!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψυχαναγκασμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ψυχαναγκασμοί
Dude αυτό είναι μλκια, όχι ψυχαναγκασμός. Σόρρυ κιόλας.Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:42 Ψυχαναγκασμός είναι να σου λένε το σωστό και εσύ πάντα να προσπαθείς να πεις το αντίθετο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έχω συμφωνήσει με πολλούς πάντως και έχω δεχτεί την γνώμη τους, μη μου το παίζεις καθρεφτάκι.
the end
Μπορείς να το πεις και έτσι.Gherschaagk έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:47Dude αυτό είναι μλκια, όχι ψυχαναγκασμός. Σόρρυ κιόλας.Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:42 Ψυχαναγκασμός είναι να σου λένε το σωστό και εσύ πάντα να προσπαθείς να πεις το αντίθετο.
the end
κάνω χιούμορ πάνα γιατί είσαι ανοικτός και δίνεις υλικό γενικά, αλλά το κάνω με καλή διάθεση για πλάκα, αν τα παίρνεις σοβαρά να μην τα γράφω γιατί δεν τα γράφω σοβαρά 
- Dwarven Blacksmith
Εγώ θέλω να έχω να κάνω ένα δύσκολο/χρονοβόρο/καινούριο πράγμα τη μέρα.
Παραπάνω από ένα και νιώθω ότι ζω τον Αρμαγεδδώνα.
Ξέρω πως μιλάς ρε συ αλλά δεν μπορώ να κάνω πάντα πλάκα. Μη κολλάς. Δεν πρόκειται να παρεξηγηθώ, τουλάχιστον με σένα που ξέρω πως κάνεις πλάκα. : )enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:53 κάνω χιούμορ πάνα γιατί είσαι ανοικτός και δίνεις υλικό γενικά, αλλά το κάνω με καλή διάθεση για πλάκα, αν τα παίρνεις σοβαρά να μην τα γράφω γιατί δεν τα γράφω σοβαρά![]()
Αλλά θέλω να στηρίξω και το απόφθεγμα μου.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα γράφεις λίιιιγο μπερδεμένα.enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:53 κάνω χιούμορ πάνα γιατί είσαι ανοικτός και δίνεις υλικό γενικά, αλλά το κάνω με καλή διάθεση για πλάκα, αν τα παίρνεις σοβαρά να μην τα γράφω γιατί δεν τα γράφω σοβαρά![]()
ειναι για να μπορώ να αλλάξω άποψη εύκολα, αν δεν καταλαβαίνω και εγώ τι εννοούσα είναι τέλεια διατυπωμένη.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:05Τα γράφεις λίιιιγο μπερδεμένα.enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:53 κάνω χιούμορ πάνα γιατί είσαι ανοικτός και δίνεις υλικό γενικά, αλλά το κάνω με καλή διάθεση για πλάκα, αν τα παίρνεις σοβαρά να μην τα γράφω γιατί δεν τα γράφω σοβαρά![]()
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:09ειναι για να μπορώ να αλλάξω άποψη εύκολα, αν δεν καταλαβαίνω και εγώ τι εννοούσα είναι τέλεια διατυπωμένη.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:05Τα γράφεις λίιιιγο μπερδεμένα.enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:53 κάνω χιούμορ πάνα γιατί είσαι ανοικτός και δίνεις υλικό γενικά, αλλά το κάνω με καλή διάθεση για πλάκα, αν τα παίρνεις σοβαρά να μην τα γράφω γιατί δεν τα γράφω σοβαρά![]()
![]()
![]()
-
opsimasmenos
το παθαίνω και εγώ αυτό τελευταία και είναι ψυχοφθόρο, ιδίως όταν αδυνατούν οι σωματικές αντοχές και πιέζει ο χρόνος γίνεται του ΓεδδώναΑρμάςDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:04 Εγώ θέλω να έχω να κάνω ένα δύσκολο/χρονοβόρο/καινούριο πράγμα τη μέρα.
πάντως πάνα για πλάκα, εγώ κάνω μπάνιο και με τα δύο χέρια, το αριστερό μου κάνει τα πάντα εκτός γράψιμο, που ούτε το δεξί κάνει πλέον βέβαια. Ακόμα και στα ραλάκια δεν μαθαίνω την πίστα, μου αρέσει το απρόοπτο, έχω ένα ψυχαναγκασμό αν θες αλλά όχι στην εφαρμογή βέλτιστου μοτίβου, αλλά στην βέλτιστη απόδοση στο απροσδόκητο οπότε ζητάω το διαφορετικό συνέχεια.
Ναι αλλά στο αυτοκίνητο όταν ξεκινάς κουμπώνεις πάντα την πρώτη με το δεξί αν δεν χρειάζεται να κάνεις όπισθεν. Τι συζητάμε τώρα;enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:24 πάντως πάνα για πλάκα, εγώ κάνω μπάνιο και με τα δύο χέρια, το αριστερό μου κάνει τα πάντα εκτός γράψιμο, που ούτε το δεξί κάνει πλέον βέβαια. Ακόμα και στα ραλάκια δεν μαθαίνω την πίστα, μου αρέσει το απρόοπτο, έχω ένα ψυχαναγκασμό αν θες αλλά όχι στην εφαρμογή βέλτιστου μοτίβου, αλλά στην βέλτιστη απόδοση στο απροσδόκητο οπότε ζητάω το διαφορετικό συνέχεια.
the end
ειναι cvt οπότε δεν κάνω τίποτα, αλλα οκ ναι, αυτά που λές ειναι λάθη, άλλο πράγμα, προνοέις όταν δυσφορείς στην σκέψη και είχες δίκιο τελικά. Αν απλά ήταν ένα άλλος τρόπος να γίνουν τα πράγματα, με το ίδιο αποτέλεσμα, απλά εσύ ήθελες τον δικό σου, τον σωστό, τότε είμαστε στο κατάλληλο νήμα.Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:33Ναι αλλά στο αυτοκίνητο όταν ξεκινάς κουμπώνεις πάντα την πρώτη με το δεξί αν δεν χρειάζεται να κάνεις όπισθεν. Τι συζητάμε τώρα;enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:24 πάντως πάνα για πλάκα, εγώ κάνω μπάνιο και με τα δύο χέρια, το αριστερό μου κάνει τα πάντα εκτός γράψιμο, που ούτε το δεξί κάνει πλέον βέβαια. Ακόμα και στα ραλάκια δεν μαθαίνω την πίστα, μου αρέσει το απρόοπτο, έχω ένα ψυχαναγκασμό αν θες αλλά όχι στην εφαρμογή βέλτιστου μοτίβου, αλλά στην βέλτιστη απόδοση στο απροσδόκητο οπότε ζητάω το διαφορετικό συνέχεια.
Κάποτε είχα βάλει υπογραφή: Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος και ο δικός μου τρόπος.enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:36ειναι cvt οπότε δεν κάνω τίποτα, αλλα οκ ναι, αυτά που λές ειναι λάθη, άλλο πράγμα, προνοέις όταν δυσφορείς στην σκέψη και είχες δίκιο τελικά. Αν απλά ήταν ένα άλλος τρόπος να γίνουν τα πράγματα, με το ίδιο αποτέλεσμα, απλά εσύ ήθελες τον δικό σου, τον σωστό, τότε είμαστε στο κατάλληλο νήμα.Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:33Ναι αλλά στο αυτοκίνητο όταν ξεκινάς κουμπώνεις πάντα την πρώτη με το δεξί αν δεν χρειάζεται να κάνεις όπισθεν. Τι συζητάμε τώρα;enaon έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:24 πάντως πάνα για πλάκα, εγώ κάνω μπάνιο και με τα δύο χέρια, το αριστερό μου κάνει τα πάντα εκτός γράψιμο, που ούτε το δεξί κάνει πλέον βέβαια. Ακόμα και στα ραλάκια δεν μαθαίνω την πίστα, μου αρέσει το απρόοπτο, έχω ένα ψυχαναγκασμό αν θες αλλά όχι στην εφαρμογή βέλτιστου μοτίβου, αλλά στην βέλτιστη απόδοση στο απροσδόκητο οπότε ζητάω το διαφορετικό συνέχεια.![]()
the end