+1000.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 22:34 Δε θέλω να σε σοκάρω αλλά ειδικά σε μεγάλες επιχειρήσεις, τα τσουτσέκια που θα σου κάνουν την ζωή δύσκολη είναι επίσης εργαζόμενοι απλά σε ανώτερη θέση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε ναι δεν μπορείς να λες και συνέχεια όχι στο αφεντικό για 6ημερο
- hellegennes
Re: Ε ναι δεν μπορείς να λες και συνέχεια όχι στο αφεντικό για 6ημερο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κι αυτό είναι αλήθεια. Αν όλες οι καμαριέρες ενός ξενοδοχείου π.χ. απαιτούσαν αύξηση αλλιώς μαζική έξοδο, η εργοδοσία θα έπρεπε να τους δώσει αύξηση γιατί θα ήταν αδύνατον να βρουν άμεσα τόσο προσωπικό.pylothess έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:49 Αν όλοι μαζί διεκδικούσαν καλύτερα μεροκάματα ,συλλογικά μπορεί και να είχαν επιτύχει. Αλλά ο καθένας μας είναι ατομιστής.
Πρακτικά βέβαια αυτό το κόλπο θα λειτουργούσε μόνο μια φορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εχει να κανει με χρόνια. Όχι με ένσημα. Εγώ κανονικά σε 3 χρόνια έχω συμπληρώσει τα ένσημα μου μα θα βγω σύνταξη στα 66 ή 67. Καπου εκεί. Με λίγα λόγια βγαίνεις στη σύνταξη κι έχεις την ευκαιρία να χαρείς τη ζωή με όλο τον ελεύθερο σου χρόνο μπροστά σου όταν δεν σε σηκώνουν τα πόδια σου και κοιμάσαι 20 ώρες μπροστά στην τηλεόραση. Το σύστημα είναι σοφό. Εμείς μαλάκες.Unique έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 10:54 Το θετικό νέο με την 6ημερη εργασία είναι οτι θα βγαίνει κάποιος σε σύνταξη πιο σύντομα, αφού θα έχει μαζέψει τα απαραίτητα ένσημα πιο γρήγορα.
- Ληστοσυμμορίτης
σε μια επιχειρηση, αν γινόταν σε όλόκληρο τον κλάδο;hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:00Κι αυτό είναι αλήθεια. Αν όλες οι καμαριέρες ενός ξενοδοχείου π.χ. απαιτούσαν αύξηση αλλιώς μαζική έξοδο, η εργοδοσία θα έπρεπε να τους δώσει αύξηση γιατί θα ήταν αδύνατον να βρουν άμεσα τόσο προσωπικό.pylothess έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:49 Αν όλοι μαζί διεκδικούσαν καλύτερα μεροκάματα ,συλλογικά μπορεί και να είχαν επιτύχει. Αλλά ο καθένας μας είναι ατομιστής.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι εαν οι επόμενες καμαριέρες δεν θα δέχονταν ούτε αυτές να δουλέψουν για μισθούς πείνας.hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:00Κι αυτό είναι αλήθεια. Αν όλες οι καμαριέρες ενός ξενοδοχείου π.χ. απαιτούσαν αύξηση αλλιώς μαζική έξοδο, η εργοδοσία θα έπρεπε να τους δώσει αύξηση γιατί θα ήταν αδύνατον να βρουν άμεσα τόσο προσωπικό.pylothess έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:49 Αν όλοι μαζί διεκδικούσαν καλύτερα μεροκάματα ,συλλογικά μπορεί και να είχαν επιτύχει. Αλλά ο καθένας μας είναι ατομιστής.
- Ληστοσυμμορίτης
αν είναι η κάθε καθαρίστρια μόνη της, κάποιες θα αρνηθούν κάποιες θα δεχτούν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:03Όχι εαν οι επόμενες καμαριέρες δεν θα δέχονταν ούτε αυτές να δουλέψουν για μισθούς πείνας.hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:00Κι αυτό είναι αλήθεια. Αν όλες οι καμαριέρες ενός ξενοδοχείου π.χ. απαιτούσαν αύξηση αλλιώς μαζική έξοδο, η εργοδοσία θα έπρεπε να τους δώσει αύξηση γιατί θα ήταν αδύνατον να βρουν άμεσα τόσο προσωπικό.pylothess έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:49 Αν όλοι μαζί διεκδικούσαν καλύτερα μεροκάματα ,συλλογικά μπορεί και να είχαν επιτύχει. Αλλά ο καθένας μας είναι ατομιστής.
- hellegennes
Υπάρχει ολόκληρη στρατηγική πίσω από την εξασφάλιση ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί, το πιο απλό εκ των οποίων είναι ρήτρες στα συμβόλαια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:03Όχι εαν οι επόμενες καμαριέρες δεν θα δέχονταν ούτε αυτές να δουλέψουν για μισθούς πείνας.hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:00Κι αυτό είναι αλήθεια. Αν όλες οι καμαριέρες ενός ξενοδοχείου π.χ. απαιτούσαν αύξηση αλλιώς μαζική έξοδο, η εργοδοσία θα έπρεπε να τους δώσει αύξηση γιατί θα ήταν αδύνατον να βρουν άμεσα τόσο προσωπικό.pylothess έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:49 Αν όλοι μαζί διεκδικούσαν καλύτερα μεροκάματα ,συλλογικά μπορεί και να είχαν επιτύχει. Αλλά ο καθένας μας είναι ατομιστής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ληστοσυμμορίτης
κάθε τάξη λαμβάνει τα μέτρα της για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της, η εργοδοσία έχει και μηχανισμούς όπως το δίκαιο, κράτος κτλπhellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:09Υπάρχει ολόκληρη στρατηγική πίσω από την εξασφάλιση ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί, το πιο απλό εκ των οποίων είναι ρήτρες στα συμβόλαια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:03Όχι εαν οι επόμενες καμαριέρες δεν θα δέχονταν ούτε αυτές να δουλέψουν για μισθούς πείνας.hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:00
Κι αυτό είναι αλήθεια. Αν όλες οι καμαριέρες ενός ξενοδοχείου π.χ. απαιτούσαν αύξηση αλλιώς μαζική έξοδο, η εργοδοσία θα έπρεπε να τους δώσει αύξηση γιατί θα ήταν αδύνατον να βρουν άμεσα τόσο προσωπικό.
Ναι, θα μπορούσαν μέσα Ιουλίου ή Αυγούστου , οι καμαριέρες μαζί με τους μάγειρες να κάνουν στάση εργασίας για να υπογράψουν καλύτερες συμβάσεις εργασίας. Αλλά αν όμως γινόνταν αυτό την επόμενη σαιζόν θα τις προσελάμβαναν ξανά; Και εκτός αυτού υπάρχει και το άλλο ότι αυτή στάση μπορεί να μαθευτεί και σε άλλους εργοδότες.hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:00Κι αυτό είναι αλήθεια. Αν όλες οι καμαριέρες ενός ξενοδοχείου π.χ. απαιτούσαν αύξηση αλλιώς μαζική έξοδο, η εργοδοσία θα έπρεπε να τους δώσει αύξηση γιατί θα ήταν αδύνατον να βρουν άμεσα τόσο προσωπικό.pylothess έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:49 Αν όλοι μαζί διεκδικούσαν καλύτερα μεροκάματα ,συλλογικά μπορεί και να είχαν επιτύχει. Αλλά ο καθένας μας είναι ατομιστής.
μαρξιστικές χαζομάρες του κουκουέ που μας έχουν εμπεδωθεί από την πολυ επανάληψη. σιγά μην έχουν δύναμη καθαριστριες εποχιακοί εργαζομενοι σε κλάδους με ελάχιστη εξειδίκευση κ.ά να εκβιάζουν μεγαλοξενοδοχους ομίλους πολυεθνικούς κλπ. Μόνο από πάνω προστατευτισμός εργασίας από το κράτος για εθνικούς λόγους μπορεί να γίνει. Αν τώρα το κράτος δεν ενδιαφέρεται για το έθνος λυπάμαι την πατήσατε όπως και στην πράξη συμβαίνει, δεν χρειάζεται να κάνουμε υποθέσεις.pylothess έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 16:30Ναι, θα μπορούσαν μέσα Ιουλίου ή Αυγούστου , οι καμαριέρες μαζί με τους μάγειρες να κάνουν στάση εργασίας για να υπογράψουν καλύτερες συμβάσεις εργασίας. Αλλά αν όμως γινόνταν αυτό την επόμενη σαιζόν θα τις προσελάμβαναν ξανά; Και εκτός αυτού υπάρχει και το άλλο ότι αυτή στάση μπορεί να μαθευτεί και σε άλλους εργοδότες.hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 11:00Κι αυτό είναι αλήθεια. Αν όλες οι καμαριέρες ενός ξενοδοχείου π.χ. απαιτούσαν αύξηση αλλιώς μαζική έξοδο, η εργοδοσία θα έπρεπε να τους δώσει αύξηση γιατί θα ήταν αδύνατον να βρουν άμεσα τόσο προσωπικό.pylothess έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 23:49 Αν όλοι μαζί διεκδικούσαν καλύτερα μεροκάματα ,συλλογικά μπορεί και να είχαν επιτύχει. Αλλά ο καθένας μας είναι ατομιστής.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Ξεφτιλίστηκε διεθνώς πάλι η χώρα: https://www.in.gr/2024/07/05/economy/oi ... -xora-mas/
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Otto Weininger
Πόσες φορές θα την βάλετε την χιλιοαπαντημενη μαλακία των Times που έγραψε η Kitsantonis;micmic έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 16:44 Ξεφτιλίστηκε διεθνώς πάλι η χώρα: https://www.in.gr/2024/07/05/economy/oi ... -xora-mas/
Από το οποίο φυσικά διάβασες μόνο τον τίτλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 07 Ιούλ 2024, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
δεν εχω υπαρξει ποτε εργοδοτης, και τωρα που μιλαμε ειμαι υπαλληλος.Fata_Morgana έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 21:35Όταν συζητάνε 2 εργοδότες μεταξύ τους.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:33Για να μην σχολιάσω ότι τα μεγαλύτερα τσουτσέκια είναι εργαζόμενοι που έχουν υψηλότερη θέση από άλλους εργαζόμενους.Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:09
και οτι οι ανθρωποι ειναι εκ γενετης εργοδοτες η εργαζομενοι, δεν γινεται να αλλαξουν θεση (πολλες φορες) στην εργασιακη τους καριερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι δεν απαγορευότανOtto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:27Ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:18βοήθησέ με να καταλάβω. παλιότερα απαγορευόταν η έκτη μέρα εργασίας μέσα στο 7ήμερο, ναι ή όχι;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 17:41
Δεν μου κάνει εντύπωση που ο αμερικανός χασκογελαει για κάτι που δεν γνωρίζει.
Επίσης δε μου κάνει εντύπωση που ούτε εσύ γνωρίζεις και ακόμα πιστεύεις σαν ΧΑΠΑΤΟ ότι έγινε υποχρεωτική η 6ημερη εργασία γενικά και αόριστα και χωρίς έξτρα ρεπό.
Στις εταιρείες που τώρα επιτρέπεται, επιτρεπόταν και πριν
Άλλαξε ο υπολογισμός της αμοιβής
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Otto Weininger
Ναι, μπερδεύτηκαBeria έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 17:18Όχι δεν απαγορευότανOtto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:27Ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:18
βοήθησέ με να καταλάβω. παλιότερα απαγορευόταν η έκτη μέρα εργασίας μέσα στο 7ήμερο, ναι ή όχι;
Στις εταιρείες που τώρα επιτρέπεται, επιτρεπόταν και πριν
Άλλαξε ο υπολογισμός της αμοιβής
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 215 Απαντήσεις
- 4840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 0 Απαντήσεις