!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
mao mao

Re: "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

GoBack έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:15

Ναι το εισιτηριο για Ιταλια το μπλεκει το θεμα,εκτος αν ειναι μουφα ειδηση απο την αστυνομια για να χαλαρωσει ο Πολωνος.

Με Μπαγκλαντεσιανό διαβατήριο θα πετούσε για Ιταλία; :p2:
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:31
jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:13 Μιλάμε για ένα μεθυσμένο μπουμπουκι που το φόρτωσαν 5 μπαγκλαντοπακιδες
Χεστηκα τι θα πειτε για μένα, πείτε με Χίτλερ για μένα παιδες είναι τι κάνει νιάου νιάου
Γιατι ηταν μεθυσμενη; μηπως ειχε τσακωθει με τον δικο της (για ακομα μια φορα) και του ειπε να χωρισουνε και αυτος μεθυσμενος επισης... δεν ξερεις τι γινεται. Ας το βρουν οι αστυνομικοι, η δουλεια τους ειναι
Ε καλά, οποια μεθάει μπαίνει σε αμάξι με 5 αγνωστους; ο ένας ομολόγησε εντωμεταξύ ότι πηδήχτηκαν
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:33
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:23 Για αυτό λέω ότι παίζει το σενάριο να βγήκε αυτή με τα πακιστανικής να γαμηθιξε να το έμαθε ο Πολωνός και να την σκότωσε
Να ηταν οι πακιστανοι "ο πρωτος τυχων";
Μη πετάγεσαι ρε κοπάνες μιλάμε σοβαρά στο νημα
Δημοκράτης

Passager έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:30 Εχει open minded και αλλυλεγγυους και η Πολωνια. Τι νομιζετε απ'ολα εχει ο μπαξες.
Ισως λιγοτερους απο εμας η τους σκανδιναβους, αλλα εχει.
Εχει και ναρκομανεις εχει τα παντα. Μη σας φαινονται περιεργες τετοιες προχω συμπεριφορες πλεον.
Ρε ε ει και έχω γνωρίσει τέτοιους, μια την έχω και φίλη στην Ολλανδία αλλά είναι λίγοι. Η πρώην μου ήταν πολωνεζα όμως και πηγαίναμε για γάμο. Έχω πολλούς φίλους από εκεί οι περισσότεροι πολωνοι είναι 10χ πιο συντηρητικοί από εμάς
Δημοκράτης

jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:35
jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:13 Μιλάμε για ένα μεθυσμένο μπουμπουκι που το φόρτωσαν 5 μπαγκλαντοπακιδες
Χεστηκα τι θα πειτε για μένα, πείτε με Χίτλερ για μένα παιδες είναι τι κάνει νιάου νιάου
Γιατι ηταν μεθυσμενη; μηπως ειχε τσακωθει με τον δικο της (για ακομα μια φορα) και του ειπε να χωρισουνε και αυτος μεθυσμενος επισης... δεν ξερεις τι γινεται. Ας το βρουν οι αστυνομικοι, η δουλεια τους ειναι
Ε καλά, οποια μεθάει μπαίνει σε αμάξι με 5 αγνωστους; ο ένας ομολόγησε εντωμεταξύ ότι πηδήχτηκαν
Τα δεδομένα ως τώρα και με την ομολογια του μπαγκλαντεσιανου είναι η γκόμενά ήταν λιαρδα, ότι την πηδηξε σπίτι του, ότι το κινητό της βρέθηκε χωρίς σιμ 500 μέτρα από το σπίτι του και ότι ο μπαγκλαντεσιανος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ότι την επόμενη μέρα έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:21 Εμένα αν η γκολενα μου έλεγε ότι θα βγω με 4 πακιστανομπαγκλαντεσιανους να γίνω λιαρδα θα έλεγα ότι έχω μπλέξει με ζαβη και η θα πήγαινα μαζί να είναι τουλάχιστον ασφαλής
Αυτοί είστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 18 Ιουν 2023, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
mao mao

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:34
Τότε όταν τηλεγράφημα νησί στον γκομενο της δεν θα του έλεγε με βίασε ένα μουνοπανο; δεν θα έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία; γιατί από ότι κατάλαβα επικοινώνησε μαζί του μετά το συμβαν
μπορεί να άκουγαν οι άλλοι την ώρα που τηλεφωνούσε. Μπορεί να ήθελε να του τα πει από κοντά, δεν ξέρω. Η δικιά μου λογική λέει οτι όταν ο Μπαγκλάντεσιανός κατάλαβε οτι θα τον καταγγείλει την καθάρισε. Αυτό θεωρώ πιο πιθανό σενάριο. Ήταν ο τελευταίος που την είδε, το κινητό της βρέθηκε χωρίς sim έξω από το σπίτι του και λένε οτι έβγαλε εισιτήριο για ιταλία.
Δημοκράτης

Επίσης ότι τηλεφώνησε στον γκομενο της να πάει να την μαζέψεις και αυτός δεν την βρήκε ποτέ

Που κάνει το σχήμα πολύ περίεργο
Δημοκράτης

mao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:40
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:34
Τότε όταν τηλεγράφημα νησί στον γκομενο της δεν θα του έλεγε με βίασε ένα μουνοπανο; δεν θα έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία; γιατί από ότι κατάλαβα επικοινώνησε μαζί του μετά το συμβαν
μπορεί να άκουγαν οι άλλοι την ώρα που τηλεφωνούσε. Μπορεί να ήθελε να του τα πει από κοντά, δεν ξέρω. Η δικιά μου λογική λέει οτι όταν ο Μπαγκλάντεσιανός κατάλαβε οτι θα τον καταγγείλει την καθάρισε. Αυτό θεωρώ πιο πιθανό σενάριο. Ήταν ο τελευταίος που την είδε, το κινητό της βρέθηκε χωρίς sim έξω από το σπίτι του και λένε οτι έβγαλε εισιτήριο για ιταλία.
Σωστό ακούγεται και αυτό το σενάριο, μπορεί να την έβαλαν και να κάνει το τηλέφωνο
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Συνήθως σε τέτοιες υποθέσεις, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πάω στο σάιτ της Νικολουλή, να πάρω ένα ρεζουμέ.

https://anikolouli.gr/?s=%CE%B1%CE%BD%C ... E%B9%CE%B1

Εδώ λέει ότι βρήκαν και ξανθιές τρίχες στο σπίτι του Μπαγκλαντές και μια μπλούζα με κηλίδα αίματος. Επίσης λέει είχε κάτι σαν νυχιές που υποστήριξε ότι το έπαθε στην δουλειά του!

Δεν ξέρω ρε φίλε, αν ισχύουν αυτά και δεν είναι ο δολοφόνος, τότε θα είναι σαν ταινία όπου φορτώνουν επίτηδες έναν άσχετο με όλα τα στοιχεία για να αποπροσανατολίσουν.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:39
jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:35

Τα δεδομένα ως τώρα και με την ομολογια του μπαγκλαντεσιανου είναι η γκόμενά ήταν λιαρδα, ότι την πηδηξε σπίτι του, ότι το κινητό της βρέθηκε χωρίς σιμ 500 μέτρα από το σπίτι του και ότι ο μπαγκλαντεσιανος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ότι την επόμενη μέρα έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία
:+1:

Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην την έχουν βρει στην Κω, κάποιος το έγραψε πριν, είναι πώς το μεταφέρουμε μετά το κλάμα για τους πνιγμένους
mao mao

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:37
Ρε ε ει και έχω γνωρίσει τέτοιους, μια την έχω και φίλη στην Ολλανδία αλλά είναι λίγοι. Η πρώην μου ήταν πολωνεζα όμως και πηγαίναμε για γάμο. Έχω πολλούς φίλους από εκεί οι περισσότεροι πολωνοι είναι 10χ πιο συντηρητικοί από εμάς

είναι όμως και 10χ και στο αλκόολ σχετικά με εμάς. Αυτό πλήρωσε πολύ ακριβά η Πολωνή.
Δημοκράτης

Γάταρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:40
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:21 Εμένα αν η γκολενα μου έλεγε ότι θα βγω με 4 πακιστανομπαγκλαντεσιανους να γίνω λιαρδα θα έλεγα ότι έχω μπλέξει με ζαβη και η θα πήγαινα μαζί να είναι τουλάχιστον ασφαλής
Αυτοί είστε.
Ναι ρε φίλε γιατί το κάνεις και για εσένα. Όταν πας με γυναίκα διακοπές ως εκαν βαθμό την έχει υπ'εύθυνη σου. Τώρα και αυτός είναι ύποπτος. Καλύτερα να την επιβλεπεις και μετά τις λες "ξέρεις κάτι είσαι νούμερο καλή τύχη " πάρα να σε τρέχουν στις αστυνομίες ως ύποπτο
Δημοκράτης

mao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:44
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:37

είναι όμως και 10χ και στο αλκόολ σχετικά με εμάς. Αυτό πλήρωσε πολύ ακριβά η Πολωνή.
Επίσης πολύ σωστά
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

GoBack έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:15
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:12
GoBack έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:08

Δεν ξερουμε τι γνωριζε ακριβως πριν βγουν ολα στη δημοσιοτητα.Το μετα εξεταζω.
Από ότι διάβασα εχτές ο τύπος ήξερε ότι θα βγει με τους πακιστανοτετοιους
Όταν διάβασα αυτό το μυαλό μου πήγε ότι μάλλον αυτός είναι ο μπάσταρδος. Σήμερα διάβασα ότι ο μπαγκλαντεσιανος έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία μια μέρα μετά που πηδηξε την κοπέλα και για αυτό θεωρώ πιο πιθανό ότι αυτός την έκανε
Όπως και να έχει το ολλ σχήμα έχει πολλά να ψάξεις
Επίσης η γκόμενά σου πάει και πηδιεται και μετά σε παίρνει τηλέφωνο να πας να την μαζέψεις; τελικά δεν την βρίσκεις ποτε ;
Ναι το εισιτηριο για Ιταλια το μπλεκει το θεμα,εκτος αν ειναι μουφα ειδηση απο την αστυνομια για να χαλαρωσει ο Πολωνος.

Σκουρος 60%
Πολωνος 30%
Απαγωγη/Αποδραση 10%
Αν υπαρχει γκομενος, τα ποσοστα γινονται 99% υποπτος ο γκομενος της, 1% καποιος περαστικος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”