!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιές ταινίες έχετε δεί πάνω απο 3 φορές
Re: Ποιές ταινίες έχετε δεί πάνω απο 3 φορές
Έχω δει μια φορά τη Μέρα της Μαρμότας. Κάθε φορά.
Αυτό που έχω λιώσει, από την άλλη, είναι το Δε Kopanoi.
Αυτό που έχω λιώσει, από την άλλη, είναι το Δε Kopanoi.
GoBzi έγραψε: 31 Οκτ 2023, 21:15Πρώτη φορά την είχα δει με έναν φίλο και τις γυναίκες μας, δεν ξέραμε τι είναι αλλά είχαμε μια ιδέα λόγο του πρωταγωνιστή. Εγώ με τον φίλο δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κλαιμε από το γέλιο ενώ οι γυναίκες φύγανε αηδιασμένες.
Πλέον έχει καθιερωθεί (και το dictator) και την βλέπουμε αντροπαρέα όταν δεν έχουμε κάτι καλύτερο να δούμε/κάνουμε.
Ταινιαρες και οι 2, γουστάρουμε καφρίλες ρε καρχιες
.
Αυτό το αριστούργημα με έχει κάνει να κλάψω δεκάδες φορές.....
Ο Χόπκινς ..... και ειδικά αυτή η ομορφιά και η εκφραστική τραγικότητα του χαρακτήρα της Τζούλια Όρμοντ είναι αξεπέραστη.....
.
.
.
Αυτό το αριστούργημα με έχει κάνει να κλάψω δεκάδες φορές.....
Ο Χόπκινς ..... και ειδικά αυτή η ομορφιά και η εκφραστική τραγικότητα του χαρακτήρα της Τζούλια Όρμοντ είναι αξεπέραστη.....
.
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 01 Νοέμ 2023, 05:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Το Αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης
Monty Python And The Holy Grail
Monty Python And The Holy Grail
- taxalata xalasa
Ω ναι, γαμάτο ήτο. Οκ, η καφρίλα χτυπούσε ροζ (όχι κόκκινο, όπως πχ το Movie 43), αλλά έβγαζε καλό καφρο-γέλιο. Κλασικός Κόεν δηλαδή...Beria έγραψε: 31 Οκτ 2023, 21:10GoBzi έγραψε: 31 Οκτ 2023, 21:02 Τα Matrix
Τα Lotr/Χόμπιτ
Terminator 1-3
Τα home alone
V for Vendetta
Star wars 1-6
Enemy at the gates
Godfather 1-2
Scarface
Pulp Fiction
Τα Scream
Men in Black 1-3
Fight Club
The Dictator
The Brothers Grimsby
Τα Kill Bill
Johnny English
Hot Fuzz![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Laurence of Arabia
αν μετρησω ποσες φορες την ειδα σιγουρα θα εχω "ξοδεψει" ενα 24ωρο απο την ζωη μου
αν μετρησω ποσες φορες την ειδα σιγουρα θα εχω "ξοδεψει" ενα 24ωρο απο την ζωη μου
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
Για κάποιο λόγο ο Μπισμπικης μου βγάζει οτι έχει μονίμως βρώμικα χέρια και ανασα να αναβλύζει εσανς φτηνοτσίπουρου και ολντ χολμπορνΠασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2023, 19:02Εδώ μου αρέσει ο Μπισμπίκης, πες το, μην ντρέπεσαι.Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2023, 14:51Για τις ταινίες όχι, για τα γουστα σου στους αντρες(πλην Πιτ), ναι.Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2023, 14:36 Όλα τα Ιντιάνα Τζόουνς, το Top Gun, τα 2 Zoro με τον υπεργαμάτο γκόμενο Μπαντέρας, την ''Τροία'' με τον άλλονα θεογκόμενο Μπραντ Πιτ,την ''Οδύσσεια'' με τον Αρμάν Ασάντε, ( αυτόνανε τον προτιμώ καλλίτερα απ'όλους..) και φυσικά όλα τα Χάρρυ Πότερ, τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχω και σε βιβλία. ΌΛΑ ΌΜΩΣ.
Δικάστε με.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
για καποιο λογο αι γυναικαι ελκυονται περιστασιακα η σε ημιμονιμη βαση απο το συγκεκριμενο τυπο της ανδρικης πανιδοςΕρμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:39Για κάποιο λόγο ο Μπισμπικης μου βγάζει οτι έχει μονίμως βρώμικα χέρια και ανασα να αναβλύζει εσανς φτηνοτσίπουρου και ολντ χολμπορν
η υπαρξη του εξυπηρετει κ καλυπτει αναγκες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μια μερίδα ναι.Αγις έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:46για καποιο λογο αι γυναικαι ελκυονται περιστασιακα η σε ημιμονιμη βαση απο το συγκεκριμενο τυπο της ανδρικης πανιδος
Τσεκαρισμένο απανωτά απο τύπο που μοιάζει πιο μπισμπίκης και απο τον μπισμπίκη πολύ πριν τον μπισμπίκη.
Όταν πήγε να παίξει μπάλα εκει που δε τον έπαιρνε εφαγε πολύ χοντρό στραπάτσο.
Εμ βλέπεις; Εγώ πάλι καθόμουν να τα δω και ήμανε μέσα στην τρελλή χαρά. Εν τω μεταξύ, όταν έβγαινε καινούργιο βιβλίο, πήγαινα πρώτη να το προμηθευτώ και το διάβαζα αχόρταγα. Τι κι αν ήταν πχ, 600 πλας σελίδες. Σε δυο μέρες το πολύ, το είχα τελειώσει. Γιαυτό σου λέω, για τα πανηγύρια η φίλη σου. Αλλά πόσο το γουστάρωωωω.Isildur έγραψε: 31 Οκτ 2023, 20:49Ε, και γιατί φοβόσουν να τα πεις μαρή; Η Οδύσσεια που λες μ' άρεσε κι εμένα πάρα πολύ, κυρίως λόγω Ασάντε βέβαια που φυσιογνωμικά μού καθόταν πολύ καλά, πιο καλά από τον Σον Μπιν της "Τροίας".Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2023, 14:36 Όλα τα Ιντιάνα Τζόουνς, το Top Gun, τα 2 Zoro με τον υπεργαμάτο γκόμενο Μπαντέρας, την ''Τροία'' με τον άλλονα θεογκόμενο Μπραντ Πιτ,την ''Οδύσσεια'' με τον Αρμάν Ασάντε, ( αυτόνανε τον προτιμώ καλλίτερα απ'όλους..) και φυσικά όλα τα Χάρρυ Πότερ, τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχω και σε βιβλία. ΌΛΑ ΌΜΩΣ.
Δικάστε με.
Στα υπόλοιπα, συμφωνώ επίσης. Εκτός από τα Χάρυ Πότερ, που τα είδα όλα από μία φορά μόνο, χάριν των παιδιών τότε... Και φυσικά έχουμε και τα βιβλία (πάλι για τα παιδιά φυσικά, τα οποία δεν έχω διαβάσει ποτέ -επίσης φυσικά).
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για κάποιο λόγο νομίζω, πως αν είχε πάγκα στη λαϊκή θα είχε ξεπουλήσει κανα 5άρι φορές και θα σας είχε πρήξει τα παπάρια να τον προμηθεύετε. Σε καθημερινή βάση. Σε ό,τι προϊόν.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:39Για κάποιο λόγο ο Μπισμπικης μου βγάζει οτι έχει μονίμως βρώμικα χέρια και ανασα να αναβλύζει εσανς φτηνοτσίπουρου και ολντ χολμπορν
Μπήκα και γοογλαρα ποιος είναι.... ε όχι... όχι...Andromachi έγραψε: 31 Οκτ 2023, 20:27 [quote=Πασιφάη
Εδώ μου αρέσει ο Μπισμπίκης, πες το, μην ντρέπεσαι.![]()
[/quote]
Καλά..Αλλά δες το λίγο θετικά ρε παιδί μου κι εσύ. Μπαααα.
Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας έχετε και οι δυο Λακεδαιμόνιοι. Τι, όχι;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:49μια μερίδα ναι.Αγις έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:46για καποιο λογο αι γυναικαι ελκυονται περιστασιακα η σε ημιμονιμη βαση απο το συγκεκριμενο τυπο της ανδρικης πανιδοςΕρμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:39
Για κάποιο λόγο ο Μπισμπικης μου βγάζει οτι έχει μονίμως βρώμικα χέρια και ανασα να αναβλύζει εσανς φτηνοτσίπουρου και ολντ χολμπορν
Τσεκαρισμένο απανωτά απο τύπο που μοιάζει πιο μπισμπίκης και απο τον μπισμπίκη πολύ πριν τον μπισμπίκη.
Όταν πήγε να παίξει μπάλα εκει που δε τον έπαιρνε εφαγε πολύ χοντρό στραπάτσο.
Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 17:56Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας έχετε και οι δυο Λακεδαιμόνιοι. Τι, όχι;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:49μια μερίδα ναι.Αγις έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:46
για καποιο λογο αι γυναικαι ελκυονται περιστασιακα η σε ημιμονιμη βαση απο το συγκεκριμενο τυπο της ανδρικης πανιδος
Όταν πήγε να παίξει μπάλα εκει που δε τον έπαιρνε εφαγε πολύ χοντρό στραπάτσο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
-