δε μπραζ κομπαρε
σημασία έχει οτι δεν πεινανε οι μετανάστες
δε μπραζ κομπαρε
Το τμήμα AHEPA Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος" είναι. Τι έπαθες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτή όμως ήταν μόνο μια συγκεκριμένη περίοδος σε σχεδόν 200 χρόνια ύπαρξης ελ κράτους (1981-2010) και ακόμα και τότε εγώ θυμάμαι αισχρή γκρίνια για το πόσο καλύτερα ήταν παλιά τα πράγματα.Ναύτης έγραψε: 25 Οκτ 2023, 23:50Λάθος κάνεις. Εγώ, ας πούμε, έφυγα από το σπίτι μου στα 22 κι έκτοτε δεν πήρα από τον πατέρα μου ούτε σεντ.sharp έγραψε: 25 Οκτ 2023, 23:40Πάλι τα φράγκα είναι το παν; Δεν ισχύει πάντως, για ψάχτο καλύτερα. Και τότε τα έχωναν οι γονείς, απλώς το θεωρούσαν όλοι φυσιολογικό, κανείς δεν διαμαρτυρόταν.Ναύτης έγραψε: 25 Οκτ 2023, 23:36
Να σου πω. Ας πούμε, ένα ζευγάρι που δούλευαν κι οι δυο, μπορούσαν να στήσουν σπιτικό. Σήμερα δεν.
Σήμερα οι περισσότεροι νέοι δεν παίρνουν ανάσα. "Απασχολήσιμοι" συνηθέστατα μερικής απασχόλησης, αν βρουν καμιά δουλειά για να παίρνουν 6-7 κατοστάρικα κάνουνε τούμπες. Εν τω μεταξύ, τα νοίκια στις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες κοστίζουν σχεδόν ένα μηνιάτικο. Την δίκη μου την εποχή φεύγαμε από το σπίτι μας χωρίς άγχος, είμαστε σίγουροι ότι η ζωή μας θα ήταν καλύτερη απ' εκείνη των γονιών μας. Σήμερα οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους με αβεβαιότητα, αν δεν έχεις πίσω σου οικογένεια για να σε στηρίζει διαρκώς, δεν τη βγάζεις. Το '89 έπαιρνα μισθό 110 χιλιάρικα έμενα μόνος μου και κάθε μήνα έβαζα στην άκρη λεφτά. Που θα πει 322 ευρώ.
Ε κι από πίσω, με την ελληνική σημαία, έφαγε όλο το οβελιστήριο. Είναι λόγος αυτός για να χαλιέται, τισταδιάλα, διαιτολόγος είναι;
Frappezitis έγραψε: 26 Οκτ 2023, 21:56 Oυρά πάνω απο 500 νεοφιλελερες σε μαγαζί που πουλάει μακαρόνια σε προσφορές.
Οχι δεν είναι στο Καματερό είναι στην πλατεία Ν.Σμύρνης.
Καλά δεν βλέπουν στον ΣΚΑΙ ότι αναβαθμιστήκαμε στην πίστα της επενδυτικής βαθμίδας;
https://www.facebook.com/1239154515/vid ... 933278587/
Δεν ξέρω για πιο πριν, λέω γι' αυτά που έζησα εγώ. Το '90 με μισθό αντίστοιχο με 322 ευρώ, εγώ περνούσα μπέικα. Πολυτέλειες δεν γύρευα, αλλά ζούσα μόνος μου -εννοώ δεν έμενα στο πατρικό μου- και απολύτως τίποτα δεν μού έλειπε. Αντιθέτως, κάθε μήνα έβαζα και στην άκρη.Scouser έγραψε: 30 Οκτ 2023, 13:03Αυτή όμως ήταν μόνο μια συγκεκριμένη περίοδος σε σχεδόν 200 χρόνια ύπαρξης ελ κράτους (1981-2010) και ακόμα και τότε εγώ θυμάμαι αισχρή γκρίνια για το πόσο καλύτερα ήταν παλιά τα πράγματα.Ναύτης έγραψε: 25 Οκτ 2023, 23:50Λάθος κάνεις. Εγώ, ας πούμε, έφυγα από το σπίτι μου στα 22 κι έκτοτε δεν πήρα από τον πατέρα μου ούτε σεντ.sharp έγραψε: 25 Οκτ 2023, 23:40
Πάλι τα φράγκα είναι το παν; Δεν ισχύει πάντως, για ψάχτο καλύτερα. Και τότε τα έχωναν οι γονείς, απλώς το θεωρούσαν όλοι φυσιολογικό, κανείς δεν διαμαρτυρόταν.
Σήμερα οι περισσότεροι νέοι δεν παίρνουν ανάσα. "Απασχολήσιμοι" συνηθέστατα μερικής απασχόλησης, αν βρουν καμιά δουλειά για να παίρνουν 6-7 κατοστάρικα κάνουνε τούμπες. Εν τω μεταξύ, τα νοίκια στις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες κοστίζουν σχεδόν ένα μηνιάτικο. Την δίκη μου την εποχή φεύγαμε από το σπίτι μας χωρίς άγχος, είμαστε σίγουροι ότι η ζωή μας θα ήταν καλύτερη απ' εκείνη των γονιών μας. Σήμερα οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους με αβεβαιότητα, αν δεν έχεις πίσω σου οικογένεια για να σε στηρίζει διαρκώς, δεν τη βγάζεις. Το '89 έπαιρνα μισθό 110 χιλιάρικα έμενα μόνος μου και κάθε μήνα έβαζα στην άκρη λεφτά. Που θα πει 322 ευρώ.
Απλά βλεπει οτι ο λαός δεν είναι έτοιμος για τον κομμουνισμο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όλοι κάπου χρειάζονται, το είπε κι ο Γκάνταλφ.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2023, 13:23 Με τη συγκεκριμένη πανίδα του πχόρουμ, τί θα γίνει;![]()
Ρητορικόν το ερώτημα.
Οπότε, η μόνη λύση είναι η νοικοκυρέικη λίστα των "αόρατων";
Η μέθοδος αυτή είναι μια κάποια λύσις, σίγουρα. Αλλά γενικά δεν την πολυ-ακολουθώ, σε σπάνιες περιπτώσεις μόνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:09Οπότε, η μόνη λύση είναι η νοικοκυρέικη λίστα των "αόρατων";
Γιατί από ένα σημείο και μετά η προστατευμένη αυθεντικότητα στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης και των πολυφωνικών αποδεκτών ζυμώσεων, περισσότερο παραπέμπει σε πρωϊνάδικα, μεσημεράδικα και πολιτικώς ορθά δελτία ειδήσεων στο πράιμ τάιμ.![]()