sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2018, 17:10
Πως θα έρχεσαι να την βλέπεις ρε, είσαι πολύ μακριά αφού.
Μόλις ολοκληρωθεί το μετρό, θα το παίρνω και θα 'ρχομαι.
Αν ζει η γάτα μέχρι τότε.
Ή εμείς...
Για φέτο έκλεισα νομίζω, μία την Παναγιόντα μία την γατομαμά με τα τέσσερα που με φόρτωσε στην δουλειά έχω γατοπήξει φέτο, έχω και την άλλη την καριόλα στο σπίτι, μια που τα λέμε μήπως την θέλεις; είναι εκπαιδευμένη κομπλέ.
(:
Είναι αυτό που λέμε "πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος, ε;". Όχι ρε, να μου λείπει.
Πλάκα πλάκα, η "της δουλειάς" μήπως ενδιαφέρεται να μεγαλώσει 5 αντί για 4;
Πως θα έρχεσαι να την βλέπεις ρε, είσαι πολύ μακριά αφού.
Μόλις ολοκληρωθεί το μετρό, θα το παίρνω και θα 'ρχομαι.
Αν ζει η γάτα μέχρι τότε.
Ή εμείς...
Για φέτο έκλεισα νομίζω, μία την Παναγιόντα μία την γατομαμά με τα τέσσερα που με φόρτωσε στην δουλειά έχω γατοπήξει φέτο, έχω και την άλλη την καριόλα στο σπίτι, μια που τα λέμε μήπως την θέλεις; είναι εκπαιδευμένη κομπλέ.
(:
Είναι αυτό που λέμε "πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος, ε;". Όχι ρε, να μου λείπει.
Πλάκα πλάκα, η "της δουλειάς" μήπως ενδιαφέρεται να μεγαλώσει 5 αντί για 4;
Καλά, πλάκα κάνω. Αφού είπα, έχω λύσεις για την μικρή. Στην χειρότερη περίπτωση, θα την υιοθετήσουμε κανονικά.
Στην χειρότερη βέβαια, πραγματικά δεν θέλω να το κάνω αυτό κυρίως για δικό της καλό.
Το κακό είναι όμως, ότι μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο μας κερδίζει το σκασμένο... σκέτη γλύκα είναι.
Καλά, πλάκα κάνω. Αφού είπα, έχω λύσεις για την μικρή. Στην χειρότερη περίπτωση, θα την υιοθετήσουμε κανονικά.
Στην χειρότερη βέβαια, πραγματικά δεν θέλω να το κάνω αυτό κυρίως για δικό της καλό.
Το κακό είναι όμως, ότι μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο μας κερδίζει το σκασμένο... σκέτη γλύκα είναι.
Εγώ λέω πάντως να μην την υιοθετήσετε, κρατήστε την στο σπίτι δεν θα σας διώξει θα σας δεχτεί.
Ξεκίνησε βασική εκπαίδευση από τώρα.
Επίθεση, άμυνα, σκαρφάλωμα.
γενικά νομίζω ο κανόνας ειναι απλός, αν έχει μπλέ μάτια είναι ακόμα σε στάδιο που πίνει γάλα, κάτω απο 40 ημερών περίπου.
Δεν μασάει το πέος του είναι ο κανόνας!
Μασάει κροκέτα, όχι μόνο baby, αρκεί να έχει διάθεση να ζήσει, αν ξεπεράσει την ανορεξία της αρρώστιας και νιώσει καθαρό και χαιδεμένο ορμάει σε ότι βρει.
Μιλάω γιά λίγο πριν το όριο που λες και αφού έχει λάβει μητρικό γάλα και έχει χαθεί ή παρατηθεί .
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εγώ λέω πάντως να μην την υιοθετήσετε, κρατήστε την στο σπίτι δεν θα σας διώξει θα σας δεχτεί.
Αυτά τα κάνω ήδη και υπάρχει εξέλιξη όσο τρώει, δυναμώνει και παίρνει τα πάνω της.
Καναπέ ανέβαινε από το ίδιο βράδυ. Κουρτίνες από την δεύτερη μέρα όπως και άλματα άνω των 30cm.
Αν σήμερα την δω να περπατάει στο ταβάνι θα λύσουμε και το θέμα του ονόματος, θα την βγάλουμε Πήτερ Πάρκερ.
Αυτά τα κάνω ήδη και υπάρχει εξέλιξη όσο τρώει, δυναμώνει και παίρνει τα πάνω της.
Καναπέ ανέβαινε από το ίδιο βράδυ. Κουρτίνες από την δεύτερη μέρα όπως και άλματα άνω των 30cm.
Αν σήμερα την δω να περπατάει στο ταβάνι θα λύσουμε και το θέμα του ονόματος, θα την βγάλουμε Πήτερ Πάρκερ.