Τα διπλά από ότι με τον Θέμη.GoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:49Οχι εννοω ολοκληρωτικη στροφη,επισημα.Ψηφος,πχορουμ,σοσιαλ,καφενεια κλπ
Και κατεβαίνω και βουλευτής.
Τα διπλά από ότι με τον Θέμη.GoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:49Οχι εννοω ολοκληρωτικη στροφη,επισημα.Ψηφος,πχορουμ,σοσιαλ,καφενεια κλπ
... Σιγά ρε Ερμή μην αφήσουμε να μας πάρει κούρσα κι η κατέ...Ερμής έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 19:41Exilled μη μπερδεύεσαι μαυτα γιατί στο τέλος θα γίνει η φτιάξει και ο εις τον άλλο και ταναπαλιν, μπήκες;
Ελα τωρα στα σοβαρα.Ενα 100ρικο για 5ετες συμβολαιο;Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:53Τα διπλά από ότι με τον Θέμη.GoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:49Οχι εννοω ολοκληρωτικη στροφη,επισημα.Ψηφος,πχορουμ,σοσιαλ,καφενεια κλπ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
100.000 για 5ετες στον ΣΥΡΙΖΑ ; Ούτε καν ρε, είπαμεGoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:58Ελα τωρα στα σοβαρα.Ενα 100ρικο για 5ετες συμβολαιο;Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:53Τα διπλά από ότι με τον Θέμη.GoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:49
Οχι εννοω ολοκληρωτικη στροφη,επισημα.Ψηφος,πχορουμ,σοσιαλ,καφενεια κλπ
Θα πουλούσες το σώμα και την αξιοπρέπειά σου για τα ίδια λεφτά αλλά όχι για μια ψήφο; Λογική συνέπεια έχουν οι απαντήσεις σου.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:00100.000 για 5ετες στον ΣΥΡΙΖΑ ; Ούτε καν ρε, είπαμεGoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:58Ελα τωρα στα σοβαρα.Ενα 100ρικο για 5ετες συμβολαιο;Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 23:53
Τα διπλά από ότι με τον Θέμη.
Και κατεβαίνω και βουλευτής.![]()
Η αξιοπρέπεια μου θα δεχόταν μεγαλύτερο πλήγμα αν για 5 χρόνια έκανα την γκρουπι του ΣΥΡΙΖΑ παντού. Πόσο μάλλον για λιγότερο από 2000 το μήνα που μου είπε.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:06Θα πουλούσες το σώμα και την αξιοπρέπειά σου για τα ίδια λεφτά αλλά όχι για μια ψήφο; Λογική συνέπεια έχουν οι απαντήσεις σου.![]()
Είναι ανακόλουθα αυτά που λες. Επειδή μιλάς για φανταστικά σενάρια και φανταστικά ποσά μπορείς να διαλέγεις κάθε φορά τις απαντήσεις σου αλλά αν τις βάλεις σε σειρά δεν βγάζουν λογικό νόημα.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:33Η αξιοπρέπεια μου θα δεχόταν μεγαλύτερο πλήγμα αν για 5 χρόνια έκανα την γκρουπι του ΣΥΡΙΖΑ παντού. Πόσο μάλλον για λιγότερο από 2000 το μήνα που μου είπε.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:06Θα πουλούσες το σώμα και την αξιοπρέπειά σου για τα ίδια λεφτά αλλά όχι για μια ψήφο; Λογική συνέπεια έχουν οι απαντήσεις σου.![]()
Το σώμα σου το πουλάς καθημερινά ούτως ή άλλως μέσω της δουλειάς σου. Όπως πουλάς και κάτι ακόμα πολυτιμότερο, που λέγεται "χρόνος σου". Συνήθως δε, το κάνουμε για φραγκοδιφραγκα.
Άμα σου πούνε να μπεις μέσα στον υπόνομο να ξεβουλωσεις τα σκατά ενώ κατσαρίδες θα κόβουν βόλτες πάνω σου θα πεις "οχι", όπως και γω. Αλλά αν πω "δώσε μου 50.000 και θα το κάνω", ξεπουλιεμαι κατ' εσέ. Τώρα το οτι κάποιοι το κάνουν για 800 ευρώ το μήνα ξέρω γω, μάλλον σου διαφεύγει.
Είναι πολύ πιο απλό. Αν the juice is worth the squeeze, το συζητάμε.
Ο καθένας με τα όρια του πάντα, όπως και εγώ. Αν μου πεις στραγγάλισε ένα γατί για 100M θα σου πω "πάρε τα αρχίδια μου".
Άλλα τα κάνεις και άλλα όχι.
Κάθε μέρα, κανείς πράγματα για λεφτά και μάλιστα για αστεία ποσά σε σχέση με τα 15M. Εφόσον δεν παρανομείς και δεν βλάπτεις κανέναν, τα υπόλοιπα είναι παραπαροφιλοσοφιες.
Δεν είναι τρελό ντιλ, είναι πολύ κακό ντιλ. Η ΝΔ είναι κατά 90% ιδεολογική ταύτιση, πολλοί βουλευτές ομοϊδεάτες, φίλοι ή γνωστοί κλπ. Άρα ευχαρίστως τους υποστηρίζω.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:49
Εξάλλου 25.000 τον χρόνο για να κάνεις για τον ΣΥΡΙΖΑ ό,τι κάνεις δωρεάν για την ΝΔ είναι τρελό ντιλ.
Για πε
Για τον Θέμη ήταν τα 15Μ.