δε μιλάμε να ειναι ο άλλος άσχημος, χοντρός, οχι δλδ το και καλά ωραίο πρότυπο, μιλάμε για δυσμορφίες, σα το Φρέντι ένα πράγμα. Σα να έχει βγει απο το event horizon
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
θα κανατε το ψυχικο;
Re: θα κανατε το ψυχικο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γιαυτό είπα για οικειότητα. Αν ήταν ξένος, δεν έπαιζαν ούτε ψυχικά, ούτε φιλοθεες. Κάτσε να μου τύχει κ θα ενημερώσω.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:11Μα στο σενάριο υποτίθεται δεν μας ανάβει ο άλλος. Εάν σε άναβε θα ήταν ψυχικό; Σεξάρα θα ήταν και ας τον είχε πατήσει τρακτέρ, εφόσον γούσταρες, δεν παίζει ρόλο. Το θέμα είναι να μη γουστάρεις.Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:09
Δεν ξέρω, θεωρητικά είναι αυτά που λέω. Έχω την καλή διάθεση, αλλά δεν ξέρω αν μου τύχαινε. Γιατί όμως συνθήκες βιασμού; δεν είμαστε ζώα. Θα το φτιάχναμε να είναι ωραίο. Λέω τώρα... Δεν ξέρω...![]()
- Cecily Anne
Χτύπα ξύλο ρεCustom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:26Γιαυτό είπα για οικειότητα. Αν ήταν ξένος, δεν έπαιζαν ούτε ψυχικά, ούτε φιλοθεες. Κάτσε να μου τύχει κ θα ενημερώσω.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:11Μα στο σενάριο υποτίθεται δεν μας ανάβει ο άλλος. Εάν σε άναβε θα ήταν ψυχικό; Σεξάρα θα ήταν και ας τον είχε πατήσει τρακτέρ, εφόσον γούσταρες, δεν παίζει ρόλο. Το θέμα είναι να μη γουστάρεις.Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:09
Δεν ξέρω, θεωρητικά είναι αυτά που λέω. Έχω την καλή διάθεση, αλλά δεν ξέρω αν μου τύχαινε. Γιατί όμως συνθήκες βιασμού; δεν είμαστε ζώα. Θα το φτιάχναμε να είναι ωραίο. Λέω τώρα... Δεν ξέρω...![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι ρε συ αν υπάρχει κάτι μέσα σου πχ είναι σύντροφός σου δεν έχει σημασία.Εκεί παίζουν άλλα φίλτρα.Ερμής έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:22
δε μιλάμε να ειναι ο άλλος άσχημος, χοντρός, οχι δλδ το και καλά ωραίο πρότυπο, μιλάμε για δυσμορφίες, σα το Φρέντι ένα πράγμα. Σα να έχει βγει απο το event horizon
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχμμ... Ναι... Δεν ακούστηκε καλά αυτό. Σαν να καταραστηκα τους πρώην!Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:27Χτύπα ξύλο ρεCustom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:26Γιαυτό είπα για οικειότητα. Αν ήταν ξένος, δεν έπαιζαν ούτε ψυχικά, ούτε φιλοθεες. Κάτσε να μου τύχει κ θα ενημερώσω.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:11
Μα στο σενάριο υποτίθεται δεν μας ανάβει ο άλλος. Εάν σε άναβε θα ήταν ψυχικό; Σεξάρα θα ήταν και ας τον είχε πατήσει τρακτέρ, εφόσον γούσταρες, δεν παίζει ρόλο. Το θέμα είναι να μη γουστάρεις.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
οι παντρεμενες και οι μεγαλυτερεςε εκαναν την ζωουλα τους και τωρα ξαχνουν το κοροιδο για να συνεχισουν την καλοπεραση τους
οχι α υποστουν τα ιδια και πολυ χειροτερα που υφισταται ο ανδρας αντιστοιχης ηλικιας
οχι α υποστουν τα ιδια και πολυ χειροτερα που υφισταται ο ανδρας αντιστοιχης ηλικιας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Βασικά αν ήταν σαν τον Deadpool θα μπαίνατε;
Αν στα υπόλοιπα του έμοιαζε και είχαμε αυτό που είχε με τη δικιά του; εννοείται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τώρα δηλαδή πρέπει ναπανα δω για τι λέτε... Γμτ...

Πρέπει να δεις και την ταινία όμως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε τι έχει αυτός; καλός είναι. Γμσιμος.
Αυτός όμως;

Spoiler

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ορέστης 35
Λοιπον καινουριο σεναριο: Ειστε ελευθερες. Συναντατε τον πρωην. Εχει γινει ενας κουκλος. Νιωθετε κατι να σας γαργαλαει ευχαριστα οταν τον βλεπετε. Σας παιρνει απομερα για να σας αποκαλυψει ενα μυστικο και να σας ζητησει μια μεγαλη χαρη. Εχει απολυτη στυτικη δυσλειτουργια. Δεν του σηκωνεται καθολου και γι αυτο δεν τον θελει καμια. Ειστε η μοναδικη του ευκαιρια για να εχει μια σεξουαλικη επαφη. Τι του απαντατε;
Ε άρα γουστάρουμε. Για μένα πάντως εξαρτάται πως χωρίσαμε.Ορέστης 35 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:27 Λοιπον καινουριο σεναριο: Ειστε ελευθερες. Συναντατε τον πρωην. Εχει γινει ενας κουκλος. Νιωθετε κατι να σας γαργαλαει ευχαριστα οταν τον βλεπετε. Σας παιρνει απομερα για να σας αποκαλυψει ενα μυστικο και να σας ζητησει μια μεγαλη χαρη. Εχει απολυτη στυτικη δυσλειτουργια. Δεν του σηκωνεται καθολου και γι αυτο δεν τον θελει καμια. Ειστε η μοναδικη του ευκαιρια για να εχει μια σεξουαλικη επαφη. Τι του απαντατε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 163 Απαντήσεις
- 3716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-