!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψυχαναγκασμοί

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ψυχαναγκασμοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:45
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:42 Ψυχαναγκασμός είναι να σου λένε το σωστό και εσύ πάντα να προσπαθείς να πεις το αντίθετο.
Αυτό κάνει και για υπογραφή. :003:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:42 Ψυχαναγκασμός είναι να σου λένε το σωστό και εσύ πάντα να προσπαθείς να πεις το αντίθετο.
Dude αυτό είναι μλκια, όχι ψυχαναγκασμός. Σόρρυ κιόλας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:46
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:45
Αυτό κάνει και για υπογραφή. :003:

Εικόνα
Έχω συμφωνήσει με πολλούς πάντως και έχω δεχτεί την γνώμη τους, μη μου το παίζεις καθρεφτάκι.
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Gherschaagk έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:47
Dude αυτό είναι μλκια, όχι ψυχαναγκασμός. Σόρρυ κιόλας.
Μπορείς να το πεις και έτσι.
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

κάνω χιούμορ πάνα γιατί είσαι ανοικτός και δίνεις υλικό γενικά, αλλά το κάνω με καλή διάθεση για πλάκα, αν τα παίρνεις σοβαρά να μην τα γράφω γιατί δεν τα γράφω σοβαρά :)
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ θέλω να έχω να κάνω ένα δύσκολο/χρονοβόρο/καινούριο πράγμα τη μέρα.

Παραπάνω από ένα και νιώθω ότι ζω τον Αρμαγεδδώνα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Πάνας

enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:53 κάνω χιούμορ πάνα γιατί είσαι ανοικτός και δίνεις υλικό γενικά, αλλά το κάνω με καλή διάθεση για πλάκα, αν τα παίρνεις σοβαρά να μην τα γράφω γιατί δεν τα γράφω σοβαρά :)
Ξέρω πως μιλάς ρε συ αλλά δεν μπορώ να κάνω πάντα πλάκα. Μη κολλάς. Δεν πρόκειται να παρεξηγηθώ, τουλάχιστον με σένα που ξέρω πως κάνεις πλάκα. : )

Αλλά θέλω να στηρίξω και το απόφθεγμα μου. :8)
the end
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:53 κάνω χιούμορ πάνα γιατί είσαι ανοικτός και δίνεις υλικό γενικά, αλλά το κάνω με καλή διάθεση για πλάκα, αν τα παίρνεις σοβαρά να μην τα γράφω γιατί δεν τα γράφω σοβαρά :)
Τα γράφεις λίιιιγο μπερδεμένα. :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:05
ειναι για να μπορώ να αλλάξω άποψη εύκολα, αν δεν καταλαβαίνω και εγώ τι εννοούσα είναι τέλεια διατυπωμένη. :)
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:09
Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:05
ειναι για να μπορώ να αλλάξω άποψη εύκολα, αν δεν καταλαβαίνω και εγώ τι εννοούσα είναι τέλεια διατυπωμένη. :)
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! :wink
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:04 Εγώ θέλω να έχω να κάνω ένα δύσκολο/χρονοβόρο/καινούριο πράγμα τη μέρα.

Παραπάνω από ένα και νιώθω ότι ζω τον Αρμαγεδδώνα.
το παθαίνω και εγώ αυτό τελευταία και είναι ψυχοφθόρο, ιδίως όταν αδυνατούν οι σωματικές αντοχές και πιέζει ο χρόνος γίνεται του ΓεδδώναΑρμάς
Άβαταρ μέλους
enaon

πάντως πάνα για πλάκα, εγώ κάνω μπάνιο και με τα δύο χέρια, το αριστερό μου κάνει τα πάντα εκτός γράψιμο, που ούτε το δεξί κάνει πλέον βέβαια. Ακόμα και στα ραλάκια δεν μαθαίνω την πίστα, μου αρέσει το απρόοπτο, έχω ένα ψυχαναγκασμό αν θες αλλά όχι στην εφαρμογή βέλτιστου μοτίβου, αλλά στην βέλτιστη απόδοση στο απροσδόκητο οπότε ζητάω το διαφορετικό συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:24 πάντως πάνα για πλάκα, εγώ κάνω μπάνιο και με τα δύο χέρια, το αριστερό μου κάνει τα πάντα εκτός γράψιμο, που ούτε το δεξί κάνει πλέον βέβαια. Ακόμα και στα ραλάκια δεν μαθαίνω την πίστα, μου αρέσει το απρόοπτο, έχω ένα ψυχαναγκασμό αν θες αλλά όχι στην εφαρμογή βέλτιστου μοτίβου, αλλά στην βέλτιστη απόδοση στο απροσδόκητο οπότε ζητάω το διαφορετικό συνέχεια.
Ναι αλλά στο αυτοκίνητο όταν ξεκινάς κουμπώνεις πάντα την πρώτη με το δεξί αν δεν χρειάζεται να κάνεις όπισθεν. Τι συζητάμε τώρα;
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:33
enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:24 πάντως πάνα για πλάκα, εγώ κάνω μπάνιο και με τα δύο χέρια, το αριστερό μου κάνει τα πάντα εκτός γράψιμο, που ούτε το δεξί κάνει πλέον βέβαια. Ακόμα και στα ραλάκια δεν μαθαίνω την πίστα, μου αρέσει το απρόοπτο, έχω ένα ψυχαναγκασμό αν θες αλλά όχι στην εφαρμογή βέλτιστου μοτίβου, αλλά στην βέλτιστη απόδοση στο απροσδόκητο οπότε ζητάω το διαφορετικό συνέχεια.
Ναι αλλά στο αυτοκίνητο όταν ξεκινάς κουμπώνεις πάντα την πρώτη με το δεξί αν δεν χρειάζεται να κάνεις όπισθεν. Τι συζητάμε τώρα;
ειναι cvt οπότε δεν κάνω τίποτα, αλλα οκ ναι, αυτά που λές ειναι λάθη, άλλο πράγμα, προνοέις όταν δυσφορείς στην σκέψη και είχες δίκιο τελικά. Αν απλά ήταν ένα άλλος τρόπος να γίνουν τα πράγματα, με το ίδιο αποτέλεσμα, απλά εσύ ήθελες τον δικό σου, τον σωστό, τότε είμαστε στο κατάλληλο νήμα. :003:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:36
Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:33
ειναι cvt οπότε δεν κάνω τίποτα, αλλα οκ ναι, αυτά που λές ειναι λάθη, άλλο πράγμα, προνοέις όταν δυσφορείς στην σκέψη και είχες δίκιο τελικά. Αν απλά ήταν ένα άλλος τρόπος να γίνουν τα πράγματα, με το ίδιο αποτέλεσμα, απλά εσύ ήθελες τον δικό σου, τον σωστό, τότε είμαστε στο κατάλληλο νήμα. :003:
Κάποτε είχα βάλει υπογραφή: Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος και ο δικός μου τρόπος. :smt033
the end
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”