Στηρίζει τη θεωρία του σε ποσταρισματα απο το FB και περιμένουν να τον πάρουν σοβαράΑρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 06:26 Πλανα απο την Οτταβα πριν 4 ωρες.
Πληθος κοσμου συνεχιζει να μπαινει στην Οτταβα και να κατευθυνεται προς το Λοφο του Κοινοβουλιου.
https://www.facebook.com/groups/3339870 ... 467021535/
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το κονβoι
Re: το κονβoι
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Κερκοπιθηκε εικονα live ειναι απο drone.
.
.
Δωσε μου μιση ωρα να ποσταρω και εγω στο FB μια φωτο και θα την κανω εδω περα παραθεση για να αποδειξω τη δικη μου θεωρια.
Μισο. Επιστρεφω.
Μισο. Επιστρεφω.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
VIDEO ειναι βλακα, οχι εικονα.
.
.
Oι φορτηγατζηδες κατελαβαν την πολη και ο λαγος Τρυντω φυγαδευθηκε.
Κοσμος καταφθανει συνεχως στην Οτταβα με -30 βαθμους.
Καναδάς: Οι πολίτες «πολιόρκησαν» το κοινοβούλιο - Σε άγνωστη τοποθεσία η οικογένεια του Τ.Τρυντώ
Χάος στον Καναδά από την μαζική συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων πολιτών στο Κοινοβούλιο του Καναδά. Μάλιστα ήταν τέτοιος ο "φόβος" που οι αρχές διέταξαν την φυγή της πρωθυπουργικής οικογένειας του Τ.Τρυντώ από την κατοικία προς ασφαλές σημείο την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας Οτάβα χωρίς περισσότερα στοιχεία.
Οι οδηγοί φορτηγών που ξεκίνησαν το κίνημα κατά του υγειονομικού πάσου έκαναν τον Καναδό πρωθυπουργό να διαφύγει και πολλοί πολίτες απορούν πως μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά.
Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30°.
https://www.pronews.gr/kosmos/1053551_k ... geneia-toy
.
Κοσμος καταφθανει συνεχως στην Οτταβα με -30 βαθμους.
Καναδάς: Οι πολίτες «πολιόρκησαν» το κοινοβούλιο - Σε άγνωστη τοποθεσία η οικογένεια του Τ.Τρυντώ
Χάος στον Καναδά από την μαζική συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων πολιτών στο Κοινοβούλιο του Καναδά. Μάλιστα ήταν τέτοιος ο "φόβος" που οι αρχές διέταξαν την φυγή της πρωθυπουργικής οικογένειας του Τ.Τρυντώ από την κατοικία προς ασφαλές σημείο την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας Οτάβα χωρίς περισσότερα στοιχεία.
Οι οδηγοί φορτηγών που ξεκίνησαν το κίνημα κατά του υγειονομικού πάσου έκαναν τον Καναδό πρωθυπουργό να διαφύγει και πολλοί πολίτες απορούν πως μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά.
Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30°.
https://www.pronews.gr/kosmos/1053551_k ... geneia-toy
.
Θα σου βγάλω και βίντεο. Οτι θες μανάρι μου. Περίμενε και έρχεται.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
ε πες μας να μαθουμεOtto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2022, 05:48Αρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 05:37 Εγω γραφω πολυ συγκεκριμενα και εσυ λες μονο αφορισμους.
Ασε που εισαι και εκτος θεματος.
Αν θες να μιλησουμε για παρενεργειες ανοιξε ενα νημα.
Σου εχω εκπληξεις μαλιστα γιατι στις ΗΠΑ αποχαρακτηρισθηκαν καποια εγγραφα της Pfizer προσφατα και γνωριζουμε ακριβως τους θανατους που παραδεχεται η Pfizer απο παρενεργειες του εμβολιου τους πρωτους 3 μηνες στην Αμερικη.
.
Δεν γράφεις τίποτα συγκεκριμένα. Μια φορά που έγραψες συγκεκριμένα για την Αυστραλία και απεδείχθη ότι δεν είχες ιδέα, γιατί όλα τα διαβάζεις επιφανειακά.
Δεν έχω θέμα να παίζουμε την κολοκυθιά, αλλά επειδή άρχισες πάλι την προπαγάνδα ψεκασμού για τα εμβόλια, σου λέω να το σταματήσεις όσο είναι καιρός. Τουλάχιστον μαζί μου.
ανοιξε τα ματια μας
μη μας κρατας στο σκοτάδι
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
στο twitter δυσφημειται ολo το κονβοι ως ακροδεξιό ρατσιστικό white supremacist, γιατί ένα φορτηγό ανέβασε τη σημαια της Ομοσπονδίας.
H Οττάβα έχει δραστήριο LGBQT crowd.
https://twitter.com/hardrightnoise/stat ... 2689055746
https://twitter.com/hardrightnoise/stat ... 2689055746
κι εγώ νομιζα οτι μονο στο πχορουμ γινονται αυτάdna replication έγραψε: 30 Ιαν 2022, 11:12 στο twitter δυσφημειται ολo το κονβοι ως ακροδεξιό ρατσιστικό white supremacist, γιατί ένα φορτηγό ανέβασε τη σημαια της Ομοσπονδίας.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- dna replication
- dna replication
Re: O Έλον Μασκ παροτρύνει τους 71 εκατομμύρια ακολούθους του να υποστηρίξουν τον αγώνα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμώ
Επεκτεινεται παντου απο μονη της.OANNHSEA έγραψε: 29 Ιαν 2022, 13:50Αυτή τη λογική την επεκτείνεις και αλλού ή είναι μόνο για τα εμβόλια;axilmar έγραψε: 29 Ιαν 2022, 11:19Και γω την ατομική μου ελευθερία υπερασπίζομαι με το να θέλω να εμβολιαστείς. Για να μην με κολλήσεις.Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2022, 10:15 Η ατομικη ελευθερια ειναι και το βασικο συμφερον ολης της κοινωνιας (δηλαδη του συνολου) στις δυτικες κοινωνιες.
.
Εάν ήταν να μην έρθουμε σε επαφή άμεσα ή έμμεσα, δεν θα έδινα δεκάρα τσακιστη εάν θα εμβολιαζοσουνα ή όχι. Εάν εσύ θες να ρισκάρεις να ψοφησεις, δικαίωμα σου.
Γιατί εάν είναι μόνο για τα εμβόλια, τότε να ξέρεις ότι από κάπου χάνεις!!!
.
Η ελευθερια του ενος σταματα εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου.
Απειρα τα παραδειγματα: δεν βρωμιζουμε το περιβαλλον γιατι υπαρχουν αλλοι, δεν τρεχουμε του σκοτωμου γιατι υπαρχουν αλλοι, δεν καπνιζουμε σε κλειστους χωρους γιατι υπαρχουν αλλοι, δεν κανουμε φασαρια συγκρεκιμενες ωρες γιατι οι αλλοι κοιμουνται κλπ.
Τωρα πως αυτο θεωρειται παραλογο, ενας θεος (που δεν υπαρχει, τροπος του λεγειν) μονο ξερει τι εχει μεσα το μυαλουδακι σας...
Αν ίσχυε, ότι ισχύει εδώ σε εμάς, να περνά τα σύνορα ο φορτηγατζής με αρνητικό σελφ τεστ, θα γινόταν όλο αυτό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ