Nαι.
.
Κακώς, μου θυμίζει το μούτρο τον bad στο μαύρο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 17:51Μ' αρέσουν οι ισοπεδώσεις που επιχειρείς σε συνδυασμό με την αποστασιοποίηση από τους #kasselomadouropligmenous# δροσουλίτες του πχώρου.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:15η γιουροβιζιον και οι γκει γαμοι ειναι τα ευκολα..georgebi έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:12 Εν μέσω χούντας Κουλη...τραγούδι αντίστασης η Σαττι μας![]()
Τα χώνει η Σατταρα μας στο ΝΔ41κατο και στη ΝΔ![]()
αλλά τα ΝΔγαβ γαβ ειναι τοσο χαζά και δεν το καταλάβανε
![]()
που να πιασει και τα δυσκολα ο Κουλης
δε θα προλαβαινουν να ανεβαζουν νεα θεματα ο Νοσταλγιας κι ο Aristos #aganaktismenoi![]()
![]()
Σιγά μην πάω στο γκέι πράιντ. Σαν καρναβαλίστικο δρώμενο το βλέπω και βαριέμαι αφόρητα τις καρναβαλικές παρελάσεις.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:01ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 17:51Μ' αρέσουν οι ισοπεδώσεις που επιχειρείς σε συνδυασμό με την αποστασιοποίηση από τους #kasselomadouropligmenous# δροσουλίτες του πχώρου.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:15
η γιουροβιζιον και οι γκει γαμοι ειναι τα ευκολα..
που να πιασει και τα δυσκολα ο Κουλης
δε θα προλαβαινουν να ανεβαζουν νεα θεματα ο Νοσταλγιας κι ο Aristos #aganaktismenoi![]()
![]()
τι γυρευει η πονηρη αλεπου στο παζαρι;
καθε χρονο σας γλεντανε οι μαδουρειρος με τη γιουροβιζον ακομα δεν βαρεθηκες να μπλεκεις με τα πιτουρα;
αληθεια εσυ τολμας να πας στο επομενο γκει πραιντ και να τους λες απο κοντα εναν εναν "εγω ειμαι με τους σοβαρους ομοφυλοφιλους εσεις με αυτες τις παπαριες τους ευτελιζετε" για να δω κατι...![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:02Σιγά μην πάω στο γκέι πράιντ. Σαν καρναβαλίστικο δρώμενο το βλέπω και βαριέμαι αφόρητα τις καρναβαλικές παρελάσεις.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:01ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 17:51
Μ' αρέσουν οι ισοπεδώσεις που επιχειρείς σε συνδυασμό με την αποστασιοποίηση από τους #kasselomadouropligmenous# δροσουλίτες του πχώρου.![]()
καθε χρονο σας γλεντανε οι μαδουρειρος με τη γιουροβιζον ακομα δεν βαρεθηκες να μπλεκεις με τα πιτουρα;
αληθεια εσυ τολμας να πας στο επομενο γκει πραιντ και να τους λες απο κοντα εναν εναν "εγω ειμαι με τους σοβαρους ομοφυλοφιλους εσεις με αυτες τις παπαριες τους ευτελιζετε" για να δω κατι...![]()
Κι από μπουργκάτους μαδουρέιρος, εδώ και περιφερειακώς, άλλο τίποτα. Τα πιο γλυκά παιδιά είναι εκεί έξω. Καρατσεκαρισμένο.![]()

Έπαθες Στάθη, ξέρω. Περίεργο.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:05ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:02Σιγά μην πάω στο γκέι πράιντ. Σαν καρναβαλίστικο δρώμενο το βλέπω και βαριέμαι αφόρητα τις καρναβαλικές παρελάσεις.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:01
Κι από μπουργκάτους μαδουρέιρος, εδώ και περιφερειακώς, άλλο τίποτα. Τα πιο γλυκά παιδιά είναι εκεί έξω. Καρατσεκαρισμένο.![]()
![]()
Οκ. Είναι ο Μαδουραιος της ΝΔ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στο θυμό για ποιον; Για τον Κονκλάβιο ή το Μαδουραίο;
Από το να μένω κολλημένος στη διαπραγμάτευση, καλύτερο στάδιο πένθους είναι ο θυμός
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν μου απάντησες όμως. Για τον Κονκλάβιο ή τον Μαδουραίο;Beria έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:13Από το να μένω κολλημένος στη διαπραγμάτευση, καλύτερο στάδιο πένθους είναι ο θυμός
Το ίδιο πρόσωπο ποιων;Beria έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:23 Ο Κονγκλαβιος, ο Φραπεζίτης, ο Μαδουραιος είναι ακριβώς το ίδιο προσωπο
https://www.lifo.gr/blogs/nothing-days/ ... -mpythoyla
.....το κομμάτι το κράζουν οι ελληνιόληδες ψευτοαριστεροί
Η επίθεση που έχει υποστεί η Σάττι για ένα τραγούδι –την Ημέρα της Γυναίκας (...)– είναι άνευ προηγουμένου.....σε έναν καταιγισμό σχολίων που θυμίζουν ηθικό πανικό.....οι περισσότεροι ηθικοφύλακες –και υπερασπίστριες της λαϊκότητας όπως αυτές την αντιλαμβάνονται– είναι γυναίκες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:27Το ίδιο πρόσωπο ποιων;Beria έγραψε: 10 Μαρ 2024, 18:23 Ο Κονγκλαβιος, ο Φραπεζίτης, ο Μαδουραιος είναι ακριβώς το ίδιο προσωπο
Προσωπικώς δεν βρίσκω ομοιότητες μεταξύ Κονκλάβιου και των άλλων δυο γιατί μου φαίνεται απολύτως λογικό ο φραπεζίτης και το μαδούρι να είναι νδκρατικά τρολάκια αλλά βρίσκω κάπως χλωμό να είναι ζαίικο τρολ ο κονκλάβιος.