Στύγιος έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 12:21
Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 12:17
Στύγιος έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 01:18
Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχοὺς καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
Πέραν του Αντιχρίστου ,ετοιμάζεται μια οργουελική "κοινωνία" . Δε θέλω ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου να είμαστε μέλη.
Επίσης βάλτε τα εμβόλια βαθιά στο κώλο σας, παλιόπουστες , μπινέδες, πουσταριά, μουνόσκυλα κλπ
χριστος και αντιχριστος δεν υπαρχουν, εμβολιο θα κανεις κι εσυ και τα παιδια σου, και ενιαιο αριθμο θα αποκτησετε ολοι.
και θα πεις κι ενα τραγουδι.
Ζητώ συγγνώμη για τις απρεπείς εκφράσεις, αλλά δεν αλλάζω γνώμη.
Να μην αλλάξεις γνώμη. Δικαίωμά σου. Υπάρχουμε και κάποιοι εδώ μέσα, σαν κι εμένα πχ, που έχουε προσεγγίσει το θέμα του εμβολιασμού πιο ''ευγενικά'' θα έλεγα. Το να διαβάζω αυτές τις εκφράσεις που πάνε σε ό,τι κινείται και ''σφάζεται'' εδώ μέσα, δεν το γουστάρω.
Σε συμπαθώ, είσαι γαμωατομάς. Κι εγώ βρίζω. Ανοίγω τον μπινελικοσούρτη από Διακοφτό και τον ανεβάζω με τον οδοντωτό, μέχρι Καλάβρυτα. Χαλάρωσε λίγο, γιατί το τερμάτισες.
Έχει δίκιο ο Ασέβ. Πες απλά το τραγούδι. Όποιο σου γουστάρει.