Volk έγραψε: 16 Αύγ 2022, 11:04
Aυτο με τα κοντομανικα πουκαμισα, τι φαση; Γιατι υπαρχουν;
Χαλάρωσε ρε δικέ μου.
Δεν είμαστε όλοι τραπεζικά στελέχη 24/7. Είπε κάποιος μια παπαριά και την κάνατε ευαγγέλιο. Αν θέλεις να τριγυρνάς εσύ, σε συνθήκες ελληνικού καλοκαιριού σαν Λόρδος του Klainmainshire, καλεσμένος σε tea party της Βασίλισσας, μαγκιά σου.
Μάθατε όλοι dress code από το Nitro, τους Men of Style και τα σ/κ στην Νάπολη, με εισιτήρια των 25 ευρώ από Ryanair, που βάζατε 2 T-shirts και 2 σώβρακα στην τσάντα eastpak που είχατε από το σχολείο και μένατε σε τρωγλοειδή Airbnb της κακιάς ώρας.
Μια παρενθεση για τις φιρμες. Οταν παρεις πχ Ralph Lauren ή Gant, το ρουχο το πετας/χαριζεις επειδη βαρεθηκες να το φορας.
Δεν ξεχειλωνει, δεν φευγουν οι κλωστες, δεν ξεθωριαζουν τα χρώματα.
Δεν πληρωνεις -μονο- αλογακια και σημαιουλες, πληρώνεις ποιοτητα. Οτι πληρωσεις παίρνεις.
panos291 έγραψε: 16 Αύγ 2022, 12:30
Μια παρενθεση για τις φιρμες. Οταν παρεις πχ Ralph Lauren ή Gant, το ρουχο το πετας/χαριζεις επειδη βαρεθηκες να το φορας.
Δεν πληρωνεις -μονο- αλογακια και σημαιουλες, πληρώνεις ποιοτητα. Οτι πληρωσεις παίρνεις.
Δεν διαφωνώ, τύπε, απλά το πόσο μεγάλο κι αισθητικό είναι το λογότυπο μιας φίρμας πάνω στο ρούχο, για μένα μετράει.
Ακόμα και το ίδιο το λογότυπο. Προσωπικά, αυτό της Polo Ralph Lauren, δεν μου αρέσει καθόλου.
panos291 έγραψε: 16 Αύγ 2022, 12:30
Στο πουκάμισο πάντως ο γιακάς είναι που χαλάει συνήθως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Να ήξερες πως λιώνουν οι 25αρες για αυτά φίλε επιβήτορα...
Σε 5 χρόνια θα δεις.
Ξέρεις να παίζεις δυνατή μπάλα τύπε;
Αρκει να γυρισεις το κεφαλι σου γυρω. Ξερεις ποσες αυστηρα 25αρες ψαχνουν ανδρα με χακι πουκαμισο;
Τις προαλλες καλεσα μια και φαγαμε τσιτος (τα φτιαξαμε μαζι).
Να μην σου πω καλυτερα τι εγινε οταν λεκιαστηκε...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Χαλάρωσε ρε δικέ μου.
Δεν είμαστε όλοι τραπεζικά στελέχη 24/7. Είπε κάποιος μια παπαριά και την κάνατε ευαγγέλιο. Αν θέλεις να τριγυρνάς εσύ, σε συνθήκες ελληνικού καλοκαιριού σαν Λόρδος του Klainmainshire, καλεσμένος σε tea party της Βασίλισσας, μαγκιά σου.
Μάθατε όλοι dress code από το Nitro, τους Men of Style και τα σ/κ στην Νάπολη, με εισιτήρια των 25 ευρώ από Ryanair, που βάζατε 2 T-shirts και 2 σώβρακα στην τσάντα eastpak που είχατε από το σχολείο και μένατε σε τρωγλοειδή Airbnb της κακιάς ώρας.
Τα περισσότερα κοντομανικα μου θυμίζουν μπαρμπαδες που παίζουν πρέφα στο καφενείο ή τον Μουζουρακη. Και δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι χειρότερο. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις.
Bazoomba έγραψε: 16 Αύγ 2022, 11:35
Σε 5 χρόνια θα δεις.
Αρκει να γυρισεις το κεφαλι σου γυρω. Ξερεις ποσες αυστηρα 25αρες ψαχνουν ανδρα με χακι πουκαμισο;
Bazoomba έγραψε: 16 Αύγ 2022, 11:35
Σε 5 χρόνια θα δεις.
Μην καλείς μόνο μία τύπε, κάλεσε πολλές μαζί.
Αν τα τσιτος βγήκαν γαμηστερά, τότε θέλω συνταγή τύπε.
Από τα τσιτος λεκιάστηκε το υποκάμισο τύπε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.