Ισως θα επρεπε να σκεφτεις την επανασυνδεση με την παρασιτεμενη θυγατερα κληρονομο τσιφλικαδων της Μακεδονιας - να της κατσεις δλδ - για να αποκτησεις οικονομικη ανεξαρτησια κ να αφοσιωθεις απερισπαστος στο εργο σουΑρίστος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 20:43Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2023, 19:45
Ο Αρίστος είναι γουοναμπί Τράγκας. (της αυτής συνομοταξίας και οι Καρατζαφέρης, Βελόπουλος, Λιακόπουλος).
Η διαφορά του με όλους αυτούς όμως είναι πως σε ένα βαθμό τουλάχιστον, τις πιστεύει τις ψεκιές του. Οι άλλοι δεν πίστευαν λέξη.
Συνεπώς, πλούσιος δε θα γίνει.
Μολις ειπες τη μεγαλυτερη ψεκια...![]()
Δεν εχω κανει ποτε καταγγελτικη δημοσιογραφια μεσω αστυνομικου ρεπορταζ οπως οι Τραγκας, Τριανταφυλλοπουλος και Βαξεβανης.
Το 95% των αρθρων μου ειναι αρθρα γνωμης κατα της πολιτικης παγκοσμιοποιησης και της ορθοπολιτικης ατζεντας της.
Και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, δεν ειμαι επαγγελματιας δημοσιογραφος οπως αυτοι, ουτε θελησα να γινω, ειμαι διαφημιστης και μου αρκει για τις οικονομικες μου αναγκες.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το αίνιγμα "Αριστος"
Re: Το αίνιγμα "Αριστος"
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Mπα αυτη την εστειλα στη μαμα της παλαιοθεν.
.
.
ναι - αλλα πριν την στειλεις την ειχες ριξει τ ανασκελα με συνοπτικες διαδικασιες
ΑΞΙΟΣ
ΑΞΙΟΣ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι παίζει με τη βαλαντωμένη τσιφλικοπούλα;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Επαιξε παλαιοτερα - αλλα δεν ευδοκιμησε λογω κληρονομικων μπερδεματων
Η ουσια ειναι πως με την πρωτη συναντηση ο Αριστος την πηγε για ρομαντζα στη Ραφηνα -την κερασε λουκουμαδες - ηλθε κ μελωσε η Κυρια κ την παστελωσε με την μια
Η ουσια ειναι πως με την πρωτη συναντηση ο Αριστος την πηγε για ρομαντζα στη Ραφηνα -την κερασε λουκουμαδες - ηλθε κ μελωσε η Κυρια κ την παστελωσε με την μια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όταν λες "την παστέλωσε", υποθέτω εννοείς ότι της ανέλυσε με ακλόνητα επιχειρήματα το γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα θριάμβευε στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023;Αγις έγραψε: 18 Ιουν 2023, 10:39 Επαιξε παλαιοτερα - αλλα δεν ευδοκιμησε λογω κληρονομικων μπερδεματων
Πάνος Σκουρλέτης
κανεις δεν γαμησε με κατι τετοια - ουτε κερδισε εκλογες - ειναι αδυνατον ακομα κ για την αδιαμφισβητητη ικανοτητα του ΑριστουSaliveros έγραψε: 18 Ιουν 2023, 11:23Όταν λες "την παστέλωσε", υποθέτω εννοείς ότι της ανέλυσε με ακλόνητα επιχειρήματα το γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα θριάμβευε στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023;Αγις έγραψε: 18 Ιουν 2023, 10:39 Επαιξε παλαιοτερα - αλλα δεν ευδοκιμησε λογω κληρονομικων μπερδεματων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- omg kai 3 lol
εδω μια αριστη εξηγηση:
Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 11:26
δες πως δουλεύει όμως το "μυαλό" του συνωμοσιολόγου. Ο Ψέκας έχει μπροστά του ένα γεγονός που δεν του αρέσει πχ βγήκε ο κούλης, υπάρχει πανδημία, το κράτος χρεοκόπησε, δεν έχω πληρώσει το δάνειο μου από τότε που το πήρα εδώ και 6 χρόνια, δεν μαρέσει που πήγαν πρώτοι οι Αμερικάνοι στο φεγγάρι και όχι οι κινέζοι. ΔΕν μ'αρέσουν όλα αυτά, αρα δεν είναι αλήθεια.
Και αφού το κατάλαβα ότι δεν είναι αλήθεια γιατί είμαι μεγάλο τσακάλι τώρα θα τους ξεσκεπάσω. Οπότε ο Κούλης δεν έκανε εκλογές αλλά έβαλε ηθοποιούς, ο κόβιντ δεν υπάρχει, το κράτος έχει λεφτά αλλά ο Σόρος έβαλε τον ΓΑΠ να λέει ότι δεν έχει, το σπίτι το χάνω γιατί το έβαλε στο μάτι ένα κακό φαντ, η απόβαση στο φεγγάρι ήταν ταινία του Κιούμπρικ
Κάπως έτσι πλουτίζουν οι εταιρίες παραγωγής αλουμινόχαρτου που μάλλον είναι πίσω από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας τώρα που το σκέφτομαι
κι εδω επισης αν θες πιο συντομα:
πατησιωτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 18:52
Διαστρέφει την πραγματικότητα για να ικανοποιήσει τις ιδεοληψίες του.
Εγώ με την περσόνα Αρίστος έχω πρόβλημα, μου ανάβουν τα λαμπάκια, σηκώνονται οι τρίχες μου, βγάζω καντήλες
επειδή αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο του φελλού, του επηρμένου άδειου υπερφίαλου τύπου που μονίμως πατάει πεπονόφλουδες και συμπεριφέρεται σα να τις έβαλε ο ίδιος, του Σάντσο δίχως την ταπεινότητά του, του θράσους δίχως τον Αλέξη του, του Μιχάλη Λιάπη χωρίς τον θείο του, του Γιάνη χωρίς το πουκάμισό του κοκ.
Δεν το θέλω, είναι ενστικτώδες, επειδή εγώ, ως άτομο κι όχι σαν περσόνα, είμαι χαμηλών τόνων.
Τον αληθινό Κώστα Παπαδόπουλο που ποστάρει ως Αρίστος δεν τον ξέρω, δεν τον έχω γνωρίσει.
Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για έναν τύπο τόσο γραφικό, που να μη σου κάνει καρδιά να τον πάρεις στα σοβαρά, που μάλιστα να επιζητάς την παρέα του για να σπας πλάκα χωρίς να το καταλαβαίνει, τη χαρά των πάρτι.
Οπότε του ζητώ από καρδίας συγνώμη για όλες μου τις επιθέσεις.
Από δω κι εμπρός δεν θα ξανα-προσβάλω τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.
Jamais.
Πάνος Σκουρλέτης
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα ο αληθινός Παπαδόπουλος να μην έχει ιδέα ότι κάποιος με ψευδώνυμο Αριστος ισχυρίζεται ότι είναι ο Παπαδόπουλος;Saliveros έγραψε: 19 Ιουν 2023, 12:52Για να πω την αμαρτία μου, κάπου έσφαλα με την περίπτωση Αρίστου
![]()
Εγώ με την περσόνα Αρίστος έχω πρόβλημα, μου ανάβουν τα λαμπάκια, σηκώνονται οι τρίχες μου, βγάζω καντήλες
επειδή αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο του φελλού, του επηρμένου άδειου υπερφίαλου τύπου που μονίμως πατάει πεπονόφλουδες και συμπεριφέρεται σα να τις έβαλε ο ίδιος, του Σάντσο δίχως την ταπεινότητά του, του θράσους δίχως τον Αλέξη του, του Μιχάλη Λιάπη χωρίς τον θείο του, του Γιάνη χωρίς το πουκάμισό του κοκ.
Δεν το θέλω, είναι ενστικτώδες, επειδή εγώ, ως άτομο κι όχι σαν περσόνα, είμαι χαμηλών τόνων.
Τον αληθινό Κώστα Παπαδόπουλο που ποστάρει ως Αρίστος δεν τον ξέρω, δεν τον έχω γνωρίσει.
Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για έναν τύπο τόσο γραφικό, που να μη σου κάνει καρδιά να τον πάρεις στα σοβαρά, που μάλιστα να επιζητάς την παρέα του για να σπας πλάκα χωρίς να το καταλαβαίνει, τη χαρά των πάρτι.
Οπότε του ζητώ από καρδίας συγνώμη για όλες μου τις επιθέσεις.
Από δω κι εμπρός δεν θα ξανα-προσβάλω τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.
Jamais.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν χρειαζειαι να απαντησω σε κανεναν απο τους τρεις προηγουμενους γιατι ειναι τοσο παραληρηματικοι και οι τρεις τους που θα ειναι σαν να τους δινω σημασια στην τρελλα τους. Εν τω μεταξυ ολο λενε οτι θα σταματησουν να ασχολουνται μαζι μου και ολο ασχολουνται και ανοιγουν νηματα και ποτε βριζουν και ποτε κλαιγονται.
.
.
Τώρα μεταξύ μας, τελείως μεταξύ μας, με το χέρι στην καρδιά, θες πραγματικά να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί σου;Αρίστος έγραψε: 19 Ιουν 2023, 15:10 Δεν χρειαζειαι να απαντησω σε κανεναν απο τους τρεις προηγουμενους γιατι ειναι τοσο παραληρηματικοι και οι τρεις τους που θα ειναι σαν να τους δινω σημασια στην τρελλα τους. Εν τω μεταξυ ολο λενε οτι θα σταματησουν να ασχολουνται μαζι μου και ολο ασχολουνται και ανοιγουν νηματα και ποτε βριζουν και ποτε κλαιγονται.![]()
Πάνος Σκουρλέτης
Ισχυει οτι δεν μπορειτε χωρις να κλαιγεστε για μενα και χωρις να με βριζετε, εγω σας το επιτρεπω χωρις να κανω καταγγελιες, θελω να φαινονται οι ψυχολογικες σας αναγκες.
.
.
Ο Αρίστος (Κώστας) είναι πολύ καλό άτομο αλλά είναι ρωσόφιλος, έχει και ρωσική καταγωγή κατά ένα μικρό ποσοστό και όλοι οι ρωσόφιλοι στην Ελλάδα έχουν τις πιο ακραίες δεξιές (αν και ξεφεύγει απο το δεξιό χώρο πιο πέρα) αλλά ποτέ δεν τους αρέσει η δυτικόφιλη δεξιά η ΝΔ δηλαδή. Η αμηχανία τους φτάνει στα όρια της σχιζοφρένιας αφού η Ρωσία ήταν μοναρχική μετά έγινε κομμουνιστική και μετά έγινε πουτινική. Η Ρωσία είχε μια αντίπαλη ιδεολογία με τον Ελληνισμό αλλά ήταν στην αρχή η ελπίδα του ελληνισμού. Ετσι έπεισε τον ελληνισμό οτι θα τον ελευθερώσει με τα ορλωφικά και ο μέγας Πατροκοσμάς έβγαλε το αφήγημα για το ξανθό γένος. Μετά το ξανθό γένος μας πούλησε, καταστράφηκε το κύριο κομμάτι του ελληνισμού (ουτε οι Ελληνες δεν το θυμούνται πια) επειδή η Ρωσία έδειξε τον πανσλαβιστικό προσανατολισμό της. Ο πανσλαβισμός πάντα εχθρική ιδεολογία στην Ελλάδα στράφηκε πάντα κατά του ελληνισμού και υπέρ των Βουλγάρων. Οι ρωσόφιλοι ήταν υπέρ των Σκοπιανιτών αλλά ποτέ υπέρ της εισόδου τους στο ΝΑΤΟ. ΟΙ ρωσόφιλοι είναι υπέρ της ορθοδοξίας , όχι όμως υπέρ του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως αλλά υπέρ της τρίτης Ρώμης δηλαδή της Μόσχας. Γιαυτό και έκαναν μήνυση στον Οικουμενικό πατριάρχη επειδή αποδέχτηκε την Ουκρανική εκκλησία.
Οι ρωσσόφιλοι ήταν κομμουνιστές , αριστεροί, ΠΑΣΟΚ αλλά μπορεί να ήταν και ακραίοι δεξιοι ταυτόχρονα. Ιδρύουν κόμματα για να μην βγει η ΝΔ και μόνο απο τα δεξιά. Φιλορωσοι επίσης είναι οι ρωσοπόντιοι, ενώ η Ρωσία εξόπλισε τον Κεμάλ ο οποίος αποδεκάτησε τους Πόντιους αυτοί είνα;ι υπέρ της Ρωσίας παρόλα αυτά. Μετά η Ρωσία εξόντωσε τον ελληνισμό της ΕΣΣΔ αλλα΄αυτοί είναι με τη Ρωσία επειδή προφανώς ηταν σε αυτούς που έβλεπαν αλλα δεν τους ενοχλούσε αυτό.
Το ρωσικό κόμμα με τις αντιθέσεις και τη σχιζοφρένιά του καλά κρατεί στην Ελλάδα.
Οι ρωσσόφιλοι ήταν κομμουνιστές , αριστεροί, ΠΑΣΟΚ αλλά μπορεί να ήταν και ακραίοι δεξιοι ταυτόχρονα. Ιδρύουν κόμματα για να μην βγει η ΝΔ και μόνο απο τα δεξιά. Φιλορωσοι επίσης είναι οι ρωσοπόντιοι, ενώ η Ρωσία εξόπλισε τον Κεμάλ ο οποίος αποδεκάτησε τους Πόντιους αυτοί είνα;ι υπέρ της Ρωσίας παρόλα αυτά. Μετά η Ρωσία εξόντωσε τον ελληνισμό της ΕΣΣΔ αλλα΄αυτοί είναι με τη Ρωσία επειδή προφανώς ηταν σε αυτούς που έβλεπαν αλλα δεν τους ενοχλούσε αυτό.
Το ρωσικό κόμμα με τις αντιθέσεις και τη σχιζοφρένιά του καλά κρατεί στην Ελλάδα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απο το σοι της μητερας μου η καταγωγη ειναι απο την Πολη, απο το σοι του πατερα ο ενας προπαππους ηταν απο την Αγια Πετρουπολη. Βεβαια κι αυτος εξελληνιστηκε οταν ηρθε στην Ελλαδα, ουσιαστικα και νομικα. Σε γενικες γραμμες θεωρω οτι η Ρωσια ειχε δειξει ενα φιλελληνισμο απο εποχης Βυζαντιου μαλιστα ενω ηταν και ο μεγαλος εχθρος των Οθωμανων. Αυτη η αποψη μου ομως δεν καθορισε ποτε την πολιτικη μου πορεια, για παραδειγμα οι ρωσοφιλοι σε αυτη τη φαση ακουω οτι ψηφιζουν ΝΙΚΗ, εγω δεν ψηφιζω ΝΙΚΗ.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 147 Απαντήσεις
- 8882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis