Τίποτα. Τα είπαμε και τότε-η σύλληψη ήταν by the book ο δράστης κραιδανε μυτερό σπασμένο γυαλί, τα βίντεο υπήρχαν, θα αθωωθουν και θα ξύνουν τα αρχιδια τους πίνοντας καφέ και αργωντας να παν στα σήματα του κέντρου αμέσου δράσεως μέχρι συντάξεως. Τώρα ποιος χάνει από αυτό ας το σκεφτούν αυτοί που τους έστειλαν κατηγορούμενους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Απρ 2022, 14:44το πραγματικό ερώτημα είναι τι διαφορετικό έπρεπε να κάνουν οι αστυνομικοί
θεωρώ τελείως παράλογο και αστείο να βρίσκονται κατηγορούμενοι, ακριβώς μάλιστα από την στιγμή που έχουμε βίντεο και είδαμε το πώς ενήργησαν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζακ Κωστόπουλος: Ενοχή για κοσμηματοπώλη και μεσίτη ζήτησε ο εισαγγελέας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ζακ Κωστόπουλος: Ενοχή για κοσμηματοπώλη και μεσίτη ζήτησε ο εισαγγελέας.
Book είναι και το "Αυτό" του Στίβεν Κίνγκ...Mel έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:57Τίποτα. Τα είπαμε και τότε-η σύλληψη ήταν by the book (...)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Απρ 2022, 14:44το πραγματικό ερώτημα είναι τι διαφορετικό έπρεπε να κάνουν οι αστυνομικοί
θεωρώ τελείως παράλογο και αστείο να βρίσκονται κατηγορούμενοι, ακριβώς μάλιστα από την στιγμή που έχουμε βίντεο και είδαμε το πώς ενήργησαν
Όλες οι συλλήψεις στην Ελλάδα by the book είναι. Έχουμε διαστημική αστυνομία. Έτη φωτός μπροστά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το ότι θα μπει μέσα ο μεσίτης είναι πολύ θετικό. Μπράβο στους δικαστές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:38Δηλαδή οι υπόλοιποι, ή μη νοικοκύρηδες, πως θα αντιδρούσαν εάν κάποιος σαν τον Ζακ τους λήστευε κσι κατέστρεφε το μαγαζί τους ή την περιουσία τους;![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οι μπάτσοι από οτι έχω καταλάβει, μόνο για αμέλεια θα μπορούσαν να έχουν πάει. Γιατί ένας άνθρωπος ήταν ματωμένος, κι αυτοί αντί να καλέσουν ένα ασθενοφόρο, το έπαιζαν ζόρικοι. Το σημαντικό είναι πως σύμφωνα με την κατηγορία, έφαγαν την ανώτερη ποινή, χωρίς ελαφρυντικά, και ο ένας θα πάει μέσα. Βέβαια στο εφετείο πιθανόν να πέσουν οι ποινές, αλλά υπήρξε κάποια δικαιοσύνη.
το ασθενοφορο ηταν εκει, ο νοσοσκομος φροντιζε τα τραυματα, και μεχρι τοτε οι μπατσοι δεν ειχαν ασκησει βια. ο ζακ σηκωθηκε κρατωντας γυαλι, και τοτε ασκησαν βια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 07:10 Οι μπάτσοι από οτι έχω καταλάβει, μόνο για αμέλεια θα μπορούσαν να έχουν πάει. Γιατί ένας άνθρωπος ήταν ματωμένος, κι αυτοί αντί να καλέσουν ένα ασθενοφόρο, το έπαιζαν ζόρικοι. Το σημαντικό είναι πως σύμφωνα με την κατηγορία, έφαγαν την ανώτερη ποινή, χωρίς ελαφρυντικά, και ο ένας θα πάει μέσα. Βέβαια στο εφετείο πιθανόν να πέσουν οι ποινές, αλλά υπήρξε κάποια δικαιοσύνη.
δεν εκαναν απολυτως τιποτα λαθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
. Για την ακρίβεια πήραν το μήνυμα ότι πρέπει να ασχολούνται μόνο με ότι πέσει τηλέφωνο συνήθως για εξυπηρετήσεις ισχυρών. για τον απλό άνθρωπο η αστυνομία είναι αχρηστη, αν εμφανιστου΄ν βαριεστημένα σου λένε κάνε μήνυση. Η αριστερά μας πήρε και αυτή τη "νίκη" της καταδικάζοντας τους παντελήδες, όλοι ευχαριστημένοι στο μπουρδέλο.Mel έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:57Τίποτα. Τα είπαμε και τότε-η σύλληψη ήταν by the book ο δράστης κραιδανε μυτερό σπασμένο γυαλί, τα βίντεο υπήρχαν, θα αθωωθουν και θα ξύνουν τα αρχιδια τους πίνοντας καφέ και αργωντας να παν στα σήματα του κέντρου αμέσου δράσεως μέχρι συντάξεως. Τώρα ποιος χάνει από αυτό ας το σκεφτούν αυτοί που τους έστειλαν κατηγορούμενους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Απρ 2022, 14:44το πραγματικό ερώτημα είναι τι διαφορετικό έπρεπε να κάνουν οι αστυνομικοί
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ένα βίντεο είδα που τον έχουν κάτω, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο που τον κλωτσάνε. Αν είναι κάνα αυτο, τότε λογικό να αθωώθουν. Μόνο για αμέλεια αν πήγαιναν, επειδή άργησαν να τον πάνε στο νοσοκομείο. Το σημαντικό είναι πως ο μεσίτης θα πάει μέσα, όλα τα άλλα είναι κλάψες δεξιές ή αριστερές, που ήθελαν αθώωση η κρεμάλες.Ασέβαστος έγραψε: 04 Μάιος 2022, 08:45το ασθενοφορο ηταν εκει, ο νοσοσκομος φροντιζε τα τραυματα, και μεχρι τοτε οι μπατσοι δεν ειχαν ασκησει βια. ο ζακ σηκωθηκε κρατωντας γυαλι, και τοτε ασκησαν βια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 07:10 Οι μπάτσοι από οτι έχω καταλάβει, μόνο για αμέλεια θα μπορούσαν να έχουν πάει. Γιατί ένας άνθρωπος ήταν ματωμένος, κι αυτοί αντί να καλέσουν ένα ασθενοφόρο, το έπαιζαν ζόρικοι. Το σημαντικό είναι πως σύμφωνα με την κατηγορία, έφαγαν την ανώτερη ποινή, χωρίς ελαφρυντικά, και ο ένας θα πάει μέσα. Βέβαια στο εφετείο πιθανόν να πέσουν οι ποινές, αλλά υπήρξε κάποια δικαιοσύνη.
δεν εκαναν απολυτως τιποτα λαθος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν το έχω παρακολουθήσει ενδελεχώς το θέμα, αλλά από ότι είδα στα βίντεο φρονω το πέσιμο στους μπάτσους τουλάχιστον υπερβολικό.
Δεν είδα υπερβολική βία.
Όπως δεν δικαιολογείται ούτε αυτή η σύνδεση με την σεξουαλικότητα/φύλο του Ζακ. Μάλιστα προσπαθούσε να μου την δικαιολογήσει φίλη μπάτσος αλλά lqbtq και η ίδια, αλλά δεν πείστηκα.
Είμαι Δίκαιος.
Δεν είδα υπερβολική βία.
Όπως δεν δικαιολογείται ούτε αυτή η σύνδεση με την σεξουαλικότητα/φύλο του Ζακ. Μάλιστα προσπαθούσε να μου την δικαιολογήσει φίλη μπάτσος αλλά lqbtq και η ίδια, αλλά δεν πείστηκα.
Είμαι Δίκαιος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εύγε νέε μου
My Life had stood, a Loaded Gun
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αριστείδη εσυ?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Μάιος 2022, 09:41 Δεν το έχω παρακολουθήσει ενδελεχώς το θέμα, αλλά από ότι είδα στα βίντεο φρονω το πέσιμο στους μπάτσους τουλάχιστον υπερβολικό.
Δεν είδα υπερβολική βία.
Είμαι Δίκαιος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 1622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 19 Απαντήσεις