Επίσης, αξίζει να σημειωθεί το θράσος τους με το να δηλώνουν χορεύτριες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
- Cecily Anne
Re: Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δηλαδη; η καραγιαννη χορευτρια ηταν, οχι ηθοποιος.Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:37Επίσης, αξίζει να σημειωθεί το θράσος τους με το να δηλώνουν χορεύτριες.Τις βλέπουν οι σημερινές και πνίγονται με το αμπελοφάσουλο.
Η Τζένη Καρέζη είναι εκτός συναγωνισμού.Ψήφισα Ελένη Ερήμου.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Cecily Anne
Εξαρτάται την κουβέντα. Αν μιλάμε για ηθοποιούς ήταν χορεύτρια. Αν μιλάμε για χορεύτριες ήταν ηθοποιός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Επίσης η Ίλυα Λιβυκού που αναφέρθηκε, ήταν άλλης κατηγορίας και εποχής γυναίκα. Μακάρι να υπήρχαν και σήμερα τέτοιες γυναίκες.
Μου θυμίζει κάποιες γυναίκες από την επαρχία, μεγάλες σε ηλικία, που έχουν τσίτα μάγουλο, ψηλά ζυγωματικά και τετράγωνα με γωνίες πρόσωπα και μάτια έτσι κάπως αμυγδαλωτά. Είχε όμως και άλλο αέρα και χάρη. Και ενέπνεε σεβασμό. Νταρντάνα σε όλα.
ΓΙα τις χορεύτριες: Καλά, και τα Μπολσόι πριν 40 χρόνια ήταν κλαιν μάιν σε τεχνικές μπροστά στα σημερινά μεγάλα μπαλέτα (είτε Ρωσίας είτε Αμερικής είτε Παρισίου κτλ)
Μου θυμίζει κάποιες γυναίκες από την επαρχία, μεγάλες σε ηλικία, που έχουν τσίτα μάγουλο, ψηλά ζυγωματικά και τετράγωνα με γωνίες πρόσωπα και μάτια έτσι κάπως αμυγδαλωτά. Είχε όμως και άλλο αέρα και χάρη. Και ενέπνεε σεβασμό. Νταρντάνα σε όλα.
ΓΙα τις χορεύτριες: Καλά, και τα Μπολσόι πριν 40 χρόνια ήταν κλαιν μάιν σε τεχνικές μπροστά στα σημερινά μεγάλα μπαλέτα (είτε Ρωσίας είτε Αμερικής είτε Παρισίου κτλ)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εντάξει, οι σημερινές έχουν καλύτερα σώματα. Δεν ξέρω που οφείλεται, προφανώς άλλη διατροφή, διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς.Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:37Επίσης, αξίζει να σημειωθεί το θράσος τους με το να δηλώνουν χορεύτριες.Τις βλέπουν οι σημερινές και πνίγονται με το αμπελοφάσουλο.
Ημουν αναμεσα σε Μαρω Κοντου και Ελλη Λαμπετη.Τελικα ψηφισα Μαρω Κοντου αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την επιλογη μου.
Βεβαια στη λιστα υπηρχαν και αλλες ομορφες γυναικες αλλα αυτες οι δυο ηταν οι πιο classy για εμενα.
Βεβαια στη λιστα υπηρχαν και αλλες ομορφες γυναικες αλλα αυτες οι δυο ηταν οι πιο classy για εμενα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Cecily Anne
Όχι ρε σεις, δεν τις συγκρίνω με τις σημερινές, προφανώς και έχουν αλλάξει οι εποχές. Αλλά για παράδειγμα, να δώσω άντρα, τον Σειληνό, που έκανε μπαμ από 5 χλμ ότι μιλάμε για χορευτή και να βάλω δίπλα την Καραγιάννη; Ε όχι.
Για την Σμαρούλη Γιούλη, που αναφέρθηκε νομίζω πιο πάνω, ήταν όντως πολύ ωραία (όχι μόνο όμορφη..) γυναίκα, και διατήρησε την ομορφιά και στην ωριμότητά της. Είχα παρακολουθήσει κάποτε για την ζωή της, ήταν πραγματικά από τις Κυρίες του κινηματογράφου.

Η Ξένια Καλογεροπούλου ήταν όντως πολύ όμορφη στο πρόσωπο, κουκλίστικη, έμοιαζε πολύ στην Όντρευ Χέπμπορν η ομορφιά΄της. Με χάλαγε όμως αυτό το στραβό δοντάκι οταν μίλαγε και γέλαγε, είναι ενός είδους στραβό δόντι που έχουν μερικοί μπροστά που μου δημιουργεί εκνευρισμό (δεν ξέρω γιατί)

Έλενα Ναθαναήλ, Μάρω Κοντού, Τζένη Καρέζη, Αλίκη Βουγιουκλάκη
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Κάποιες φορές αυτές οι μικρές ατέλειες προσθέτουν γοητεία βλ. περίπτωση οδοντοστοιχίας Vanessa Paradis.Σουβλίτσα έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:59 Η Ξένια Καλογεροπούλου ήταν όντως πολύ όμορφη στο πρόσωπο, κουκλίστικη, έμοιαζε πολύ στην Όντρευ Χέπμπορν η ομορφιά της. Με χάλαγε όμως αυτό το στραβό δοντάκι όταν μίλαγε και γέλαγε, είναι ενός είδους στραβό δόντι που έχουν μερικοί μπροστά που μου δημιουργεί εκνευρισμό (δεν ξέρω γιατί)
![]()
Α, και είχε/έχει και απίστευτη φωνή (soothing που λένε και στο χωριό μου)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Συμφωνώ για τις ατέλειες που λες, απλώς εμένα αυτή η πολύ συγκεκριμένη ατέλεια, γενικώς, με εκνευρίζει χωρίς να καταλαβαίνω γιατί.
Κατά τα λοιπά, η Καλογεροπούλου ήταν πολύ όμορφη.
Αυτό για την φωνή που λες, δεν το έχω παρατηρήσει.
Κατά τα λοιπά, η Καλογεροπούλου ήταν πολύ όμορφη.
Αυτό για την φωνή που λες, δεν το έχω παρατηρήσει.
Νίκη Τριανταφυλλίδη (δεν θυμάμαι αν έχει μπει φωτογραφία της):

στην κατηγορία κορίτσι που θα ήθελα να έχω κόρη
Νούμερο 1 : Βαλσάμη
Νούμερο 2

εδιτ Τώρα πρόσεξα ότι νηματοθέτης είναι κυρία.
Τέτοια θέματα πρέπει να απευθύνονται ξεχωριστά σε άνδρες ή γυναίκες γιατί είναι εντελώς διαφορετικά τα κριτήρια και το ανακάτεμα κάνει μπάχαλο.
Νούμερο 1 : Βαλσάμη
Νούμερο 2

εδιτ Τώρα πρόσεξα ότι νηματοθέτης είναι κυρία.
Τέτοια θέματα πρέπει να απευθύνονται ξεχωριστά σε άνδρες ή γυναίκες γιατί είναι εντελώς διαφορετικά τα κριτήρια και το ανακάτεμα κάνει μπάχαλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos την 12 Σεπ 2018, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-