Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σκαρταδος 4 έγραψε: 12 Ιαν 2023, 16:50
Φυσικά λόγω της ηλικίας της ελλοχεύουν και άλλοι κίνδυνοι,όπως το να φας φρίκη του στυλ να της βάλεις χέρι και να μην γλιστράει πουθενά και να λες τι έγινε ρε πουστη μου,τι πιάνω;
Όσο είστε μικροί,γαματε μικρές
Αφήστε αυτές,κρύβουν ντεκαβλε εκπλήξεις που ούτε καν έχετε φανταστεί
χμμμ
Δεν ισχύει. Και για να σου λέω πως δεν ισχύει, δεν ισχύει. Όχι για τη συγκεκριμένη, αλλά για τις 50 και τριγύρω.
Δεν ισχύει για όλες φυσικά αλλά για ένα σεβαστό ποσοστό ισχύει πίστεψε με
Επίσης
Από μια ηλικία και πάνω δεν υπάρχει όμορφη γυναίκα με ρούχα,μόνο με μαγιό και αυτό πάλι παίζει να δεις τίποτα περίεργο
Αλλά πες ότι γουστάρεις φάση με τέτοιες γιατί έτσι
Καλύτερα να δοκιμάζεις με λίγο γεματουλες παρά με αδύνατες αυτής της ηλικίας
Φίλε έχω πάει στη ζωή μου με αρκετές στα 50 και βάλε. Μάλιστα όταν ήμουν πριν τα 30. Δεν ισχύει τπτ απο αυτά που λες.
Εχω δει γυναίκα στα 54 με κορμί που θα το ζήλευε 18αρα. Βέβαια οκ δέχομαι πως δεν ειναι σύνηθες αν η άλλη δε προσέχει στο φουλ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Gherschaagk έγραψε: 12 Ιαν 2023, 14:30
Θα το επαναφέρω εγώ.
Ήμαρτον.
τι να σου πω μπορω να σου πω οτι υπαρχουν καποιοι περιεργοι η αβολοι χωροι διαπραγματευσεων
αλλα εκεινη την ωρα καμια δεν εχει φερει αντιρρησεις υγειονομικης φυσεως
οπως καταλαβαινεις αν το θεμα ειναι φλεγον η επιλυση του ειναι πιο σημαντικο θεμα απο το αν ειναι καθαρο το τραπεζι
Αυτά κάνετε στις μασαμπούκες;
οχι
αυτες οι διαπραγματευσεις γινονται με τους ελαχιστους δυνατους περευρισκομενους
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
χμμμ
Δεν ισχύει. Και για να σου λέω πως δεν ισχύει, δεν ισχύει. Όχι για τη συγκεκριμένη, αλλά για τις 50 και τριγύρω.
Επίσης
Από μια ηλικία και πάνω δεν υπάρχει όμορφη γυναίκα με ρούχα,μόνο με μαγιό και αυτό πάλι παίζει να δεις τίποτα περίεργο
Φίλε έχω πάει στη ζωή μου με αρκετές στα 50 και βάλε. Μάλιστα όταν ήμουν πριν τα 30. Δεν ισχύει τπτ απο αυτά που λες.
Εχω δει γυναίκα στα 54 με κορμί που θα το ζήλευε 18αρα. Βέβαια οκ δέχομαι πως δεν ειναι σύνηθες αν η άλλη δε προσέχει στο φουλ.
Τότε φίλε είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου, ή δεν δίνεις και πολύ σημασία σε λεπτομέρειες
Μάλλον το δεύτερο
Καλά κάνεις βέβαια
Ερμής έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:16
Ξερει πως μουτρα ειναι μέτρια, βυζί μέτριο προς μικρό και το μόνο που έχει είναι μια κωλάρα διαγαλαξιακά καβλερή. Προφανώς και θα έχει ακούσει άπειρα σχόλια περι αυτού.
Εμείς δεν την ξέρουμε τη γυναίκα, ό,τι μας μεταφέρεις εσύ, μάλλον θέλει να σε καλέσει σπίτι της για να δεις την διαρρύθμιση και για ένα καφεδάκι στη Nespresso.
Ενας λόγος να μην πάω θα είναι και αυτός
Δεν θα πας για αυτό όμως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σκαρταδος 4 έγραψε: 12 Ιαν 2023, 17:02
Επίσης
Τότε φίλε είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου, ή δεν δίνεις και πολύ σημασία σε λεπτομέρειες
Μάλλον το δεύτερο
Καλά κάνεις βέβαια
Το αντίθετο.
Απλά δε πήγαινα ποτέ με ο τι μου καθόταν.
Εμείς δεν την ξέρουμε τη γυναίκα, ό,τι μας μεταφέρεις εσύ, μάλλον θέλει να σε καλέσει σπίτι της για να δεις την διαρρύθμιση και για ένα καφεδάκι στη Nespresso.
Ενας λόγος να μην πάω θα είναι και αυτός
Δεν θα πας για αυτό όμως.
Μα δε θα πάω έτσι κ αλλιώς. Μόνο τον κωλο σχολίασα
Μάλλον το δεύτερο
Καλά κάνεις βέβαια
Το αντίθετο.
Απλά δε πήγαινα ποτέ με ο τι μου καθόταν.
Ειπα και παραπάνω, αν ημουν free θα την ειχα σφάξει ήδη. Πλέον που έχω παντρευτεί είμαι κότα σε κάτι τέτοια, Και να μου κατεβάσει το κολάν μπροστα μου, το πιθανότερο ειναι να φύγω και μάλιστα γοργά.
Ερμής έγραψε: 13 Ιαν 2023, 10:15
Ειπα και παραπάνω, αν ημουν free θα την ειχα σφάξει ήδη. Πλέον που έχω παντρευτεί είμαι κότα σε κάτι τέτοια, Και να μου κατεβάσει το κολάν μπροστα μου, το πιθανότερο ειναι να φύγω και μάλιστα γοργά.
Απ' ότι φαίνεται, θα σε σφάξει αυτή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
μεθεπομενο βημα (μετα το κλασσικο επομενο ) εκφραζεις το θαυμασμο σου για την ανεπαναληπτη κωλαρα της κ ζητας αισθησιακο χορευτικο σοου με μουσικη υποκρουση της αρεσκειας σου - δινοντας της χρονο να το δουλεψει