Παπαρια θα βάλουν, όλοι θα τι δουν πειρατικά. Η αλά με τις συνδρομές θα είχε νόημα μόνον το καλοκαίρι με τα καφενεία -όπου θα αναγκάζονταν να το βάλουν.runner έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:09Δύσκολο να αλλάξει κάτι.vantono έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:01 Θα κλάψουν μανούλες.
Ο ΑΝΤ1 βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του. Και βγάζοντας και ίσως ουτε τα μισά απ'οσα θα έβγαζε αν το παρουσίαζε υπό κανονικές συνθηκες το ηβέντ, και με τις διαφημίσεις τους μεσα και με τα ολα τους.
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι τελευταία στιγμή κατι θα αλλάξει.
Σίγουρα πολλοί θα τρέξουν να βάλουν το συνδρομητικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πληρώστε ζώα συνδρομή για να δείτε Μουντιάλ
- Λίνο Βεντούρα
Re: Πληρώστε ζώα συνδρομή για να δείτε Μουντιάλ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σιγά που θα τρέξουν να βάλουν συνδρομητικό για να δουν Κατάρ-Ισημερινό. Ουτε καν για Αργεντινή-Σ.Αραβία δεν θα τρέξουν.runner έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:09Δύσκολο να αλλάξει κάτι.vantono έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:01 Θα κλάψουν μανούλες.
Ο ΑΝΤ1 βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του. Και βγάζοντας και ίσως ουτε τα μισά απ'οσα θα έβγαζε αν το παρουσίαζε υπό κανονικές συνθηκες το ηβέντ, και με τις διαφημίσεις τους μεσα και με τα ολα τους.
Απλά θα πάει ο Μπαρμπαρόσα σύννεφο. Μπράβο του αντ1 που θα καταφέρει να αναστήσει τόσο πολύ την πειρατεία
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σωστό αυτο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:15Παπαρια θα βάλουν, όλοι θα τι δουν πειρατικά. Η αλά με τις συνδρομές θα είχε νόημα μόνον το καλοκαίρι με τα καφενεία -όπου θα αναγκάζονταν να το βάλουν.runner έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:09Δύσκολο να αλλάξει κάτι.vantono έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:01 Θα κλάψουν μανούλες.
Μέσα στην πλέμπα θα έχει και καλούς αγώνες ειδικά στις επόμενες φάσεις.vantono έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:22 Σιγά που θα τρέξουν να βάλουν συνδρομητικό για να δουν Κατάρ-Ισημερινό. Ουτε καν για Αργεντινή-Σ.Αραβία δεν θα τρέξουν.
Απλά θα πάει ο Μπαρμπαρόσα σύννεφο. Μπράβο του αντ1 που θα καταφέρει να αναστήσει τόσο πολύ την πειρατεία![]()
Οπότε, πολύ φοβάμαι πως δεν θα διαψευστώ σε αυτό που έγραψα.
Ελπίζω πάντως να πέσω έξω, αν και δύσκολο ξαφνικά να αλλάξει τέτοια συμφωνία και να πάνε οι αγώνες στην ΕΡΤ.
Δεν νομίζω ότι ο ΑΝΤ1 πήγε τόσους αγώνες στο συνδρομητικό του χωρίς να το ψάξουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εσεις που λετε για "πειρατικο" νομιζετε οτι ειναι κατι παρακμιακα λινκ με ποιοτητα που δεν ξεχωριζεις καν τα νουμερα των παιχτων στις φανελες απο αυτα τα λινκ που βγαινουν ελευθερα?
Τα κανονικα τα πειρατικα για 1 μηνα που ειναι το μουντιαλ ποιο ακριβα σου βγαινουν απο κανονικη συνδρομη
Τα κανονικα τα πειρατικα για 1 μηνα που ειναι το μουντιαλ ποιο ακριβα σου βγαινουν απο κανονικη συνδρομη
- Λίνο Βεντούρα
Τι να ψάξουν;zteo έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:28 Δεν νομίζω ότι ο ΑΝΤ1 πήγε τόσους αγώνες στο συνδρομητικό του χωρίς να το ψάξουν.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πρόσεξε ποιους αγώνες έχουν πάει στο συνδρομητικό.Εννοω ποιες ώρες παίζουν αυτοί οι αγώνες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:34Τι να ψάξουν;zteo έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:28 Δεν νομίζω ότι ο ΑΝΤ1 πήγε τόσους αγώνες στο συνδρομητικό του χωρίς να το ψάξουν.
Είναι σε ώρες που δύσκολα θα τους δει κάποιος.Αρα προτίμησαν να τους βάλουν στο συνδρομητικό και ότι αρπάξουν και να μην χαλάσουν το πρόγραμμα του βασικού καναλιού.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαδουραίος
adon99 έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:30 Εσεις που λετε για "πειρατικο" νομιζετε οτι ειναι κατι παρακμιακα λινκ με ποιοτητα που δεν ξεχωριζεις καν τα νουμερα των παιχτων στις φανελες απο αυτα τα λινκ που βγαινουν ελευθερα?
Άσχετος.
- Λίνο Βεντούρα
- Λίνο Βεντούρα
Τα πειρατικά σάιτ ανέβασαν ποιότητα. Βάλε το ublock origin και είσαι μια χαρά.adon99 έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:30 Εσεις που λετε για "πειρατικο" νομιζετε οτι ειναι κατι παρακμιακα λινκ με ποιοτητα που δεν ξεχωριζεις καν τα νουμερα των παιχτων στις φανελες απο αυτα τα λινκ που βγαινουν ελευθερα?
Μαδουραίος έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:48adon99 έγραψε: 01 Αύγ 2022, 18:30 Εσεις που λετε για "πειρατικο" νομιζετε οτι ειναι κατι παρακμιακα λινκ με ποιοτητα που δεν ξεχωριζεις καν τα νουμερα των παιχτων στις φανελες απο αυτα τα λινκ που βγαινουν ελευθερα?
Τα κανονικα τα πειρατικα για 1 μηνα που ειναι το μουντιαλ ποιο ακριβα σου βγαινουν απο κανονικη συνδρομη![]()
![]()
![]()
Άσχετος.
Ελα ρε μεγαλε σχετικε περιμενω να μας κανεις screenshot να δουμε την ποιοτητα απο εσενα που εισαι σχετικος και εχεις σε τζαμπε εικονα κρυσταλλο
Εγώ θα ακολουθήσω την παλιά δοκιμασμένη συνταγή.Ραδιοφωνο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν έχουμε ανάγκη κανένα Μουντιάλ.Μαδουραίος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 12:57 Με συνδρομή από τον ΑΝΤ1 οι 42/64 αγώνες του Μουντιάλ!
Ένα σημαντικό μέρος των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ θα μεταδοθεί μέσα από την πλατφόρμα ANT1+.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, τα παιχνίδια του Μουντιάλ το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ, θα μεταδοθούν στην πλειονότητά τους συνδρομητικά.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το "typologies.gr", η πλατφόρμα ANT1+ θα προβάλει τους 42 από τους 64 αγώνες έναντι συνδρομής, ενώ τα υπόλοιπα 22 παιχνίδια θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τους αγώνες που παίζονται την ίδια ώρα.
https://www.sdna.gr/podosfairo/973225_m ... y-moyntial
-
hjshiaqwws
Το αστείο θα είναι στα "ελεύθερα" ματς να πετάει διαφημίσεις κατα τη διάρκεια του ματς. Εκεί θα πέσει γλέντι 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 5 Απαντήσεις