!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πατρα : έβαλαν φωτιά σε Ρομά με νοητική υστέρηση που έλεγε κάλαντα και το ανάρτησαν στα socia
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πατρα : έβαλαν φωτιά σε Ρομά με νοητική υστέρηση που έλεγε κάλαντα και το ανάρτησαν στα socia
Για τους μολοτωφιστές παπάρες που παθαίνουν σοκ μόνον με τη βία ρατσιστικού τύπου, κανένα σχόλιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Πατρα : έβαλαν φωτιά σε Ρομά με νοητική υστέρηση που έλεγε κάλαντα και το ανάρτησαν στα socia
ΟΧΙ
ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ''ΠΛΑΚΑ''
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Και τώρα που έκανα ξεκάθαρη με τον πιο σαφή τρόπο την άποψη μου
επέτρεψε μου να συνεχίσω να σατιρίζω τις επιλεκτικές ευαισθησίες των κατ επάγγελμα και μη ευαίσθητων
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Από τη στιγμή που συμφωνούμε στα κεφαλαία, δεν έχω θέμα.georgebi έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:01ΟΧΙ
ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ''ΠΛΑΚΑ''
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Και τώρα που έκανα ξεκάθαρη με τον πιο σαφή τρόπο την άποψη μου
επέτρεψε μου να συνεχίσω να σατιρίζω τις επιλεκτικές ευαισθησίες των κατ επάγγελμα και μη ευαίσθητων![]()
Στα υπόλοιπα, για τους "ευαισθητοποιημένους" σαφώς συμφωνώ.
Και σε κάθε περίπτωση, δεν την είδα ρυθμιστής για να χρειάζεσαι την άδεια μου για το τι θα γράψεις και το τι όχι. Τη δική μου άποψη, γράφω.
Όταν φτάσω στο επίπεδο των ψωνάρων, που την είδαν ρυθμιστές κυκλοφορίας στα πάντα όλα, θα το καταλάβεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κατι ακουσα εδω στο ραδιο αρβυλα, οτι ειναι απλως μπεκρουλιακας, και δηθεν χορευε πανω απο τη φωτια.talaipwros έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:25 δεν τον εκαψαν επειδη ειναι ρομα, αλλα επειδη ειναι ΑΜΕΑ.
Τους πρεπει φυλακα
τη σημερινη εποχη, το ραδιο αρβυλα ειναι εξισου αξιοπιστο με τα μεινστρημ μεσα, οποτε καθενας ας πιστεψει οτι θελει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ακόμα κι έτσι πάντως η πράξη είναι απαράδεκτη. Βλέπουν έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζουν και έχει ζόρια (νοητική στέρηση ή και μόνο φτώχεια) και τον βρίσκουν μεθυσμένο και τον ξεφτιλίζουν τραβώντας τον video στα γόνατα; Δεν ξέρω ρε φίλε. Ό,τι εκδοχή και να διάβασα, το ότι σπάγαν οι άλλοι πλάκα με τον κακομοίρη, μου φαίνεται ελεεινό.Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:14κατι ακουσα εδω στο ραδιο αρβυλα, οτι ειναι απλως μπεκρουλιακας, και δηθεν χορευε πανω απο τη φωτια.talaipwros έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:25 δεν τον εκαψαν επειδη ειναι ρομα, αλλα επειδη ειναι ΑΜΕΑ.
Τους πρεπει φυλακα
τη σημερινη εποχη, το ραδιο αρβυλα ειναι εξισου αξιοπιστο με τα μεινστρημ μεσα, οποτε καθενας ας πιστεψει οτι θελει.![]()
Τα υπόλοιπα ας τα πουν στον εισαγγελέα, να βγάλει εκείνος άκρη.
ST48410 έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:44Ακόμα κι έτσι πάντως η πράξη είναι απαράδεκτη. Βλέπουν έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζουν και έχει ζόρια (νοητική στέρηση ή και μόνο φτώχεια) και τον βρίσκουν μεθυσμένο και τον ξεφτιλίζουν τραβώντας τον video στα γόνατα; Δεν ξέρω ρε φίλε. Ό,τι εκδοχή και να διάβασα, το ότι σπάγαν οι άλλοι πλάκα με τον κακομοίρη, μου φαίνεται ελεεινό.Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:14κατι ακουσα εδω στο ραδιο αρβυλα, οτι ειναι απλως μπεκρουλιακας, και δηθεν χορευε πανω απο τη φωτια.talaipwros έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:25 δεν τον εκαψαν επειδη ειναι ρομα, αλλα επειδη ειναι ΑΜΕΑ.
Τους πρεπει φυλακα
τη σημερινη εποχη, το ραδιο αρβυλα ειναι εξισου αξιοπιστο με τα μεινστρημ μεσα, οποτε καθενας ας πιστεψει οτι θελει.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ST48410 έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:44Ακόμα κι έτσι πάντως η πράξη είναι απαράδεκτη. Βλέπουν έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζουν και έχει ζόρια (νοητική στέρηση ή και μόνο φτώχεια) και τον βρίσκουν μεθυσμένο και τον ξεφτιλίζουν τραβώντας τον video στα γόνατα; Δεν ξέρω ρε φίλε. Ό,τι εκδοχή και να διάβασα, το ότι σπάγαν οι άλλοι πλάκα με τον κακομοίρη, μου φαίνεται ελεεινό.Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:14κατι ακουσα εδω στο ραδιο αρβυλα, οτι ειναι απλως μπεκρουλιακας, και δηθεν χορευε πανω απο τη φωτια.talaipwros έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:25 δεν τον εκαψαν επειδη ειναι ρομα, αλλα επειδη ειναι ΑΜΕΑ.
Τους πρεπει φυλακα
αυτη η μαλακια που βαζεις φωτια και χορευεις αποπανω, γινεται και στα σκυλαδικα, απο κουστουμαρισμενους κατσιβελους μαλιστα.
πραγματι, αν τον βρηκαν χαζο και τον πειραζαν, ειναι για τη στενη, αλλα υπαρχουν και αλλα σεναρια ανοιχτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
για να λέει ο ίδιος πως έκαναν πλάκα, μπορεί να του έταξαν χρήματα. επίσης μπορεί να φοβάται για τα παιδιά του, ο τυπος έχει 11 και φαντάζομαι θα ζούνε σε τραγικές συνθήκες. όπως και ναχει βέβαια, σκουπιδαριό οι δράστες, δεν είδα καν το βίντεο, δεν τα αντέχω αυτά
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εννοείται ότι πάει αυτεπάγγελτα. Όταν γίνει κακούργημα δεν έχει σημασία αν το καταγγείλει το θύμα ή αν δεν επιθυμεί την δίωξη το θύμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:29 πάει αυτεπάγγελτα; αν σου λέει ο άλλος δεν θέλω να κάνω μήνυση. βέβαια κακώς, θα μπορεί να πάρει κάνα φράγκο, 11 παιδιά έχει να μεγαλώσει. αν και αμφιβάλω αν έχει λεφτά για δικηγόρους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ξεσπούν οι Ρομά (μάλλον χλιαρά θα έλεγα για τα δικά τους υψηλά στάνταρ
) στην Πάτρα για την υπόθεση του 35χρονου: «Αλλιώς μας τα είπε εμάς ο Σταύρος»
https://www.newsbreak.gr/ellada/421108/ ... o-stayros/
Την οργή των Ρομά έχει προκαλέσει η υπόθεση του 35χρονου στην Πάτρα, που έλεγε τα κάλαντα γονατιστός και του είχαν βάλει φωτιά, αφού ο άνδρας τα…γύρισε και είπε πως όλα έγιναν για πλάκα!
Όμως Ρομά που ζουν στην Πάτρα τονίζουν πως αρχικά ο ίδιος τα περιέγραφε διαφορετικά. Όπως λένε επέστρεψε σε κακή κατάσταση, έντονα ενοχλημένος από αυτά που είχε ζήσει. Κάποιοι που τον γνωρίζουν, μιλούν για προσπάθεια συγκάλυψης των όσων έγιναν, επειδή ο 35χρονος δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του, με ανθρώπους που ξέρει και που κατά καιρούς του δίνουν λίγα χρήματα.
«Αν δώσεις στον Σταύρο 1 ευρώ θα κάνει κωλοτούμπες» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ρομά στην Πάτρα Μάριος Κουτρουμπάνος.
Ψόφια πράγματα
ίσως χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη παρότρυνση απο τις αλληλέγγυες συλλογικότητες 
https://www.newsbreak.gr/ellada/421108/ ... o-stayros/
Την οργή των Ρομά έχει προκαλέσει η υπόθεση του 35χρονου στην Πάτρα, που έλεγε τα κάλαντα γονατιστός και του είχαν βάλει φωτιά, αφού ο άνδρας τα…γύρισε και είπε πως όλα έγιναν για πλάκα!
Όμως Ρομά που ζουν στην Πάτρα τονίζουν πως αρχικά ο ίδιος τα περιέγραφε διαφορετικά. Όπως λένε επέστρεψε σε κακή κατάσταση, έντονα ενοχλημένος από αυτά που είχε ζήσει. Κάποιοι που τον γνωρίζουν, μιλούν για προσπάθεια συγκάλυψης των όσων έγιναν, επειδή ο 35χρονος δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του, με ανθρώπους που ξέρει και που κατά καιρούς του δίνουν λίγα χρήματα.
«Αν δώσεις στον Σταύρο 1 ευρώ θα κάνει κωλοτούμπες» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ρομά στην Πάτρα Μάριος Κουτρουμπάνος.
Ψόφια πράγματα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
+1ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:47ST48410 έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:44Ακόμα κι έτσι πάντως η πράξη είναι απαράδεκτη. Βλέπουν έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζουν και έχει ζόρια (νοητική στέρηση ή και μόνο φτώχεια) και τον βρίσκουν μεθυσμένο και τον ξεφτιλίζουν τραβώντας τον video στα γόνατα; Δεν ξέρω ρε φίλε. Ό,τι εκδοχή και να διάβασα, το ότι σπάγαν οι άλλοι πλάκα με τον κακομοίρη, μου φαίνεται ελεεινό.Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:14
κατι ακουσα εδω στο ραδιο αρβυλα, οτι ειναι απλως μπεκρουλιακας, και δηθεν χορευε πανω απο τη φωτια.
Τα υπόλοιπα ας τα πουν στον εισαγγελέα, να βγάλει εκείνος άκρη.![]()
τωρα το διαβασα το νημα
μου προκαλεί θυμό αυτό που κανανε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τη σημερινή εποχή τα μεινστριμ μέσα ΕΙΝΑΙ το ράδιο αρβύλαΑσέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 19:14
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Hector Buas
Δεν τους παίρνει και δεν θα κάνουν τίποτε...ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 18:45Σαφώς και τους παίρνει. Οπότε, κάτι άλλο παίζει.Hector Buas έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:53Δεν τους "παίρνει" πια...ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:41 ...
Και κάπου έχω την εντύπωση το ότι το δεύτερο έχει άμεση σχέση τόσο με την άρνηση για μήνυση όσο και με την σχεδόν περίεργη αδράνεια τόσο των μμε όσο και της "φυλής". Σε άλλες φάσεις, θα είχαν ανάψει φωτιές παντού.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι τα απόλυτα ανθρωποειδή δίποδα όσοι επιχειρούν να διασκεδάσουν με τέτοιες πλακίτσες, είτε είναι ρομά είτε μπαλαμοί.
Και επιμένω σ' αυτό.
Ακριβώς, ψόφια πράγματα...georgebi έγραψε: 04 Ιαν 2023, 10:33 ...
Ψόφια πράγματαίσως χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη παρότρυνση απο τις αλληλέγγυες συλλογικότητες
![]()
Τους έπιασαν;
Θα δούμε τους βρωμογονείς τους να λένε "ήταν καλά παιδιά, δεν είχαν δώσει δικαιώματα, έχουν πάρει το Proficiency";
Θα δούμε τους βρωμογονείς τους να λένε "ήταν καλά παιδιά, δεν είχαν δώσει δικαιώματα, έχουν πάρει το Proficiency";
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
ανάλογα ποιο proficiency έτσι;Juno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 13:58 Τους έπιασαν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 72 Απαντήσεις