!!! DEVELOPMENT MODE !!!

το κονβoι

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Unique

Re: το κονβoι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Αρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 06:26 Πλανα απο την Οτταβα πριν 4 ωρες.

Πληθος κοσμου συνεχιζει να μπαινει στην Οτταβα και να κατευθυνεται προς το Λοφο του Κοινοβουλιου.

https://www.facebook.com/groups/3339870 ... 467021535/

.
Στηρίζει τη θεωρία του σε ποσταρισματα απο το FB και περιμένουν να τον πάρουν σοβαρά :smt005: :smt005: :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Κερκοπιθηκε εικονα live ειναι απο drone.

.
Άβαταρ μέλους
Unique

Δωσε μου μιση ωρα να ποσταρω και εγω στο FB μια φωτο και θα την κανω εδω περα παραθεση για να αποδειξω τη δικη μου θεωρια.

Μισο. Επιστρεφω.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

VIDEO ειναι βλακα, οχι εικονα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Oι φορτηγατζηδες κατελαβαν την πολη και ο λαγος Τρυντω φυγαδευθηκε. :lol:

Κοσμος καταφθανει συνεχως στην Οτταβα με -30 βαθμους. :D

Καναδάς: Οι πολίτες «πολιόρκησαν» το κοινοβούλιο - Σε άγνωστη τοποθεσία η οικογένεια του Τ.Τρυντώ

Χάος στον Καναδά από την μαζική συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων πολιτών στο Κοινοβούλιο του Καναδά. Μάλιστα ήταν τέτοιος ο "φόβος" που οι αρχές διέταξαν την φυγή της πρωθυπουργικής οικογένειας του Τ.Τρυντώ από την κατοικία προς ασφαλές σημείο την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας Οτάβα χωρίς περισσότερα στοιχεία.

Οι οδηγοί φορτηγών που ξεκίνησαν το κίνημα κατά του υγειονομικού πάσου έκαναν τον Καναδό πρωθυπουργό να διαφύγει και πολλοί πολίτες απορούν πως μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά.

Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30°.

https://www.pronews.gr/kosmos/1053551_k ... geneia-toy

.
Άβαταρ μέλους
Unique

Αρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 08:56 VIDEO ειναι βλακα, οχι εικονα.

.
Θα σου βγάλω και βίντεο. Οτι θες μανάρι μου. Περίμενε και έρχεται.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2022, 05:48
Αρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 05:37 Εγω γραφω πολυ συγκεκριμενα και εσυ λες μονο αφορισμους.

Ασε που εισαι και εκτος θεματος.

Αν θες να μιλησουμε για παρενεργειες ανοιξε ενα νημα.

Σου εχω εκπληξεις μαλιστα γιατι στις ΗΠΑ αποχαρακτηρισθηκαν καποια εγγραφα της Pfizer προσφατα και γνωριζουμε ακριβως τους θανατους που παραδεχεται η Pfizer απο παρενεργειες του εμβολιου τους πρωτους 3 μηνες στην Αμερικη.

.

Δεν γράφεις τίποτα συγκεκριμένα. Μια φορά που έγραψες συγκεκριμένα για την Αυστραλία και απεδείχθη ότι δεν είχες ιδέα, γιατί όλα τα διαβάζεις επιφανειακά.

Δεν έχω θέμα να παίζουμε την κολοκυθιά, αλλά επειδή άρχισες πάλι την προπαγάνδα ψεκασμού για τα εμβόλια, σου λέω να το σταματήσεις όσο είναι καιρός. Τουλάχιστον μαζί μου.
ε πες μας να μαθουμε
ανοιξε τα ματια μας
μη μας κρατας στο σκοτάδι
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Unique έγραψε: 30 Ιαν 2022, 09:07
Αρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 08:56 VIDEO ειναι βλακα, οχι εικονα.

.
Θα σου βγάλω και βίντεο. Οτι θες μανάρι μου. Περίμενε και έρχεται.

Barbagiorgos productions.

.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

στο twitter δυσφημειται ολo το κονβοι ως ακροδεξιό ρατσιστικό white supremacist, γιατί ένα φορτηγό ανέβασε τη σημαια της Ομοσπονδίας.
H Οττάβα έχει δραστήριο LGBQT crowd.

https://twitter.com/hardrightnoise/stat ... 2689055746
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

dna replication έγραψε: 30 Ιαν 2022, 11:12 στο twitter δυσφημειται ολo το κονβοι ως ακροδεξιό ρατσιστικό white supremacist, γιατί ένα φορτηγό ανέβασε τη σημαια της Ομοσπονδίας.
H Οττάβα έχει δραστήριο LGBQT crowd.
κι εγώ νομιζα οτι μονο στο πχορουμ γινονται αυτά
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: O Έλον Μασκ παροτρύνει τους 71 εκατομμύρια ακολούθους του να υποστηρίξουν τον αγώνα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

OANNHSEA έγραψε: 29 Ιαν 2022, 13:50
axilmar έγραψε: 29 Ιαν 2022, 11:19
Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2022, 10:15 Η ατομικη ελευθερια ειναι και το βασικο συμφερον ολης της κοινωνιας (δηλαδη του συνολου) στις δυτικες κοινωνιες.

.
Και γω την ατομική μου ελευθερία υπερασπίζομαι με το να θέλω να εμβολιαστείς. Για να μην με κολλήσεις.

Εάν ήταν να μην έρθουμε σε επαφή άμεσα ή έμμεσα, δεν θα έδινα δεκάρα τσακιστη εάν θα εμβολιαζοσουνα ή όχι. Εάν εσύ θες να ρισκάρεις να ψοφησεις, δικαίωμα σου.
Αυτή τη λογική την επεκτείνεις και αλλού ή είναι μόνο για τα εμβόλια;
Γιατί εάν είναι μόνο για τα εμβόλια, τότε να ξέρεις ότι από κάπου χάνεις!!!

.
Επεκτεινεται παντου απο μονη της.

Η ελευθερια του ενος σταματα εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου.

Απειρα τα παραδειγματα: δεν βρωμιζουμε το περιβαλλον γιατι υπαρχουν αλλοι, δεν τρεχουμε του σκοτωμου γιατι υπαρχουν αλλοι, δεν καπνιζουμε σε κλειστους χωρους γιατι υπαρχουν αλλοι, δεν κανουμε φασαρια συγκρεκιμενες ωρες γιατι οι αλλοι κοιμουνται κλπ.

Τωρα πως αυτο θεωρειται παραλογο, ενας θεος (που δεν υπαρχει, τροπος του λεγειν) μονο ξερει τι εχει μεσα το μυαλουδακι σας...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αν ίσχυε, ότι ισχύει εδώ σε εμάς, να περνά τα σύνορα ο φορτηγατζής με αρνητικό σελφ τεστ, θα γινόταν όλο αυτό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιαν 2022, 14:23 Τι ζητάνε συγκεκριμένα;
Επιδοτήσεις
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”