Το ξανακουβεντιάσαμε αυτό.OANNHSEA έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 13:04Ναύτης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:00Έτσι είναι. Γι' αυτό πρέπει να αλλάξει ο νόμος, ο βιασμός ανηλίκου να τιμωρείται με ισόβια, ισόβια να σημαίνει τουλάχιστον 30 έτη εγκλεισμού και οι ποινές για ειδεχθή εγκλήματα να μην συγχωνεύονται.foscilis έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 10:25 https://www.tanea.gr/2022/11/10/greece/ ... akalypsan/
Δηλαδή αυτός τώρα βίασε 2 παιδιά και προσπάθησε ένα τρίτο, αλλά επειδή τον πιάσανε μετά από όλα αυτά έγινε μία δίκη, έφαγε αθροιστικά 26 χρόνια, κατά συγχώνευση 10, βγήκε στα 6 τελείως αμετανόητος. Ε άντε γαμηθείτε για νομικός πολιτισμός, κανάγιες του κερατά.
Α, να μην το ξεχάσω, η έκτιση της ποινής σε κανονικές φυλακές μαζί με τούς υπόλοιπους ποινικούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τα κουπεπέ στους βιαστές.
Είσαι large με τα χρήματα σου - αυτό είναι σίγουρο...
Εφόσον λοιπόν σου αρέσει να τα ξοδεύεις, γιατί δεν έρχεσαι σε μία συνάντηση της μασαμπούκας να πλερώσεις εσύ για όλα σαν κέρασμα;
Μια και θα πληρώνεις ένα σωρό κερατιάτικα για εγκληματίες, γιατί να μην πληρώσεις και για εμάς που δεν είμαστε;;;![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ισόβια λέμε...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ισόβια λέμε...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τελικα απο οτι κυκλοφορησε δεν ειναι ο αποφυλακισμένος αυτος που συνεληφθη για αποπειρα. Ειναι αλλος και εγινε μπέρδεμα καθως υπαρχει πιθανως συνωνυμια και εμεναν στην ιδια περιοχη.Ναύτης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 12:20Ε και;George_V έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:54Kαι πριν αλεκτωρ φωνησαι ο παιδεραστης ξανα στη φυλακη.Ναύτης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:00
Έτσι είναι. Γι' αυτό πρέπει να αλλάξει ο νόμος, ο βιασμός ανηλίκου να τιμωρείται με ισόβια, ισόβια να σημαίνει τουλάχιστον 30 έτη εγκλεισμού και οι ποινές για ειδεχθή εγκλήματα να μην συγχωνεύονται.
Α, να μην το ξεχάσω, η έκτιση της ποινής σε κανονικές φυλακές μαζί με τούς υπόλοιπους ποινικούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τα κουπεπέ στους βιαστές.
Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomi ... lavreotikiΣυνελήφθη ο παιδεραστής με το βαν - Κυκλοφορούσε στη Λαυρεωτική
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο παιδεραστής προσπαθούσε να πείσει έναν ανήλικο να μπει στο αυτοκίνητό του. Ο εισαγγελέας ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε άρση των περιοριστικών όρων και έτσι ο παιδεραστής οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Λαυρίου ο παιδεραστής που κυκλοφορούσε στη Λαυρεωτική με το βαν και προσπαθούσε να πείσει παιδιά να μπουν στο ΙΧ για να τα βιάσει.
Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα λίγο πριν την σύλληψη του. Είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση αλλά στα έξι αποφυλακίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο παιδεραστής προσπαθούσε να πείσει έναν ανήλικο να μπει στο αυτοκίνητό του. Ο εισαγγελέας ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε άρση των περιοριστικών όρων και έτσι ο παιδεραστής οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή.
Πραγμα το οποιο σημαινει οτι θα εκτισει σκαστο ολο το υπολοιπο της ποινης του χωρις ευεργετικα μετρα. Χωρια την ποινη που θα φάει για την αποπειρα τωρα την οποια θα την εκτισει αφου πρωτα τελειωσει με την προηγουμενη.
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι κακώς απολύθηκε με περιοριστικούς όρους αρχικά. Ισόβια, δηλαδή 30 έτη μίνιμουμ κάθειρξη στις περιπτώσεις αυτές, και για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, χωρίς αστερίσκους.
Αλλα αυτο δεν αλλαζει τη γενικη εικόνα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό είναι καλό, αλλά για ποιο λόγο να είχε τα ευεργετικά μέτρα in the first place. Το καταλαβαίνω αν είχε καταδικαστεί για 1 πράγμα, αλλά για 3 θα έπρεπε να θεωρείται υπότροπος. Και θα έπρεπε τέλος πάντων ο νόμος να λαμβάνει υπόψη ότι δε μιλάμε για οτιδήποτε εγκλήματα, ο τύπος άρπαξε εντελώς ανυποψίαστα πιτσιρίκια από τη μέση του δρόμου, είναι επικίνδυνος και ανώμαλος. Το σωστό θα ήταν να παραμείνει έγκλειστος έστω και σε ψυχιατρείο μέχρι να κριθεί ακίνδυνος και όχι από 1 ή 2 άτομα.George_V έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:54 Πραγμα το οποιο σημαινει οτι θα εκτισει σκαστο ολο το υπολοιπο της ποινης του χωρις ευεργετικα μετρα. Χωρια την ποινη που θα φάει για την αποπειρα τωρα την οποια θα την εκτισει αφου πρωτα τελειωσει με την προηγουμενη.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αnyeay αυτό θα γινόταν αν ήταν ο αποφυλακισμενος ο δράστηςfoscilis έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 15:42Αυτό είναι καλό, αλλά για ποιο λόγο να είχε τα ευεργετικά μέτρα in the first place. Το καταλαβαίνω αν είχε καταδικαστεί για 1 πράγμα, αλλά για 3 θα έπρεπε να θεωρείται υπότροπος. Και θα έπρεπε τέλος πάντων ο νόμος να λαμβάνει υπόψη ότι δε μιλάμε για οτιδήποτε εγκλήματα, ο τύπος άρπαξε εντελώς ανυποψίαστα πιτσιρίκια από τη μέση του δρόμου, είναι επικίνδυνος και ανώμαλος. Το σωστό θα ήταν να παραμείνει έγκλειστος έστω και σε ψυχιατρείο μέχρι να κριθεί ακίνδυνος και όχι από 1 ή 2 άτομα.George_V έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:54 Πραγμα το οποιο σημαινει οτι θα εκτισει σκαστο ολο το υπολοιπο της ποινης του χωρις ευεργετικα μετρα. Χωρια την ποινη που θα φάει για την αποπειρα τωρα την οποια θα την εκτισει αφου πρωτα τελειωσει με την προηγουμενη.
Εν τούτοις από ότι διάβασα μέχρι το μεσημέρι έγινε μπέρδεμα λόγω συνωνυμιας η κατι τετοιο με τον σημερινό δράστη.
Δεν αλλαζει κατι απλα το λέω για να μην υπάρχουν ανακρίβειες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό δεν εξηγεί όμως γιατί αυτοί που νομοθετουν ψηφίζουν για όλο και πιο ελαφριές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα, παρά το γεγονός ότι το 90% και βάλε της κοινωνίας ζητάει μίνιμουμ (πραγματικά) ισόβια. Πάντως, μια που το ανέφερες, νομίζω ότι τους αδικείς κάπως τους δικαστες. Δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση να περάσεις σχολή δικαστων, μετά τις εξετάσεις για το διπλωματικο σώμα μιλάμε για τις πιο απαιτητικές εξετάσεις στο Δημόσιο (βάζω μέσα και πανελλήνιες κτλ).foscilis έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 12:25Επειδή με το συνδυασμό ανικανότητας, διαφθοράς και απόλυτης έλλειψης φραγμών που έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι (νομοθέτες, δικαστές, μπάτσοι, δικηγόροι) το αντίθετο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο κακό.
Εμπιστεύεσαι εσύ τη μουνίτσα που έγινε δικαστίνα ενώ ήθελε να γινει Ιστορικός Τέχνης αλλά η μάνα της είπε "θα πας νομική" να κρίνει και να αποφασίσει ότι ο Χ κατηγορούμενος πρέπει να εκτίσει τις 20 ποινές του ακολουθιακά, ή ο Ψ να μην έχει δικαίωμα σε αναστολή πριν περάσουν 60 χρόνια; Εγώ όχι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε καλά ρε παιδιά. δεν λήστεψε καμιά τράπεζα για να μην γίνει δεκτό το αίτημα του. παιδάκια βίαζε, σιγά τώρα... χαλαρώστε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
έχω 2 συγκεκριμένα παραδείγματα στο μυαλό μου.Scouser έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 16:43Αυτό δεν εξηγεί όμως γιατί αυτοί που νομοθετουν ψηφίζουν για όλο και πιο ελαφριές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα, παρά το γεγονός ότι το 90% και βάλε της κοινωνίας ζητάει μίνιμουμ (πραγματικά) ισόβια. Πάντως, μια που το ανέφερες, νομίζω ότι τους αδικείς κάπως τους δικαστες. Δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση να περάσεις σχολή δικαστων, μετά τις εξετάσεις για το διπλωματικο σώμα μιλάμε για τις πιο απαιτητικές εξετάσεις στο Δημόσιο (βάζω μέσα και πανελλήνιες κτλ).foscilis έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 12:25Επειδή με το συνδυασμό ανικανότητας, διαφθοράς και απόλυτης έλλειψης φραγμών που έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι (νομοθέτες, δικαστές, μπάτσοι, δικηγόροι) το αντίθετο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο κακό.
Εμπιστεύεσαι εσύ τη μουνίτσα που έγινε δικαστίνα ενώ ήθελε να γινει Ιστορικός Τέχνης αλλά η μάνα της είπε "θα πας νομική" να κρίνει και να αποφασίσει ότι ο Χ κατηγορούμενος πρέπει να εκτίσει τις 20 ποινές του ακολουθιακά, ή ο Ψ να μην έχει δικαίωμα σε αναστολή πριν περάσουν 60 χρόνια; Εγώ όχι.
Σίγουρα πολύ καλοί μαθητές και εργατικοί αλλά δεν τους θεωρώ Σολωμώντες, είναι αυτό που περιέγραψα.
Τον πατέρα του ενός που ξεκίνησε να δουλεύει 12 χρονών ορφανό εσωτερικός πρόσφυγας (του εμφυλίου) πουλώντας τσιγάρα στο δρόμο για να ζήσει τα μικρότερα αδέρφια του και κατάφερε να τελειώσει ανωτάτη εμπορική και δούλεψε 15 χρόνια λογιστής μέχρι που μπήκε νομική, την τελείωσε, έκανε μαχόμενη δικηγορία 10 χρόνια, μετά μπήκε δικαστικό σώμα και τελικά συνταξιοδοτήθηκε ως αρεοπαγίτης ναι, τον θεωρώ γαμάτο δικαστή και σοφό άνθρωπο όπως πρέπει να είναι οι δικαστές. Άλλωστε ξέρω ότι είχε βγάλει αποφάσεις που δε θα περίμενες με δεδομένες τις (πάρα πολύ δεξιές στα όρια του κωμικού) απόψεις του, τόσο καταδικαστικές όσο και αθωωτικές. Αλλά αυτός δεν είναι καθόλου ο κανόνας.
Θα συμφωνήσω ότι είναι λάθος να γενικεύω με δείγμα n=2.
Ναύτης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 13:13Το ξανακουβεντιάσαμε αυτό.OANNHSEA έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 13:04Ναύτης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:00
Έτσι είναι. Γι' αυτό πρέπει να αλλάξει ο νόμος, ο βιασμός ανηλίκου να τιμωρείται με ισόβια, ισόβια να σημαίνει τουλάχιστον 30 έτη εγκλεισμού και οι ποινές για ειδεχθή εγκλήματα να μην συγχωνεύονται.
Εφόσον λοιπόν σου αρέσει να τα ξοδεύεις, γιατί δεν έρχεσαι σε μία συνάντηση της μασαμπούκας να πλερώσεις εσύ για όλα σαν κέρασμα;
Μια και θα πληρώνεις ένα σωρό κερατιάτικα για εγκληματίες, γιατί να μην πληρώσεις και για εμάς που δεν είμαστε;;;![]()
.
Όχι, δεν νομίζω ότι κουβεντιάσαμε ποτέ να κεράσεις την ομάδα μασαμπούκας μία έξοδο...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
OANNHSEA έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 18:34Ναύτης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 13:13Το ξανακουβεντιάσαμε αυτό.OANNHSEA έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 13:04
.
Όχι, δεν νομίζω ότι κουβεντιάσαμε ποτέ να κεράσεις την ομάδα μασαμπούκας μία έξοδο...![]()
.
Είσαστε πολλοί; Για να ξέρω πόσα να φέρω.
Πιστωτική φέρε η οποία να είναι με 0 χρέος και βλέπουμε...
Την άλλη Παρασκευή ετοιμάσου...
.
Πιστωτική δεν έχω. Την τελευταία που είχα, καμιά 10αριά χρόνια πριν, την εξόφλησα και την έκοψα με το ψαλίδι.OANNHSEA έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:39Πιστωτική φέρε η οποία να είναι με 0 χρέος και βλέπουμε...
.
Ορκίστηκα να μην ξαναβγάλω πιστωτική κάρτα ποτέ στη ζωή μου και το κρατώ (παρόλο που κάθε τόσο μού ζαλίζουνε τ' αρχίδια οι τράπεζες).
Ε καλά τότε...Ναύτης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:43Πιστωτική δεν έχω. Την τελευταία που είχα, καμιά 10αριά χρόνια πριν, την εξόφλησα και την έκοψα με το ψαλίδι.
Ορκίστηκα να μην ξαναβγάλω πιστωτική κάρτα ποτέ στη ζωή μου και το κρατώ (παρόλο που κάθε τόσο μού ζαλίζουνε τ' αρχίδια οι τράπεζες).
Έλα με μια αρμαθιά 50ευρα...
.
OANNHSEA έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:45Ε καλά τότε...Ναύτης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:43Πιστωτική δεν έχω. Την τελευταία που είχα, καμιά 10αριά χρόνια πριν, την εξόφλησα και την έκοψα με το ψαλίδι.OANNHSEA έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:39
Πιστωτική φέρε η οποία να είναι με 0 χρέος και βλέπουμε...
.
.
Γιατί ρε, τάγμα πεζοναυτών είστε;
Ειδικά, αν ήταν τραπεζίτης και η τράπεζα λήστευε κόσμο, θα κυκλοφορούσε με γραβάτα και πόρσε...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 16:45 Ε καλά ρε παιδιά. δεν λήστεψε καμιά τράπεζα για να μην γίνει δεκτό το αίτημα του. παιδάκια βίαζε, σιγά τώρα... χαλαρώστε.
Θα του μιλούσες και στον πληθυντικό!
Ναύτης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:46OANNHSEA έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:45Ε καλά τότε...Ναύτης έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 12:43
Πιστωτική δεν έχω. Την τελευταία που είχα, καμιά 10αριά χρόνια πριν, την εξόφλησα και την έκοψα με το ψαλίδι.
.![]()
Γιατί ρε, τάγμα πεζοναυτών είστε;
Τσου...
Είμαστε φαγανά - πολύ φαγανά τυπάκια (και μία τύπισσα...).
Άλλωστε εσένα τι σε νοιάζει; Λεφτά έχεις για να τα σκορπάς...
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 324 Προβολές