Γιατί έχεις μαύρα κεριά στο μαγαζί;hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01 Είχα έναν τέτοιον πελάτη. Έπαιρνε από μένα μαύρα κεριά και διάφορα άλλα περίεργα. Μετακόμισε όμως. Να ψάξω να τον βρω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο γείτονας μου, η ευαίσθητη κοινωνική ομάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ο γείτονας μου, η ευαίσθητη κοινωνική ομάδα
- hellegennes
Δεν είχα, έφερα γιατί μου τα ζήτησε. Πουλάνε κανονικά, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο.Green Dragon έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:04Γιατί έχεις μαύρα κεριά στο μαγαζί;hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01 Είχα έναν τέτοιον πελάτη. Έπαιρνε από μένα μαύρα κεριά και διάφορα άλλα περίεργα. Μετακόμισε όμως. Να ψάξω να τον βρω;
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αιιιι , τι μου θύμισες , ιδιαίτερο ( αδιόριστος ων) Γυμνασίου στη Γιάννουλη Λάρισας ( 1997;) στη χλιδοβίλλα του αρχοντόγυφτου. Το κοριτσάκι ερχόταν ξυπόλητο για μάθημα ,αλλά η χλίδα ,χλίδα.Ναύτης έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:39Δεν έγινε τώρα η φάση αυτή, έγινε πριν από 3-4 χρόνια. Ο τύπος ήταν "αρχοντόγυφτος", οι καδένες που φορούσε πάνω του πρέπει να κόστιζαν μια περιουσία. Δεν ξέρω τι ακριβώς το ήθελε το διαμέρισμα, υποπτεύομαι ότι το ήθελε για "καβάτζα", πάντως είχε βγάλει ένα μάτσο χαρτονομίσματα και κουνούσε: "φιλαράκι πες πόσα θες για έναν χρόνο, να το κλείσουμε".Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:34Koίτα, αντικειμενικά. Είναι φοβερά δύσκολο αυτή τη στιγμή να βρεις σπίτι στην Αττική. Για να σου νοικιάσουν μόνο μέσο δε βάζεις για τα σπίτια με φυσιολογικές τιμές (διότι οκ σε αυτά που ξεφεύγουν δεν έχεις το γύφτο για ανταγωνισμό). Ε καλά να πάθουν, αν τους βάζουν μέσα στο τέλος της ημέρας. Τα ίδια και με τους Πακιστανούς. Και δεν έχει να κάνει με το "αλλοδαπός" αλλά με τους συγκεκριμένους ενοικιαστές.Ναύτης έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:31 Σε διαμέρισμα που νοικιάζω εγώ στην Αθήνα, κάποια φορά είχε παρουσιαστεί γύφτος και πλήρωνε έναν χρόνο μπροστά και μαύρα. Εννοείται ότι δεν τού το νοίκιασα.
Πριτς!![]()
Ζήτησα 15 ευρώ (σημερινά) την ώρα και μου τα δώσανε!!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παλιοτερα ειχαμε απεναντι μας σε αλλη πολυκατοικια ενα ζευγάρι το οποιο κάθε βράδυ εκανε πολυ φωνακλάδικο σεξ μεταξυ 1 και 4 το πρωι.Antares έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:56 Mια και μιλάμε για φασαρία, θα έπρεπε όπου δημιουργείται ηχητική ρύπανση, ακόμη και σε σχολεία, να επεμβαίνει η αστυνομία.
Υπάρχουν και άλλοι γύφτοι όχι μόνο οι συνήθεις.
Και οταν λεμε φωνακλαδικο εννοουμε παρα πολυ... Ειδικα το καλοκαιρι με ανοιχτα τα παράθυρα ακουγοντουσαν μεχρι το αλλο στενο.
Και φυσικα ακολουθουσαν τα κλασσικα γαμωσταυριδια απο τους γειτόνους. "Σκαστε επιτέλους!", "Βαλε τάπα στο μ**νι σου μωρη!", "Δουλευουμε αυριο αφηστε μας να κοιμηθουμε!", "Ακουνε και παιδια!!"
Τελικα αργοτερα σταματησαν. Μετα εμαθα οτι μετακομισαν πιο εξω απο την πολη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μπράβο, όλοι μαζί κάτι καταφέρατε.George_V έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:15
Παλιοτερα ειχαμε απεναντι μας σε αλλη πολυκατοικια ενα ζευγάρι το οποιο κάθε βράδυ εκανε πολυ φωνακλάδικο σεξ μεταξυ 1 και 4 το πρωι.
Και οταν λεμε φωνακλαδικο εννοουμε παρα πολυ... Ειδικα το καλοκαιρι με ανοιχτα τα παράθυρα ακουγοντουσαν μεχρι το αλλο στενο.
Και φυσικα ακολουθουσαν τα κλασσικα γαμωσταυριδια απο τους γειτόνους. "Σκαστε επιτέλους!", "Βαλε τάπα στο μ**νι σου μωρη!", "Δουλευουμε αυριο αφηστε μας να κοιμηθουμε!"
Απ' όσο γνωρίζω από την γνωστή μου στο fb που κάνει αναρτήσεις σχετικά με την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, μόνο με συνεννόηση μεταξύ ιδιοκτητών αλλά και ενοικιαστών και φυσικά κάποια λεφτά που μαζεύουν από κοινού, για δικηγόρους, έχουν καταφέρει να διώξουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις σαν αυτή που συζητείται εδώ.
Αφήστε την αστυνομία, πηγαίνετε απ ευθείας στον εισαγγελέα, ως πολυκατοικία.
Εξηγήστε του την κατάσταση, ενημερώστε τον για την αδυναμία/απροθυμία της αστυνομίας να εφαρμόσει τον νόμο,
πείτε του για τον κίνδυνο στον οποίο εκτίθεστε από την έλλειψη ύπνου κτλ
πειτε του για την απειλή που σας έκανε πως αν του πάρουν τα παιδιά θα την πληρώσετε εσείς και τα δικά σας
Εξηγήστε του την κατάσταση, ενημερώστε τον για την αδυναμία/απροθυμία της αστυνομίας να εφαρμόσει τον νόμο,
πειτε του για την απειλή που σας έκανε πως αν του πάρουν τα παιδιά θα την πληρώσετε εσείς και τα δικά σας
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Cecily Anne
hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01Είχα έναν τέτοιον πελάτη. Έπαιρνε από μένα μαύρα κεριά και διάφορα άλλα περίεργα. Μετακόμισε όμως. Να ψάξω να τον βρω;Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:56ΑΑΑΑΑΑΑα αυτό είναι η λύση. Να προσλάβουν σαμάνους.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:53 Πάντως, αν και δεν θα ήταν καλό να το πω, πως η συγκεκριμένη ευαισθητοαναίσθητη κοινωνική ομάδα, ένα πράγμα μόνο φοβάται, τα μάγια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Να σου πω κάτι; Εγώ τα είδα μια φορά και ξετρελάθηκα και πήγα να τα πάρω γιατί ήταν υπέροχα και μου είπε η μαγαζάτορας ότι δεν είναι για μένα αυτά. Κι εγώ παρεξηγήθηκα κιόλας γιατί που να'ξερα.Green Dragon έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:04Γιατί έχεις μαύρα κεριά στο μαγαζί;hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:01 Είχα έναν τέτοιον πελάτη. Έπαιρνε από μένα μαύρα κεριά και διάφορα άλλα περίεργα. Μετακόμισε όμως. Να ψάξω να τον βρω;
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πολυ σωστο.Orion22 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:24 Αφήστε την αστυνομία, πηγαίνετε απ ευθείας στον εισαγγελέα, ως πολυκατοικία.
ειδικα η απειλη, ειναι σοβαρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Αυτό είναι το επόμενο βήμα στο πλάνο μου. Το μεθεπόμενο είναι τα ΜΜΕ.Orion22 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:24 Αφήστε την αστυνομία, πηγαίνετε απ ευθείας στον εισαγγελέα, ως πολυκατοικία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
Οι αλλοι τα καταφεραν (δεν ξερω αν μετακομισαν γιατι τους την ελεγαν οι γειτονοι η αν εφυγαν απο μονοι τους) εμεις παλι δεν ειχαμε θεμα με αυτο.Antares έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:20Μπράβο, όλοι μαζί κάτι καταφέρατε.George_V έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:15
Παλιοτερα ειχαμε απεναντι μας σε αλλη πολυκατοικια ενα ζευγάρι το οποιο κάθε βράδυ εκανε πολυ φωνακλάδικο σεξ μεταξυ 1 και 4 το πρωι.
Και φυσικα ακολουθουσαν τα κλασσικα γαμωσταυριδια απο τους γειτόνους. "Σκαστε επιτέλους!", "Βαλε τάπα στο μ**νι σου μωρη!", "Δουλευουμε αυριο αφηστε μας να κοιμηθουμε!"
Απ' όσο γνωρίζω από την γνωστή μου στο fb που κάνει αναρτήσεις σχετικά με την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, μόνο με συνεννόηση μεταξύ ιδιοκτητών αλλά και ενοικιαστών και φυσικά κάποια λεφτά που μαζεύουν από κοινού, για δικηγόρους, έχουν καταφέρει να διώξουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις σαν αυτή που συζητείται εδώ.
Πιο πολυ χάζι καναμε με τις κραυγές και τα βογγητα και γελαγαμε με τα γαμωσταυριδια των αλλων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
3 ώρες γαμιόσαντε; ΑΞΙΟΙGeorge_V έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:15Παλιοτερα ειχαμε απεναντι μας σε αλλη πολυκατοικια ενα ζευγάρι το οποιο κάθε βράδυ εκανε πολυ φωνακλάδικο σεξ μεταξυ 1 και 4 το πρωι.Antares έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:56 Mια και μιλάμε για φασαρία, θα έπρεπε όπου δημιουργείται ηχητική ρύπανση, ακόμη και σε σχολεία, να επεμβαίνει η αστυνομία.
Και φυσικα ακολουθουσαν τα κλασσικα γαμωσταυριδια απο τους γειτόνους. "Σκαστε επιτέλους!", "Βαλε τάπα στο μ**νι σου μωρη!", "Δουλευουμε αυριο αφηστε μας να κοιμηθουμε!", "Ακουνε και παιδια!!"
Ου να μου χαθείτε, μη δείτε ανθρώπους να περνάν καλά ,αμέσως να βγάλετε τον κατινισμό απ' τα σώψυχα
Είναι φρικτό, το είχα πάθει για 7 χρόνια με ελληνίδα απέναντι, βέβαια δεν ήταν καθημερινά, ήταν κάθε 2-3 μέρες όλο το καλοκαίρι μέχρι να παντρευτει (χρονιά 4) και μετά 3-4 φορές το χρόνο. Από την άλλη δεν ήταν τηλεόραση σε διαμέρισμα αλλά χιλιοπεντακοσάρια ηχεία σε εξωτερικό χώρο.
Κατά τη γνώμη μου αυτά τα πράγματα θα έπρεπε στην τρίτη καταγγελία να επιφέρουν ισόβια κάθειρξη.
Κατά τη γνώμη μου αυτά τα πράγματα θα έπρεπε στην τρίτη καταγγελία να επιφέρουν ισόβια κάθειρξη.
- George_V
Εμεις χαζι καναμε και γελαγαμε με τα γαμωσταυριδια των αλλων.Στύγιος έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:453 ώρες γαμιόσαντε; ΑΞΙΟΙGeorge_V έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:15Παλιοτερα ειχαμε απεναντι μας σε αλλη πολυκατοικια ενα ζευγάρι το οποιο κάθε βράδυ εκανε πολυ φωνακλάδικο σεξ μεταξυ 1 και 4 το πρωι.Antares έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:56 Mια και μιλάμε για φασαρία, θα έπρεπε όπου δημιουργείται ηχητική ρύπανση, ακόμη και σε σχολεία, να επεμβαίνει η αστυνομία.
Τελικα αργοτερα σταματησαν. Μετα εμαθα οτι μετακομισαν πιο εξω απο την πολη.![]()
Ου να μου χαθείτε, μη δείτε ανθρώπους να περνάν καλά ,αμέσως να βγάλετε τον κατινισμό απ' τα σώψυχα![]()
Οι γειτονοι ειχαν ξεκατινιαστει να φωνάζουν.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πήγαινε κατευθείαν στο μεθεπόμενοhellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:35Αυτό είναι το επόμενο βήμα στο πλάνο μου. Το μεθεπόμενο είναι τα ΜΜΕ.Orion22 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:24 Αφήστε την αστυνομία, πηγαίνετε απ ευθείας στον εισαγγελέα, ως πολυκατοικία.
μόνο τότε μπορεί να ιδρώσει κάποιο αρμόδιο αυτί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση