!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euroleague 18-19
Re: Euroleague 18-19
Έχεις ακουστά το ήττα σαν νίκη;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
Paralimnitis
Ναι, το ακουμε συνεχεια οποτε χανει ο γαυρος.
Επιγραμματικα :
- ο γαυρος παιρνει μια διαφορα 7 ποντων στο ημιχρονο εχοντας 58% στα τριποντα και μια εμετικη διαιτησια υπερ του.
Οταν τελειωσε η ρεντα στο τριποντο και η διαιτησια σταματησε να εκτιθεται τοσο εγινε σφαγη.
Ο γαυρος τελειωσε με 33% στο τριποντο.Τεραστια η διαφορα μεταξυ α και β ημιχρονου.
- Θανασης,Λεκα,Καλαθης,Γκιστ εκαναν οργια στο β ημιχρονο.
- Τετοια εδρα εχω πολλα χρονια να δω.Οργιασαμε.Το ΟΑΚΑ κοχλαζε πραγματικα.
- ο γαυρος παιρνει μια διαφορα 7 ποντων στο ημιχρονο εχοντας 58% στα τριποντα και μια εμετικη διαιτησια υπερ του.
Οταν τελειωσε η ρεντα στο τριποντο και η διαιτησια σταματησε να εκτιθεται τοσο εγινε σφαγη.
Ο γαυρος τελειωσε με 33% στο τριποντο.Τεραστια η διαφορα μεταξυ α και β ημιχρονου.
- Θανασης,Λεκα,Καλαθης,Γκιστ εκαναν οργια στο β ημιχρονο.
- Τετοια εδρα εχω πολλα χρονια να δω.Οργιασαμε.Το ΟΑΚΑ κοχλαζε πραγματικα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Άργησα να τοποθετηθώ γιατί μένω επαρχία και το ΟΑΚΑ είναι μακριά. Όμως θα προλάβω τον Daje και θα πω:
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΨΩΛΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
-_-
Ο Λεκα είναι τελικά δυαρι, εκεί είναι η φυσική του θέση. Έχει πολύ καλό σουτ και αλληλο-συμπληρώνεται πολύ καλά με Καλαθη. Ανακατοσουρας μεγάλος αλλά κοντός για άσσος. Το πρόβλημα στο 5 είναι το βασικό, τα υπόλοιπα καλύπτονται.
Ο Μπογρης έκανε carreer high με 12 παλαμάκια
Να προσθεσω οτι ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ !Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 02:07Άργησα να τοποθετηθώ γιατί μένω επαρχία και το ΟΑΚΑ είναι μακριά. Όμως θα προλάβω τον Daje και θα πω:
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΨΩΛΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Δεν τους κατηγορήσαμε για στοιχηματισμό, αλλά για χρηματισμό.
http://www.gazzetta.gr/basketball/eurol ... atismo-pic
Ο ΠΑΟ για το φύλλο αγώνα: «Δεν κατάλαβαν οι διαιτητές, ο Ολυμπιακός τους έταξε χρήματα!»
Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι οι διαιτητές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν «κατηγορήθηκαν» για στοιχηματισμό και ότι οι όποιες καταγγελίες που έγιναν αφορούσαν... υποσχέσεις των «ερυθρόλευκων» προς τους «γκρι».
Ο ΠΑΟ για το φύλλο αγώνα: «Δεν κατάλαβαν οι διαιτητές, ο Ολυμπιακός τους έταξε χρήματα!»
Ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκάθαρη καταγγελία πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν τάξει χρήματα στους δύο από τους τρεις διαιτητές του ντέρμπι, διαψεύδοντας πως τους κατηγόρησαν για στοιχηματισμό.
Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι ειπώθηκε: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και 20 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
Paralimnitis
Πολυ σοβαρες κσταγγελιες απο τον προεδρο,ελπιζω ο κυριος Μπερτομεου να τιμωρησει παραδειγματικα τους διαιτητες.
-
Paralimnitis
Ντροπη σας κυριοι αγγελοπουλοι,εδω ειναι ευρωλιγκα δεν ειναι βασιλακοπουλος league.Λεγεών έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 09:10 Δεν τους κατηγορήσαμε για στοιχηματισμό, αλλά για χρηματισμό.
http://www.gazzetta.gr/basketball/eurol ... atismo-pic
Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι οι διαιτητές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν «κατηγορήθηκαν» για στοιχηματισμό και ότι οι όποιες καταγγελίες που έγιναν αφορούσαν... υποσχέσεις των «ερυθρόλευκων» προς τους «γκρι».
Ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκάθαρη καταγγελία πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν τάξει χρήματα στους δύο από τους τρεις διαιτητές του ντέρμπι, διαψεύδοντας πως τους κατηγόρησαν για στοιχηματισμό.
Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι ειπώθηκε: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και 20 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».
Απαράδεκτος Μπλατ χθες. Δεν υπάρχει λογική στο να μην βάζει τον Μάντζαρη όταν και τα δύο σου γκαρντ είναι για τον ούτσο.
Και μάλιστα όταν είχες θέμα στην κατεβασιά και στην περιστροφή, και όχι απαραίτητα στη δημιουργία (έτσι κι αλλιώς η δημιουργία ερχόταν από το λόου ποστ). Δεν ξέρω τι σκεφτόταν, δεν ξέρω αν θα τα πήγαινε καλύτερα (αμφιβάλλω) αλλά τους άφησες στο γήπεδο να υποφέρουν ή πήγαινες σε ημίψηλα σχήματα δίχως αποτέλεσμα.
Επίσης θα επαναλάβω κάτι που το λέω καιρό τώρα: Ο Σπανούλης είναι επιζήμιος από την περσινή χρονιά. Τέρμα.
Χθες δεν είναι και καλό παιχνίδι να κριθεί, μιας και πολλοί βρισκόντουσαν αλλού (βλ. Βεζένκοφ, Παπ, Γκος) και παίζαμε με 2.5 παίχτες (Πριντ-Μιλου-Τιμα) αλλά ο άνθρωπος είναι απελπισία. Δεν έχω δει να γίνεται επίθεση από οποιαδήποτε άλλη ομάδα Ευρωλίγκας, να περνάει το κέντρο ο άσσος της στα 16 δευτερόλεπτα (ίσα ίσα να προλάβει τον κανονισμό), να την κρατάει μέχρι τα 5 και μετά ο θεός βοηθός. Ε, όχι. Δώσε μια πάσα, να πάει στο διάβολο δηλ.
Αναμενόμενη η ήττα χωρίς Στρέλνιεκς, αφού είναι η μισή περιφέρεια. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι πραγματικό όσο ο Παναθηναϊκός είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, μόλις συγκεντρώθηκε και έπαιξε άμυνα τελειώσε, βρήκε την ενέργεια και μας πάτησε κάτω. Συγχαρητήρια.
Και μάλιστα όταν είχες θέμα στην κατεβασιά και στην περιστροφή, και όχι απαραίτητα στη δημιουργία (έτσι κι αλλιώς η δημιουργία ερχόταν από το λόου ποστ). Δεν ξέρω τι σκεφτόταν, δεν ξέρω αν θα τα πήγαινε καλύτερα (αμφιβάλλω) αλλά τους άφησες στο γήπεδο να υποφέρουν ή πήγαινες σε ημίψηλα σχήματα δίχως αποτέλεσμα.
Επίσης θα επαναλάβω κάτι που το λέω καιρό τώρα: Ο Σπανούλης είναι επιζήμιος από την περσινή χρονιά. Τέρμα.
Χθες δεν είναι και καλό παιχνίδι να κριθεί, μιας και πολλοί βρισκόντουσαν αλλού (βλ. Βεζένκοφ, Παπ, Γκος) και παίζαμε με 2.5 παίχτες (Πριντ-Μιλου-Τιμα) αλλά ο άνθρωπος είναι απελπισία. Δεν έχω δει να γίνεται επίθεση από οποιαδήποτε άλλη ομάδα Ευρωλίγκας, να περνάει το κέντρο ο άσσος της στα 16 δευτερόλεπτα (ίσα ίσα να προλάβει τον κανονισμό), να την κρατάει μέχρι τα 5 και μετά ο θεός βοηθός. Ε, όχι. Δώσε μια πάσα, να πάει στο διάβολο δηλ.
Αναμενόμενη η ήττα χωρίς Στρέλνιεκς, αφού είναι η μισή περιφέρεια. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι πραγματικό όσο ο Παναθηναϊκός είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, μόλις συγκεντρώθηκε και έπαιξε άμυνα τελειώσε, βρήκε την ενέργεια και μας πάτησε κάτω. Συγχαρητήρια.
Υπερεκτιμημενος ο Μπλατ. Τα δύο τελευταία χρόνια στη Νταρουσαφακα με διπλάσιο μπατζετ απέτυχε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostis την 10 Νοέμ 2018, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση