Για να ανθίσει κάποιος στον πατριωτικό χώρο θα πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται φοβικά. Αυτό πηγαίνει προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι ειδικά στην Λατινοπούλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση interview Μάιος 2024
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Δημοσκόπηση interview Μάιος 2024
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν υπάρχει περίπτωση. Σκέψου ότι θα κόψει και η Νέα Αριστερά από τον Συριζα.BillSeism έγραψε: 15 Μάιος 2024, 17:18 Γνώμη μου και θα το τολμήσω από τώρα, έχω μια αίσθηση κάτι μου λέει ότι το ποσοστό του Κασσελάκη θα έχει το 2 μπροστά...Τον βλέπω 20-22. Αυτός θα είναι η 'έκπληξη.' Δεν θα αναλύσω τους λόγους τώρα (οκ μπορεί να πέσω και πολύ έξω ας πέσω).
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Αναποφασιστοι Απριλίου και Μαΐου ακριβώς 9,9%. Αλφαδια το νούμερο...μάλλον τυχαίο.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
Το κύριο πρόβλημα με τη Λατινοπουλου, εκτός του ότι δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή της (για εμένα αυτό μετράει πολυ), είναι η τελείως μονοδιαστατη ατζέντα. ΟΚ, σημαντικοί οι culture wars, αλλά από εκεί και περα; Παιδεία, οικονομία, υγεία, άμυνα, εκσυγχρονισμός δημόσιου τομέα, έχει θέσεις;Green Dragon έγραψε: 15 Μάιος 2024, 17:56Για να ανθίσει κάποιος στον πατριωτικό χώρο θα πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται φοβικά. Αυτό πηγαίνει προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι ειδικά στην Λατινοπούλου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
phorumaster
Πρέπει να μπει μια φωτογραφία του στο λεξικό διπλα στην λέξη εριστικόςIsildur έγραψε: 15 Μάιος 2024, 14:23Εγώ πάντως που προβληματίζομαι (ακόμα) πού να την ρίξω, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι κάπως και κυρίως λόγω αυτού:micmic έγραψε: 15 Μάιος 2024, 12:22 Η Λατινοπούλου
1. Δεν πούλαγε φάρμακα για καραφλούς και επιστολές του Ιησού όπως ο Βελόπουλος
2. Δεν είναι Χριστιανοταλιμπάν όπως ο Νατσιός
3. Δεν είναι Ναζίδιο όπως οι Σπαρτιάτες
4. Δεν απειλεί τους ΔΥ όπως ο Τζήμερος
5. Δεν είναι (ιδιαίτερα) γραφική όπως κάποια άλλα ακροδεξιά κομματίδια...
... άρα απολύτως λογικό να συγκεντρώσει αρκετές δεξιές ψήφους. Δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς βοήθεια της προσφέρει ο Μυτιληναίος, δεν βλέπω καμμιά ιδιαίτερη εκστρατεία προβολής της.
https://fonilogikis.gr/organosi/ypopsif ... s-andreas/
Isildur έγραψε: 15 Μάιος 2024, 14:23Εγώ πάντως που προβληματίζομαι (ακόμα) πού να την ρίξω, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι κάπως και κυρίως λόγω αυτού:micmic έγραψε: 15 Μάιος 2024, 12:22 Η Λατινοπούλου
... άρα απολύτως λογικό να συγκεντρώσει αρκετές δεξιές ψήφους. Δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς βοήθεια της προσφέρει ο Μυτιληναίος, δεν βλέπω καμμιά ιδιαίτερη εκστρατεία προβολής της.
Έλα ρ μαλακά και σε έχω για σοβαρο
Edit: Άκυρο. Το ξέρω ότι τρολλαρεις
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Καταρχάς, μην με βρίζεις. Άκου εκεί... "σοβαρός"! Από πού κι ως πού;Aitwlos έγραψε: 19 Μάιος 2024, 03:05Isildur έγραψε: 15 Μάιος 2024, 14:23Εγώ πάντως που προβληματίζομαι (ακόμα) πού να την ρίξω, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι κάπως και κυρίως λόγω αυτού:micmic έγραψε: 15 Μάιος 2024, 12:22 Η Λατινοπούλου
Έλα ρ μαλακά και σε έχω για σοβαρο
Edit: Άκυρο. Το ξέρω ότι τρολλαρεις![]()
Κατά δεύτερον, δεν τρολάρω, χωρίς βέβαια να λέω ότι το σκέφτομαι σοβαρά ή ότι κατέληξα κιόλας, απλά ότι "έχω αρχίσει να το σκέφτομαι κάπως". Η αλήθεια είναι ότι όντως ψάχνομαι ακόμα κι ας έφτασαν οι μέρες. ΝΔτες υποψηφίους εννοείται πως δεν θα ψηφίσω για τους δικούς μου λόγους και παρά το ότι ως κόμμα είναι ό,τι πιο κοντινό στις απόψεις μου, οπότε οι επιλογές μου θα είναι είτε αποχή (που δεν θέλω και ελπίζω να μην καταλήξω εκεί) ή κάποιον παπάρα απ' τους υπόλοιπους. Ε, με τα δικά μου δεδομένα οι υπόλοιποι είναι γενικά παρ' τον έναν και βάρα τον άλλον. Αριστερά δεν (ξανα)ψηφίζω με τίποτα σε Ευρωεκλογές και κυρίως όχι Συριζοσταγονίδια για να βγαίνουν και να υπερπροβάλλουν τις αδυναμίες της χώρας κάθε τρεις και λίγο για κομματικό τους συμφέρον, ΚΚΕ επίσης όχι επειδή δεν είμαι κατά της Ευρωβουλής, ΠΑΣΟΚ δεν πάει το χέρι (εννοώ το γνήσιο) και οι δεξιότερα της ΝΔ είναι οι περισσότεροι από γραφικοί έως και γελοίοι. Αυτόν τον άκουσα κάποια στιγμή σε κανά δυο βιντεάκια και με αρκετά απ' αυτά που λέει όντως συμφωνώ, γι' αυτό και υπάρχει ένα (πολύ) μικρό ενδεχόμενο να του την ρίξω. ΟΚ, ξέρω, Λατινοπούλου κι έτσι, αλλά τι α κανς; Κάπου πρέπει να την ρίξουμε κι εμείς οι αναποφάσιστοι, μη αποχίτες.
Btw κι επειδή δεν παρακολουθώ πολύ τελευταία (λόγω μεγάλων πολυήμερων από το πχόρουμ), συ μπρε τίνος πιδί είσαι;
Καλά, αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό όμως, έτσι;phorumaster έγραψε: 19 Μάιος 2024, 01:00 Πρέπει να μπει μια φωτογραφία του στο λεξικό διπλα στην λέξη εριστικός![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Έρχεται και άλλη τσαπού μεγατόνων; ψηφίστε παιδιά ψηφίστε
https://twitter.com/Anna_Elefanti/statu ... 4635913527
https://twitter.com/Anna_Elefanti/statu ... 4635913527
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση