Sid Vicious έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:59
Είναι και το πιο νεανικό μου tshirt δεν έχεις εντελώς άδικο, άλλα μπλουζάκια που φοράω δίνουν έναν τόνο παραπάνω ωριμότητας
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άσε με να μαντέψω... καφέ θα έβαζες, ε;hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:07Μαύρο παπούτσι; Μαύρο παπούτσι με αυτά που φοράς; Είσαι τόσο άσχετος;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 13:44Spoiler
[img]https://i.postimg.cc/zfQmx677/What ... .jpg[/img]
όλα μπισπόουκ εκτός από σώβρακο τιράντες κάλτσες παπούτσια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ένα μαύρο πολύαγαπημένο μπλουζάκι που είναι όλο δαντέλα στο μπούστο και πιάνει και λαιμό και ένα απλό παντελόνι, μποτάκια και βάφτηκα κιόλας σήμερα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Για χέρι και πλυντήριο γράφει. Απλώς ήτονε κυριακή και βρήκα ένα μουφατζίδικο απορρυπαντικό με ταλκ.Gherschaagk έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:09Τι διαβάζω;!![]()
![]()
Έβαλες απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι για αυτό έβγαλε αφρούς το πλυντήριο;
Το χειρότερο είναι τα μαλακτικά των οποίων η μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα. Στη φάση που πάει για πλύσιμο το ρούχο και μυρίζει και επειδή είναι λερωμένο αλλά και λόγω του μαλακτικού είναι κιλλερ κομπινέησον.
Το μαλακτικό που βάζω μυρίζει ωραία μόνο του (Ενα soupline για την αφυπνιση των αισθησεων ή κατι τετοιο τέλος πάντων).
Κρατάει πολύ η μυρωδιά γενικότερα αλλά εγώ έβαλα 2 καπάκια για 3-4 μπλούζες και άλλα 2 για τα υπόλοιπα. Το έχεσα τελείως μάλλον.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- hellegennes
Ακόμα και φωσφοριζέ ροζ θα ταίριαζε περισσότερο, πανάσχετε. Καταρχήν δεν φοράς ούτε ένα μαύρο στοιχείο. Αν είχες μαύρα κουμπιά, μαύρα μανικετόκουμπα, μια μαύρη, μονόχρωμη γραβάτα, κάπως θα το έσωζες. Τώρα δεν κολλάει πουθενά. Φοράς ένα σκούρο μπλε σακάκι με μπεζ/κρεμ παντελόνι και ανοιχτό μπλε/γκρι πουκάμισο. Δεν είμαι σίγουρος για τα χρώματα λόγω λήψης, γι' αυτό το γράφω έτσι. Τι σχέση έχουν τα μαύρα παπούτσια; Αισθητική συνδυασμού χρωμάτων μηδέν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:21άσε με να μαντέψω... καφέ θα έβαζες, ε;hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:07Μαύρο παπούτσι; Μαύρο παπούτσι με αυτά που φοράς; Είσαι τόσο άσχετος;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 13:44Spoiler
όλα μπισπόουκ εκτός από σώβρακο τιράντες κάλτσες παπούτσια![]()
Χρώματα που θα ταίριαζαν περισσότερο είναι σαφώς το ανοιχτό καφέ, καφέ-πορτοκαλί, μπεζ, ακόμη και off-white ή ναυτικό μπλε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θελει πολυ οταν το βαζεις στο πλυντήριο, εχει πολλα μικρά χεράκια μεσα στον καδο κρυμμενα.
- hellegennes
Btw, αυτήν την στιγμή εγώ φοράω μαύρο puma μποξεράκι και μαύρη φανέλα (την αρρενοτοξική, με τις τιράντες).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αι ρε...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
10/10 would fap againΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 13:44Spoiler
όλα μπισπόουκ εκτός από σώβρακο τιράντες κάλτσες παπούτσια
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Όλα τα απορρυπαντικά χεριού κάνουν για πλυντήριο. Το αντίθετο είναι που δεν ισχύει, γιατί υπάρχουν απορρυπαντικά που ερεθίζουν τα χέρια.
Αυτό που έκανε ο φίλτατος Bazoomba είναι ότι μάλλον έγραψε στα αχαμνά του την γραμμή του μαλακτικού στο συρτάρι που λέει max, αν και κανονικά έπρεπε να λέει "μην βάζεις άλλο, βρε μάπα", αλλά δεν χωράει να το τυπώσουν στο πλαστικό. Ή αυτό ή έβαλε λίγα ρούχα σε πλυντήριο που έχει αυτόματο πρόγραμμα πλύσης με βάση το βάρος των ρούχων και έκανε σύντομο ξέβγαλμα. Αν το πλυντήριο έχει πρόγραμμα μόνο ξεβγάλματος, που συνήθως έχουν εκτός αν είναι από τα Lidl, γι' αυτόν τον σκοπό είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τα "και χεριου" κανουν αφρό χελι πιο πολυ, θελουν πιο μικρή ποσότητα στο πλυντήριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Μάιος 2023, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Στο μεταξύ ότι ένιωσε την ανάγκη να μας πει ότι το σώβρακο δεν είναι bespoke ξεπερνάει τα όρια. Personalised εσώρουχα υπάρχουν, αλλά ραμμένα στο σώμα σου θα ήταν το απαύγασμα της γκαιοσύνης.enterprise-psi έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:3410/10 would fap againΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 13:44Spoiler
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ Χέλλη μας, έχεις εσώρουχα με κεντημένο το μονόγραμμά σου;hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:39Στο μεταξύ ότι ένιωσε την ανάγκη να μας πει ότι το σώβρακο δεν είναι bespoke ξεπερνάει τα όρια. Personalised εσώρουχα υπάρχουν, αλλά ραμμένα στο σώμα σου θα ήταν το απαύγασμα της γκαιοσύνης.enterprise-psi έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:3410/10 would fap againΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 13:44Spoiler
Ναι, λίγο παραπάνω από την διπλάσια ποσότητα.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:36![]()
![]()
![]()
Όλα τα απορρυπαντικά χεριού κάνουν για πλυντήριο. Το αντίθετο είναι που δεν ισχύει, γιατί υπάρχουν απορρυπαντικά που ερεθίζουν τα χέρια.
Αυτό που έκανε ο φίλτατος Bazoomba είναι ότι μάλλον έγραψε στα αχαμνά του την γραμμή του μαλακτικού στο συρτάρι που λέει max, αν και κανονικά έπρεπε να λέει "μην βάζεις άλλο, βρε μάπα", αλλά δεν χωράει να το τυπώσουν στο πλαστικό. Ή αυτό ή έβαλε λίγα ρούχα σε πλυντήριο που έχει αυτόματο πρόγραμμα πλύσης με βάση το βάρος των ρούχων και έκανε σύντομο ξέβγαλμα. Αν το πλυντήριο έχει πρόγραμμα μόνο ξεβγάλματος, που συνήθως έχουν εκτός αν είναι από τα Lidl, γι' αυτόν τον σκοπό είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη