Ναι οκ, δεν επιμένω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 19:29 .
Εχω πάει σε γάμο φίλου Τσάκωνα.....πάνω στό τραπέζι του γάμου λέει η νύφη στή διπλανή της.....
ρε μήπως έκανα μαλακία που παντρεύτηκα......
.
![]()
Δε κράτησε πολύ.....
.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σε κάποιον γάμο πήγε να γίνει μαλλιβράσι επειδή έτυχε να παω τουαλέτα ίδια ώρα που κατούραγε και μια από τα συμπεθέρια, και ένας συμπέθερος νόμιζε πως πήγα να τη φερμάρω. Κι έγινε σκοτωμός, εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα.
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω ακούσει από αισθητικό να λέει για νύφη που την ρωτούσε αν κάνει καλά που παντρεύεται. Να πάω;; Μήπως να μην πάω;;; 2 ώρες πριν τον γάμο της. Και της λέει και η αισθητικός, πήγαινε σήμερα που το έχετε κανονίσει και αν τελικά δεν θες, παίρνεις διαζύγιο. Οκ, της λέει, θα πάω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μήπως της είπες και αυτής: τι ωραίος πάτος και τίποτα για την μήτρα;Cavaliere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:13 Σε κάποιον γάμο πήγε να γίνει μαλλιβράσι επειδή έτυχε να παω τουαλέτα ίδια ώρα που κατούραγε και μια από τα συμπεθέρια, και ένας συμπέθερος νόμιζε πως πήγα να τη φερμάρω. Κι έγινε σκοτωμός, εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η μήτρα της συμπεθερας ν.2taliban έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:17Μήπως της είπες και αυτής: τι ωραίος πάτος και τίποτα για την μήτρα;Cavaliere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:13 Σε κάποιον γάμο πήγε να γίνει μαλλιβράσι επειδή έτυχε να παω τουαλέτα ίδια ώρα που κατούραγε και μια από τα συμπεθέρια, και ένας συμπέθερος νόμιζε πως πήγα να τη φερμάρω. Κι έγινε σκοτωμός, εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:19Η μήτρα της συμπεθερας ν.2taliban έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:17Μήπως της είπες και αυτής: τι ωραίος πάτος και τίποτα για την μήτρα;Cavaliere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:13 Σε κάποιον γάμο πήγε να γίνει μαλλιβράσι επειδή έτυχε να παω τουαλέτα ίδια ώρα που κατούραγε και μια από τα συμπεθέρια, και ένας συμπέθερος νόμιζε πως πήγα να τη φερμάρω. Κι έγινε σκοτωμός, εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα.![]()
Ordem e Progresso.
Τίποτα δεν είπα.taliban έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:17Μήπως της είπες και αυτής: τι ωραίος πάτος και τίποτα για την μήτρα;Cavaliere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:13 Σε κάποιον γάμο πήγε να γίνει μαλλιβράσι επειδή έτυχε να παω τουαλέτα ίδια ώρα που κατούραγε και μια από τα συμπεθέρια, και ένας συμπέθερος νόμιζε πως πήγα να τη φερμάρω. Κι έγινε σκοτωμός, εγώ πάλι, χαμπάρι δεν πήρα.![]()
Ordem e Progresso.
Αυτό που θυμάμαι από γάμο είναι σε γάμο φίλης μου έσκασε μύτη ο πρώην της ψιλομεθυσμενος και τον πήρε ο γαμπρός αγκαζέ (και αυτός ψιλομεθυσμενος) και τον έβγαλε έξω από το μαγαζί στο παρκινγκ να τα πούνε. Τα είπανε και έφυγε. Μετά ο γαμπρός ήταν μουτρωμενος με την νύφη και το σόι της και δεν σηκωνόταν να χορέψει. Παρενέβηκαν οι μεγάλες δυνάμεις (φίλοι του) και αποκαταστάθηκε η ηρεμία. Λίγοι βέβαια ξέραμε τι είχε συμβεί. Ο κόσμος διασκέδαζε κανονικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στημένο ήταν, για να τους ξεκατσικωθεί. Να φύγουν παρεξηγημένοι. Αλλά έκατσαν.Naida έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:25 Αυτό που θυμάμαι από γάμο είναι σε γάμο φίλης μου έσκασε μύτη ο πρώην της ψιλομεθυσμενος και τον πήρε ο γαμπρός αγκαζέ (και αυτός ψιλομεθυσμενος) και τον έβγαλε έξω από το μαγαζί στο παρκινγκ να τα πούνε. Τα είπανε και έφυγε. Μετά ο γαμπρός ήταν μουτρωμενος με την νύφη και το σόι της και δεν σηκωνόταν να χορέψει. Παρενέβηκαν οι μεγάλες δυνάμεις (φίλοι του) και αποκαταστάθηκε η ηρεμία. Λίγοι βέβαια ξέραμε τι είχε συμβεί. Ο κόσμος διασκέδαζε κανονικά.
Ordem e Progresso.
Ούτε καν. Αν και ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο πρώην της δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει σε αυτόν. Σοκαρίστηκε όταν τον είδε.Cavaliere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:30Στημένο ήταν, για να τους ξεκατσικωθεί. Να φύγουν παρεξηγημένοι. Αλλά έκατσαν.Naida έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:25 Αυτό που θυμάμαι από γάμο είναι σε γάμο φίλης μου έσκασε μύτη ο πρώην της ψιλομεθυσμενος και τον πήρε ο γαμπρός αγκαζέ (και αυτός ψιλομεθυσμενος) και τον έβγαλε έξω από το μαγαζί στο παρκινγκ να τα πούνε. Τα είπανε και έφυγε. Μετά ο γαμπρός ήταν μουτρωμενος με την νύφη και το σόι της και δεν σηκωνόταν να χορέψει. Παρενέβηκαν οι μεγάλες δυνάμεις (φίλοι του) και αποκαταστάθηκε η ηρεμία. Λίγοι βέβαια ξέραμε τι είχε συμβεί. Ο κόσμος διασκέδαζε κανονικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προσπάθησε , αξίζει
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Ο πρώτος μου γάμος ήταν στις ΗΠΑ. Τρομερό γλέντι και ό,τι πιο κοντά σε "παραδοσιακό" θα μπορούσε να υπάρξει.
Ο δεύτερος γάμος έιχε 3 τελετές σε 3 διαφορετικές χώρες, η κάθε μία με το δικό της ενδιαφέρον
Ο τρίτος γάμος στο μέλλον σκέφτομαι να ναι με κάποια νεαρά εκ λατινικής αμερικής.
Ο δεύτερος γάμος έιχε 3 τελετές σε 3 διαφορετικές χώρες, η κάθε μία με το δικό της ενδιαφέρον
Ο τρίτος γάμος στο μέλλον σκέφτομαι να ναι με κάποια νεαρά εκ λατινικής αμερικής.
Να κάνεις κι έναν στο Βέγκας, τύπε.The Age of Aquarius έγραψε: 23 Μαρ 2022, 21:14 Ο πρώτος μου γάμος ήταν στις ΗΠΑ. Τρομερό γλέντι και ό,τι πιο κοντά σε "παραδοσιακό" θα μπορούσε να υπάρξει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Τραγκίσιο κιτσαριό.Feindflug έγραψε: 23 Μαρ 2022, 21:42Να κάνεις κι έναν στο Βέγκας, τύπε.The Age of Aquarius έγραψε: 23 Μαρ 2022, 21:14 Ο πρώτος μου γάμος ήταν στις ΗΠΑ. Τρομερό γλέντι και ό,τι πιο κοντά σε "παραδοσιακό" θα μπορούσε να υπάρξει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-
- 0 Απαντήσεις