!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να του τα κόψω;
Re: Να του τα κόψω;
σιγά μην ξερει κανείς μας τι θα διαλεγε το γατί ρε παιδια, θεοί είμαστε;
θεική ικανότητα η απλή λογική
στην πραξη φιλε πουθενα τα "δικά μου" που εχουν φαι μεσα και εξω οσο θελουν, και επιλογη να ειναι οπου θελουν γιατι εχω ανοικτά παντα, ειναι μεσα πιο πολυ ωρα με αρκετή διαφορά. Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, μπορει να ηθελαν να εχουν 4 αρχίδια, ειναι δική μας δουλεια να τους τα βαλουμε;
όχι στην πράξη είναι δική μας να τους τα βγάλουμε επειδή ξέρουμε καλύτερα [και ενοχλούν λιγότερο χι χι]
μπραβο, αλλη μια φορά η συνεισφορά σου στην κουβεντα ειναι τα γνωστα.
Καθήστε καλά λέμε ,μη βάλω τον Ζαχαρία να σας πελεκήσει τ' αμελέτητα.
η συνεισφορά η δική σου ποια είναι ρε τρόμπα?τι ακριβώς λες?ναι μεν αλλά?enaon έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:14 μπραβο, αλλη μια φορά η συνεισφορά σου στην κουβεντα ειναι τα γνωστα.
Το πράγμα είναι πολύ πιο απλό. Αν κάποιος που έχει γάτες, μπορεί να αναλάβει και την ευθύνη των νεογέννητων της κάθε γάτας του (αν είναι θηλυκή) απλώς δεν τη στειρώνει.
Γιατί όντως τα γατάκια είναι από τα πιο χαριτωμένα πλάσματα και μόνον αν τα παρατηρείς από μικρά, μπορείς να δεις πόσο διαφορετικά είναι το ένα από το άλλο, αν και γεννήθηκαν στις ίδιες συνθήκες.
Το ίδιο ισχύει και για τις αντιδράσεις της κάθε γατομάνας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
και καλο μου 5αχρονο, αυτο λεω, ναι μεν αλλα, δεν σε αφορά το θεμα ομως νομιζω.nowhere έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:20 η συνεισφορά η δική σου ποια είναι ρε τρόμπα?τι ακριβώς λες?ναι μεν αλλά?
δεν υπαρχει τρόπος γαλή να αναλαβει καποιος την ευθύνη των γατιών ολων που θα γεννηθούν αν δεν στειρώσει, εκτος αν ειναι ή το παιζει θεός κλπ, τα γνωστά. Μπορεις να βοήθήσεις την ζωή να υπαρξει ή να χαρεις την στιγμη με τα καλα και τα κακά της, πολλα θα πεθάνουν πρίν το τρίμηνο και αφου σε εκαναν να τα αγαπήσεις, μετα η ζωή δεν σε εχει αναγκη, συνεχίζει μόνη της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Νοέμ 2022, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου θύμισε τον μακαρίτη τον δικό μουΠολίτης έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 18:14 Δεν είναι αξιολάτρευτος; Τα γονίδιά του πρέπει να επιβιώσουν μέχρι το 3.000.000 μ.Χ.
![]()

Τον άφηνα και εγώ ελεύθερο να γυρίζει, κόλλησε fiv και λοιμώδη περιτονίτιδα
Κάνε μια αντιστοίχιση της θεωρίας σου με τους "αδέσποτους" ανθρώπους.Bazoomba έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 15:23Ωραια το εθεσες, οπως και πριν με την διαφημιση της φιλοζωικης.enaon έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 14:59δεν υπαρχει τρόπος να μην ειναι σε κίνδυνο οι γατες, αν τις πας στο δασος θα τις φανε τα αλλα ζώα ή θα φανε αλλα ζώα αφου τα βασανίσουν λιγο να περάσει η ώρα τους, οπότε θα πρέπει να τους βγαλουμε τα δοντια μετά για να βοηθήσουμε, δεν αλλαζει κατι, αυτο ειναι η ζωή.νύχτα έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 14:05 μου αρέσει που συζητάμε και αναρωτιόμαστε για τα αυτονόητα
μια βόλτα να κάνει κάποιος σε οποιαδήποτε γειτονιά μιας πόλης,
θα δει γάτες κουτσές, ημίτυφλες, υποσιτισμένες, μωράκια που τα
παρατάνε οι μάνες, κι ένα σωρό άγριες εικόνες
η στείρωση δεν έχει ως σκοπό την εξάλειψη του είδους, μα τον
έλεγχο των αδέσποτων που πραγματικά υποφέρουν στους δρόμους
είναι ωραία να τα φαντάζεσαι ευτυχισμένα να σουλατσάρουν αμέριμνα στους
δρόμους και να σκαρφαλώνουν σε δέντρα ή τειχάκια, μα η πραγματικότητα
δυστυχώς δεν είναι αυτή, βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο, που πολλαπλασιάζεται
στο αστικό περιβάλλον
Οι γατες δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να κανει καποιος πρακτική στην ικανότητητα να μην το παιζει θεός, αν θελει βεβαια.
Οι γατες(οπως και αλλα ζωα του αστικου περιβαλλοντος ) εχουν προσαρμοστει σε αυτο το οικοσυστημα. Αυτο που ισως μας ποναει, ειναι οτι προσαρμογη δεν σημαινει καλοζωισμενες,16 χρονες γατες που συνυπαρχουν αρμονικα και τραγουδουν το ιματζιν. Πονος, βια, πεινα , κομμενα μελη,γρηγοροι και αργοι θανατοι ειναι στοιχεια που υποκεινται σε ολα τα οικοσυστηματα που κατοικουν. Απλως οχι με την ιδια συχνοτητα μιας και ειναι διαφορετικες οι πυκνοτητες πληθυσμων. Αλλου, η πηγη αυτων ειναι μεγαλυτεροι θηρευτες, κι αλλου μηχανοκινητα οχηματα.
Ουτε βεβαιως αξιολογειται η εκπληρωση των υπαρκτικων δυνατοτητων των οντων απο ερευνες για το ποσο χαρουμενες ειναι. Ο πονος ειναι συστατικο στοιχειο της ζωης (τους).
Μόνον αυτό, τίποτα άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σταρχίδια μου τι νομίζεις,αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο για το θέμα -που σε αφορά μη χέσω- χωρίς να προασπαθείς να πλασάρεις τον υποθετικά έξυπνο εαυτό σου αερολογόντας πέστοenaon έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:25 και καλο μου 5αχρονο, αυτο λεω, ναι μεν αλλα, δεν σε αφορά το θεμα ομως νομιζω.
οκ θα το σκεφτώ πιο μετα, ήθελα απλα να σου πω οτι συνεχίζεις τα γνωστα.
ήθελα κι εγώ να το αναφέρω αυτό, μα εξαιτίας της όλης κουβένταςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:23
Το πράγμα είναι πολύ πιο απλό. Αν κάποιος που έχει γάτες, μπορεί να αναλάβει και την ευθύνη των νεογέννητων της κάθε γάτας του (αν είναι θηλυκή) απλώς δεν τη στειρώνει.
που είχε προηγηθεί, αμέσως σκέφτηκα ότι θα υπάρξει μια αντίδραση του τύπου:
γιατί να έχεις γάτες στο σπίτι, εγωιστικό πλάσμα, οι γάτες είναι για να ζουν
ελεύθερες στην εξοχ... εεεεε στους δρόμους μιας πόλης
που μας πηγαίνει κάποια βήματα πίσω, νομίζω, στα θεμελιώδη,
στα οποία δεν έχω κάποια πολύ πειστική απάντηση, και γι αυτό κατανοώ
αντιδράσεις όπως του νόουγουερ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ε, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, όπως και ο καθένας που έχει την οποιαδήποτε μόνιμη σχέση με γάτες και όχι κάποια ουανάιτσταντ όταν τύχει.enaon έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:25και καλο μου 5αχρονο, αυτο λεω, ναι μεν αλλα, δεν σε αφορά το θεμα ομως νομιζω.nowhere έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:20 η συνεισφορά η δική σου ποια είναι ρε τρόμπα?τι ακριβώς λες?ναι μεν αλλά?
δεν υπαρχει τρόπος γαλή να αναλαβει καποιος την ευθύνη των γατιών ολων που θα γεννηθούν αν δεν στειρώσει, εκτος αν ειναι ή το παιζει θεός κλπ, τα γνωστά. Μπορεις να βοήθήσεις την ζωή να υπαρξει ή να χαρεις την στιγμη με τα καλα και τα κακά της, πολλα θα πεθάνουν πρίν το τρίμηνο και αφου σε εκαναν να τα αγαπήσεις, μετα η ζωή δεν σε εχει αναγκη, συνεχίζει μόνη της.
Και ακριβώς γι' αυτό βρίσκω αφελείς τις αερολογίες για το νόημα της ζωής και λοιπές παπαριές.
Δηλαδή, κάπου έλεος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη