Συναντηση κορυφης G...τπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Λατινοπουλου έχει φτιάξει Σχολή.
Re: Η Λατινοπουλου έχει φτιάξει Σχολή.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Σαν ξερολούκουμο την κοιτάζει ο τέως περούκας - νυν Yul Brynner. Τον είχα αφήσει απολιτίκ, πότε είδε το φως το αληθινό;
Υποψιάζομαι πως έχει άλλα κίνητρα.
Υποψιάζομαι πως έχει άλλα κίνητρα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αφήνω αυτό εδω....
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απλά συμπτωματική
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απλά συμπτωματική
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Golden Age
Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης την είχε δει Αριστερός. Ανένηψε.Gordian Knot έγραψε: 30 Μάιος 2022, 11:31 Σαν ξερολούκουμο την κοιτάζει ο τέως περούκας - νυν Yul Brynner. Τον είχα αφήσει απολιτίκ, πότε είδε το φως το αληθινό;
Υποψιάζομαι πως έχει άλλα κίνητρα.![]()
- Gordian Knot
Μου είναι αδιάφορο, απεχθάνομαι του ΟΦΑτζήδες. Κι αυτός έχει σχολή που φέρει το όνομά του.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Μεταξύ Ευούλας και Αφρούλας σε ποια έμπαινες;
Μία από τις δύο ε, ούτε φφμ ούτε τίποτε, αυστηρά μία ουάν σοτ επιλογή.
Ακούω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η ερώτηση από πάνω αφορά και εσένα.Gordian Knot έγραψε: 30 Μάιος 2022, 11:31 Σαν ξερολούκουμο την κοιτάζει ο τέως περούκας - νυν Yul Brynner. Τον είχα αφήσει απολιτίκ, πότε είδε το φως το αληθινό;
Ακούω.
.
.
- Gordian Knot
Λέγοντας Ευούλα, υποθέτω εννοείς την Καϊλή, σωστά;
Αντικειμενικά -αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο- η Καϊλή είναι ομορφότερη. Από την άλλη αυτό δεν εγγυάται και αξέχαστες ερωτικές συνευρέσεις.
Μην σου πω πως στην περίπτωση της, ίσως λειτουργήσει και ανασταλτικά γιατί μοιάζει πολύ λεπτεπίλεπτη.
Μία από τις σπάνιες φορές που μια γυναίκα θα βελτίωνε την εμφάνιση της αν έπαιρνε 2-3 κιλά (και να φανταστείς είμαι fan Κατερίνας Τσαβάλου), νομίζω πως έχει «κόψει» λίγο (είναι και 12 χρόνια μεγαλύτερη της Αφρούλας)
Στο δίλημμα κορίτσι της διπλανής πόρτας (ή/και καβλοράπανο μελανούρι) vs μοντέλο με άψογα ζυγωματικά και γατίσια μάτια, επιλέγω το 1ο.
Έγραψες «έμπαινες» όμως, έτσι; Μιλάμε για ένστικτα, λαγνείες και τέτοια.
Τι είναι το «φφμ»;
Το googleάρισα και στα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζει την ΔυτικοΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ομοσπονδία ποδοσφαίρου!
Παρακάτω βλέπω πως το αρκτικόλεξο αφορά τα τριολέ. Τώρα μάλιστα.
Αντικειμενικά -αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο- η Καϊλή είναι ομορφότερη. Από την άλλη αυτό δεν εγγυάται και αξέχαστες ερωτικές συνευρέσεις.
Μην σου πω πως στην περίπτωση της, ίσως λειτουργήσει και ανασταλτικά γιατί μοιάζει πολύ λεπτεπίλεπτη.
Μία από τις σπάνιες φορές που μια γυναίκα θα βελτίωνε την εμφάνιση της αν έπαιρνε 2-3 κιλά (και να φανταστείς είμαι fan Κατερίνας Τσαβάλου), νομίζω πως έχει «κόψει» λίγο (είναι και 12 χρόνια μεγαλύτερη της Αφρούλας)
Στο δίλημμα κορίτσι της διπλανής πόρτας (ή/και καβλοράπανο μελανούρι) vs μοντέλο με άψογα ζυγωματικά και γατίσια μάτια, επιλέγω το 1ο.
Τι είναι το «φφμ»;
Το googleάρισα και στα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζει την ΔυτικοΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ομοσπονδία ποδοσφαίρου!
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Golden Age έγραψε: 30 Μάιος 2022, 20:46Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης την είχε δει Αριστερός. Ανένηψε.Gordian Knot έγραψε: 30 Μάιος 2022, 11:31 Σαν ξερολούκουμο την κοιτάζει ο τέως περούκας - νυν Yul Brynner. Τον είχα αφήσει απολιτίκ, πότε είδε το φως το αληθινό;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Η φωνή της Αληθειας
Δύσκολη επιλογή. Μάλλον Αφρούλα, άλλα έχω αδυναμία στις μελαχρινές.sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2022, 23:06Μεταξύ Ευούλας και Αφρούλας σε ποια έμπαινες;
Ακούω.
Ότι είναι δύσκολη επιλογή αυτό είναι αλήθεια, αλλά τι λέω ε...Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 31 Μάιος 2022, 13:56Δύσκολη επιλογή. Μάλλον Αφρούλα, άλλα έχω αδυναμία στις μελαχρινές.sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2022, 23:06Μεταξύ Ευούλας και Αφρούλας σε ποια έμπαινες;
Ακούω.
Σε καταλαβαίνω.
Εγώ πρέπει πρώτα να δω από κοντά και την Αφρούλα πάντως γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να αντισταθείς στο "γαμώ το ΠΑΣΟΚ σου μωρή άρρωστη".
.
.
Ενστερνίζομαι τους προβληματισμούς σου αλλά εμένα η διαίσθηση μου δημιουργεί τις ακριβώς αντίστροφες υπόνοιες, είναι επειδή μάλλον δεν έχω δει από κοντά Αφρούλα, το Ευάκι μου φαίνεται ότι κάνει καλή συμμετοχή καθώς έχω την τάση να παρατηρώ κάποιες μικρολεπτομέριες οι οποίες, μέχρι στιγμής, έχω παρατηρήσει καθαρά εμπειρικά ότι ακολουθούν ένα πάτερν σε συγκεκριμένα γκομενάκια.Gordian Knot έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:01 Λέγοντας Ευούλα, υποθέτω εννοείς την Καϊλή, σωστά;
Τι είναι το «φφμ»;
.
.

https://www.parapolitika.gr/parapolitik ... inopoulou/
Αν και διαφωνώ - πάντα κριτικά στεκόμενος δίπλα στη ΝΔ - με μια τέτοια απόφαση
αν τελικά ισχύει
σου λέω Αφρούλα, πως δεν πειράζει
καθώς σε εμάς έχεις μόνιμη θέση στη καρδιά μας
και στο κόμμα μας

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Καπου διαβασα οτι μαλλον θα την στειλουν απο τη ΝΔ. Λογικα θα τη μαζεψουν στο ιδρυμα Εθνική Δημιουργία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 60 Απαντήσεις