!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Sid Vicious έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:38
foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:32 Κατά τη γνώμη μου ένα γάρο μια στο τόσο κακώς δαιμονοποιείται, αλλά η υποκουλτούρα των μπαφιόρων είναι πολύ σκατά μέρος για να βρίσκεσαι
Μετά από μια δεκαετία φορουμικής συνύπαρξης συμφωνώ σε κάτι με τον foscilis.
Προσωπικά το απεχθάνομαι το μπάφο.
Δεν συμφωνείς, δεν είπε ότι τον απεχθάνεται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:32 Πρώτον επειδή κάπνιζα πολύ (ο μπάφος είναι πιο προβληματικό πράγμα από το τσιγάρο γιατί συνδυάζει την εθιστικότητα της νικοτίνης με την ευφορία του χασίς και με την ανάγκη να μπαίνεις κάποιες ώρες σε έναν καβατζωμένο κόσμο αφιερωμένο στη χρήση, όπως τα χαρτιά) είχε σοβαρές επιπτώσεις στα πνευμόνια και στην αντοχή μου, εντάξει αυτό όμως πες ότι δεν ξέρουμε τι ποσοστό ήταν μπάφοι και τι σκέτο τσιγάρο. Δεύτερον θυμάμαι να προσπερνώ με αδιαφορία κάποια πράγματα που ήταν τρομακτικά σημαντικά και δεν έπρεπε να τα προσπεράσω, πράγμα το οποίο πλήρωσα με τόκο metaphorically speaking όταν συνήλθα και έπρεπε να τα μαζέψω όλα. Τρίτον έχασα αληθινές εμπειρίες. Τέταρτον έκανα μαλακίες που δεν έπρεπε να είχα κάνει και δεν εννοώ "μαθαίνω από τα λάθη μου" και τέτοιες παπαριές, εννοώ χοντρές μαλακίες για τις οποίες ντρέπομαι μολονότι έχουν περάσει πολλά χρόνια που έχω αλλάξει.
Τώρα αισθάνεσαι κάπως καλύτερα;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ναι.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:00ναι.
Μην το βάλεις κάτω. Κουράγιο!
Άβαταρ μέλους
sys3x

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:32 Δε μου έκανε καλό.

Πρώτον επειδή κάπνιζα πολύ (ο μπάφος είναι πιο προβληματικό πράγμα από το τσιγάρο γιατί συνδυάζει την εθιστικότητα της νικοτίνης με την ευφορία του χασίς και με την ανάγκη να μπαίνεις κάποιες ώρες σε έναν καβατζωμένο κόσμο αφιερωμένο στη χρήση, όπως τα χαρτιά) είχε σοβαρές επιπτώσεις στα πνευμόνια και στην αντοχή μου, εντάξει αυτό όμως πες ότι δεν ξέρουμε τι ποσοστό ήταν μπάφοι και τι σκέτο τσιγάρο. Δεύτερον θυμάμαι να προσπερνώ με αδιαφορία κάποια πράγματα που ήταν τρομακτικά σημαντικά και δεν έπρεπε να τα προσπεράσω, πράγμα το οποίο πλήρωσα με τόκο metaphorically speaking όταν συνήλθα και έπρεπε να τα μαζέψω όλα. Τρίτον έχασα αληθινές εμπειρίες. Τέταρτον έκανα μαλακίες που δεν έπρεπε να είχα κάνει και δεν εννοώ "μαθαίνω από τα λάθη μου" και τέτοιες παπαριές, εννοώ χοντρές μαλακίες για τις οποίες ντρέπομαι μολονότι έχουν περάσει πολλά χρόνια που έχω αλλάξει.

Κατά τη γνώμη μου ένα γάρο μια στο τόσο κακώς δαιμονοποιείται, αλλά η υποκουλτούρα των μπαφιόρων είναι πολύ σκατά μέρος για να βρίσκεσαι παρ' όλο που το κοινωνικό της στοιχείο δίνει διαφορετική ψευδαίσθηση. Το σκηνικό μοιάζει πολύ με το πίνουμε ένα ποτηράκι να έρθουμε στο κέφι vs αλκοολισμός.
Έτσι όπως τα λες λογικό μου φαίνεται, αφού ήσουν κάγκουρας, δεν το έπινες εσύ, αυτό σε έπινε.
Επίσης δεν είναι αναγκαία σύμβαση ούτε να μπλέκεις με μπαφοστέκια ούτε με μπαφολογικές ανθρώπων κτλ. Αυτά λέγονται κακές παρέες οι οποίες αν είσαι λίγο αδύναμος χαραχτήρας σε καταπίνουν, υπάρχει πολύς κυριλέ* κόσμος που την πίνει, είτε περιστασιακά είτε πιο συχνά από αυτό. Με λίγα λόγια είχες όλα τα ντισαβαντάζ της χρήσης τόσο σε κοινωνικό όσο σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να απολαμβάνεις τα θετικά και ναι έχει και απ' αυτά.

*ουχί καμμένος αλλά και όχι ξενέρωτος.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cloud87 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:57 Λες να μην έπιασα καλά το μήνυμα; Την είχα δεί πιο παλιά αλλά μου άρεσε. Εγώ θυμάμαι οτι όπως μαστούρωνε ο Γιούαν μακ Γκρέγκορ με το αγαπημένο του ναρκωτικό καύλωνε τρελά.
Ξαναδές λίγο αυτό, τότε:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sys3x έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:58
foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:32 Κατά τη γνώμη μου ένα γάρο μια στο τόσο κακώς δαιμονοποιείται, αλλά η υποκουλτούρα των μπαφιόρων είναι πολύ σκατά μέρος για να βρίσκεσαι
Συμφωνώ στην πρόταση του που παράθεσα και συμφωνώ 100% μάλιστα σε αυτήν. Θεωρώ πως δεν έχει κανένα θετικό ο μπάφος και ακόμη χειρότερα η υποκουλτούρα γύρω από αυτόν. (για να νιώθουμε πιο ωραια όταν χρειαζεται, που ετσι κι αλλιως νιώθω σχεδόν μονιμα σουπερ, προτιμάμε να πινουμε ταμπασκο ή να τρώμε μερικές καυτερές πιπεριές, αυτό μάλιστα είναι παράδεισος)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
sys3x

Sid Vicious έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:13
Συμφωνώ στην πρόταση του που παράθεσα και συμφωνώ 100% μάλιστα σε αυτήν. Θεωρώ πως δεν έχει κανένα θετικό ο μπάφος και ακόμη χειρότερα η υποκουλτούρα γύρω από αυτόν. (για να νιώθουμε πιο ωραια όταν χρειαζεται, που ετσι κι αλλιως νιώθω σχεδόν μονιμα σουπερ, προτιμάμε να πινουμε ταμπασκο ή να τρώμε μερικές καυτερές πιπεριές, αυτό μάλιστα είναι παράδεισος)
Όλα έχουν τα συν και πλην τους, αιμορ γκούχου γκούχου ροΐδες.

.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

sys3x έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:16

Για αυτό και το ταμπάσκο και οι καυτερές πιπεριές θέλουν ένα μέτρο, τώρα πηρα κάτι σούπερ περουβιανές καυτερές πιπεριές, πωπω απιστευτες!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Sid Vicious έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:20
sys3x έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:16
Για αυτό και το ταμπάσκο και οι καυτερές πιπεριές θέλουν ένα μέτρο, τώρα πηρα κάτι σούπερ περουβιανές πωπω απιστευτες!
Έχω δοκιμάσει ότι στομπούτσο καυτερή πιπεριά μπορείς να φανταστείς, τελικά αυτό που κάνω είναι είτε να παίρνω από το χωριό ή προς το τέλος της λαϊκής (για κάποιο λόγο τις πουλάνε πολύ ακριβά οι πούστηδοι) καμιά γεμάτη σακούλα μετά στο φούρνο ψήσιμο σε ειδική σακούλα, καθάρισμα, λάδι, ξύδι, αλάτι, καμιά σκελίδα σκόρδο πέταμα μέσα χύμα στο γυάλινο βαζάκι και έχεις να τρως για κάνα μήνα+. Πάει πολύ με κρασί μπύρα και μπάφο.
(:

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν αυτά που λες φίλε σύσ3χ, αλλά ούτε και η κατάσταση που ήμουν είναι ιδιαίτερα σπάνια. Πιστεύω πως είναι πλειοψηφική. Δεν είναι ότι δεν πλενόμουν, δε δούλευα ή κάτι άλλο από αυτά τα στερεοτυπικά, ούτε πήγαιναν όλα τα λεφτά μου εκεί, ούτε έσπρωχνα, ούτε μίλαγα μόνο για αυτό, ίσα ίσα έκανα ταυτόχρονα ακαδημαϊκή και επαγγελματική καριέρα και πιστεύω πως όντως από αυτήν την άποψη είχε κάποια θετικά ως αγχολυτικό. Αλλά δεν ήταν υγιής η φάση και αυτό το καταλαβαίνα και τότε αλλά το καταλαβαίνω πολύ περισσότερο και με περισσότερη σαφήνεια τώρα που δεν είμαι πια εκεί. Και σε διαβεβαιώ ότι γνώρισα εκατοντάδες άτομα όλων των κατηγοριών που την έπιναν, από εντελώς γκρούβαλους μέχρι οικογενειάρχες που δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα. Πολύ λίγοι από αυτούς ήταν 100% βουτηγμένοι στο άθλημα αλλά σχεδόν όλοι όσοι το ασκούσαν πιο συχνά από μια στο τρέχα γύρευε ήταν προβληματικοί. Είναι πιο εσωτερικού τύπου η ζημιά, για να τα σκατώσεις σε κοινωνικό επίπεδο όντως πρέπει να πας σε τελείως άλλα επίπεδα.

Ένα πολύ απλό κριτήριο για το αν η σχέση σου με το σταφ είναι υγιής είναι αν ψωνίζεις τακτικά που είπε και ο Beria.

Αν ψωνίζεις τακτικά απέχεις ακριβώς 0 γνωστούς από μια άκρη που στην καλύτερη περίπτωση είναι τελειωμένος μπαφιόρος (που έχει κάνει το άθλημα βιοπορισμό και εμμονή) και στη χειρότερη μαφιόζος και με αυτήν την άκρη συναντιέσαι κάμποσες φορές τον χρόνο ή και τον μήνα προκειμένου να γίνεις (αναλόγως τι ποσότητα γίνεσαι). Οπότε διά της επαγωγής ούτε εσύ είσαι τόσο κυριλέ όσο θα ήθελες. Οι κυριλέ δεν έχουν έναν παρακμιακό στις επαφές τους να τον συναντούν τακτικά και να του τα ακουμπάνε. Και κυρίως δεν τους έχει αυτός στις δικές του επαφές.

Ένα δεύτερο κριτήριο συγγενές με το να ψωνίζεις τακτικά, είναι αν αγχώνεσαι σε περίπτωση που δεν έχεις, δε νομίζω ότι χρειάζεται εξήγηση.

Ένα τρίτο είναι να το έχεις συσχετίσει με συγκεκριμένες φάσεις. Αν θεωρείς αυτονόητο π.χ. ότι θα παίξει στη συναυλία ή στις διακοπές, ή ακόμα και κάθε Σάββατο βράδυ, ξέχνα το δεν είσαι κυριλέ, είσαι απλά πιο οργανωμένος στην παρακμή σου :)

Ένα τέταρτο είναι να το έχεις συσχετίσει με συγκεκριμένα άτομα. Αν υπάρχουν άτομα που όταν συναντιέστε πρέπει να την πιείτε (και δύσκολα θα κάνετε κάτι άλλο και δύσκολα θα παίξουν τρίτοι που δεν την πίνουνε), δεν έχει σημασία αν είναι οι αδερφικοί σου φίλοι και μέλη της Σουηδικής Ακαδημίας, έχεις πρόβλημα και το ίδιο έχουν κι εκείνοι.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:43 Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν αυτά που λες φίλε σύσ3χ, αλλά ούτε και η κατάσταση που ήμουν είναι ιδιαίτερα σπάνια. Πιστεύω πως είναι πλειοψηφική. Δεν είναι ότι δεν πλενόμουν, δε δούλευα ή κάτι άλλο από αυτά τα στερεοτυπικά, ούτε πήγαιναν όλα τα λεφτά μου εκεί, ούτε έσπρωχνα, ούτε μίλαγα μόνο για αυτό, ίσα ίσα έκανα ταυτόχρονα ακαδημαϊκή και επαγγελματική καριέρα και πιστεύω πως όντως από αυτήν την άποψη είχε κάποια θετικά ως αγχολυτικό. Αλλά δεν ήταν υγιής η φάση και αυτό το καταλαβαίνα και τότε αλλά το καταλαβαίνω πολύ περισσότερο και με περισσότερη σαφήνεια τώρα που δεν είμαι πια εκεί. Και σε διαβεβαιώ ότι γνώρισα εκατοντάδες άτομα όλων των κατηγοριών που την έπιναν, από εντελώς γκρούβαλους μέχρι οικογενειάρχες που δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα. Πολύ λίγοι από αυτούς ήταν 100% βουτηγμένοι στο άθλημα αλλά σχεδόν όλοι όσοι το ασκούσαν πιο συχνά από μια στο τρέχα γύρευε ήταν προβληματικοί. Είναι πιο εσωτερικού τύπου η ζημιά, για να τα σκατώσεις σε κοινωνικό επίπεδο όντως πρέπει να πας σε τελείως άλλα επίπεδα.

Ένα πολύ απλό κριτήριο για το αν η σχέση σου με το σταφ είναι υγιής είναι αν ψωνίζεις τακτικά που είπε και ο Beria.

Αν ψωνίζεις τακτικά απέχεις ακριβώς 0 γνωστούς από μια άκρη που στην καλύτερη περίπτωση είναι τελειωμένος μπαφιόρος (που έχει κάνει το άθλημα βιοπορισμό και εμμονή) και στη χειρότερη μαφιόζος και με αυτήν την άκρη συναντιέσαι κάμποσες φορές τον χρόνο ή και τον μήνα προκειμένου να γίνεις (αναλόγως τι ποσότητα γίνεσαι). Οπότε διά της επαγωγής ούτε εσύ είσαι τόσο κυριλέ όσο θα ήθελες. Οι κυριλέ δεν έχουν έναν παρακμιακό στις επαφές τους να τον συναντούν τακτικά και να του τα ακουμπάνε. Και κυρίως δεν τους έχει αυτός στις δικές του επαφές.

Ένα δεύτερο κριτήριο συγγενές με το να ψωνίζεις τακτικά, είναι αν αγχώνεσαι σε περίπτωση που δεν έχεις, δε νομίζω ότι χρειάζεται εξήγηση.

Ένα τρίτο είναι να το έχεις συσχετίσει με συγκεκριμένες φάσεις. Αν θεωρείς αυτονόητο π.χ. ότι θα παίξει στη συναυλία ή στις διακοπές, ή ακόμα και κάθε Σάββατο βράδυ, ξέχνα το δεν είσαι κυριλέ, είσαι απλά πιο οργανωμένος στην παρακμή σου :)

Ένα τέταρτο είναι να το έχεις συσχετίσει με συγκεκριμένα άτομα. Αν υπάρχουν άτομα που όταν συναντιέστε πρέπει να την πιείτε (και δύσκολα θα κάνετε κάτι άλλο και δύσκολα θα παίξουν τρίτοι που δεν την πίνουνε), δεν έχει σημασία αν είναι οι αδερφικοί σου φίλοι και μέλη της Σουηδικής Ακαδημίας, έχεις πρόβλημα και το ίδιο έχουν κι εκείνοι.
Hallelujah!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Ζωγράφισε, στο τέλος θα γίνει και εθνίκι, η λογική θα νικήσει, θα είναι μια αόριστη παλιά κακιά ανάμνηση ο ζαιϊσμός.
Άβαταρ μέλους
sys3x

foscilis έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:43 Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν αυτά που λες φίλε σύσ3χ, αλλά ούτε και η κατάσταση που ήμουν είναι ιδιαίτερα σπάνια. Πιστεύω πως είναι πλειοψηφική. Δεν είναι ότι δεν πλενόμουν, δε δούλευα ή κάτι άλλο από αυτά τα στερεοτυπικά, ούτε πήγαιναν όλα τα λεφτά μου εκεί, ούτε έσπρωχνα, ούτε μίλαγα μόνο για αυτό, ίσα ίσα έκανα ταυτόχρονα ακαδημαϊκή και επαγγελματική καριέρα και πιστεύω πως όντως από αυτήν την άποψη είχε κάποια θετικά ως αγχολυτικό. Αλλά δεν ήταν υγιής η φάση και αυτό το καταλαβαίνα και τότε αλλά το καταλαβαίνω πολύ περισσότερο και με περισσότερη σαφήνεια τώρα που δεν είμαι πια εκεί. Και σε διαβεβαιώ ότι γνώρισα εκατοντάδες άτομα όλων των κατηγοριών που την έπιναν, από εντελώς γκρούβαλους μέχρι οικογενειάρχες που δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα. Πολύ λίγοι από αυτούς ήταν 100% βουτηγμένοι στο άθλημα αλλά σχεδόν όλοι όσοι το ασκούσαν πιο συχνά από μια στο τρέχα γύρευε ήταν προβληματικοί. Είναι πιο εσωτερικού τύπου η ζημιά, για να τα σκατώσεις σε κοινωνικό επίπεδο όντως πρέπει να πας σε τελείως άλλα επίπεδα.

Ρε μλκ αλήθεια δεν μπορώ να γράφω κατεβατά, συμφωνώ με το πνεύμα της σκέψης σου (κι αυτό γιατί φαίνεται ότι γνωρίζεις την κατάσταση) αλλά όπως σου είπα και πριν αν και ορίζουμε διαφορετικά το κυριλέ βλέπω καθημερινά ότι δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζεις, επίσης βλέπεις πολλά περισσότερα προβλήματα από ότι υπάρχουν κατά την μη ταπεινή μου γνώμη και σύμφωνα με αυτήν επίσης νομίζω ότι οφείλεται περισσότερο σε συναισθηματική πάρα σε ορθολογιστική προσέγγιση ακριβώς λόγω των εμπειριών σου. Όπως σου είπα, μεγάλο ρόλο παίζουν οι "παρέες", είχα και γω παρόμοιες εμπειρίες αλλά όταν ήμουν 17 με 20.

.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2018, 13:37
lolek1 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:35 μικρος μαστουρωνα με καθαρη βενζινη. ειναι φθηνη......
ωραια εμπειρια, μου εκανε εντυπωση ποσο καθαρα και με λεπτομερεια ακουγα την μουσικη.
σταματησα γιατι διαβασα οτι καταστρεφει εγκεφαλικα κυτταρα απο τα οποια δεν εχω και μεγαλο περισσευμα.......
ακομα ξερω οτι μερικοι ανθρωποι κανουν εμετο με την βενζινη και πνιγονται απο αυτον
Aυτο το φαινομενο παταχθηκε με την θεσπιση του ειδικου φορου καταναλωσης στα καυσιμα και τις συνεχεις αυξησεις του.
Καμία σχέση. Αυτό γινόταν με καθαρή βενζίνη που πουλάνε σε σούπερ-μάρκετ και παντοπωλεία, σε μπουκαλάκια των 100 ή 200 γρ.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”