Το θέμα είναι ποιος ελέγχει κάθε παρτίδα αν είναι όντως φέτα και η απάντηση είναι "κανείς".Aitwlos έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:33Η φέτα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο σαν ΠΟΠhellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2024, 13:31Δεν λέω ότι η κοπέλα λέει ψέματα, λέω κάποια πουστιά παίζει, συνδυασμός φέτας-απάτη με πώληση πολύ κάτω του κόστους για να μπει σε αλυσίδα ΣΜ. Η ίδια φέτα στα Tesco λέει ότι κάνει 15,7 ευρώ το κιλό:
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/p ... /309474478
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψευτης Κουλης στην Βουλη "Η φέτα κάνει 6,28 ευρώ το κιλό''
- hellegennes
Re: Ψευτης Κουλης στην Βουλη "Η φέτα κάνει 6,28 ευρώ το κιλό''
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και για μένα το θέμα είναι η κατάποση καμήλου και η διύλιση κώνωποςhellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:31Το νήμα είναι για το ψέμα του πρωθυπουργού σου στην βουλή όσον αφορά την φέτα, όχι για την άνοδο των τιμών.Σέλευκας έγραψε: 10 Ιουν 2024, 14:22το έχεις πει δέκα φορές οτι η παρέμβαση μου για το ελαιόλαδα είναι άσχετη με το νήμα. Ε δεν είναι, επειδή η ουσία είναι η άνοδος των τιμών, εκτός αν τρώς μόνο φέτα και ολη η κατάσταση με τις τιμές περιορίζεται στη φέτα για σένα. Δεν ήμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε ένα θέμα στενά ή συνολικά όπως εσύ. Λολhellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2024, 15:25
Γιατί δεν ανοίγεις χωριστά νήματα γι' αυτά που θεωρείς ότι δεν ασχολείται κανείς και σχολιάζεις άσχετα σε αυτό και σε άλλα νήματα;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Σέλευκας έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:24και για μένα το θέμα είναι η κατάποση καμήλου και η διύλιση κώνωποςhellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:31Το νήμα είναι για το ψέμα του πρωθυπουργού σου στην βουλή όσον αφορά την φέτα, όχι για την άνοδο των τιμών.Σέλευκας έγραψε: 10 Ιουν 2024, 14:22
το έχεις πει δέκα φορές οτι η παρέμβαση μου για το ελαιόλαδα είναι άσχετη με το νήμα. Ε δεν είναι, επειδή η ουσία είναι η άνοδος των τιμών, εκτός αν τρώς μόνο φέτα και ολη η κατάσταση με τις τιμές περιορίζεται στη φέτα για σένα. Δεν ήμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε ένα θέμα στενά ή συνολικά όπως εσύ. Λολ
Γαργάρα το ψέμα του πρωθυπουργού;
Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ.Σέλευκας έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:24και για μένα το θέμα είναι η κατάποση καμήλου και η διύλιση κώνωποςhellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:31Το νήμα είναι για το ψέμα του πρωθυπουργού σου στην βουλή όσον αφορά την φέτα, όχι για την άνοδο των τιμών.Σέλευκας έγραψε: 10 Ιουν 2024, 14:22
το έχεις πει δέκα φορές οτι η παρέμβαση μου για το ελαιόλαδα είναι άσχετη με το νήμα. Ε δεν είναι, επειδή η ουσία είναι η άνοδος των τιμών, εκτός αν τρώς μόνο φέτα και ολη η κατάσταση με τις τιμές περιορίζεται στη φέτα για σένα. Δεν ήμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε ένα θέμα στενά ή συνολικά όπως εσύ. Λολ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ξέρεις δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβει κανένας τους λόγους που φωνάζουν κάποιοι. Ειδικά όταν κάνουν γαργάρες και καρφώνονται.Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:09Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ.Σέλευκας έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:24και για μένα το θέμα είναι η κατάποση καμήλου και η διύλιση κώνωποςhellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:31
Το νήμα είναι για το ψέμα του πρωθυπουργού σου στην βουλή όσον αφορά την φέτα, όχι για την άνοδο των τιμών.
Γιαυτό πήγε 41-19 πέρσι.
Επειδή φωνάζαν για το βιασμό της Μπίκας και της Βγήκας και δε φωνάζαν για τους βιασμούς και δολοφονίες απο λαθρομετανάστες, φωνάζαν για τα Τέμπη και το Μάτι το έκαναν γαργάρα. Οποιος έχει μάτια βλέπει.
Εμένα οι διαμαρτηρίες με πολιτικό πρόσημο δε μαρέσουν και δε μαρέσουν και οταν γίνονται τυφλοί εκεί που δεν τους βολευει να δούνε.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Βλέπω οτι είσαι βλάξ.Σέλευκας έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:37ξέρεις δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβει κανένας τους λόγους που φωνάζουν κάποιοι. Ειδικά όταν κάνουν γαργάρες και καρφώνονται.
Γιαυτό πήγε 41-19 πέρσι.
Επειδή φωνάζαν για το βιασμό της Μπίκας και της Βγήκας και δε φωνάζαν για τους βιασμούς και δολοφονίες απο λαθρομετανάστες, φωνάζαν για τα Τέμπη και το Μάτι το έκαναν γαργάρα. Οποιος έχει μάτια βλέπει.
Εμένα οι διαμαρτηρίες με πολιτικό πρόσημο δε μαρέσουν και δε μαρέσουν και οταν γίνονται τυφλοί εκεί που δεν τους βολευει να δούνε.
Μααααααα, για τα Τέμπη μιλάαααατε, για το Μάαααατι δε λέεεεεγατεεεεε, εεεεεε? Σας ΚΣέρουμε εσάαααας!
Αυτό για να το πεί κανείς πρέπει να είναι ντίπ μπουνταλάς.
Και ακούσαμε και το άλλο "ναιαιαιαιαι, αλλά για τον Αξαρλιάν δε λέγατε τίιιιιιιποτα", που είπε το άλλο κατσίκι στη Καρυστιανού.
Δηλαδή εσείς οι ανοήτοι δεξιοί, ας πούμε, που δε διαδηλώσατε ΜΙΑ ΦΟΡΑ για κάτι (πολλώ δε μάλλον για κάποιον νεκρό) δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε καθόλου μ' αυτή τη λογική.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εκεί που υπάρχουν τα αντανακλαστικά εσείς είστε απο την άλλη, μηδενικός σφυγμός και ευθεία στο καρδιογράφημα, πως να σας δώσει κανείς σημασία για το ένα στα δέκα που σας πιάνει ξαφνικήτιδα; Καταλαβαίνει απο την αρχή οτι το θέμα σας είναι να βγει η παραταξή σας και να σας τακτοποιήσει πουθενά στο δημόσιο. Τι να συζητήσω απο κει και πέρα;Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2024, 14:02Βλέπω οτι είσαι βλάξ.Σέλευκας έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:37ξέρεις δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβει κανένας τους λόγους που φωνάζουν κάποιοι. Ειδικά όταν κάνουν γαργάρες και καρφώνονται.
Γιαυτό πήγε 41-19 πέρσι.
Μααααααα, για τα Τέμπη μιλάαααατε, για το Μάαααατι δε λέεεεεγατεεεεε, εεεεεε? Σας ΚΣέρουμε εσάαααας!
Και ακούσαμε και το άλλο "ναιαιαιαιαι, αλλά για τον Αξαρλιάν δε λέγατε τίιιιιιιποτα", που είπε το άλλο κατσίκι στη Καρυστιανού.
Δηλαδή εσείς οι ανοήτοι δεξιοί, ας πούμε, που δε διαδηλώσατε ΜΙΑ ΦΟΡΑ για κάτι (πολλώ δε μάλλον για κάποιον νεκρό) δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε καθόλου μ' αυτή τη λογική.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Είσαι μπούφος πετρωτός.Σέλευκας έγραψε: 11 Ιουν 2024, 14:59εκεί που υπάρχουν τα αντανακλαστικά εσείς είστε απο την άλλη, μηδενικός σφυγμός και ευθεία στο καρδιογράφημα, πως να σας δώσει κανείς σημασία για το ένα στα δέκα που σας πιάνει ξαφνικήτιδα; Καταλαβαίνει απο την αρχή οτι το θέμα σας είναι να βγει η παραταξή σας και να σας τακτοποιήσει πουθενά στο δημόσιο. Τι να συζητήσω απο κει και πέρα;Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2024, 14:02Βλέπω οτι είσαι βλάξ.Σέλευκας έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:37
ξέρεις δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβει κανένας τους λόγους που φωνάζουν κάποιοι. Ειδικά όταν κάνουν γαργάρες και καρφώνονται.
Γιαυτό πήγε 41-19 πέρσι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Αυτό ακριβώς. Δηλαδή πόση τραγική ειρωνεία σε ένα ποστ;Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:09Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ.Σέλευκας έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:24και για μένα το θέμα είναι η κατάποση καμήλου και η διύλιση κώνωποςhellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:31
Το νήμα είναι για το ψέμα του πρωθυπουργού σου στην βουλή όσον αφορά την φέτα, όχι για την άνοδο των τιμών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 5 Απαντήσεις