κατι τετοια γραφεις κ εχω πεσει στον ερωτα σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:5620κ μνματα πιανονται, αλλα οχι σε μενα
Οταν θα εχεις 20κ επι 4-5-6 διαφορετικες διαδοχικες ενσαρκωσεις το ξανασυζηταμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στέρηση εξόδου σε όλους επειδή κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδο
Re: Στέρηση εξόδου σε όλους επειδή κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τελικά οι αριστεροί είναι υπέρ της κατάργησης της θητείας και του επαγγελματικου στρατού ή όχι;
Εγώ πάντως είμαι υπέρ. Αφού δεν μπορούμε να γίνουμε Ισραήλ ούτε κατά προσέγγιση, ας φτιάξουμε ΕΔ τύπου ΗΠΑ ή Γαλλίας: επαγγελματικες, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με επταετή συμβόλαια και οχι μονιμότητα, και έτοιμες να αναπτυχθούν σε ΘΕ παντού στον πλανήτη προς απόκτηση πολεμικης εμπειρίας.
Εγώ πάντως είμαι υπέρ. Αφού δεν μπορούμε να γίνουμε Ισραήλ ούτε κατά προσέγγιση, ας φτιάξουμε ΕΔ τύπου ΗΠΑ ή Γαλλίας: επαγγελματικες, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με επταετή συμβόλαια και οχι μονιμότητα, και έτοιμες να αναπτυχθούν σε ΘΕ παντού στον πλανήτη προς απόκτηση πολεμικης εμπειρίας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εγώ είχα μέχρι πρόσφατα πολύ άσχημη γνώμη για το στρατό, λόγω του ότι θεωρώ ότι έχασα το χρόνο μου στη θητεία μου και πέρασα από αχρείαστη ταλαιπωρία. Τελευταία ανακαλώ και πιστέυω ότι όποιος δεν πάει δεν θα ζήσει από κοντά πως είναι 1) να κάνεις υπομονή με καθυστερημένους ανθρώπους 2) να δει ότι το 90% του πληθυσμού είναι χαμηλής νοημοσύνης φλώροι που φοβούνται να μιλήσουν για να μην στοχοποιηθούν από ανωτέρους 3)να μάθει ότι πολλές φορές στη ζωή ένας που κανονικά δεν θα ήταν ικανός ούτε να πουλάει στραγάλια θα σου λέει τι να κάνεις 4) αν καταργηθεί τελείως ο στρατός στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει καμιά διαφορά εκτός από τον τζίρο καταστηματαρχών σε άκυρες πόλεις 5) μέχρι και τελευταίος γιδοβοσκός έχει κάποιο πολιτικό βύσμα.
Γενικά είναι χρήσιμο σχολείο μην κλαίγεστε.
Γενικά είναι χρήσιμο σχολείο μην κλαίγεστε.
Καλά, άμα πας φαντάρος να έχεις την μαμά σταντμπάι, θα σου χρειαστεί.John Brown Gun Club έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:52ειναι λιγο αργα στα 60φευγα σου να σου ευχηθω να ωριμασεις, οποτε αιντε παιξε με τα στρατιωτακια σου μικρε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το μουνί και τις κωλοτρυπίδες των συντρόφων σου έγλυφαν αφού τα απολύμαιναν πρώτα για να τους χαρίσουν ένα καλό γαμήσι πριν την εκτέλεση.3f3k έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:54Τους Άγγλους και μετά τους Αμερικανούς έγλειφαν... Έχει άλλη χάρη το ξένο, ειδικά τότε όλα τους φαίνονταν εξωτικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- John Brown Gun Club
για αρχη, μπορουν τουλαχιστον να τηρηθουν τα βασικα? κανας γιατρος, καμια τηρηση υγιειονομικων πρωτοκολων, κανα μοριακο τεστ, τετοια πραγματα.Scouser έγραψε: 22 Ιαν 2022, 01:00 Τελικά οι αριστεροί είναι υπέρ της κατάργησης της θητείας και του επαγγελματικου στρατού ή όχι;![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τακομουνια είχαν γλυκάνει από τις καυτές Αγγλοσαξονικες ψωλες3f3k έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:54Τους Άγγλους και μετά τους Αμερικανούς έγλειφαν... Έχει άλλη χάρη το ξένο, ειδικά τότε όλα τους φαίνονταν εξωτικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Γλυπτα κωλαρακια ειχαν οι σύντροφοι; καλή φάση.Chainis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 01:17Το μουνί και τις κωλοτρυπίδες των συντρόφων σου έγλυφαν αφού τα απολύμαιναν πρώτα για να τους χαρίσουν ένα καλό γαμήσι πριν την εκτέλεση.
Το ότι φαντάζεσαι τους πολιτικούς σου προγόνους να γλείφουν αντρικά κωλαράκια βέβαια είναι στα +. Μπράβο που δεν είσαι ομοφοβικός.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και την ένδειξη τις αστικής σας ευγένειας ακόμα μία φορά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Η στέρηση εξόδου είναι τιμωρία μόνο αν σκοπεύεις αν βγεις. Αν το εκμεταλλευτείς για να κοιμηθείς και μείωσες τη θητεία και ξεκουράστηκες 
Τιμωρία είναι να σε βάλουν να κάνεις δοκιμαστικές ή τζογκινγκ στο στρατόπεδο.
Τιμωρία είναι να σε βάλουν να κάνεις δοκιμαστικές ή τζογκινγκ στο στρατόπεδο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
λοιπόν που καταντήσαμε φίλοι μου να μιλάμε για άθλιες συνθήκες στρατοπέδου. Εγώ στα λοκ έτρωγα στέρηση εξόδου επειδή έλεγα κυρ λοχαγε και κυρ ταγματάρχα. Όλοι τρώγαμε. Κανείς δε θα σκεφτόταν ποτέ να το αναφέρει. Οι βλάκες συριζαίοι θα πάνε στον πόλεμο και θα καταγγέλουν στον σπάρτακο (πξύμωρο) ότι δεν τους προμήθευσαν με νυχοκόπτες. Μιλάμε για τέρμα βλάκες.
-
Mitharadir
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι πιο σκληροτράχηλοι και άλλοι που είναι λιγότεροι σκληροτράχηλοι.Για μερικούς η στρατιωτική θητεία είναι περίπατος,για άλλους είναι μαρτύριο (ειδικά αν έχουν στραβό διοικητή κάτι δυστυχώς όχι σπάνιο).Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει σταδιακά η στράτευση να γίνει εθελοντική και να απευθύνεται εξίσου και στα δύο φύλα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ας ξεκινήσουμε πρώτα με την ισότητα των φύλων και μετά περνάμε και στην εθελοντική. Το κράτος θεωρεί απόλυτα ικανές τις γυναίκες να υπηρετούν αν είναι ΕΠΟΠ αλλά όταν είναι για κανονική στράτευση, που είναι συνταγματική υποχρέωση, σφυρίζει αδιάφορα.Mitharadir έγραψε: 22 Ιαν 2022, 10:56 Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι πιο σκληροτράχηλοι και άλλοι που είναι λιγότεροι σκληροτράχηλοι.Για μερικούς η στρατιωτική θητεία είναι περίπατος,για άλλους είναι μαρτύριο (ειδικά αν έχουν στραβό διοικητή κάτι δυστυχώς όχι σπάνιο).Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει σταδιακά η στράτευση να γίνει εθελοντική και να απευθύνεται εξίσου και στα δύο φύλα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
5 μερες κρατηση επειδη διάβαζα πολιτικη εφημεριδα (μονο αθλητικες επετρεπαν στο κεντρο)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιαν 2022, 10:55 λοιπόν που καταντήσαμε φίλοι μου να μιλάμε για άθλιες συνθήκες στρατοπέδου. Εγώ στα λοκ έτρωγα στέρηση εξόδου επειδή έλεγα κυρ λοχαγε και κυρ ταγματάρχα. Όλοι τρώγαμε. Κανείς δε θα σκεφτόταν ποτέ να το αναφέρει. Οι βλάκες συριζαίοι θα πάνε στον πόλεμο και θα καταγγέλουν στον σπάρτακο (πξύμωρο) ότι δεν τους προμήθευσαν με νυχοκόπτες. Μιλάμε για τέρμα βλάκες.
Και η ειρωνεια ειναι οτι την ειχα παρει μονο για το ενθετο με τα κομιξ αλλα ξεχασα να την πετάξω και να κρατησω μονο το ενθετο και τη βρηκε ο λοχαγος κατω απο το μαξιλαρι...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2022, 11:005 μερες κρατηση επειδη διάβαζα πολιτικη εφημεριδα (μονο αθλητικες επετρεπαν στο κεντρο)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιαν 2022, 10:55 λοιπόν που καταντήσαμε φίλοι μου να μιλάμε για άθλιες συνθήκες στρατοπέδου. Εγώ στα λοκ έτρωγα στέρηση εξόδου επειδή έλεγα κυρ λοχαγε και κυρ ταγματάρχα. Όλοι τρώγαμε. Κανείς δε θα σκεφτόταν ποτέ να το αναφέρει. Οι βλάκες συριζαίοι θα πάνε στον πόλεμο και θα καταγγέλουν στον σπάρτακο (πξύμωρο) ότι δεν τους προμήθευσαν με νυχοκόπτες. Μιλάμε για τέρμα βλάκες.![]()
Και η ειρωνεια ειναι οτι την ειχα παρει μονο για το ενθετο με τα κομιξ αλλα ξεχασα να την πετάξω και να κρατησω μονο το ενθετο και τη βρηκε ο λοχαγος κατω απο το μαξιλαρι...![]()
6 μήνες στο καρλόβασι σάμου βγήκα από το στρατόπεδο για έξοδο όχι για πορεία ή ανταρτοπόλεμο, μία μόνο φορά. Έκλεισα δωμάτιο σε ξενοδοχείο και κοιμήθηκα 27 ώρες. Βγήκα αα κι έφαγα 30 μέρες φυλακη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 30 Απαντήσεις