Aυτο ειναι το προβλημα σου η οτι σε κλεβουν και τους επιβραβευεις με την ψηφο σου?Nandros έγραψε: 28 Ιουν 2024, 12:22Δλδ με βασιλιά αυτοί δεν θα έκλεβαν?George_V έγραψε: 27 Ιουν 2024, 21:23Οπως και τα Τσοχατζοπουλακια, Λαλιωτακια, Παπαντωνοπουλακια και παντως ειδους Νεοδημοκρατακια και Πασοκακια.Nandros έγραψε: 27 Ιουν 2024, 21:13
Δεν ανήκουμε σε αυτές.
Άσε που τα κοκόπουλα ακόμα μασάνε την περιουσία του λαού που άρμεξαν τόσα χρόνια.
.
Και ειμαστε τοσο μαζοχες που τους ψηφιζουμε ακομα παρα το αρμεγμα.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να καταργηθεί ο θεσμός του Προέδρου της δημοκρατίας;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Να καταργηθεί ο θεσμός του Προέδρου της δημοκρατίας;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Space_Passenger
Αλλαγη Συνταγματος ΜΟΝΟ με ερπυστριες ή κατοχή ή αλλη τεραστια καταστροφη - να μπει το κρατος σε "παυση" λογω μεγαλης ανωμαλιας. Με τις τωρινες συνθηκες ΚΑΜΙΑ περιπτωση αλλαγης συνταγματος. Κανετε ονειρα θερινης νυχτος. και στον οριζοντα δεν φαινεται κατι τετοιο.
Ψηφισα ΟΧΙ. με τους Βασιλιαδες τελειωσαμε και καλα καναμε. Καλυτερα ενας κακος Προεδρος. χιλιες φορες.
Ας μην εκανε μαλ@*ιες ο Κωνσταντινος, Μονος του εχασε το θρονο. Και βασιλειες που καταλυονται τη σημερον δεν επιστρεφουν με την καμια.
Ψηφισα ΟΧΙ. με τους Βασιλιαδες τελειωσαμε και καλα καναμε. Καλυτερα ενας κακος Προεδρος. χιλιες φορες.
Ας μην εκανε μαλ@*ιες ο Κωνσταντινος, Μονος του εχασε το θρονο. Και βασιλειες που καταλυονται τη σημερον δεν επιστρεφουν με την καμια.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Α εγώ τους ψηφίζω αλλά εσύ όχι? Καλά, πάρε το χάπι σου τώρα.George_V έγραψε: 28 Ιουν 2024, 12:28Aυτο ειναι το προβλημα σου η οτι σε κλεβουν και τους επιβραβευεις με την ψηφο σου?
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Space_Passenger
Το θεμα για μια Μοναρχια ειναι να εχει επιβιωσει ως τωρα. Αν περασε τις δυσκολες δεκαετιες 50, 60, 70 πλεον παταει γερα. και δυσκολα θα καταλυθει. (Μιλαω σε παγκοσμιο επιπεδο). Οσες χαθηκαν τελος. Με εξαιρεση το Νεπαλ που ειναι αλλη περιπτωση και τελειωσε η Μοναρχια του μετα το 2000 δεν θυμαμαι ακριβως.
Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο δικέ μου.Feindflug έγραψε: 27 Ιουν 2024, 20:40Αυτό και μόνο μας χωρίζει από τις εύπορες ευρωπαϊκές χώρες, τύπε.Αλιόσα έγραψε: 27 Ιουν 2024, 20:36 Οι πιο εύπορες ευρωπαικές χώρες έχουνε Βασιλευομένη Δημοκρατία πάντως.
Δηλαδή κατεβαίνεις στο κέντρο της πόλης και βλέπεις αυτό το κυκλοφοριακό χάος, που ο καθένας κάνει ότι θέλει, όπως θέλει και σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό:
- Α ρε και να είχαμε Βασιλιά αντί για Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- George_V
Eγω δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ.
Εσυ απο την αλλη εχεις ψηφισει ΝΔ τουλαχιστον. ΣΥΡΙΖΑ ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ψηφισει ποτε. Για το ΠΑΣΟΚ δεν ορκιζομαι.
Υ.Γ. Το χαπι ειναι για τη δικη σου ηλικια. Οχι για τη δικια μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Nandros
Εσύ τί ψηφίζεις?George_V έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:08Eγω δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ.
Εσυ απο την αλλη εχεις ψηφισει ΝΔ τουλαχιστον. ΣΥΡΙΖΑ ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ψηφισει ποτε. Για το ΠΑΣΟΚ δεν ορκιζομαι.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- George_V
Κατα συνειδηση κυριωςNandros έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:26Εσύ τί ψηφίζεις?George_V έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:08Eγω δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ.
Εχω ψηφισει και ΚΚΕ (παλαιοτερα) και ΝΙΚΗ και ακυρο ενιοτε. Καθως και αλλα κομματα εκτος απο τα συστημικα/κυβερνητικα τα οποια αντιπαθω.
Κομματα οπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ουτε να μου δουν την ψηφο. Εμ με εχουν αρμεξει εμ θα τους επιβραβευσω κιολας? Ε ας τους δωσω και ενα μαστιγιο κι απο πανω να με βαρανε.
- Nandros
Α καλά. Και κρίνεις και κατακρίνεις εκ του ασφαλούς, ως νέος Κάτων.George_V έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:29Κατα συνειδηση κυριωςNandros έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:26Εσύ τί ψηφίζεις?George_V έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:08
Eγω δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ.
Εχω ψηφισει και ΚΚΕ (παλαιοτερα) και ΝΙΚΗ και ακυρο ενιοτε. Καθως και αλλα κομματα εκτος απο τα συστημικα/κυβερνητικα τα οποια αντιπαθω.
Κομματα οπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ουτε να μου δουν την ψηφο. Εμ με εχουν αρμεξει εμ θα τους επιβραβευσω κιολας? Ε ας τους δωσω και ενα μαστιγιο κι απο πανω να με βαρανε.
Το έκανα κάποτε κι εγώ, αλλά ήταν οι καλές εποχές, πριν αρχίσει να φαίνεται η λαίλαπα του συριζα.
.
- George_V
Κοιτα τουλαχιστον δεν ειμαι διχασμενος απο τη μια να βριζω ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ και απο την αλλη να παω να τους ψηφιζω.Nandros έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:33Α καλά. Και κρίνεις και κατακρίνεις εκ του ασφαλούς, ως νέος Κάτων.George_V έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:29Κατα συνειδηση κυριως
Το έκανα κάποτε κι εγώ, αλλά ήταν οι καλές εποχές, πριν αρχίσει να φαίνεται η λαίλαπα του συριζα.
.
Και στο φιναλε ποιος μπορει να κρινει και να κατακρινει? Αυτος που τους ψηφισε? Υποκρισια δεν θα ηταν αυτο? Αν οχι outright γελοιοτητα?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Η μάνα μου ήταν συνδρομητής στο στέμμαNandros έγραψε: 28 Ιουν 2024, 12:20Ε άμα το λένε οι σοβαρές και αμερόληπτες εκδόσεις στέμμα...!southern έγραψε: 27 Ιουν 2024, 21:29Το βασιλικό κίνημα τον Δεκέμβριο του 67 ήταν η μοναδική ουσιαστική αντίσταση στην 21η Απριλίου. Το λένε και οι εκδόσεις στέμμαBeria έγραψε: 27 Ιουν 2024, 21:24
Πώς έβγαινε φωτογραφίες ο Κωνσταντίνος με τους χουντικούς; Που ήταν μουτρωμένος για να κάνει αντίσταση;
Έτσι θα τον έκανε τον Ερντογάν
.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Space_Passenger
Επαναλαμβανω: Ο Κωνσταντινος μονος του εχασε το θρονο. Αν πηγαινε με τη χουντα θα ηταν ακομα βασιλιας. Η ο γιος του τελωσ παντων. Οι μαγκιες που εκανε του κοστισαν. Και ΚΑΝΕΙΣ απο τη Μεταπολιτευση δεν φαινεται να εκτιμησε οτι ρισκαρε το θρονο για να κανει "αντισταση" στη χουντα. Ο λαος ειναι ευμεταβλητος. κατα που φυσαει παει. Και φυσικα ο Καραμανλης ηθελε να τον ξαποστειλει.
Καλλίτερα που δεν πήγε. Όλες οι δικτατοριες έχουν κακό τέλος.Space_Passenger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 16:08Επαναλαμβανω: Ο Κωνσταντινος μονος του εχασε το θρονο. Αν πηγαινε με τη χουντα θα ηταν ακομα βασιλιας. Η ο γιος του τελωσ παντων. Οι μαγκιες που εκανε του κοστισαν. Και ΚΑΝΕΙΣ απο τη Μεταπολιτευση δεν φαινεται να εκτιμησε οτι ρισκαρε το θρονο για να κανει "αντισταση" στη χουντα. Ο λαος ειναι ευμεταβλητος. κατα που φυσαει παει. Και φυσικα ο Καραμανλης ηθελε να τον ξαποστειλει.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Space_Passenger
Και τι καταλαβε??? Παει ο θρονος. Και ο λαος δεν το "εκτιμησε". Βλεπε δημοψηφισμα του 74.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 55 Απαντήσεις