!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Chainis έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:03 Καραγκιοζιλίκια.
(ταπεινή άποψη ενός άθεου).
Είναι ίδιας σπουδαιότητας πράξη με το να πηγαίνει ένας παπάς και να λέει προσευχές και ψαλμωδίες με ντουντούκα έξω από το σπίτι τους.
να πληρωσεις ενα γυφτο με το οχημα να παει να βαλει δοξολογια στο φουλ απ την ντουντουκα που χει για τις πατατες..... εκει κοντα που θα ψηνουνε... η ενωση αθεων...

θεϊκο αντι-τρολαρισμα..... να γελασουμε λιγο παραπανω....

ακομα καλυτερα βαλε 4 γυφτους μα τις ντουντουκες να παιζουν δοξολογιες απο 4 μεριες....

να μην ξερουν πουθε να φυγουν οι ψηστες...

ριχτα χαινη.... λεφτα εχεις.... :003:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Και;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

taxalata xalasa έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:10
Είναι ίδιας σπουδαιότητας πράξη με το να πηγαίνει ένας παπάς και να λέει προσευχές και ψαλμωδίες με ντουντούκα έξω από το σπίτι τους.
να πληρωσεις ενα γυφτο με το οχημα να παει να βαλει δοξολογια στο φουλ απ την ντουντουκα που χει για τις πατατες..... εκει κοντα που θα ψηνουνε... η ενωση αθεων...

ακομα καλυτερα βαλε 4 γυφτους μα τις ντουντουκες να παιζουν δοξολογιες απο 4 μεριες....

Δεν είναι κακή ιδέα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

για τον τραγο που μπαινει απροσκλητος τα θεοφανεια στο μαγαζι και με καταβρεχει με κατι χορταρια λες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

οι σοβαροί αθεοι δεν επιδεικνύονται τόσο άκομψα. Κάνουν και το τραγικό λάθος να μην εφαρμόζουν νηστεία που πέρα από εξάσκηση ισχυρής θέλησης καθαρίζει και το σύστημα από τοξίνες. εγώ όντας άθεος απέχω από το κρέας 3 μήνες τον χρόνο. Είναι μεγάλο πράμα να μπορείς να επιβληθείς στον εαυτό σου. Εικάζω πως πρόκειται για γιαλαντζι άθεους. Άνθρωποι που έχουν καταλήξει στη μη συνέχεια της ύπαρξης σε οποιοδήποτε πεδίο είναι σκληροί σαν βράχοι και έξυπνοι σαν τον οδυσσέα. Δεν καταφεύγουν σε ηλίθια τεχνάσματα και πυροτεχνήματα.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Ασέβαστος έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:23
για τον τραγο που μπαινει απροσκλητος τα θεοφανεια στο μαγαζι και με καταβρεχει με κατι χορταρια λες;
Μην του ανοίγεις, δεν θα σου κάνει μήνυση.
Το έχω κάνει πολλά χρόνια πριν, δηλαδη του άνοιξα και του είπα δεν θέλω, ευχαριστώ, δεν με ενδιαφέρει, έφυγε μουρμουρίζοντας τας και δεν ξαναπάτήσε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Arisvilla έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:52 Δεν κάνουν τα ίδια με τους μουσουλμάνους γιατί ζούνε πολύ απλά σε χριστιανοταλιμπανική χώρα. Αν ζούσαν σε μουσουλμανική (και τους άφηναν βέβαια) θα έκαναν τα ίδια. Οι άθεοι είναι εναντίον όλων των θρησκειών. Τώρα αν είναι σωστό αυτό που κάνουν θέλει συζήτηση. Εγώ ως άθεος από τη μια είμαι ενάντια στις θρησκοληψίες και σε όλα αυτά τα τραγελαφικά κατά τη γνώμη μου με τη "νηστεία" και μετά το βάρβαρο έθιμο του σουβλίσματος αλλά δεν θα ήθελα και να προκαλώ με αυτόν τον τρόπο γιατί ο φανατισμός δεν κάνει καλό. Ας με σέβονται οι χριστιανοί, ας με αφήνουν να τρώω οτι θέλω και όποια μέρα θέλω. Αυτό προφανώς είναι και το νόημα του φανερού δείπνου. Απλά ο τρόπος που γίνεται δεν με αρέσει γιατί θυμίζει χριστιανοταλιμπανικο φανατισμό.
Μόνο που υπάρχουν προβληματάκια στην θέση σου, όπως:
α) το κοράνι λέει ότι οι άθεοι θα πρέπει να εκτελούνται - οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν δηλώνεις άθεος σε μουσουλμανική χώρα...
β) εάν τολμήσεις να φας κατά την διάρκεια της ημέρας π.χ. στο Πακιστάν, θα σε βρει νεκρό το αντίστοιχο ΕΚΑΒ... Εδώ σκότωσαν άνθρωπο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πρόσβαλε το ισλάμ και το κοράνι...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:56
Arisvilla έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:52 Ας με σέβονται οι χριστιανοί, ας με αφήνουν να τρώω οτι θέλω και όποια μέρα θέλω.
Ρε φίλε, Ελλάδα μεγαλώσαμε, είμαι 50 ετών, και μάλιστα ο πατέρας μου είχε και χωριό. Μεγάλη Εβδομάδα όποιος ήθελε έτρωγε ό,τι ήθελε, ποτέ δεν υπήρε καταπίεση. Μέχρι και τα σουβλατζήδικα ήταν ανοιχτά. Στην εφηβεία μου έφαγα Μεγάλη Πέμπτη παϊδάκια και μπριζόλες. Ήμαρτον.
:goodpost:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Θα τους πλακώσουν στο ξύλο οι βηγκαν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

BigChiefWahoo έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:16
Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:56
Arisvilla έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:52 Ας με σέβονται οι χριστιανοί, ας με αφήνουν να τρώω οτι θέλω και όποια μέρα θέλω.
Ρε φίλε, Ελλάδα μεγαλώσαμε, είμαι 50 ετών, και μάλιστα ο πατέρας μου είχε και χωριό. Μεγάλη Εβδομάδα όποιος ήθελε έτρωγε ό,τι ήθελε, ποτέ δεν υπήρε καταπίεση. Μέχρι και τα σουβλατζήδικα ήταν ανοιχτά. Στην εφηβεία μου έφαγα Μεγάλη Πέμπτη παϊδάκια και μπριζόλες. Ήμαρτον.
:goodpost:
Αυτά ήταν προ ΠΑΣΟΚ. Μετά η νηστεία έγινε χριστιανικό στειτμεντ κατά των αθεων σοσιαλιστων.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Κρέας τη Μ. Παρασκευή και χόρτα με βιγκαν προιόντα, την Κυριακή του Πάσχα.

Ετσι, για να αποδομήσουμε τις κατεστημένες αντιλήψεις.

Κριτική θεωρία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

AlienWay έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:22 Κρέας τη Μ. Παρασκευή και χόρτα με βιγκαν προιόντα, την Κυριακή του Πάσχα.

Κριτική θεωρία.
Τρέμει το σύστημα, τύπε, από την τόση επαναστατικότητα!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Chainis έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:18
taxalata xalasa έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:10

Δεν είναι κακή ιδέα.
ριξε συρμα στον μπεκο που γυροβολαει εδω μεσα.... :003: τα ευρω ναναι καλα και κανα δυο κιλα χαλκο στον καθενα ... :smt023
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Feindflug έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:25
AlienWay έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:22 Κρέας τη Μ. Παρασκευή και χόρτα με βιγκαν προιόντα, την Κυριακή του Πάσχα.

Κριτική θεωρία.
Τρέμει το σύστημα, τύπε, από την τόση επαναστατικότητα!
:003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Υδράργυρος έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:33 Στηρίζω. Είμαι φανεροδειπνήτης
Σώπα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”