!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουλης - νέοι κανονισμοί :οι γονεις θα καλύπτουν τα έξοδα από τις υλικές ζημιές που προξενούν τα παιδιά τους στο σχολείο
Re: Κουλης - νέοι κανονισμοί :οι γονεις θα καλύπτουν τα έξοδα από τις υλικές ζημιές που προξενούν τα παιδιά τους στο σχο
Προηγουμένως τα σπασμένα τα πλήρωναν οι φορολογούμενοι, δηλαδή όλοι εμείς.
Στηρίζω το μέτρο.
Στηρίζω το μέτρο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Κουλης - νέοι κανονισμοί :οι γονεις θα καλύπτουν τα έξοδα από τις υλικές ζημιές που προξενούν τα παιδιά τους στο σχο
Χαίρομαι να βλέπω τα αποβράσματα να σκούζουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφωνώ με otto weininger εδώhellegennes έγραψε: 10 Απρ 2024, 15:41Ναι, είναι το επόμενα βήματα που παρέλειψες.Otto Weininger έγραψε: 10 Απρ 2024, 15:05Αυτά τα γράφεις εσύ.hellegennes έγραψε: 10 Απρ 2024, 14:59
Και οι πινακίδες που γράφουν "είμαι τεντυμπόης".
Επίσης ποδιές και κοντοκουρεμένο μαλλί. Οι γυναίκες να φοράνε μακριές φούστες και να έχουν τα μαλλιά δεμένα κότσο.
Κάθε μαθητής να έρχεται στο σχολείο με την Βίβλο του.
τα φαινόμενα της βίας των νέων οφειλόνται πρωτίστως (κατά τη γνώμη μου) στο ότι μεγαλώνουν σε περιβάλλον ασυδοσίας και ατιμωρησίας και μηδαμινής πειθαρχίας. από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσουμε. προφανώς και δε θα γυρίσουμε στη δεκαετία του 60 αλλά η λύση δεν είναι μόνο να βρισκόμαστε είτε στο ένα άκρο είτε στο άλλο
εγώ κρίνω πολύ θετικό αυτό το νέο μέτρο της κυβέρνησης κι ελπίζω σε συνέχεια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Philip Mortimer
Ισχύει.AlienWay έγραψε: 10 Απρ 2024, 15:58 Προηγουμένως τα σπασμένα τα πλήρωναν οι φορολογούμενοι, δηλαδή όλοι εμείς.
Στηρίζω το μέτρο.
- hellegennes
Δεν ισχύει αυτό. Η εγγραφή απαιτεί πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά δεν μπορεί το σχολείο να αρνηθεί την εγγραφή. Είναι άκυρος νόμος.Lord Brum έγραψε: 10 Απρ 2024, 15:52 Υπάρχουν τρόποι. Οπως και με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αν δεν είναι εμβολιασμένα το παιδί για τα υποχρεωτικά εμβόλια δεν πάει σχολείο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι συμφωνείς; Να ξαναχτίσουμε αναμορφωτήρια;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Απρ 2024, 16:00συμφωνώ με otto weininger εδώ
τα φαινόμενα της βίας των νέων οφειλόνται πρωτίστως (κατά τη γνώμη μου) στο ότι μεγαλώνουν σε περιβάλλον ασυδοσίας και ατιμωρησίας και μηδαμινής πειθαρχίας. από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσουμε. προφανώς και δε θα γυρίσουμε στη δεκαετία του 60 αλλά η λύση δεν είναι μόνο να βρισκόμαστε είτε στο ένα άκρο είτε στο άλλο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχω διαβάσει το νήμα αλλά εννοείται είμαστε κατά σε κάθε φασιστοκινέζικο μέτρο της κυβέρνησης, ακόμα και εαν από κάποια πλευρά φαίνεται επιφανειακά και σχετικά, το τονίζω το σχετικά, σωστό...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
hellegennes έγραψε: 10 Απρ 2024, 16:08Τι συμφωνείς; Να ξαναχτίσουμε αναμορφωτήρια;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Απρ 2024, 16:00συμφωνώ με otto weininger εδώ
δε ξέρω. αν πχ κάποιος ανήλικος 13-14 ετών μαχαιρώσει, ή μια συμμορία ανηλίκων ξυλοκοπήσει και ληστέψει κατ'εξακολούθηση, τι προβλέπεται σήμερα;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είναι φασιστικό μέτρο να πληρώνουν οι γονείς τις αλητείες του παιδιού τους;Saturn έγραψε: 10 Απρ 2024, 16:16 Δεν έχω διαβάσει το νήμα αλλά εννοείται είμαστε κατά σε κάθε φασιστοκινέζικο μέτρο της κυβέρνησης, ακόμα και εαν από κάποια πλευρά φαίνεται επιφανειακά και σχετικά, το τονίζω το σχετικά, σωστό...
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ακριβώς. Οι επιλογές σε αυτά τα ζητήματα είναι δύο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2024, 15:30 Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφέστατο το πόσο αποτελεσματικά είναι τα μέτρα της αντιαυταρχικής αντιμετώπισης όταν τα καταπιεσμένα παιδιά, κάνουν μπούλινγκ για την πλάκα τους και μοιράζουν βιντεάκια στα σχολεία.
Κατά τα άλλα, προσοχή στο λογαριασμό της σπασμένης πόρτας.![]()
Από τη μια έχουμε την τιμωρία και την ποινή.
Από την άλλη έχουμε τον διάλογο και τη διαπαιδαγώγηση μέσα από μπλα μπλα ανθρωπισμό και π@π@ρια μέντολες.
Ε, τη δεύτερη επιλογή τη ζήσαμε. Ας δούμε λοιπόν και την πρώτη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έχουμε και τοποθέτηση απο ΝεαΑριστερα 

Μονο ο Βελοπουλος δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί
αλλά αν κρίνω απ τους πχορουμικους εκπροσώπους του
φανταζόμαστε τι θα πει
(ίσως διανθισμένο και με καμιά καταγγελία πως θα βάλουν και τσιπακι στα παιδιά μας
)
viewtopic.php?f=29&t=54070

Μονο ο Βελοπουλος δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί
αλλά αν κρίνω απ τους πχορουμικους εκπροσώπους του
φανταζόμαστε τι θα πει
(ίσως διανθισμένο και με καμιά καταγγελία πως θα βάλουν και τσιπακι στα παιδιά μας
viewtopic.php?f=29&t=54070
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 10 Απρ 2024, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
είδαμε και τα μέτρα πρόληψης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
είναι φασιστικό στα πλαίσια της φασιστοκινεζοκυβέρνησης...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Απρ 2024, 16:19είναι φασιστικό μέτρο να πληρώνουν οι γονείς τις αλητείες του παιδιού τους;Saturn έγραψε: 10 Απρ 2024, 16:16 Δεν έχω διαβάσει το νήμα αλλά εννοείται είμαστε κατά σε κάθε φασιστοκινέζικο μέτρο της κυβέρνησης, ακόμα και εαν από κάποια πλευρά φαίνεται επιφανειακά και σχετικά, το τονίζω το σχετικά, σωστό...
επίσης, το στα παίρνω ετσιθελικά βάζοντας χέρι στην περιουσία ή τα έσοδά σου, είναι ακόμα ένα πολύ κακό δείγμα (το οποίο ήδη ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις)
Ακόμη, είναι το τελευταίο μέτρο σε μια σειρά από άλλα προβλήματα και παραλείψεις στην παιδεία και την εκπαίδευση των νέων...ο τελευταίος κατασταλτικός παράγοντας. Δεν λέω οτι είναι κακό από μόνο του να χρεώνεται με κάποιον τρόπο ο μαθητής ή ο κηδεμόνας την παραβατικότητα του πρώτου, λέω οτι από μόνο του σαν μέτρο δεν λέει και πολλά και πως είναι στην κατεύθυνση της επιβολής υπακοής στις κρατικές αρχές.
Πριν από αυτό, προηγούνται άλλα...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Η πλάκα είναι ότι ως πρώτη επιλογή εκλαμβάνεται από όλους τους "αντιαυταρχικούς", το μοντέλο κουρέματος και περιφορά στους δρόμους με κρεμασμένη ταμπέλα "είμαι τεντυμπόης". Κάτι διαφορετικό, ουτε ως υπόθεση δεν παίζει.AlienWay έγραψε: 10 Απρ 2024, 16:20Ακριβώς. Οι επιλογές σε αυτά τα ζητήματα είναι δύο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2024, 15:30 Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφέστατο το πόσο αποτελεσματικά είναι τα μέτρα της αντιαυταρχικής αντιμετώπισης όταν τα καταπιεσμένα παιδιά, κάνουν μπούλινγκ για την πλάκα τους και μοιράζουν βιντεάκια στα σχολεία.
Κατά τα άλλα, προσοχή στο λογαριασμό της σπασμένης πόρτας.![]()
Από τη μια έχουμε την τιμωρία και την ποινή.
Από την άλλη έχουμε τον διάλογο και τη διαπαιδαγώγηση μέσα από μπλα μπλα ανθρωπισμό και π@π@ρια μέντολες.
Ε, τη δεύτερη επιλογή τη ζήσαμε. Ας δούμε λοιπόν και την πρώτη.
Τώρα την κρεμάνε σε καθηγητές και όλα καλά στο βασίλειο της αντιαυταρχικής ηλίθιας δανιμαρκίας.
Μια ακόμη εφαρμογή του μοντέλου προάσπισης δικαιωμάτων του θύτη και ποιος χέστηκε για το θύμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε κάθε περίπτωση, φυσικά και δεν εμπιστεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ χρησιμοποιεί ο ναρκσισσιστικός αυταρχισμός του κουλοπαιδου και του συναφιού του. Ακόμα και σωστό περ σε να είναι το μέτρο, λέμε ΟΧΙ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 33 Απαντήσεις