είναι τελείως άσχετο.εσύ ας πούμε δεν έχεις τατουvagabondo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:34 Μα δεν λέω πως τα τατουάζ προκαλούν την πτώση iq, αλλά οτι είναι δείκτης αυτού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?
Καραμελίτσα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:37 Φαντάζομαι έτσι αντιδρούσαν και οι μανάδες των μπούμερς, όταν οι κόρες τους ανακάλυπταν το μακιγιάζ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εντάξει, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:37Δεν χρειάζομαι επεξήγηση. Κατάλαβα τι είπες και σε ρωτάω πόσο χαμηλό iq έχει κάποιος που ξέρει ότι η παχυσαρκία τον οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε σοβαρα προβλήματα υγείας και δεν κάνει τίποτα για αυτό. Ήμουν ξεκάθαρη.vagabondo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:34Μα δεν λέω πως τα τατουάζ προκαλούν την πτώση iq, αλλά οτι είναι δείκτης αυτού.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 15:55
Εμένα με στενοχωρεί που αυξάνονται οι υπέρβαροι και τα ποσοστά παχυσαρκίας στα παιδιά, εκεί τι ποσοστό χαμηλού iq λες να παίζει;
Γιατί τα τατουάζ δεν προκαλούν κάτι στο σώμα σε αντίθεση με την παχυσαρκία.
Και το τσιγάρο προκαλεί προβλήματα, αλλά έχω συναντήσει έξυπνους καπνιστές και παχύσαρκους, ζωσμένους με τατουάζ όμως όχι.
Γι' αυτό και έκανα την συσχέτιση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ε πες το ότι πρέπει να στηριζόμαστε στις εμπειρίες σουvagabondo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:47Εντάξει, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:37Δεν χρειάζομαι επεξήγηση. Κατάλαβα τι είπες και σε ρωτάω πόσο χαμηλό iq έχει κάποιος που ξέρει ότι η παχυσαρκία τον οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε σοβαρα προβλήματα υγείας και δεν κάνει τίποτα για αυτό. Ήμουν ξεκάθαρη.vagabondo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:34
Μα δεν λέω πως τα τατουάζ προκαλούν την πτώση iq, αλλά οτι είναι δείκτης αυτού.
Και το τσιγάρο προκαλεί προβλήματα, αλλά έχω συναντήσει έξυπνους καπνιστές και παχύσαρκους, ζωσμένους με τατουάζ όμως όχι.
Γι' αυτό και έκανα την συσχέτιση.
αφού δεν γνώρισες εσύ δεν υπάρχει
η ερώτηση για την παχυσαρκία έγινε μήπως και αντιληφθείς την λανθασμένη συλλογιστική σου αλλά άδικος κόπος
Και η Λατινοπούλου έτσι ξεκάθαρα είχε θέσει το θέμα για τη Μπάρκα αλλά τη διέγραψαν.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:37Δεν χρειάζομαι επεξήγηση. Κατάλαβα τι είπες και σε ρωτάω πόσο χαμηλό iq έχει κάποιος που ξέρει ότι η παχυσαρκία τον οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε σοβαρα προβλήματα υγείας και δεν κάνει τίποτα για αυτό. Ήμουν ξεκάθαρη.vagabondo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:34Μα δεν λέω πως τα τατουάζ προκαλούν την πτώση iq, αλλά οτι είναι δείκτης αυτού.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 15:55
Εμένα με στενοχωρεί που αυξάνονται οι υπέρβαροι και τα ποσοστά παχυσαρκίας στα παιδιά, εκεί τι ποσοστό χαμηλού iq λες να παίζει;
Γιατί τα τατουάζ δεν προκαλούν κάτι στο σώμα σε αντίθεση με την παχυσαρκία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να διαβάζεις τις διευκρινίσεις των άλλων πριν σχολιάσεις. Το ανέφερα για συγκεκριμένο λόγο. Προφανώς και δεν υπάρχει συσχέτιση iq.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:50Και η Λατινοπούλου έτσι ξεκάθαρα είχε θέσει το θέμα για τη Μπάρκα αλλά τη διέγραψαν.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:37Δεν χρειάζομαι επεξήγηση. Κατάλαβα τι είπες και σε ρωτάω πόσο χαμηλό iq έχει κάποιος που ξέρει ότι η παχυσαρκία τον οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε σοβαρα προβλήματα υγείας και δεν κάνει τίποτα για αυτό. Ήμουν ξεκάθαρη.vagabondo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:34
Μα δεν λέω πως τα τατουάζ προκαλούν την πτώση iq, αλλά οτι είναι δείκτης αυτού.
Η Λατινοπούλου είναι ένα σίχαμα που δεν αντιλαμβάνεται βασικές έννοιες. Και κυρίως δεν είπε αυτό. Τα συγκεκριμένα semantics τα βρίσκω βαρετά. Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη.
- Sid Vicious
Βλακείες μην λέμε, όμορφη είναι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ευαίσθητο κοριτσάκι μου, το τι είναι βαρετό και τι όχι, το τι απωθητικό ή όχι κλπ κλπ είναι προσωπική εκτίμηση του καθενός.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:53Να διαβάζεις τις διευκρινίσεις των άλλων πριν σχολιάσεις. Το ανέφερα για συγκεκριμένο λόγο. Προφανώς και δεν υπάρχει συσχέτιση iq.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:50Και η Λατινοπούλου έτσι ξεκάθαρα είχε θέσει το θέμα για τη Μπάρκα αλλά τη διέγραψαν.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:37
Δεν χρειάζομαι επεξήγηση. Κατάλαβα τι είπες και σε ρωτάω πόσο χαμηλό iq έχει κάποιος που ξέρει ότι η παχυσαρκία τον οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε σοβαρα προβλήματα υγείας και δεν κάνει τίποτα για αυτό. Ήμουν ξεκάθαρη.
Η Λατινοπούλου είναι ένα σίχαμα που δεν αντιλαμβάνεται βασικές έννοιες. Και κυρίως δεν είπε αυτό. Τα συγκεκριμένα semantics τα βρίσκω βαρετά. Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σαν σκίτσα είναι ωραία αλλά όπως και να το κάνεις είναι μόνο για στάμπες σε μπλούζες, όχι στο δέρμα.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2024, 22:59 Μερικά τατουάζ είναι έργα τέχνης. Εμένα μου αρέσουν τα total black σχέδια. Ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστες είναι αυτός
https://www.instagram.com/eliot.kohek?i ... c0MTd6ZHQx
Εσένα Οττο σου έχω ένα καλό άμα θες να κάνεις
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αυτό ακριβώς.Γάταρος έγραψε: 16 Ιουν 2024, 22:58 Δε μ' ενδιαφέρει πόσο μικρό είναι το τατουάζ ή αν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, ακόμα και μια μικρή τελίτσα να έχει οπουδήποτε στο σώμα της έχει φάει Χ. Στα μάτια μου η γυναίκα με τατουάζ χάνει την αξία της και το σώμα της το βλέπω σαν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο που το έχουν γεμίσει με ταγκιές. Φθηναριό του κερατά. Πούλο και πάμε παρακάτω.
Τιποτ'αλλο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
σε απόγνωση οι γκόμενες
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όπως το χαράκωμα να πούμε...1451 έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:07 Δεν με ενδιαφέρει αλλά είναι αυτοκαταστροφική συμπεριφορά που υποδηλώνει παραλογισμό.
Καραμελίτσα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:37 Φαντάζομαι έτσι αντιδρούσαν και οι μανάδες των μπούμερς, όταν οι κόρες τους ανακάλυπταν το μακιγιάζ.
- Otto Weininger
ωραίο αλλά δεν έχω άλλο χώρο πλέονΠτολεμαίος έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:09Σαν σκίτσα είναι ωραία αλλά όπως και να το κάνεις είναι μόνο για στάμπες σε μπλούζες, όχι στο δέρμα.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2024, 22:59 Μερικά τατουάζ είναι έργα τέχνης. Εμένα μου αρέσουν τα total black σχέδια. Ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστες είναι αυτός
https://www.instagram.com/eliot.kohek?i ... c0MTd6ZHQx
Εσένα Οττο σου έχω ένα καλό άμα θες να κάνεις![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν είπα πουθενά το αντίθετο.
Την μπάλα στην εξέδρα γιατί δεν σου έκατσε η ασυναρτησία που ήθελες να πεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:00Ευαίσθητο κοριτσάκι μου, το τι είναι βαρετό και τι όχι, το τι απωθητικό ή όχι κλπ κλπ είναι προσωπική εκτίμηση του καθενός.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:53Να διαβάζεις τις διευκρινίσεις των άλλων πριν σχολιάσεις. Το ανέφερα για συγκεκριμένο λόγο. Προφανώς και δεν υπάρχει συσχέτιση iq.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:50
Και η Λατινοπούλου έτσι ξεκάθαρα είχε θέσει το θέμα για τη Μπάρκα αλλά τη διέγραψαν.
Η Λατινοπούλου είναι ένα σίχαμα που δεν αντιλαμβάνεται βασικές έννοιες. Και κυρίως δεν είπε αυτό. Τα συγκεκριμένα semantics τα βρίσκω βαρετά. Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη.![]()
Αυτό το παιχνιδάκι με όσους έχουν να χάσουν χρόνο. Σε βαριέμαι.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι οι... ενδιαφέροντες τύποι, έχουν τρελλή ανάγκη για -διαδικτυακές πάντα- εντολές. Κι αυτό δεν είναι βαρετό αλλά σχεδόν αστείο.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 18:59Δεν είπα πουθενά το αντίθετο.
Την μπάλα στην εξέδρα γιατί δεν σου έκατσε η ασυναρτησία που ήθελες να πεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:00Ευαίσθητο κοριτσάκι μου, το τι είναι βαρετό και τι όχι, το τι απωθητικό ή όχι κλπ κλπ είναι προσωπική εκτίμηση του καθενός.decadent έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:53
Να διαβάζεις τις διευκρινίσεις των άλλων πριν σχολιάσεις. Το ανέφερα για συγκεκριμένο λόγο. Προφανώς και δεν υπάρχει συσχέτιση iq.
Η Λατινοπούλου είναι ένα σίχαμα που δεν αντιλαμβάνεται βασικές έννοιες. Και κυρίως δεν είπε αυτό. Τα συγκεκριμένα semantics τα βρίσκω βαρετά. Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη.![]()
Αυτό το παιχνιδάκι με όσους έχουν να χάσουν χρόνο. Σε βαριέμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-