!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 - Στο τραπέζι η επιστροφή μέτρων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 - Στο τραπέζι η επιστροφή μέτρων
Oι ανεύθυνοι ψέκες θα μας κλείσουνε πάλι μέσα, γαμώ την κυβερνησή μου 
- Otto Weininger
Και αυτό το ποστ Κυρίες μου και Κύριοι, είναι όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς είναι ένα πνευματικό meltdown.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:46 Όσο πιο πολλά εμπολια έχεις κάνει τόσο χειρότερα περνάς τον προβιτ που κυκλοφορεί τώρα. Ο αδερφός της γυναίκας μου δεν έχει τίποτα (μηδέν εμπολια), εγώ με 2 εμπολια έχω μόνο βουλωμενη μύτη. Η γυναίκα μου με 3 εμπολια είχε κ λίγο πονοκέφαλο. Όσοι έχουν κάνει πάνω από 3 είναι γαμησε τα, πυρετό κ τέτοια εκτός αν ήταν απ τους τυχερούς που τους βαρεσαν αλατονερο![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Όλοι αυτοί που τα γράφουν όλα στα αρχίδια τους (όχι μόνο τώρα αλλά από day 1) είναι οι ίδιοι που ανεβάζουν τις λίστες με νεκρούς ανά εκατομμύριο και σκούζουν για την κυβέρνηση.Αλιόσα έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:51 Oι ανεύθυνοι ψέκες θα μας κλείσουνε πάλι μέσα, γαμώ την κυβερνησή μου![]()
Κοντά 4 χρόνια μετά και δεν έχουν μάθει καν ποια μάσκα κάνει τι.
Ακούνε και τον Χέλη που δίνει ρεσιτάλ και πάνε παρακάτω.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Θα καταφέρουν να μας κλείσουν πάλι οι ανεμβολιαστοι;Αλιόσα έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:44 Σε έξαρση κορονοϊός και γρίπη: Στα επίπεδα του '21 τα κρούσματα - Οδηγίες για ρεβεγιόν και μάσκες
https://www.ethnos.gr/health/amp/295240 ... nkaimaskes
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Και στο σοι μου το ιδιο...οι κατω των 70 το περασαμε ελαφρα, οι ανω των 70 ταλαιπωρηθηκαν/ταλαιπωρουνται, ακομα και σε νοσοκομεια.Green Dragon έγραψε: 28 Δεκ 2023, 15:59 Σιγά μην κάνουεμε εμβόλιο για κρυολόγημα, όλοι οι γνωστοί μου που κόλλησαν το πέρασαν ελαφρά, κάποιοι δεν έκαναν ούτε πονόλαιμο. Οι ζόρικες μεταλλάξεις τελείωσαν με την Δέλτα.
Αν κάποιος είναι 70+ οκ, εκεί αλλάζει.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2023, 00:57Το ότι δεν είχαμε τεράστια υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι λόγω μείωσης ατυχυματων και περιβαλλοντικής μόλυνσης λόγω καραντίνας.Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2023, 00:57Μα και του κόβιντ ήταν πολλοί περισσότεροι. Πολλοί πέθαιναν σπίτι από φόβο να πάνε στο νοσοκομείο.hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2023, 00:53
Αυτοί είναι οι εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι θάνατοι. Οι πραγματικοί θάνατοι είναι χιλιάδες ετησίως. Φαίνεται πολύ καλά στα γραφήματα υπερβάλλουσας θνησιμότητας:
![]()
1128:10 =113 νεκροί ανά έτος από γρίπη
35.000:2 = 17.500 νεκροί ανά έτος από κόβιντ
17500:113=154...
.
Έλα ρε! Η περιβαλλοντική μόλυνση είναι σαν το αλκοόλ, σκοτώνει μετά από δεκαετίες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ποτέ ξανά.Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:26Την πάτησα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, χωρίς να έχει κανένας στο περιβάλλον μου σύμπτωμα. Μια μυξα είδα και πήγα κι έκανα τεστ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2023, 12:05 Έκαμα το λάθος κι έκανα ραπιδ προχθές. Στο περιβάλλον είχε μύξες.
Εγώ ελάχιστο συνάχι.
Θετικός.
Θετικό και το πισιαρ.
Ακύρωση το τριημερακι...
Τραγικό λάθος.
Δεν ξανακάνω τεστ ποτέ.![]()
![]()
Τώρα το έκανες ή παλιότερα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Φτάνει ρε τύπε με τις μάσκες πια.Otto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:53Όλοι αυτοί που τα γράφουν όλα στα αρχίδια τους (όχι μόνο τώρα αλλά από day 1) είναι οι ίδιοι που ανεβάζουν τις λίστες με νεκρούς ανά εκατομμύριο και σκούζουν για την κυβέρνηση.Αλιόσα έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:51 Oι ανεύθυνοι ψέκες θα μας κλείσουνε πάλι μέσα, γαμώ την κυβερνησή μου![]()
Εντάξει, πούλησες, έβγαλες λεφτά, έκανες το κομμάτι σου, πάμε παρακάτω. Βρες κάποιο άλλο προϊόν να προωθήσεις. Καμμία βιταμίνη, καμμία κρέμα νυχτός, καμμία επιστραγαλίδα.
Μέχρι και ο Βελόπουλος έβγαλε νέες κηραλοιφές.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Otto Weininger
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην πολυστροφάρεις;Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2023, 12:00Φτάνει ρε τύπε με τις μάσκες πια.Otto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:53Όλοι αυτοί που τα γράφουν όλα στα αρχίδια τους (όχι μόνο τώρα αλλά από day 1) είναι οι ίδιοι που ανεβάζουν τις λίστες με νεκρούς ανά εκατομμύριο και σκούζουν για την κυβέρνηση.Αλιόσα έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:51 Oι ανεύθυνοι ψέκες θα μας κλείσουνε πάλι μέσα, γαμώ την κυβερνησή μου![]()
Εντάξει, πούλησες, έβγαλες λεφτά, έκανες το κομμάτι σου, πάμε παρακάτω. Βρες κάποιο άλλο προϊόν να προωθήσεις. Καμμία βιταμίνη, καμμία κρέμα νυχτός, καμμία επιστραγαλίδα.
Μέχρι και ο Βελόπουλος έβγαλε νέες κηραλοιφές.
Πως καταφέρνεις κι αναπνέεις;Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:54Θα καταφέρουν να μας κλείσουν πάλι οι ανεμβολιαστοι;Αλιόσα έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:44 Σε έξαρση κορονοϊός και γρίπη: Στα επίπεδα του '21 τα κρούσματα - Οδηγίες για ρεβεγιόν και μάσκες
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Otto Weininger
Για να καταλάβω. Κάνεις τέτοια ερώτηση όταν 1.ψηφισες ΟΧΙ το 2015Bazoomba έγραψε: 30 Δεκ 2023, 14:39Πως καταφέρνεις κι αναπνέεις;Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:54Θα καταφέρουν να μας κλείσουν πάλι οι ανεμβολιαστοι;Αλιόσα έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:44 Σε έξαρση κορονοϊός και γρίπη: Στα επίπεδα του '21 τα κρούσματα - Οδηγίες για ρεβεγιόν και μάσκες
2. ψήφισες ζαίους
3. είσαι ψεκι και αντιεμβολιαστης
- hellegennes
Το έχω απαντήσει αυτό. Θεωρητικά δεν είναι. Αλλά το έχουν απαντήσει από την αρχή και οι ειδικοί, που μετά άλλαξαν γνώμη γιατί πάρθηκε η πολιτική απόφαση να χρησιμοποιήσουμε μάσκες.
Η μάσκα σαν περιστασιακό μέσο και έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι επικουρική και πρέπει να λαμβάνεις πρώτα όλα τα άλλα μέτρα, σίγουρα δεν είναι κακή. Αρκεί βέβαια να την φοράς για 1-2 ώρες και μετά να την πετάς. Υπόψη ότι κι αυτό ενέχει προβλήματα γιατί στατιστικά ένα ποσοστό αυτών θα καταλήξουν στις θάλασσες = μόλυνση από πλαστικό και όχι μόνο.
Όταν όμως προωθείται σαν υποκατάστατο και σου λένε ότι μπορείς να κάνεις ό,τι έκανες πριν αρκεί να φοράς μάσκα, δημιουργεί μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Όχι μόνο δεν πρόκειται να σε βοηθήσει σ' αυτήν την περίπτωση αλλά σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και να αμελείς όλα τα υπόλοιπα σημαντικότερα μέτρα, όπως η ατομική υγιεινή, η απόσταση και η μικρή χρονική διάρκεια επαφής με κάθε άτομο. Είναι ενός είδους πατερίτσα που σου κάνει τελικά ζημιά.
Τέτοια και χειρότερη ζημιά έκαναν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, που έπεισαν τον 70χρονο ότι όντας εμβολιασμένος είναι πιο ασφαλής από τον 40χρονο ανεμβολίαστο και μπορεί να καθίσει έξω για φαγητό. Αυτό δεν χρειάζεται να πω ότι κατέληξε σε μεγάλο αριθμό θανάτων.
Κακά τα ψέματα. Η μάσκα σαν εργαλείο δεν χρησιμοποιήθηκε επειδή υπάρχουν δεδομένα ότι πρόκειται να περιορίσει την διάδοση. Κάθε άλλο, δεν υπήρξαν ποτέ τέτοια δεδομένα. Επιβλήθηκε με πολιτικές αποφάσεις για να περιορίσει το κόστος της πανδημίας, όταν έγινε αντιληπτό ότι μπορεί να κρατήσει σε μάκρος και τα μέτρα της απόστασης και της αποτροπής επαφής ήταν άκρως κοστοβόρα. Οι κοινωνίες μας απλώς δεν ήταν έτοιμες για ένα τέτοιο σενάριο ώστε να συνεργαστούν οικονομικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι χειρότερη η γρίπη για τους νέους σε σχέση με τους υπερήλικες, απλώς ο δυνητικός κίνδυνος είναι ηλικιακά πιο "δημοκρατικός". Πάλι όμως γέρνει βαριά προς τους γηραιότερους.Arisvilla έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:08 Επειδή κάποιοι κάνουν συγκρίσεις ανάμεσα στον covid και στη γριπη εγώ από την εμπειρία μου σας καταθέτω τα εξής. Η μητέρα μου 81 ετων εμβολιασμενη για κοβιντ και χωρίς να έχει προλάβει να κάνει το αντιγριπικο πέρασε κοβιντ και έκανε πνευμονια με πτώση οξυγονου. Κολλάει και γριπη μέσα στο νοσοκομείο αλλά δεν έπαθε τίποτε από τη γριπη, μια μέρα μόνο είχε κάποια συμπτωματα. Ο αδελφός μου 51 κολλάει κοβιντ και μετά γριπη και αυτός και ενώ στον κοβιντ δεν έπαθε τίποτε σχεδόν στην γριπη ταλαιπωρηθεί. Συμπέρασμα για τους άνω των 65 ο κοβιντ είναι 100 φορές χειρότερος από τη γριπη. Για τους πιο νέους μάλλον η γριπη χειρότερη αλλά ανάλογα την περίπτωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- hellegennes
Ο Χέλης ό,τι μα ό,τι έχει πει έχει με επιστημονικά δεδομένα αποδειχτεί ολόσωστο. Ότι η αποδοτικότητα των εμβολίων θα είναι στο επίπεδο αυτών της γρίπης και ίσως χειρότερα (τελικά είναι αρκετά χειρότερα), ότι οι μάσκες δεν θα περιορίσουν την διασπορά, ότι η δεύτερη καραντίνα δεν θα περιορίσει την διασπορά, ότι η μπίλια της θνητότητας του κορωνοϊού θα κάτσει στις 3-5 φορές αυτή της γρίπης, ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα οδηγήσουν σε εκτόξευση των κρουσμάτων, ότι θα δημιουργηθεί χάσμα επιστήμης-κοινωνίας και θα μειωθεί σημαντικά η πίστη στην επιστήμη εξαιτίας ψεκασμένων μαλακιών που πιπίλιζαν τα κανάλια, κτλ.Otto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:53Όλοι αυτοί που τα γράφουν όλα στα αρχίδια τους (όχι μόνο τώρα αλλά από day 1) είναι οι ίδιοι που ανεβάζουν τις λίστες με νεκρούς ανά εκατομμύριο και σκούζουν για την κυβέρνηση.Αλιόσα έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:51 Oι ανεύθυνοι ψέκες θα μας κλείσουνε πάλι μέσα, γαμώ την κυβερνησή μου![]()
Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στο οποίο να έπεσα έξω. Είχα δίκιο σε όλα. Μέχρι κι εγώ εκπλήσσομαι που δεν έπεσα πουθενά έξω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση