τόσο είχαν στη χαλκιδική πριν 10 χρόνια 50-90 € το κιλό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γινεται στο Αιγαίο;
Re: Τι γινεται στο Αιγαίο;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Medical malpractice? Από την άλλη εξηγεί και τη λατρεία για το Σύριζα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
50 με 90 τα μπαρμπούνια;
Σας έπιαναν μλκες κανονικά και με το νόμο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στην Αθήνα, πόσο έχουν τα μπαρμπούνια;Ερμής έγραψε: 13 Αύγ 2023, 20:47 Κοίτα μπορεί να έχεις ενα δικιο γιατί με τον Τάκη(και το γιο του που το έχει τώρα) γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Άρα ίσως μου κάνει κάτι καλυτερο(αν και προτιμώ σφυρίδα η κωλοχτυπα) . Αλλά και πάλι που τα 55 που τα 80.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εκεί που τα τρώω εγώ έχουν γύρω στα 35 με 40. Αλλά και ο Δουραμπεης που είναι γκιλοτίνα τα χρεώνει 75 πριν κανένα εξάμηνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2023, 12:31Στην Αθήνα, πόσο έχουν τα μπαρμπούνια;Ερμής έγραψε: 13 Αύγ 2023, 20:47 Κοίτα μπορεί να έχεις ενα δικιο γιατί με τον Τάκη(και το γιο του που το έχει τώρα) γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Άρα ίσως μου κάνει κάτι καλυτερο(αν και προτιμώ σφυρίδα η κωλοχτυπα) . Αλλά και πάλι που τα 55 που τα 80.![]()
Ναι, αλλά τα τουριστικά μέρη είναι κάτι σαν το Δουράμπεη ή το Βαρούλκο.Ερμής έγραψε: 14 Αύγ 2023, 12:47Εκεί που τα τρώω εγώ έχουν γύρω στα 35 με 40. Αλλά και ο Δουραμπεης που είναι γκιλοτίνα τα χρεώνει 75 πριν κανένα εξάμηνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2023, 12:31Στην Αθήνα, πόσο έχουν τα μπαρμπούνια;Ερμής έγραψε: 13 Αύγ 2023, 20:47 Κοίτα μπορεί να έχεις ενα δικιο γιατί με τον Τάκη(και το γιο του που το έχει τώρα) γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Άρα ίσως μου κάνει κάτι καλυτερο(αν και προτιμώ σφυρίδα η κωλοχτυπα) . Αλλά και πάλι που τα 55 που τα 80.![]()
Από τη στιγμή που παίζει ζήτηση, θα το πάνε εκεί που θέλουν.
Νομίζω πάντως ότι το καλό και οικονομικό φαγητό, παίζει μόνον όταν υπάρχουν κονέ με τους ντόπιους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Αύγ 2023, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δουραμπεης με Βαρουλκο δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2023, 12:54Ναι, αλλά τα τουριστικά μέρη είναι κάτι σαν το Δουράμπεη ή το Βαρούλκο.
Όπως δεν έχουν σχέση τα δύο παραπάνω με τα τουριστικά νησιών και λοιπών λουτροπολεων
Γιατί, επειδή έχουν καλύτερο σέρβις;Ερμής έγραψε: 14 Αύγ 2023, 12:57Δουραμπεης με Βαρουλκο δεν έχουν σχέση.
Όπως δεν έχουν σχέση τα δύο παραπάνω με τα τουριστικά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχεις δίκιο
Για να μην υπάρξει παρανόηση, σαφώς και δεν υποστηρίζω τις ακριβές τιμές στα τουριστικά μέρη. Το ότι υπάρχει αισχροκέρδεια ακόμη και όταν οι υπηρεσίες είναι της πλάκας, είναι σαφές.
Υποθέτω όμως ότι και στο Αιγαίο παίζει αυτό ακριβώς που παίζει και στην Αθήνα.
Καλό και φτηνό φαγητό θα βρεις στις φτηνές περιοχές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και οι αστακοί 50-170€
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Το θέμα είναι πόσο έχει η μακαρονάδα με κιμά και όχι η αστακομακαρονάδα ή ο ολόκληρος αστακός.
Όποιος γουστάρει αστακό σε νησί, ας πάει να τον ψαρέψει. Τζάμπα είναι.
Όποιος γουστάρει αστακό σε νησί, ας πάει να τον ψαρέψει. Τζάμπα είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-