Εκει που εσυ μαλλον δεν πατας.Δικο σου προβλημα και δικια σου επιλογη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:40Που βρίσκονται οι σωστες;Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:39Με λαθος γκομενες βγαινεις.Εντελως ομως.ΟΠΟΤΕ..μην κρινεις εξιδιων τα αλλοτρια.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:08
9 στις 10 Ελληνίδες θεωρούν ότι πρέπει να κεράσει ο άντρας. Οπότε ναι, υπάρχει πρόβλημα... που το δημιουργείτε εσείς. Όχι εσύ συγκεκριμένα, το φύλο σου.
Αν βγεις με σωστη γυναικα,θα εχεις αλλη αποψη.Οποτε μεινε με αυτα που βγαινεις,αλλα αυτο δεν αποτελει την πλειοψηφια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
User_601
Re: Πώς να προστατευτειτε από ψευδη κατηγορια βιασμου.
Οι αλλες οι ''σωστές'' οπου και οι Μονόκεροι Στην Νογουεαρλάνδη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:40Που βρίσκονται οι σωστες;Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:39Με λαθος γκομενες βγαινεις.Εντελως ομως.ΟΠΟΤΕ..μην κρινεις εξιδιων τα αλλοτρια.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:08
9 στις 10 Ελληνίδες θεωρούν ότι πρέπει να κεράσει ο άντρας. Οπότε ναι, υπάρχει πρόβλημα... που το δημιουργείτε εσείς. Όχι εσύ συγκεκριμένα, το φύλο σου.
Αν βγεις με σωστη γυναικα,θα εχεις αλλη αποψη.Οποτε μεινε με αυτα που βγαινεις,αλλα αυτο δεν αποτελει την πλειοψηφια.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 06 Οκτ 2018, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό σε ρωτάω! Που; Δεν έχει όνομα το μέρος αυτό;Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:41Εκει που εσυ μαλλον δεν πατας.Δικο σου προβλημα και δικια σου επιλογη.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Mάχη των φύλων
Εγώ τα λέω σοβαρά και τα λέω εξ αρχής σε όλες.
Για να προχωρήσω λίγο τις ριζοσπαστικές μου απόψεις, θεωρώ την "μάτσο" αρρενωπότητα του στυλ φιλαράκι με κοιτάς στραβά, θα σε σαπίσω στις μάπες, γιατί πλακώνομαι στα βάρη + τις κρεατίνες και πάμε να τα σπάσουμε στο γήπεδο ή να οδηγούμε με 300, κατάλοιπο των πρωτόγονων κοινωνιών, που πρέπει η πολιτισμένη ανθρωπότητα να εξαλείψει. Θα πρέπει , να θυληκοποιηθούμε, χωρίς να εννοώ ανώμαλες καταστάσεις και οι γυναίκες ακόμα περισσότερο. Αντ αυτού,ναι μεν εμείς γίναμε, σωστά, ψιλοφρούλιδες, αλλά κάποιες από δαυτές άρχισαν να παίζουν κομπολόι. Νομίζω το ζήτημα θα λυθεί εν καιρό.
Ξεφορτώστε μαγκία παλικάρια, καλύτερες μέρες ξημερώνουν.
Για να προχωρήσω λίγο τις ριζοσπαστικές μου απόψεις, θεωρώ την "μάτσο" αρρενωπότητα του στυλ φιλαράκι με κοιτάς στραβά, θα σε σαπίσω στις μάπες, γιατί πλακώνομαι στα βάρη + τις κρεατίνες και πάμε να τα σπάσουμε στο γήπεδο ή να οδηγούμε με 300, κατάλοιπο των πρωτόγονων κοινωνιών, που πρέπει η πολιτισμένη ανθρωπότητα να εξαλείψει. Θα πρέπει , να θυληκοποιηθούμε, χωρίς να εννοώ ανώμαλες καταστάσεις και οι γυναίκες ακόμα περισσότερο. Αντ αυτού,ναι μεν εμείς γίναμε, σωστά, ψιλοφρούλιδες, αλλά κάποιες από δαυτές άρχισαν να παίζουν κομπολόι. Νομίζω το ζήτημα θα λυθεί εν καιρό.
Ξεφορτώστε μαγκία παλικάρια, καλύτερες μέρες ξημερώνουν.
-
User_601
Οϊ....δενε χει.Τι θες να σου πω;Κανενα συγκεκριμενο μπαρακι ας πουμε;Ε..δενε χει.
Απλα εχει,με τι τι τραβας εσυ.Και που ψαχνεσαι.Οπου σε παιρνει μαλλον.
Αν εισαι ο πολυ βαρυμαγκας,τραβας τις αναλογες γυναικες.
Εσυ τις τραβας και αυτο εχει να να κανει με την δικια σου ποιοτητα και τι εσυ ,δινεις στις γυναικες και τι θες απο τις γυναικες.Πιο νιανια,βαριεμαι να το κανω.
Ο καθενας με τις παρεες που του αρμοζουν.Και τις επιλογες του.
Ο σκυλας με την σκυλου,ο νεαντρερνταλ με την νεαρντενταλ,ο γαμιας με τις πουτανες,ο σκληρομαγκας με τις αναλογες κοτουλες...,ο ανοητος με τις ανοητες,ο εγω ειμαι η κεφαλη με την αναλογη δουλα,που βεβαια θα θελει και κερασμα,ο σκεπτομενος με σκεπτομενες και παει λεγοντας.
Ο μη σκεπτομενος,δεν θελει σκεπτομενη γυναικα διπλα του...δεν τον συμφερει.Μαλλον δεν θα τον ηθελε και η σκεπτομενη.Θελει την αναλογη γλαστρα,αλλα παραπονιεται κιολας.
- hellegennes
Όχι, το περιμένουν γιατί τις βολεύει. Όταν βολεύει το τομαράκι μας ξεχνάμε ιδεολογίες και χειραφετήσεις. Όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το κράτος και την σχέση των γυναικών μ' αυτό, έχουν λυθεί.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 23:20Ναι ομορφιά μου, το περιμένουν γιατί έτσι έχουν μάθει.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 23:03
Καρδιά μου, οι περισσότερες το περιμένουν. Δεν έχω καμμιά πρόθεση να πληρώσω επειδή «έτσι είθισται». Διαγράφω με μιας όποια περιμένει να πληρώσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
User_601
Παρεα με τον αλλον και εσυ.Οτι εισαι..αυτο παιρνεις.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:02Όχι, το περιμένουν γιατί τις βολεύει. Όταν βολεύει το τομαράκι μας ξεχνάμε ιδεολογίες και χειραφετήσεις. Όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το κράτος και την σχέση των γυναικών μ' αυτό, έχουν λυθεί.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 23:20Ναι ομορφιά μου, το περιμένουν γιατί έτσι έχουν μάθει.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 23:03
Καρδιά μου, οι περισσότερες το περιμένουν. Δεν έχω καμμιά πρόθεση να πληρώσω επειδή «έτσι είθισται». Διαγράφω με μιας όποια περιμένει να πληρώσω.
- hellegennes
Εντάξει. Στείλε μου καμμιά γυναίκα από την Νομανσλάνδη, όπου κατοικεί, αφού γνωρίζεις τα πέριξ.Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:39 Με λαθος γκομενες βγαινεις.Εντελως ομως.ΟΠΟΤΕ..μην κρινεις εξιδιων τα αλλοτρια.
Αν βγεις με σωστη γυναικα,θα εχεις αλλη αποψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν ίσχυε αυτό, θα έβγαινα με νερντς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
User_601
Τσου..αμα δεν εχεις τα προσοντα να την βρεις και ΚΥΡΙΩΣ να σε δεχτει αυτη...οτι και να σου στειλω εγω,χαμενο θα παει.Ετσι ειναι αγαπουλα.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:04Εντάξει. Στείλε μου καμμιά γυναίκα από την Νομανσλάνδη, όπου κατοικεί, αφού γνωρίζεις τα πέριξ.Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:39 Με λαθος γκομενες βγαινεις.Εντελως ομως.ΟΠΟΤΕ..μην κρινεις εξιδιων τα αλλοτρια.
Αν βγεις με σωστη γυναικα,θα εχεις αλλη αποψη.
Στην θεωρία είναι καλή η Εσθηρ. Η πραγματικότητα, ομως, την διαψεύδει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Το κράτος είναι ο μεγάλος μπαμπάκας που τις προστατεύει και τις κανακεύει .hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:02Όχι, το περιμένουν γιατί τις βολεύει. Όταν βολεύει το τομαράκι μας ξεχνάμε ιδεολογίες και χειραφετήσεις. Όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το κράτος και την σχέση των γυναικών μ' αυτό, έχουν λυθεί.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 23:20Ναι ομορφιά μου, το περιμένουν γιατί έτσι έχουν μάθει.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 23:03
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μα δε διαφωνώ ότι βολεύονται. Γι'αυτό αυτό και το διατηρούν.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:02Όχι, το περιμένουν γιατί τις βολεύει. Όταν βολεύει το τομαράκι μας ξεχνάμε ιδεολογίες και χειραφετήσεις. Όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το κράτος και την σχέση των γυναικών μ' αυτό, έχουν λυθεί.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 23:20Ναι ομορφιά μου, το περιμένουν γιατί έτσι έχουν μάθει.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 23:03
Φυσικά υπάρχουν κι αυτές που θα ξεχάσουν τις ιδεολογίες κτλ γιατί είπαμε είναι δελεαστικότατο να έχεις έναν μαλάκα για να σου πληρώνει τις εξόδους και να αισθάνεται και περήφανος γιατί είναι άντρας και πληρώνει. Αλλά όπως σου είπα και πιο πριν δε θα χρεωθεί το γυναικείο φύλο αυτές τις συμπεριφορές και νοοτροπίες ως ( σαν αυτό που είναι στάνταρ και ισχύει ανεξαιρέτως; Δε μπορώ να θυμηθώ τη λέξη).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια είναι η πραγματικότητα;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:06 Στην θεωρία είναι καλή η Εσθηρ. Η πραγματικότητα, ομως, την διαψεύδει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Θέσφατο;Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:20Μα δε διαφωνώ ότι βολεύονται. Γι'αυτό αυτό και το διατηρούν.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:02Όχι, το περιμένουν γιατί τις βολεύει. Όταν βολεύει το τομαράκι μας ξεχνάμε ιδεολογίες και χειραφετήσεις. Όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το κράτος και την σχέση των γυναικών μ' αυτό, έχουν λυθεί.
Φυσικά υπάρχουν κι αυτές που θα ξεχάσουν τις ιδεολογίες κτλ γιατί είπαμε είναι δελεαστικότατο να έχεις έναν μαλάκα για να σου πληρώνει τις εξόδους και να αισθάνεται και περήφανος γιατί είναι άντρας και πληρώνει. Αλλά όπως σου είπα και πιο πριν δε θα χρεωθεί το γυναικείο φύλο αυτές τις συμπεριφορές και νοοτροπίες ως ( σαν αυτό που είναι στάνταρ και ισχύει ανεξαιρέτως; Δε μπορώ να θυμηθώ τη λέξη).
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση