!!! DEVELOPMENT MODE !!!
βάψιμο με μίνιο
Re: βάψιμο με μίνιο
οκ,αρα τα πουλας για μινιο. Και μετα μας κοροιδευεις κιολας αν ξερουμε τι αγοράζουμε. Και με εχει καταπιει κατι ε;
α σορυ, λαθος διαβασα, ωραιος τοτε.
Πιστεύεις ότι παριστάνοντας τον ηλίθιο θα με εκνευρίσεις; Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα, μπούμπη.enaon έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:41 οκ,αρα τα πουλας για μινιο. Και μετα μας κοροιδευεις κιολας αν ξερουμε τι αγοράζουμε.
Ναι, τι; Θίχτηκες που το εντόπισα και σού το επισήματα; Να ξέρω δηλαδή, αν πιάνει να το χρησιμοποιώ (enaon TM).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
enaon έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:41 οκ,αρα τα πουλας για μινιο. Και μετα μας κοροιδευεις κιολας αν ξερουμε τι αγοράζουμε. Και με εχει καταπιει κατι ε;
Άντε καλά, το παίρνω πίσω το από πάνω, αφού έκανες edit.
δεν εκανα εδιτ παιδι μου, απλα βιαζεσαι πολυ να γραψεις, και εισαι και πιο αργος απο την καθυστέρηση, εγω φταιω;
στον γαμπρο σου θα έδεινες μινιο να βαλει, ειναι συνωμοσία που το απαγόρευσαν;
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Και ψευτράκος από πάνω, ε; Ρε παπάρα, αφού το quoted είναι αυτό που έβαλα, πώς δεν έκανες edit;enaon έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:47 δεν εκανα εδιτ παιδι μου, απλα βιαζεσαι πολυ να γραψεις, και εισαι και πιο αργος απο την καθυστέρηση, εγω φταιω;
Κι όσο για την καθυστέρηση, να με συγχωρείς πολύ που δεν ασχολούμαι μόνο μ' εσένα, αλλά κάνω κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα, ε; Θα με συγχωρέσεις; Πώς το βλέπεις;
Τι λες μωρέ πάλι; Τι μαλακίες βγάζεις απ' το μυαλό σου τον κώλο σου; Διάβασε τουλάχιστον καλά τι λέει ο άλλος, πριν μπεις να πετάξεις την ειρωνεία σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην τα μαζεύεις μετά και λες "σόρυ". Εγώ δικαιούμαι να το κάνω, εσύ με το στυλάκι που προωθείς όχι.enaon έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:48 στον γαμπρο σου θα έδεινες μινιο να βαλει, ειναι συνωμοσία που το απαγόρευσαν;
συγνωμη ισιλδουρ, πιστεύω ακράδαντα οτι πρέπει να κανω χώρο να περάσεις.
μενιο εσυ ξερεις.
μενιο εσυ ξερεις.
enaon έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:56 συγνωμη ισιλδουρ, πιστεύω ακράδαντα οτι πρέπει να κανω χώρο να περάσεις.
μενιο εσυ ξερεις.
Για να μην μένουν απορίες σε σένα, ή λανθασμένες εντυπώσεις σε όποιον σε διαβάζει. Αν από αυτό εσύ κατάλαβες ότι είμαι κατά της κατάργησης του μίνιου ή ότι είμαι κανένας ψέκας που πιστεύει ότι...Isildur έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:16 Το πορτοκαλί είναι όντως μίνιο μολύβδου, απαγορευμένο σε διάφορες χώρες εδώ και χρόνια, σε κάποια στιγμή πήγαν να το απαγορέψουν κι εδώ και είπαν ότι θα επιτρέπανε να γίνει παραγωγή μόνο με το τότε υπάρχον στοκ επιτεταρτοξειδίου του μολύβδου που υπήρχε διαθέσιμο (Λαύριο), αλλά κι αυτό καταστρατηγήθηκε στη συνέχεια και συνέχισαν να το βγάζουν. Τώρα, με τους νέους νόμους περί επικίνδυνων υλικών, που θα μας απαγορεύουν να πουλάμε ακόμα και διαλυτικό νίτρου σε ιδιώτες, πιστεύω θα καταργηθεί εντελώς. Από τη μία καλώς, γιατί είναι μεγάλη επιβάρυνση για το περιβάλλον και τον χρήστη που το δουλεύει (και κυρίως αυτόν που θα πάει να το τρίψει μερικά χρόνια μετά και να το βάψει από πάνω), από την άλλη κρίμα, γιατί είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, αντισκωριακά υλικά που υπάρχουν.
... δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες.
λοιπον θα σου πω και εγω μια παρατηρηση, καθε φορά που διαβαζεις οτι ναναι και νευριαζεις, οταν το καταλαβαινεις δεν ηρεμεις, κανεις σαν βλαμμένο λιγο. Θα προσέχω παραπανω, αλλα δεν εχει πλακα, με τον μενιο γελασαμε πριν πιο καλα νομιζω, αυτα.
Θα ίσχυε αυτό που λες, αν όντως ίσχυε και ότι νευριάζω. Αν θες με πιστεύεις, αν θες όχι. Δεν νευριάζω, ό,τι κι αν φαίνεται στον γραπτό λόγο. Έχω πολύυυυυ σοβαρότερους λόγους να νευριάσω αν θέλω στην πραγματική μου ζωή, με πολύυυυυ σημαντικότερα θέματα από έναν διάλογο, μια διένεξη (όπως θες πες το) σ' ένα φόρουμ. Κι εκεί ακόμα, νευριάζω σπανιότατα και ακόμα κι αυτές τις πολύ σπάνιες φορές το ελέγχω σχεδόν άμεσα.enaon έγραψε: 01 Οκτ 2023, 11:05 λοιπον θα σου πω και εγω μια παρατηρηση, καθε φορά που διαβαζεις οτι ναναι και νευριαζεις, οταν το καταλαβαινεις δεν ηρεμεις, κανεις σαν βλαμμένο λιγο. Θα προσέχω παραπανω, αλλα δεν εχει πλακα, με τον μενιο γελασαμε πριν πιο καλα νομιζω, αυτα.
Εδώ μπαίνω για να χαλαρώσω, να πω τη μαλακία μου, να διαβάσω κάποιες άλλων, να κάνω χαβαλέ (όπου ταιριάζει), να πω κάτι λίγο πιο σοβαρό (όπου αλλού ταιριάζει) και τέλος. Μέχρι εκεί. Είναι ζήτημα να έχω νευριάσει πραγματικά 2 ή 3 φορές συνολικά, στα 16-17 χρόνια (πόσα είναι, δεν θυμάμαι) που ασχολούμαι με το πχόρουμ. Μία φορά τα πήρα και μαζί σου, για συγκεκριμένο λόγο κι όχι τόσο μ' αυτά που έγραφες όσο για το γιατί πίστεψα ότι τα έγραφες, αλλά κι αυτή δεν ήταν από τις 2-3 "πραγματικές" που λέω.
Αυτά.
οκ συμφωνουμε τουλαχιστον οτι μαλλον φταιει ο μενιος, αλλα τοση ωρα δεν εχουμε πλακα. Αντε να δουμε αν θα καταφερουμε να μην ξαναγινει χωρις μισο σεντονι σαλτσες μετα.
μπορει να σε αδικώ οκ, σου εχω πει τις γρίνιες σου δεν τις διαβαζω, με το ματι το εκοψα σεντονακι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 01 Οκτ 2023, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.