Ναι. Και πριν συνεχίσεις, ο πατέρας μου και ο θείος μου (μετά από θυσίες και στερήσεις ετών), εδώ και χρόνια νοικιάζουν λίγα διαμερίσματα σε συνοικία της Δυτικής Β' ΑθηνώνNaida έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:25Μένεις Αθήνα;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:21Πάντως μην πάμε από το ένα άκρο στο άλλο. Βρίσκει κανείς και φθηνότερα και μεγαλύτερα διαμερίσματα από 30 τμ εκτός και αν μιλάτε αποκλειστικά για Κέντρο Αθήνας, οπότε πάω πάσο.Beria έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:09
Κυκλοφορούν πολλές Μαρίαντουαννετες Ναιδα στο φόρουμ:
'αν δεν βρίσκετε βίλα με 290 ευρώ, είναι γιατί δεν ξέρετε να ψάξετε '![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Παλαιοελλαδίτης
Re: "Πεινάω ρε"
Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν πληρώνεις ενοίκιο, έχουν οι δικοί σου κάποια ακίνητα που τα ενοικιάζουν, υποθέτω εδώ και χρόνια στους ίδιους, με χαμηλό ενοίκιο. Και έχεις άποψη για το τι γίνεται με τα ενοίκια στην Αθήνα. Ε ιδέα δεν έχεις.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:30Ναι. Και πριν συνεχίσεις, ο πατέρας μου και ο θείος μου (μετά από θυσίες και στερήσεις ετών), εδώ και χρόνια νοικιάζουν λίγα διαμερίσματα σε συνοικία της Δυτικής Β' ΑθηνώνNaida έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:25Μένεις Αθήνα;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:21
Πάντως μην πάμε από το ένα άκρο στο άλλο. Βρίσκει κανείς και φθηνότερα και μεγαλύτερα διαμερίσματα από 30 τμ εκτός και αν μιλάτε αποκλειστικά για Κέντρο Αθήνας, οπότε πάω πάσο., στον χώρο που βρισκόταν το πατρικό τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Παλαιοελλαδίτης
Θες να μου πεις πως είμαι αποκομμένος από την κοινωνία χωρίς φίλους, συγγενείς και λοιπούς γνωστούς που ζουν στο νοίκι;Naida έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:35Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν πληρώνεις ενοίκιο, έχουν οι δικοί σου κάποια ακίνητα που τα ενοικιάζουν, υποθέτω εδώ και χρόνια στους ίδιους, με χαμηλό ενοίκιο. Και έχεις άποψη για το τι γίνεται με τα ενοίκια στην Αθήνα. Ε ιδέα δεν έχεις.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:30Ναι. Και πριν συνεχίσεις, ο πατέρας μου και ο θείος μου (μετά από θυσίες και στερήσεις ετών), εδώ και χρόνια νοικιάζουν λίγα διαμερίσματα σε συνοικία της Δυτικής Β' Αθηνών, στον χώρο που βρισκόταν το πατρικό τους.
Έγραψα κάτι συγκεκριμένο πάνω σε συγκεκριμένη βάση και δεν εκθείασα καμία κατάσταση (ούτε βέβαια την παρουσίασα όσο πιο τραγικά γίνεται). Από την άλλη, για να αλλάζεις κατευθείαν τα επιχειρήματά σου εισάγοντας αστερίσκους καταλαβαίνω πως σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που δεν έχει ιδέα.
Υ.Γ. Οι ενοικιαστές με τα χρόνια αλλάζουν αλλά το ενοίκιο παραμένει σταθερά χαμηλό.
Αφού έχεις γνωστούς και γνωρίζεις όπως λες πες μου μια περιοχή να κοιτάξουμε τώρα επιτόπου τι σπίτια θα βρούμε και με τι ενοίκιο.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:46Θες να μου πεις πως είμαι αποκομμένος από την κοινωνία χωρίς φίλους, συγγενείς και λοιπούς γνωστούς που ζουν στο νοίκι;Naida έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:35Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν πληρώνεις ενοίκιο, έχουν οι δικοί σου κάποια ακίνητα που τα ενοικιάζουν, υποθέτω εδώ και χρόνια στους ίδιους, με χαμηλό ενοίκιο. Και έχεις άποψη για το τι γίνεται με τα ενοίκια στην Αθήνα. Ε ιδέα δεν έχεις.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:30
Ναι. Και πριν συνεχίσεις, ο πατέρας μου και ο θείος μου (μετά από θυσίες και στερήσεις ετών), εδώ και χρόνια νοικιάζουν λίγα διαμερίσματα σε συνοικία της Δυτικής Β' Αθηνών, στον χώρο που βρισκόταν το πατρικό τους.
![]()
Έγραψα κάτι συγκεκριμένο πάνω σε συγκεκριμένη βάση και δεν εκθείασα καμία κατάσταση (ούτε βέβαια την παρουσίασα όσο πιο τραγικά γίνεται). Από την άλλη, για να αλλάζεις κατευθείαν τα επιχειρήματά σου εισάγοντας αστερίσκους καταλαβαίνω πως σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που δεν έχει ιδέα.
Υ.Γ. Οι ενοικιαστές με τα χρόνια αλλάζουν αλλά το ενοίκιο παραμένει σταθερά χαμηλό.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι γνωστο εξαλλου οιτ ο μεσος πραγματικος μισθος ειναι στα 1500

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αμαν τί θα παθαίναμε!Σπανακιας έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:14Προσοχη
Μια τετοια ερωτηση κοντεψε να με στειλει ξανα εκτος φορουμ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξέρω καν γιατί κάνουμε πάλι συζήτηση εδώ πέρα. Τα ενοίκια στην Αθήνα έχουν φτάσει σε εξωφρενικά νούμερα (και μιλάμε σχεδόν πάντα για σπίτια που είναι για τον πούτσο), εκτός άμα πας πολύ μακριά από το κέντρο. Ακόμα και να έχεις να τα δώσεις σίγουρα δεν αξίζουν τα λεφτά τους.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- hellegennes
Προφανώς οι μισθοί που αναφέρει ο talaipwros είναι τελείως εκτός πραγματικότητας ακόμη και για το 2008. Η απορία μου ήταν εύλογη.Σπανακιας έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:14Προσοχη
Μια τετοια ερωτηση κοντεψε να με στειλει ξανα εκτος φορουμ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
talaipwros
βεβαια οποιος στα 30 του δεν εχει 5 χιλιαρικα στην τραπεζα να δωσει προκαταβολη για στεγαστικο να αγορασει ενα διαμερισμα να μενει με 180 ευρω δοση, θα πρεπει να κατσει να σκεφτει τις επιλογες του.
- EKPLIKTIKOS
180 ευρώ δοση και προκαταβολή 5 χιλιάρικα μόνο για αποθήκη σήμερα. Αντε και γκαράζ.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:13 βεβαια οποιος στα 30 του δεν εχει 5 χιλιαρικα στην τραπεζα να δωσει προκαταβολη για στεγαστικο να αγορασει ενα διαμερισμα να μενει με 180 ευρω δοση, θα πρεπει να κατσει να σκεφτει τις επιλογες του.
- hellegennes
Για κοτέτσι, θα έλεγα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:15180 ευρώ δοση και προκαταβολή 5 χιλιάρικα μόνο για αποθήκη σήμερα. Αντε και γκαράζ.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:13 βεβαια οποιος στα 30 του δεν εχει 5 χιλιαρικα στην τραπεζα να δωσει προκαταβολη για στεγαστικο να αγορασει ενα διαμερισμα να μενει με 180 ευρω δοση, θα πρεπει να κατσει να σκεφτει τις επιλογες του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
talaipwros
κατσε, 25 χιλιαρικα δεν ειπατε πιο πανω οτι κανουν οι γκαρσονιερες των 300;EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:15180 ευρώ δοση και προκαταβολή 5 χιλιάρικα μόνο για αποθήκη σήμερα. Αντε και γκαράζ.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:13 βεβαια οποιος στα 30 του δεν εχει 5 χιλιαρικα στην τραπεζα να δωσει προκαταβολη για στεγαστικο να αγορασει ενα διαμερισμα να μενει με 180 ευρω δοση, θα πρεπει να κατσει να σκεφτει τις επιλογες του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 13 Σεπ 2022, 23:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Ε αφού Αντρέας το 1981. Τι να κάνουμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:15180 ευρώ δοση και προκαταβολή 5 χιλιάρικα μόνο για αποθήκη σήμερα. Αντε και γκαράζ.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:13 βεβαια οποιος στα 30 του δεν εχει 5 χιλιαρικα στην τραπεζα να δωσει προκαταβολη για στεγαστικο να αγορασει ενα διαμερισμα να μενει με 180 ευρω δοση, θα πρεπει να κατσει να σκεφτει τις επιλογες του.
Σε παραμύθιαζε χοντρά η πάρα πολύ γνωστή σου ή τα άρπαζε χοντρά (και σε παραμύθιαζε ότι αυτός ήταν ο μισθός της το 2008)
-
talaipwros
τελικα ποσο κανουν αυτες οι γκαρσονιερες των 300 ευρω; Γιατι αν κανουν κανα 60ρι, τοτε ειναι λιγα τα 300Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:17Ε αφού Αντρέας το 1981. Τι να κάνουμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:15180 ευρώ δοση και προκαταβολή 5 χιλιάρικα μόνο για αποθήκη σήμερα. Αντε και γκαράζ.talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:13 βεβαια οποιος στα 30 του δεν εχει 5 χιλιαρικα στην τραπεζα να δωσει προκαταβολη για στεγαστικο να αγορασει ενα διαμερισμα να μενει με 180 ευρω δοση, θα πρεπει να κατσει να σκεφτει τις επιλογες του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis