Δεν μου αρέσουν τα τραγούδια. Θέλω έναν μπάρμπα να λέει τα δικά του. Λέτε να δοκιμάσω κάνα παλιό του Καρατζαφέρη;tanipteros έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:12GoBzi έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:03 Ρε αφήστε τις βλακείες και βάλτε κάνα μπάρμπα να μιλάει για να κοιμηθώ. Tanipteros που είσαι ρε φίλε. Δεν μου άρεσε η τύπισσα, χθες έκατσα και είδα αυτόν τον τυπά.
...
https://music.youtube.com/channel/UCh5r ... CECzrSWwcg
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαγισούλες ... Μάγοι ... Μαγεία ...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Μαγισούλες ... Μάγοι ... Μαγεία ...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και ποιός σου είπε ότι συμφωνώ με αυτό;ksk έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:58Στην σημερινή εποχή αυτός που ασχολείται με μαγεία ή θα διακωμωδειται ή θα προκαλεί αισθήματα φόβου και αποστροφής.Green Dragon έγραψε: 18 Ιαν 2024, 19:38Εξήγησε αν θες γιατί δεν κατάλαβα.ksk έγραψε: 18 Ιαν 2024, 15:46
Η λέξη μαγεία έχει αποκτήσει αρνητικό πρόσημο όπως και πολλά αλλα.
Με την λέξη μαγεία δεν εννοώ την έκφραση θαυμασμού αλλά την έκφραση απορίας-εκπληξης. Πάει και αυτή όμως, την ισοπεδωσατε!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αποτυπωσα την σκέψη μου απλά διαβάζοντας την παράθεση σου...Green Dragon έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:01Και ποιός σου είπε ότι συμφωνώ με αυτό;ksk έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:58Στην σημερινή εποχή αυτός που ασχολείται με μαγεία ή θα διακωμωδειται ή θα προκαλεί αισθήματα φόβου και αποστροφής.
Δεν είπα αν συμφωνείς σε κάτι ...
Εννοείται ότι στην παράθεση σου διαφαίνεται μια θετικότητα...
Παρατηρητής...
πολλαπλασιαστής.πιάσε ένα σεντόνι και στα μισά θα έχεις ξεραθείGoBzi έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:03 Ρε αφήστε τις βλακείες και βάλτε κάνα μπάρμπα να μιλάει για να κοιμηθώ.
Τα ξόρκια πιάνουν για τις αρρώστιες; Γιατί με τα προβλήματα που υπάρχουν στα νοσοκομεία πρέπει να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους.
Μάγισσα είναι και η επικεφαλής των ενόρκων στο δικαστήριο του Ντόναλντ Τραμπ.
Εχει ιστοσελίδα που πουλάει γιατροσόφια, ματζούνια κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
πες ότι είσαι φανάκος να πέσω κάτω
έχω δει πολλά περίεργα
τα παπακια δεν τα ειδες?
πες οτι τσεκάρισα.έχω δει περίεργες συμμορίες λέμε
μη φοβουσε, εγω ειμαι ΠΑΟΚτσης που σιχτηριζω τον Γιοβανη
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν είναι καλό αυτό, οι σύγχρονοι παγανιστές είναι woke οι περισσότεροι αφού η αναβίωση αυτών των πραγμάτων έγινε μέσω του φεμινισμού με αποτέλεσμα ν' ακολουθήσει την μετεξέλιξή του σε σύγρονο, σορικό εμετό. Ακόμα και αυτό πολιτικοποίησαν οι πστηδες. Πάει ο παλιός καλός παραδοσιοκρατικός παγανισμός αν και κάποιοι θύλακες ίσως να παραμένουν αλλά βρίσκονται σίγουρα στο περιθώριο.AlienWay έγραψε: 19 Ιαν 2024, 15:34 Μάγισσα είναι και η επικεφαλής των ενόρκων στο δικαστήριο του Ντόναλντ Τραμπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 37987 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη