τι μανια με τους εθνικους καλο μου,τι σου συνεβει?ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 13:25Όχι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Αύγ 2023, 13:00πηγες και για προσκυνημα?ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 10:14
Eσύ είσαι το πιο γλυκό προχωκαγκουρίνι βρε.![]()
Απλώς επειδή πλησιάζει δεκαπενταύγουστος και θα αρχίσουν οι αρχαιοπρεπείς να μας πρήζουν με τα τεκταινόμενα στην Τήνο, σκέφτηκα να σας πω παλιές ιστορίες και μεγάλες στιγμές από την εποχή του μαύρου, έτσι για να ξεφύγουμε από την αυγουστιάτικη πεπατημένη.
Και στο κανονικό μαύρο (και όχι αυτά που προέκυψαν μετά) δεν θυμάμαι κάποια Πασιφάη.![]()
Επ' ευκαιρία, το ίνδαλμα σου ο Ιφικράτης, τί κάνει;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και προκύπτει κάτι σαν βίγκαν παστίτσιο με μπεσαμέλ από λιασμένο αβοκάντο και ροζ φύκια.taliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:25Αυτοί είναι οι New Age. Τα είχαν κάνει όλα σαλάτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:12 Οι περισσότεροι λοιπόν αρχαιολατρες ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ να παριστάνουν και τους αρχαιοθρησκους και τους χριστιανούς και μάλιστα δεχόμενοι επιρροες και από άλλες θρησκείες πχ αυτές της Απω Ανατολής κλπ
Ανάβουμε το φούρνο του Προμηθέα στους 300 αέρα.
Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε:
Μισο κιλο κομμάτια από τον ΔΙΑ.
1 κ.σ. Ρέικι
5 σταγόνες διαλογισμού από την 7η βαθμίδα της σύμπαντικης αρμονίας.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί στο μίξερ αφήνουμε να κρυώσουν για μισή ώρα.
Τοποθετούμε το μίγμα στο ταψί και το αφήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινησει.
Σερβίρουμε με μπόλικη αντιχριστιανικη λύσσα γιατί αλλιώς δεν έχει γεύση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι γίνεται ανέκαθεν στη Ιστορία από θρησκευτικης απόψεωςtaliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:25Αυτοί είναι οι New Age. Τα είχαν κάνει όλα σαλάτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:12 Οι περισσότεροι λοιπόν αρχαιολατρες ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ να παριστάνουν και τους αρχαιοθρησκους και τους χριστιανούς και μάλιστα δεχόμενοι επιρροες και από άλλες θρησκείες πχ αυτές της Απω Ανατολής κλπ
1 κ.σ. Ρέικι
Και στην αρχαία εποχή η αρχαία ελληνική θρησκεία είχε μίξη από άλλες θρησκευτικές δοξασίες τόσο αι προηγούμενες θρησκείες ή από θρησκείες από άλλες χώρες πχ Αιγύπτος Φοινικη κλπ
Για να μην αναφέρουμε την ελληνιστική περίοδο ή την Ρωμαϊκή περίοδο
Ο nemo ανέφερε ότι του άρεσε ο Κόκκορας και έφαγα σκάλωμα...
Γιατί δε θυμάμαι Κόκκορα στο Μαύρο...
Πού τους είδες τους εθνικούς;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:26τι μανια με τους εθνικους καλο μου,τι σου συνεβει?![]()
Κατά τα άλλα έθνι μου, αυτός που έχει πάθει διχασμό μεταξύ της ιφικρατικής και χατζηστεφανικής προσέγγισης, δεν είμαι εγώ.
Υποθέτω ότι κάποια χαλασμένη τυρόπιτα, σου προκάλεσε αυτή τη σχεδόν σχιζοφρενική άποψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ότι και να προέκυπτε στο τέλος η βάση για να φανούν ήταν πάλι ο χριστιανισμος. Χωρίς αυτόν όλες αυτές οι μπούρδες πήγαιναν στα αζήτητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:31Και προκύπτει κάτι σαν βίγκαν παστίτσιο με μπεσαμέλ από λιασμένο αβοκάντο και ροζ φύκια.taliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:25Αυτοί είναι οι New Age. Τα είχαν κάνει όλα σαλάτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:12 Οι περισσότεροι λοιπόν αρχαιολατρες ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ να παριστάνουν και τους αρχαιοθρησκους και τους χριστιανούς και μάλιστα δεχόμενοι επιρροες και από άλλες θρησκείες πχ αυτές της Απω Ανατολής κλπ
1 κ.σ. Ρέικι
Ακόμη και η άλλη παραφυάδα αυτή που δέχεται τον Χριστό και τον ΔΙΑ σαν έναν από τους πολλούς μύστες που ήρθαν για να μας ξεστραβωσουν ( και να μας αδειάσουν τις τσέπες μέχρι να μας βγαλουν ανοίξουν τα μάτια) μια απ τα ίδια είναι.
Αυτό που δεν έχει πλέον πέραση είναι οι γκουρού της ανέλιξης.
Οι γερονταδες και οι γεροντισσες που προφητευαν κάθε βδομάδα πείνα πόλεμο και Δευτέρα παρουσία.
Γενικά από τα μνημόνια και με τον κορονοιο κόπηκαν οι μαλακιες αυτές.
- taliban
Και τώρα αρχίζω να θυμάμαι ότι είχα γραφτεί σε ένα απ τα παράλληλα φόρουμ τοτε νομίζω ήταν και ο Δέλτα σε αυτό...αλλά και ακόμη ένας από το παλιό..δεν θυμάμαι το ψευδωνυμο όμως.
Πέρασαν αρκετά χρόνια.
Και μια γυναίκα.

Πέρασαν αρκετά χρόνια.
Και μια γυναίκα.
τα παντα συμβαινουν απλα με διαφορετικο τροπο και εχουν συμβει τρομερα γεγονοταtaliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:39
Οι γερονταδες και οι γεροντισσες που προφητευαν κάθε βδομάδα πείνα πόλεμο και Δευτέρα παρουσία.
που δεν τα δινουμε σημασια γιατι την ιδια ωρα μας ερχονται καινουργιες πληροφοριες
Ο Τζιμάκος ήταν ρε συ...exiledd έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:35 Ο nemo ανέφερε ότι του άρεσε ο Κόκκορας και έφαγα σκάλωμα...
- Eθνικοκοινωνιστης
καλο καλοκαιρι καλο μουΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:36Πού τους είδες τους εθνικούς;
Κατά τα άλλα έθνι μου, αυτός που έχει πάθει διχασμό μεταξύ της ιφικρατικής και χατζηστεφανικής προσέγγισης, δεν είμαι εγώ.
Υποθέτω ότι κάποια χαλασμένη τυρόπιτα, σου προκάλεσε αυτή τη σχεδόν σχιζοφρενική άποψη.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ πάντως αυτούς τους γεροντάδες και τις γερόντισσες, τους βλέπω μόνον σε κάποια εξώφυλλα.taliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:39Ότι και να προέκυπτε στο τέλος η βάση για να φανούν ήταν πάλι ο χριστιανισμος. Χωρίς αυτόν όλες αυτές οι μπούρδες πήγαιναν στα αζήτητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:31Και προκύπτει κάτι σαν βίγκαν παστίτσιο με μπεσαμέλ από λιασμένο αβοκάντο και ροζ φύκια.taliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:25
Αυτοί είναι οι New Age. Τα είχαν κάνει όλα σαλάτα.
1 κ.σ. Ρέικι
Ακόμη και η άλλη παραφυάδα αυτή που δέχεται τον Χριστό και τον ΔΙΑ σαν έναν από τους πολλούς μύστες που ήρθαν για να μας ξεστραβωσουν ( και να μας αδειάσουν τις τσέπες μέχρι να μας βγαλουν ανοίξουν τα μάτια) μια απ τα ίδια είναι.
Και δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανένα χριστιανοταλιμπάν που να μου κουνήσει το δάχτυλο και να μου πει το τι πρέπει να κάνω ή όχι.
Ούτε στο σόι μου ούτε στο φιλικό ούτε στο κοινωνικό περιβάλλον μου.
Οπότε, κάπου έχω την υποψία ότι όσοι ξεσπάνε στα φόρα, έχουν τραβήξει ή τραβάνε προσωπικά ζόρια με το δικό τους χριστιανοταλιμπανικό περιβάλλον και επειδή το βουλώνουν εκεί για τον χ ή ψ ψυχοπονιάρικο ή άλλο λόγο, θέλουν να τα πουν κι αυτοί κάπου...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
Η διαφορά είναι η εξής:nemo έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:45τα παντα συμβαινουν απλα με διαφορετικο τροπο και εχουν συμβει τρομερα γεγονοταtaliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:39
που δεν τα δινουμε σημασια γιατι την ιδια ωρα μας ερχονται καινουργιες πληροφοριες
Αν πω εγώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει πόλεμος Ελλάδας- Τουρκίας θα πεις οκ είναι πιθανό δεδομένου του ιστορικού της περιοχής.
Αν το πει ένας Γέροντας του Αγίου Όρους τότε αυτομάτως είναι προφητεία η οποία και θα ερμηνευτεί αναλόγως και φυσικά ποτέ δεν θα πέσει έξω επειδή των φώτισε το πνεύμα το άγιο.
Η καραμέλα της "ερμηνείας" του παραπάνω θα καρατησει ζωντανή την "προφητεία".
Θα αναγκάσει κόσμο να πάει να μαζέψει προμήθειες ( όπως και έγινε). Θα φέρει κόσμο κοντά στη θρησκεία λόγο του φόβου.
Και όταν κάποια στιγμή γίνει για τον χ,ψ λόγο τότε θα πουν τα έλεγε ο γέροντας.
Ευτυχώς λοιπόν αυτά έχουν σταματήσει σε τεράστιο βαθμό.
- taliban
Μάλλον ξέχασες τι γίνονταν στο παλιό με τις αριθμολογίες και τις χρονικές προφητείες.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:51Εγώ πάντως αυτούς τους γεροντάδες και τις γερόντισσες, τους βλέπω μόνον σε κάποια εξώφυλλα.taliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:39Ότι και να προέκυπτε στο τέλος η βάση για να φανούν ήταν πάλι ο χριστιανισμος. Χωρίς αυτόν όλες αυτές οι μπούρδες πήγαιναν στα αζήτητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:31
Και προκύπτει κάτι σαν βίγκαν παστίτσιο με μπεσαμέλ από λιασμένο αβοκάντο και ροζ φύκια.
Και δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανένα χριστιανοταλιμπάν που να μου κουνήσει το δάχτυλο και να μου πει το τι πρέπει να κάνω ή όχι.
Ούτε στο σόι μου ούτε στο φιλικό ούτε στο κοινωνικό περιβάλλον μου.
Οπότε, κάπου έχω την υποψία ότι όσοι ξεσπάνε στα φόρα, έχουν τραβήξει ή τραβάνε προσωπικά ζόρια με το δικό τους χριστιανοταλιμπανικό περιβάλλον και επειδή το βουλώνουν εκεί για τον χ ή ψ ψυχοπονιάρικο ή άλλο λόγο, θέλουν να τα πουν κι αυτοί κάπου...
Δεν ήταν απλές περιπτώσεις που απλά τα έλεγαν λογο καταπίεσης.
Είχαν σηκώσει φόρουμ και τον προσηλυτισμο τον βάφτιζαν ανάγκη για ενημέρωση πριν συμβεί το κακό.
Συζητούσαν πως να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις εδώ.
Συνήθως ήταν μικρομαδες παλαιοημερολητων ( σχιματικων).
Ένας ένας δηλώνετε παρόντες, οι αυθεντικοί μαύροι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
Ο ένας εξ αυτών που έγραφαν στο παλιό εντάχθηκε στην ομάδα του Κλεομενη 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις