Τον είπε λούμπενstella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:48Επιφυλάσσομαι, με πήραν τηλέφωνο για να τον δω και είδα που τον έλεγε "τίποτα" ο Μπέος. Πώς το ξεκίνησε ο Μπογιό; Τι τον είπε, ομοφοβικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:46Ο Μπογιοπουλος το ξεκίνησε. Μην τρελαθουμε κιόλας.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40
Εγώ ξεκάθαρα τον έμαθα λόγω Πανιωνίου.
Γι' αυτό και δεν μπορώ να τον χειροκροτήσω, ακόμη κι αν κάνει παπάδες στο Βόλο.
Τώρα βρίζει τον Μπογιόπουλο στον ΑΝΤ1, Χριστέ μου. Κι αυτός θα κάνει διπλωματικές συναντήσεις με κόσμο και θα προάγει ήθος και είστε κι ευχαριστημένοι. Τι να πω;
Το άκουσα όλο από την αρχή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Re: Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Παλαιοελλαδίτης
Το ό,τι βρίζει τον Μπογιόπουλο, το λες ως αρνητικό;stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40
Τώρα βρίζει τον Μπογιόπουλο στον ΑΝΤ1, Χριστέ μου. Κι αυτός θα κάνει διπλωματικές συναντήσεις με κόσμο και θα προάγει ήθος και είστε κι ευχαριστημένοι. Τι να πω;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πρώτος ο Μπογιοπουλος τον χαρακτήρισε λούμπεν και κάτι ακόμη. Και μετά τον απάντησε ο Μπεος και έγινε ψιλοκαυγας.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:48Επιφυλάσσομαι, με πήραν τηλέφωνο για να τον δω και είδα που τον έλεγε "τίποτα" ο Μπέος. Πώς το ξεκίνησε ο Μπογιό; Τι τον είπε, ομοφοβικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:46Ο Μπογιοπουλος το ξεκίνησε. Μην τρελαθουμε κιόλας.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40
Εγώ ξεκάθαρα τον έμαθα λόγω Πανιωνίου.
Γι' αυτό και δεν μπορώ να τον χειροκροτήσω, ακόμη κι αν κάνει παπάδες στο Βόλο.
Μέχρι και Μπογιοπουλο θα στηρίξω, ρε, μπροστά στον μαφιόζοΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:49Το ό,τι βρίζει τον Μπογιόπουλο, το λες ως αρνητικό;stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40
Τώρα βρίζει τον Μπογιόπουλο στον ΑΝΤ1, Χριστέ μου. Κι αυτός θα κάνει διπλωματικές συναντήσεις με κόσμο και θα προάγει ήθος και είστε κι ευχαριστημένοι. Τι να πω;![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ανοησία και αυτό αν θέλεις τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλει σε κάποιον να φέρεται με αξιοπρέπεια ούτε είναι υπάλληλος κάποιου που τον αξιολογεί άμεσα και μπορεί να τον διώξει τώρα.Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:42 Ο Κασσελάκης πάντως ζήτησε από την δικαιοσύνη να δράσει. Μάλλον θα 'χει συνέχεια το πράμα με τον αρκουδιάρη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ποσταρετε το βίντεο με Μπογιοπούλαρο αν το βρείτε κάπου, να δούμε κι εμείς!
Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:50Πρώτος ο Μπογιοπουλος τον χαρακτήρισε λούμπεν και κάτι ακόμη. Και μετά τον απάντησε ο Μπεος και έγινε ψιλοκαυγας.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:48Επιφυλάσσομαι, με πήραν τηλέφωνο για να τον δω και είδα που τον έλεγε "τίποτα" ο Μπέος. Πώς το ξεκίνησε ο Μπογιό; Τι τον είπε, ομοφοβικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:46
Ο Μπογιοπουλος το ξεκίνησε. Μην τρελαθουμε κιόλας.
Ρε παιδιά, μήπως δεν κατάλαβε τι είναι λούμπεν και θίχτηκε ο δήμαρχος;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:49Τον είπε λούμπενstella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:48Επιφυλάσσομαι, με πήραν τηλέφωνο για να τον δω και είδα που τον έλεγε "τίποτα" ο Μπέος. Πώς το ξεκίνησε ο Μπογιό; Τι τον είπε, ομοφοβικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:46
- Παλαιοελλαδίτης
Εντάξει τότε, δεν τον είπε ''γλίτσα'' και ''γλείφτη'' όπως τον κακομοίρη τον Κεφαλή που ''τόλμησε'' να γράψει βιβλίο για το Κατίν.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:49Τον είπε λούμπενstella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:48Επιφυλάσσομαι, με πήραν τηλέφωνο για να τον δω και είδα που τον έλεγε "τίποτα" ο Μπέος. Πώς το ξεκίνησε ο Μπογιό; Τι τον είπε, ομοφοβικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:46
- Μαδουραίος
Πρωτιά και για τον δήμαρχο που πετούσε περιττώματα στο σπίτι συνυποψηφίου στο Ναύπλιο. Εκλέχτηκαν Μπέος, Χαρδαλιάς, Αγοραστός και συνεργάτης Πάτση. Δώσε σκατά στον έλληνα γιδοβοσκό ψηφοφόρο και πάρτου την ψυχή.
Εβαλε βενζινη (μπραβο Βολε και παλι) και ερθε σημερα ο Μπεος.
Μπράβο στον κ. Μπεο
Ο πολυδιάστατος, πολυδυναμος αστικός εκσυγχρονισμος στην πόλη μας
Θα γίνουμε σαν τη Λιμνουπολη και όλοι πλούσιοι σαν τον Σκρουντζ μακ ντακ
Ο πολυδιάστατος, πολυδυναμος αστικός εκσυγχρονισμος στην πόλη μας
Θα γίνουμε σαν τη Λιμνουπολη και όλοι πλούσιοι σαν τον Σκρουντζ μακ ντακ
μα να τσακωθεί ανθρωπος με τον Μπογιόπουλο, γινεται;
Αυτό το μαφιόζος το λες αναφορικά με τα στημένα παιχνίδια μόνο ή υπάρχει και άλλου είδους δράση;
Παγιόπαιδα.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 21:31Παίζουν την Ενάτη με σφαλιάρες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2023, 21:30 Είμαι τώρα στην πλατεία του Βόλου και κορνάρουν την Ενάτη!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-