GoBack έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:15
Ναι το εισιτηριο για Ιταλια το μπλεκει το θεμα,εκτος αν ειναι μουφα ειδηση απο την αστυνομια για να χαλαρωσει ο Πολωνος.
Με Μπαγκλαντεσιανό διαβατήριο θα πετούσε για Ιταλία;
GoBack έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:15
Ναι το εισιτηριο για Ιταλια το μπλεκει το θεμα,εκτος αν ειναι μουφα ειδηση απο την αστυνομια για να χαλαρωσει ο Πολωνος.
Ε καλά, οποια μεθάει μπαίνει σε αμάξι με 5 αγνωστους; ο ένας ομολόγησε εντωμεταξύ ότι πηδήχτηκανΥδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:31Γιατι ηταν μεθυσμενη; μηπως ειχε τσακωθει με τον δικο της (για ακομα μια φορα) και του ειπε να χωρισουνε και αυτος μεθυσμενος επισης... δεν ξερεις τι γινεται. Ας το βρουν οι αστυνομικοι, η δουλεια τους ειναιjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:13 Μιλάμε για ένα μεθυσμένο μπουμπουκι που το φόρτωσαν 5 μπαγκλαντοπακιδες
Χεστηκα τι θα πειτε για μένα, πείτε με Χίτλερ για μένα παιδες είναι τι κάνει νιάου νιάου
Μη πετάγεσαι ρε κοπάνες μιλάμε σοβαρά στο νημαΥδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:33Να ηταν οι πακιστανοι "ο πρωτος τυχων";Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:23 Για αυτό λέω ότι παίζει το σενάριο να βγήκε αυτή με τα πακιστανικής να γαμηθιξε να το έμαθε ο Πολωνός και να την σκότωσε
Ρε ε ει και έχω γνωρίσει τέτοιους, μια την έχω και φίλη στην Ολλανδία αλλά είναι λίγοι. Η πρώην μου ήταν πολωνεζα όμως και πηγαίναμε για γάμο. Έχω πολλούς φίλους από εκεί οι περισσότεροι πολωνοι είναι 10χ πιο συντηρητικοί από εμάςPassager έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:30 Εχει open minded και αλλυλεγγυους και η Πολωνια. Τι νομιζετε απ'ολα εχει ο μπαξες.
Ισως λιγοτερους απο εμας η τους σκανδιναβους, αλλα εχει.
Εχει και ναρκομανεις εχει τα παντα. Μη σας φαινονται περιεργες τετοιες προχω συμπεριφορες πλεον.
Τα δεδομένα ως τώρα και με την ομολογια του μπαγκλαντεσιανου είναι η γκόμενά ήταν λιαρδα, ότι την πηδηξε σπίτι του, ότι το κινητό της βρέθηκε χωρίς σιμ 500 μέτρα από το σπίτι του και ότι ο μπαγκλαντεσιανος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ότι την επόμενη μέρα έβγαλε εισιτήριο για Ιταλίαjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:35Ε καλά, οποια μεθάει μπαίνει σε αμάξι με 5 αγνωστους; ο ένας ομολόγησε εντωμεταξύ ότι πηδήχτηκανΥδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:31Γιατι ηταν μεθυσμενη; μηπως ειχε τσακωθει με τον δικο της (για ακομα μια φορα) και του ειπε να χωρισουνε και αυτος μεθυσμενος επισης... δεν ξερεις τι γινεται. Ας το βρουν οι αστυνομικοι, η δουλεια τους ειναιjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:13 Μιλάμε για ένα μεθυσμένο μπουμπουκι που το φόρτωσαν 5 μπαγκλαντοπακιδες
Χεστηκα τι θα πειτε για μένα, πείτε με Χίτλερ για μένα παιδες είναι τι κάνει νιάου νιάου
Αυτοί είστε.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:21 Εμένα αν η γκολενα μου έλεγε ότι θα βγω με 4 πακιστανομπαγκλαντεσιανους να γίνω λιαρδα θα έλεγα ότι έχω μπλέξει με ζαβη και η θα πήγαινα μαζί να είναι τουλάχιστον ασφαλής
μπορεί να άκουγαν οι άλλοι την ώρα που τηλεφωνούσε. Μπορεί να ήθελε να του τα πει από κοντά, δεν ξέρω. Η δικιά μου λογική λέει οτι όταν ο Μπαγκλάντεσιανός κατάλαβε οτι θα τον καταγγείλει την καθάρισε. Αυτό θεωρώ πιο πιθανό σενάριο. Ήταν ο τελευταίος που την είδε, το κινητό της βρέθηκε χωρίς sim έξω από το σπίτι του και λένε οτι έβγαλε εισιτήριο για ιταλία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:34
Τότε όταν τηλεγράφημα νησί στον γκομενο της δεν θα του έλεγε με βίασε ένα μουνοπανο; δεν θα έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία; γιατί από ότι κατάλαβα επικοινώνησε μαζί του μετά το συμβαν
Σωστό ακούγεται και αυτό το σενάριο, μπορεί να την έβαλαν και να κάνει το τηλέφωνοmao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:40μπορεί να άκουγαν οι άλλοι την ώρα που τηλεφωνούσε. Μπορεί να ήθελε να του τα πει από κοντά, δεν ξέρω. Η δικιά μου λογική λέει οτι όταν ο Μπαγκλάντεσιανός κατάλαβε οτι θα τον καταγγείλει την καθάρισε. Αυτό θεωρώ πιο πιθανό σενάριο. Ήταν ο τελευταίος που την είδε, το κινητό της βρέθηκε χωρίς sim έξω από το σπίτι του και λένε οτι έβγαλε εισιτήριο για ιταλία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:34
Τότε όταν τηλεγράφημα νησί στον γκομενο της δεν θα του έλεγε με βίασε ένα μουνοπανο; δεν θα έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία; γιατί από ότι κατάλαβα επικοινώνησε μαζί του μετά το συμβαν
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:39Τα δεδομένα ως τώρα και με την ομολογια του μπαγκλαντεσιανου είναι η γκόμενά ήταν λιαρδα, ότι την πηδηξε σπίτι του, ότι το κινητό της βρέθηκε χωρίς σιμ 500 μέτρα από το σπίτι του και ότι ο μπαγκλαντεσιανος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ότι την επόμενη μέρα έβγαλε εισιτήριο για Ιταλίαjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:35Ε καλά, οποια μεθάει μπαίνει σε αμάξι με 5 αγνωστους; ο ένας ομολόγησε εντωμεταξύ ότι πηδήχτηκανΥδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:31
Γιατι ηταν μεθυσμενη; μηπως ειχε τσακωθει με τον δικο της (για ακομα μια φορα) και του ειπε να χωρισουνε και αυτος μεθυσμενος επισης... δεν ξερεις τι γινεται. Ας το βρουν οι αστυνομικοι, η δουλεια τους ειναι
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:37
Ρε ε ει και έχω γνωρίσει τέτοιους, μια την έχω και φίλη στην Ολλανδία αλλά είναι λίγοι. Η πρώην μου ήταν πολωνεζα όμως και πηγαίναμε για γάμο. Έχω πολλούς φίλους από εκεί οι περισσότεροι πολωνοι είναι 10χ πιο συντηρητικοί από εμάς
Ναι ρε φίλε γιατί το κάνεις και για εσένα. Όταν πας με γυναίκα διακοπές ως εκαν βαθμό την έχει υπ'εύθυνη σου. Τώρα και αυτός είναι ύποπτος. Καλύτερα να την επιβλεπεις και μετά τις λες "ξέρεις κάτι είσαι νούμερο καλή τύχη " πάρα να σε τρέχουν στις αστυνομίες ως ύποπτοΓάταρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:40Αυτοί είστε.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:21 Εμένα αν η γκολενα μου έλεγε ότι θα βγω με 4 πακιστανομπαγκλαντεσιανους να γίνω λιαρδα θα έλεγα ότι έχω μπλέξει με ζαβη και η θα πήγαινα μαζί να είναι τουλάχιστον ασφαλής
Επίσης πολύ σωστάmao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:44Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:37
Ρε ε ει και έχω γνωρίσει τέτοιους, μια την έχω και φίλη στην Ολλανδία αλλά είναι λίγοι. Η πρώην μου ήταν πολωνεζα όμως και πηγαίναμε για γάμο. Έχω πολλούς φίλους από εκεί οι περισσότεροι πολωνοι είναι 10χ πιο συντηρητικοί από εμάς
είναι όμως και 10χ και στο αλκόολ σχετικά με εμάς. Αυτό πλήρωσε πολύ ακριβά η Πολωνή.
Αν υπαρχει γκομενος, τα ποσοστα γινονται 99% υποπτος ο γκομενος της, 1% καποιος περαστικος.GoBack έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:15Ναι το εισιτηριο για Ιταλια το μπλεκει το θεμα,εκτος αν ειναι μουφα ειδηση απο την αστυνομια για να χαλαρωσει ο Πολωνος.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:12Από ότι διάβασα εχτές ο τύπος ήξερε ότι θα βγει με τους πακιστανοτετοιουςGoBack έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:08
Δεν ξερουμε τι γνωριζε ακριβως πριν βγουν ολα στη δημοσιοτητα.Το μετα εξεταζω.
Όταν διάβασα αυτό το μυαλό μου πήγε ότι μάλλον αυτός είναι ο μπάσταρδος. Σήμερα διάβασα ότι ο μπαγκλαντεσιανος έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία μια μέρα μετά που πηδηξε την κοπέλα και για αυτό θεωρώ πιο πιθανό ότι αυτός την έκανε
Όπως και να έχει το ολλ σχήμα έχει πολλά να ψάξεις
Επίσης η γκόμενά σου πάει και πηδιεται και μετά σε παίρνει τηλέφωνο να πας να την μαζέψεις; τελικά δεν την βρίσκεις ποτε ;
Σκουρος 60%
Πολωνος 30%
Απαγωγη/Αποδραση 10%