει , να γίνει πουτάνα δω μεσα, βιζω λα βιζω λαβίζω νιονιος :smt005:
1. ωμπόρε λένε στο χωριό του πατέρα μου, στην Αργολίδα.

2. βίζω λα βίζω δεν έλεγε ο σιόρ Διονύσιος του Σπαθάρη, αλλά ο Εβραίος.
πολυ σωστά ο εβραίος! ειχαν τον εγγονο του σπαθαρη εδω, είχα δέκα χρόνια να δω καραγκιόζη, σαν τους χάχες γελάγαμε μέσα στα πιτσιρικια που μας κοιτουσαν παραξενα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Maspoli έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:05 Συνηθισμένη πρακτική σε αγγλοσαξωνικές χώρες, οι εγχώριοι διαχρονικοί κωλογλείφτες της Εσπερίας δεν καταλαβαίνω γιατί ασκούν κριτική.
Ποια είναι η συνηθισμένη πρακτική; Να ζητούν πολιτικοί αρχηγοί -που τυγχάνουν μάλιστα και εφοπλιστές- να τους πληρώσουν οι ψηφοφόροι τους το μήνα του μέλιτος;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Scouser έγραψε: 19 Αύγ 2024, 10:04
Maspoli έγραψε: 19 Αύγ 2024, 09:05 Συνηθισμένη πρακτική σε αγγλοσαξωνικές χώρες, οι εγχώριοι διαχρονικοί κωλογλείφτες της Εσπερίας δεν καταλαβαίνω γιατί ασκούν κριτική.
Ποια είναι η συνηθισμένη πρακτική; Να ζητούν πολιτικοί αρχηγοί -που τυγχάνουν μάλιστα και εφοπλιστές- να τους πληρώσουν οι ψηφοφόροι τους το μήνα του μέλιτος;
Ό
,συνηθισμένη πρακτική είναι να ξετυλίγονται οι ζαιοι και νά τρέχουν να συνδράμουν στην ντροπή και οι οπαδοί τους
Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”