!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βόμβες Τζανερίκου για το Μαξίμου.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Βόμβες Τζανερίκου για το Μαξίμου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nyxtovios έγραψε: 12 Απρ 2023, 18:57 Μαυρουδαίος
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Golden Age έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:35
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:25
Golden Age έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:21

Δεν ισχύει αυτό. Όλη αυτή την ιστορία την ξεκίνησαν όταν φαινόταν ότι το κόμμα του Κασιδιάρη μπαίνει στη βουλή.
ακριβώς, φαινόταν. δεν ήταν σίγουρο
στο όριο ήταν και με σωστούς χειρισμούς και καλύτερη συσπείρωση για τη νδ λίγο καιρό πριν τις εκλογές, το πιο πιθανό είναι να έμενε εκτός οριακά
εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δε θα τα κατάφερνε. τώρα όμως, αν τελικά κατέβει, θα μπει και σίγουρα όχι οριακά
Δεν υπήρχαν άλλοι σωστοί χειρισμοί εκτός απο τον αποκλεισμό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει εκτός οριακά, ήταν ένα ποτάμι που ερχόταν (αν δεν του 'κοβαν κιόλας ποσοστά στις δημοσκοπήσεις), ήδη απο την εποχή της καραντίνας. Αν υπήρχε κάτι άλλο θα έκαναν αυτό. Δεν θα 'τρεχαν σαν τους παλαβούς σε προεκλογική περίοδο να κάνουν αντισυνταγματικές εκτροπές. Ούτε μπορούσε να συσπειρώσει κάτι η ΝΔ. Οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν είναι ΝΔ, αλλά αντισυστημικοί ψηφοφόροι.
όταν λέω για σωστούς χειρισμούς δεν μιλάω για παρρεμβάσεις νομοθετικές. μιλάω για σωστούς επικοινωνιακούς χειρισμούς. επίσης θα μπορούσε η νδ να αβαντάρει κάποιο μικρότερο κόμμα πχ ΕΔ ή Μπογδάνο για να αποσπάσει αυτό τις ψήφους του κασιδιάρη. γενικά υπήρχαν τρόποι και αυτοί διάλεξαν τον φαινομενικά πιο άμεσο και επικοινωνιακό (αποκλεισμός και διεκδίκηση δαφνών αντιφασισμού) και τους γύρισε μπούμερανγκ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:42
Lugozzi έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:35 Δεν κατάλαβες τίποτα.
Δεν πειράζει
Εγώ κατάλαβα ότι υιοθέτησες τις πίπες.
Από εκεί που ήταν " ανώτατος κυβερνητικός παράγων " έγινε σε μια ώρα "πρόσωπο εκτός πολιτικής".

Αλλά αφού καταπίνεις ότι διακινούν κάτι site σαν το ieidiseis, Καλά το πας.

Άντε να δούμε τι θα βγει αύριο. Ντοκουμέντο μη ξεχάσεις να πάρεις, έχει και άρθρο του Αντώναρου για το πώς να "σώσεις την τιμή της παράταξης".
Εγώ μιλάω για την ουσία, για τον φωτογραφικό νόμο απαγόρευσης.
Οι τακτικισμοι των μουσαφιραιων δεν με ενδιαφέρουν.

Στα παπαρια μου ο σύριζα, οι ζαιοι και οι γαλαζαιοι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

sys3x έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:45
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Lugozzi έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:47
Δεν πειράζει
Από εκεί που ήταν " ανώτατος κυβερνητικός παράγων " έγινε σε μια ώρα "πρόσωπο εκτός πολιτικής".

Άντε να δούμε τι θα βγει αύριο. Ντοκουμέντο μη ξεχάσεις να πάρεις, έχει και άρθρο του Αντώναρου για το πώς να "σώσεις την τιμή της παράταξης".

Οι μουσαφιραιοι και οι γαλάζαιοι, έκαναν πιο πολλά από όσα έκαναν όλοι οι άλλοι μαζί και πάνε την χώρα μπροστά.
ΗΠΑ, Ευρώπη, Συμμαχίες, ΔΝΤ, οίκοι αξιολόγησης κλπ το αναγνωρίζουν.

Κάτσε εσύ να μας λες ιστορίες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:47
Golden Age έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:35
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:25

ακριβώς, φαινόταν. δεν ήταν σίγουρο
στο όριο ήταν και με σωστούς χειρισμούς και καλύτερη συσπείρωση για τη νδ λίγο καιρό πριν τις εκλογές, το πιο πιθανό είναι να έμενε εκτός οριακά
εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δε θα τα κατάφερνε. τώρα όμως, αν τελικά κατέβει, θα μπει και σίγουρα όχι οριακά
Δεν υπήρχαν άλλοι σωστοί χειρισμοί εκτός απο τον αποκλεισμό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει εκτός οριακά, ήταν ένα ποτάμι που ερχόταν (αν δεν του 'κοβαν κιόλας ποσοστά στις δημοσκοπήσεις), ήδη απο την εποχή της καραντίνας. Αν υπήρχε κάτι άλλο θα έκαναν αυτό. Δεν θα 'τρεχαν σαν τους παλαβούς σε προεκλογική περίοδο να κάνουν αντισυνταγματικές εκτροπές. Ούτε μπορούσε να συσπειρώσει κάτι η ΝΔ. Οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν είναι ΝΔ, αλλά αντισυστημικοί ψηφοφόροι.
όταν λέω για σωστούς χειρισμούς δεν μιλάω για παρρεμβάσεις νομοθετικές. μιλάω για σωστούς επικοινωνιακούς χειρισμούς. επίσης θα μπορούσε η νδ να αβαντάρει κάποιο μικρότερο κόμμα πχ ΕΔ ή Μπογδάνο για να αποσπάσει αυτό τις ψήφους του κασιδιάρη. γενικά υπήρχαν τρόποι και αυτοί διάλεξαν τον φαινομενικά πιο άμεσο και επικοινωνιακό (αποκλεισμός και διεκδίκηση δαφνών αντιφασισμού) και τους γύρισε μπούμερανγκ
Κατάλαβα για τί χειρισμούς εννοείς, αλλά αυτοί που λες (πχ αβάντα κάποιου δεξιού σχήματος), δεν θα έπιαναν κάτι. Οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη είναι τρεις κατηγορίες: πρώην ΧΑ, αντικαραντινιστές και νεολαίοι. Κανέναν απο αυτούς δεν μπορούσε να κερδίσει κάποιο εναλλακτικό δεξιό σχήμα, με τον Ηλία να είναι υποψήφιος. Αν υπήρχε εναλλακτική θα την προωθούσαν. Ούτε καν η ΧΑ δεν μπορεί, παρότι υπήρξαν κάτι δημοσκοπήσεις που την έδειχναν στη μονάδα την εποχή της ανόδου του Κας. Έτσι, αποφάσισαν να πάνε στον αποκλεισμό.

Φυσικά διεκδικούν και δάφνες αντιφασισμού, όπως όλα τα κόμματα του πολιτικού συστήματος, που ανταγωνίζονται σε αυτό. Πρόκειται για πολιτική παρακμή, που νομιμοποιεί αντιδημοκρατικές εκτροπές και σε οδηγεί σε πολιτικές διχασμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Απρ 2023, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:52

Οι μουσαφιραιοι και οι γαλάζαιοι, έκαναν πιο πολλά από όσα έκαναν όλοι οι άλλοι μαζί και πάνε την χώρα μπροστά.
ΗΠΑ, Ευρώπη, Συμμαχίες, ΔΝΤ, οίκοι αξιολόγησης κλπ το αναγνωρίζουν.

Κάτσε εσύ να μας λες ιστορίες.
Αντε και ψήφο στο Μπάιντεν βρε :smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Philip Mortimer έγραψε: 12 Απρ 2023, 20:12 Προσωπικά έλεγα ότι δε θα ψηφίσω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ λόγω δυσαρέσκειας για την παλαιοκομματική απραξία μετά τα Τέμπη. Φυσικά επειδή είμαι κατά της αποχής θα ψηφιζα ένα μικρό ευρωφεντεραλιστικο κομμα. Μετά από αυτήν την άθλια στάση από τον ΣΥΡΙΖΑ με το σπρώξιμο της προπαγανδας του φερελπιδος νεοναζι θα ψηφίσω Μητσοτάκη.
Ναι ρε...εσύ ήσουν έτοιμος να αποχωριστείς το σκατόσογο και τη δεξιά πανούκλα και στο χάλασε ο παλιοσυριζας...

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Δεν πειράζει

Nα μιλήσουμε τότε για τους μη μουσαφιραίους. :D
Ερώτηση κρίσεως : Θεωρείς τον ΣΑΜΑΡΑ μουσαφιραίο;εάν τον θεωρείς μαζί με τον ...Βορίδη και τον Άδωνι τότε δεν έχουμε και πολλά να πούμε.Εάν όμως δεν τον θεωρείς θα πρέπει να απαντήσεις εάν νομίζεις ότι η φράση "αυτούς τους τρεις που θα έλθουν αύριο πες στον παναθηναικάκια να τους φυλακίσει (άλλο ρήμα χρησιμοποίησε αλλά τέλος πάντων :D ) όταν λέγεται από πρωθυπουργό για εισαγγελέα είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη ή όχι.
Νομίζω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη.Και όμως παρ ότι όλη η Ελλάδα άκουσε αυτό το ηχητικό κανείς δεν αντέδρασε.Γιατί;
Δηλαδή οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη σε αυτή την υπόθεση έχουν αρχίσει πολύ καιρό πριν.Ολόκληρη αυτή η ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης που είναι κόμμα είναι μια εφεύρεση.Για λόγους ανωτέρας (πολύ όμως ανωτέρας) βίας.Δεν άρχισαν τώρα.
Και μια δεύτερη ερώτηση : ΓΙΑΤΙ ο σύριζα που ήλθε μετά δεν παρέπεμψε τον Σαμαρά για αυτό το ηχητικό;
ότι ο σύριζα ήθελε να παραπέμψει τον Σαμαρά για οτιδήποτε ήταν γνωστό,άλλωστε το έκανε.Κατασκεύασε μια ιστορία για αγρίους με ψευδομάρτυρα που είπε ότι τσούλαγαν βαλιτσάκια με λεφτά και ρόδες της Νοβάρτις στο Μαξίμου και δια της παραπομπής έψαξαν όλους τους λογαριασμούς του και τις θυρίδες του αλλά δεν βρήκαν τίποτε.Γιατί όμως όλοι αυτοί οι αστέρες τύπου Παπαγγελόπουλου να κάνουν όλη αυτή την ιστορία όταν υπήρχε ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρέμβασης του συγκεκριμένου στη δικαιοσύνη με το ηχητικό;επειδή έκανε τζιζ.Επειδή δεν μπορούσαν να εμφανισθούν ως αβανταδόροι της ΧΑ ακόμη και όταν είχε δίκιο διότι θα τους έπαιρνε ο διάβολος.
Σε καλώ λοιπόν να αποφασίσεις ποιά είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση,αυτή ενός ΜΗ μουσαφιραίου πρωθυπουργού που ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ατόμων ή ενός μουσαφιραίου που προσπαθεί με διάφορα κόλπα αυτούς που έχει συλλάβει ο προηγούμενος να μην τους αφήσει να κατέβουν στις εκλογές; :102:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Και τα δύο είναι για φυλακή σκυφτούλη.

.
πατησιωτης

sys3x έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:15 Και τα δύο είναι για φυλακή σκυφτούλη.
Δεν υπάρχει κανείς όμως για να τους βάλει.
Υ.Γ. Εξ όσων γνωρίζω ο Σκυφτούλης είναι αριστερός,έτσι αυτοπροσδιορίζεται,εγώ όχι. :8)
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:12

Nα μιλήσουμε τότε για τους μη μουσαφιραίους. :D
Ερώτηση κρίσεως : Θεωρείς τον ΣΑΜΑΡΑ μουσαφιραίο;εάν τον θεωρείς μαζί με τον ...Βορίδη και τον Άδωνι τότε δεν έχουμε και πολλά να πούμε.Εάν όμως δεν τον θεωρείς θα πρέπει να απαντήσεις εάν νομίζεις ότι η φράση "αυτούς τους τρεις που θα έλθουν αύριο πες στον παναθηναικάκια να τους φυλακίσει (άλλο ρήμα χρησιμοποίησε αλλά τέλος πάντων :D ) όταν λέγεται από πρωθυπουργό για εισαγγελέα είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη ή όχι.
Νομίζω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη.Και όμως παρ ότι όλη η Ελλάδα άκουσε αυτό το ηχητικό κανείς δεν αντέδρασε.Γιατί;
Δηλαδή οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη σε αυτή την υπόθεση έχουν αρχίσει πολύ καιρό πριν.Ολόκληρη αυτή η ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης που είναι κόμμα είναι μια εφεύρεση.Για λόγους ανωτέρας (πολύ όμως ανωτέρας) βίας.Δεν άρχισαν τώρα.
Και μια δεύτερη ερώτηση : ΓΙΑΤΙ ο σύριζα που ήλθε μετά δεν παρέπεμψε τον Σαμαρά για αυτό το ηχητικό;
ότι ο σύριζα ήθελε να παραπέμψει τον Σαμαρά για οτιδήποτε ήταν γνωστό,άλλωστε το έκανε.Κατασκεύασε μια ιστορία για αγρίους με ψευδομάρτυρα που είπε ότι τσούλαγαν βαλιτσάκια με λεφτά και ρόδες της Νοβάρτις στο Μαξίμου και δια της παραπομπής έψαξαν όλους τους λογαριασμούς του και τις θυρίδες του αλλά δεν βρήκαν τίποτε.Γιατί όμως όλοι αυτοί οι αστέρες τύπου Παπαγγελόπουλου να κάνουν όλη αυτή την ιστορία όταν υπήρχε ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρέμβασης του συγκεκριμένου στη δικαιοσύνη με το ηχητικό;επειδή έκανε τζιζ.Επειδή δεν μπορούσαν να εμφανισθούν ως αβανταδόροι της ΧΑ ακόμη και όταν είχε δίκιο διότι θα τους έπαιρνε ο διάβολος.
Σε καλώ λοιπόν να αποφασίσεις ποιά είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση,αυτή ενός ΜΗ μουσαφιραίου πρωθυπουργού που ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ατόμων ή ενός μουσαφιραίου που προσπαθεί με διάφορα κόλπα αυτούς που έχει συλλάβει ο προηγούμενος να μην τους αφήσει να κατέβουν στις εκλογές; :102:
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Το 2013 μετά τη δολοφονία Φύσσα υπήρξε συμφωνία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ότι η ΧΑ είχε ξεφύγει τελείως και πλέον ήταν στη φάση που ''ακόνιζαν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια'' για τα περαιτέρω. Οπότε αυτό που συνέβη είναι ότι έκλεισαν στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες που ευθύνονταν ή εμπλέκονταν στη δολοφονία. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν παναθηναϊκάκηδες, μπορεί να ξεχειλώθηκαν ή να παραβιάστηκαν το Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ (αναρωτιέται κανείς ποια είναι τελικά η πραγματική αξία αυτών των κειμένων, αφού μπορούν να παραβιαστούν στο βωμό της σκοπιμότητας στην πρώτη αφορμή που θα δοθεί), μπορεί όπως είπε σωστά ο Πλεύρης στη δίκη του Λαγού η κατάσταση να θύμιζε δικαστήριο την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, ΑΛΛΑ δεν απαγορεύτηκε κανένα κόμμα, ούτε στερήθηκε κανείς τα πολιτικά του δικαιώματα. Η ΧΑ συμμετείχε κανονικά σε όλες τις εκλογές από το 2015 και μετά.
Τώρα δεν υπάρχει καμία ΧΑ ως κίνημα στους δρόμους που να απειλεί, ο Κασιδιάρης παραμένει στη φυλακή και η ΝΔ προσπαθεί να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα από ανθρώπους που δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα και να απαγορεύσει κόμματα με φωτογραφικούς νόμους. Γιατί; Όλοι το καταλαβαίνουν. Γιατί θέλει να αποφύγει το ενδεχόμενο επτακομματικής Βουλής, μπας και καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Κάνουν τόσο μπαμ και η ανυπαρξία πραγματικής απειλής και η παραβίαση του Συντάγματος και η σκοπιμότητα και οι μεθοδεύσεις που επιχειρούνται, που είναι παντελώς αδύνατο για οποιονδήποτε έχει μια στάλα αξιοπρέπειας (προσωπικής και πολιτικής) να μην είναι αντίθετος. Και προφανώς είναι και θέμα αυτοσυντήρησης, γιατί όταν χρησιμοποιείς τέτοιες μεθόδους, ο άλλος (πχ ο Βελόπουλος) σου λέει κάτσε ρε φίλε, ποιος μου λέει ότι δεν θα είμαι εγώ ο επόμενος αύριο μεθαύριο;
Τέσπα, μιλάμε γενικότερα για μπανανία, μόνο απογοήτευση και ντροπή μπορεί να νιώθει κανείς και από τα όσα γίνονται και από τους απολογητές τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 12 Απρ 2023, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
sys3x

πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:18
Υ.Γ. Εξ όσων γνωρίζω ο Σκυφτούλης είναι αριστερός,έτσι αυτοπροσδιορίζεται,εγώ όχι. :8)
Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος, ξέρω την θέση την δική σου όμως, στα τέσσερα σε ότι μιλάει αμερικάνικα - γερμανικά και έχει λεφτά, καμμία σχέση δηλαδή με συνεργασία με την δύση μόνον στήσιμο λοκώ του λαού για να συνεχίσουν οι τοπικοί φύλαρχοι το μασούλημα και φυσικά ως αποτέλεσμά έχουμε αυτήν την μπανανία (sans bananas). Ο λόγος που δεν κινείται τίποτα και στην πραγματικότητα σε υψηλό επίπεδο η δικαιοσύνη αποτελεί ένα ανέκδοτο σε αυτήν την χώρα είναι η ύπαρξή ανθρώπων με τα μυαλά τα δικά σου σε θέσεις εξουσίας, οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι ρόλο βαράτε σίγουρα όμως κάτι θα κερδίζετε έστω και έμμεσα (αν όχι άμεσα) ως κολλαούζοι.

.
πατησιωτης

sys3x έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:39
πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:18
Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος, ξέρω την θέση την δική σου όμως, στα τέσσερα σε ότι μιλάει αμερικάνικα - γερμανικά και έχει λεφτά, καμμία σχέση δηλαδή με συνεργασία με την δύση μόνον στήσιμο λοκώ του λαού για να συνεχίσουν οι τοπικοί φύλαρχοι το μασούλημα και φυσικά ως αποτέλεσμά έχουμε αυτήν την μπανανία (sans bananas). Ο λόγος που δεν κινείται τίποτα και στην πραγματικότητα σε υψηλό επίπεδο η δικαιοσύνη αποτελεί ένα ανέκδοτο σε αυτήν την χώρα είναι η ύπαρξή ανθρώπων με τα μυαλά τα δικά σου σε θέσεις εξουσίας, οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι ρόλο βαράτε σίγουρα όμως κάτι θα κερδίζετε έστω και έμμεσα (αν όχι άμεσα) ως κολλαούζοι.
To ότι δεν είναι αυτός ο λόγος αποδεικνύεται ότι τον τελευταίο μισό αιώνα κυβέρνησε 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και 5 ο σύριζα και σχεδόν όλες οι αλλαγές που έκαναν ήσαν προς το χειρότερο.
Τους εμπόδισε κάποιος να φύγουν από την ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο;
Όταν έγινε το δημοψήφισμα μια πλευρά του εαυτού μου ήθελε ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ να κάνουν οι μη στα τέσσερα αυτό που έλεγαν αλλά μπα..

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”