!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στέρηση εξόδου σε όλους επειδή κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Στέρηση εξόδου σε όλους επειδή κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

John Brown Gun Club έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:56
Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:52 εχω σχεδον 20 χιλ μνμτα δεν πιανονται ;
20κ μνματα πιανονται, αλλα οχι σε μενα :8)

Οταν θα εχεις 20κ επι 4-5-6 διαφορετικες διαδοχικες ενσαρκωσεις το ξανασυζηταμε.
κατι τετοια γραφεις κ εχω πεσει στον ερωτα σου :hebit:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Τελικά οι αριστεροί είναι υπέρ της κατάργησης της θητείας και του επαγγελματικου στρατού ή όχι; :roll:
Εγώ πάντως είμαι υπέρ. Αφού δεν μπορούμε να γίνουμε Ισραήλ ούτε κατά προσέγγιση, ας φτιάξουμε ΕΔ τύπου ΗΠΑ ή Γαλλίας: επαγγελματικες, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με επταετή συμβόλαια και οχι μονιμότητα, και έτοιμες να αναπτυχθούν σε ΘΕ παντού στον πλανήτη προς απόκτηση πολεμικης εμπειρίας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εγώ είχα μέχρι πρόσφατα πολύ άσχημη γνώμη για το στρατό, λόγω του ότι θεωρώ ότι έχασα το χρόνο μου στη θητεία μου και πέρασα από αχρείαστη ταλαιπωρία. Τελευταία ανακαλώ και πιστέυω ότι όποιος δεν πάει δεν θα ζήσει από κοντά πως είναι 1) να κάνεις υπομονή με καθυστερημένους ανθρώπους 2) να δει ότι το 90% του πληθυσμού είναι χαμηλής νοημοσύνης φλώροι που φοβούνται να μιλήσουν για να μην στοχοποιηθούν από ανωτέρους 3)να μάθει ότι πολλές φορές στη ζωή ένας που κανονικά δεν θα ήταν ικανός ούτε να πουλάει στραγάλια θα σου λέει τι να κάνεις 4) αν καταργηθεί τελείως ο στρατός στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει καμιά διαφορά εκτός από τον τζίρο καταστηματαρχών σε άκυρες πόλεις 5) μέχρι και τελευταίος γιδοβοσκός έχει κάποιο πολιτικό βύσμα.
Γενικά είναι χρήσιμο σχολείο μην κλαίγεστε.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

John Brown Gun Club έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:52
Chainis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:48
John Brown Gun Club έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:37

Διανοητικη ηλικια: 7 ετων.
Άσε μας ρε κλαψομούνη.
ειναι λιγο αργα στα 60φευγα σου να σου ευχηθω να ωριμασεις, οποτε αιντε παιξε με τα στρατιωτακια σου μικρε.
Καλά, άμα πας φαντάρος να έχεις την μαμά σταντμπάι, θα σου χρειαστεί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

3f3k έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:54
Chainis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 00:40
Fluffy έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:15 απλά οι δεξιοί για να δείξουν "'αντρες" δε γλείφουν μόνο πόμολα
Τους ξέρεις καλά βλέπω.
Να ζούσες τα Δεκεμβριανά και τον εμφύλιο να μας πεις πόσα πόμολα και τι άλλο έγλυψαν τότε. :smt005:
Τους Άγγλους και μετά τους Αμερικανούς έγλειφαν... Έχει άλλη χάρη το ξένο, ειδικά τότε όλα τους φαίνονταν εξωτικά.
Το μουνί και τις κωλοτρυπίδες των συντρόφων σου έγλυφαν αφού τα απολύμαιναν πρώτα για να τους χαρίσουν ένα καλό γαμήσι πριν την εκτέλεση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Scouser έγραψε: 22 Ιαν 2022, 01:00 Τελικά οι αριστεροί είναι υπέρ της κατάργησης της θητείας και του επαγγελματικου στρατού ή όχι; :roll:
Εγώ πάντως είμαι υπέρ. Αφού δεν μπορούμε να γίνουμε Ισραήλ ούτε κατά προσέγγιση, ας φτιάξουμε ΕΔ τύπου ΗΠΑ ή Γαλλίας: επαγγελματικες, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με επταετή συμβόλαια και οχι μονιμότητα, και έτοιμες να αναπτυχθούν σε ΘΕ παντού στον πλανήτη προς απόκτηση πολεμικης εμπειρίας.
για αρχη, μπορουν τουλαχιστον να τηρηθουν τα βασικα? κανας γιατρος, καμια τηρηση υγιειονομικων πρωτοκολων, κανα μοριακο τεστ, τετοια πραγματα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Fluffy έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:15 απλά οι δεξιοί για να δείξουν "'αντρες" δε γλείφουν μόνο πόμολα
Τους ξέρεις καλά βλέπω.
Να ζούσες τα Δεκεμβριανά και τον εμφύλιο να μας πεις πόσα πόμολα και τι άλλο έγλυψαν τότε. :smt005:
Τους Άγγλους και μετά τους Αμερικανούς έγλειφαν... Έχει άλλη χάρη το ξένο, ειδικά τότε όλα τους φαίνονταν εξωτικά.
Τακομουνια είχαν γλυκάνει από τις καυτές Αγγλοσαξονικες ψωλες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Chainis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 01:17

Τους ξέρεις καλά βλέπω.
Το μουνί και τις κωλοτρυπίδες των συντρόφων σου έγλυφαν αφού τα απολύμαιναν πρώτα για να τους χαρίσουν ένα καλό γαμήσι πριν την εκτέλεση.
Γλυπτα κωλαρακια ειχαν οι σύντροφοι; καλή φάση.
Το ότι φαντάζεσαι τους πολιτικούς σου προγόνους να γλείφουν αντρικά κωλαράκια βέβαια είναι στα +. Μπράβο που δεν είσαι ομοφοβικός.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και την ένδειξη τις αστικής σας ευγένειας ακόμα μία φορά.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Η στέρηση εξόδου είναι τιμωρία μόνο αν σκοπεύεις αν βγεις. Αν το εκμεταλλευτείς για να κοιμηθείς και μείωσες τη θητεία και ξεκουράστηκες :102:

Τιμωρία είναι να σε βάλουν να κάνεις δοκιμαστικές ή τζογκινγκ στο στρατόπεδο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

λοιπόν που καταντήσαμε φίλοι μου να μιλάμε για άθλιες συνθήκες στρατοπέδου. Εγώ στα λοκ έτρωγα στέρηση εξόδου επειδή έλεγα κυρ λοχαγε και κυρ ταγματάρχα. Όλοι τρώγαμε. Κανείς δε θα σκεφτόταν ποτέ να το αναφέρει. Οι βλάκες συριζαίοι θα πάνε στον πόλεμο και θα καταγγέλουν στον σπάρτακο (πξύμωρο) ότι δεν τους προμήθευσαν με νυχοκόπτες. Μιλάμε για τέρμα βλάκες.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι πιο σκληροτράχηλοι και άλλοι που είναι λιγότεροι σκληροτράχηλοι.Για μερικούς η στρατιωτική θητεία είναι περίπατος,για άλλους είναι μαρτύριο (ειδικά αν έχουν στραβό διοικητή κάτι δυστυχώς όχι σπάνιο).Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει σταδιακά η στράτευση να γίνει εθελοντική και να απευθύνεται εξίσου και στα δύο φύλα.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Mitharadir έγραψε: 22 Ιαν 2022, 10:56 Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι πιο σκληροτράχηλοι και άλλοι που είναι λιγότεροι σκληροτράχηλοι.Για μερικούς η στρατιωτική θητεία είναι περίπατος,για άλλους είναι μαρτύριο (ειδικά αν έχουν στραβό διοικητή κάτι δυστυχώς όχι σπάνιο).Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει σταδιακά η στράτευση να γίνει εθελοντική και να απευθύνεται εξίσου και στα δύο φύλα.
Ας ξεκινήσουμε πρώτα με την ισότητα των φύλων και μετά περνάμε και στην εθελοντική. Το κράτος θεωρεί απόλυτα ικανές τις γυναίκες να υπηρετούν αν είναι ΕΠΟΠ αλλά όταν είναι για κανονική στράτευση, που είναι συνταγματική υποχρέωση, σφυρίζει αδιάφορα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιαν 2022, 10:55 λοιπόν που καταντήσαμε φίλοι μου να μιλάμε για άθλιες συνθήκες στρατοπέδου. Εγώ στα λοκ έτρωγα στέρηση εξόδου επειδή έλεγα κυρ λοχαγε και κυρ ταγματάρχα. Όλοι τρώγαμε. Κανείς δε θα σκεφτόταν ποτέ να το αναφέρει. Οι βλάκες συριζαίοι θα πάνε στον πόλεμο και θα καταγγέλουν στον σπάρτακο (πξύμωρο) ότι δεν τους προμήθευσαν με νυχοκόπτες. Μιλάμε για τέρμα βλάκες.
5 μερες κρατηση επειδη διάβαζα πολιτικη εφημεριδα (μονο αθλητικες επετρεπαν στο κεντρο) :003:

Και η ειρωνεια ειναι οτι την ειχα παρει μονο για το ενθετο με τα κομιξ αλλα ξεχασα να την πετάξω και να κρατησω μονο το ενθετο και τη βρηκε ο λοχαγος κατω απο το μαξιλαρι... :smt005:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2022, 11:00
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιαν 2022, 10:55 λοιπόν που καταντήσαμε φίλοι μου να μιλάμε για άθλιες συνθήκες στρατοπέδου. Εγώ στα λοκ έτρωγα στέρηση εξόδου επειδή έλεγα κυρ λοχαγε και κυρ ταγματάρχα. Όλοι τρώγαμε. Κανείς δε θα σκεφτόταν ποτέ να το αναφέρει. Οι βλάκες συριζαίοι θα πάνε στον πόλεμο και θα καταγγέλουν στον σπάρτακο (πξύμωρο) ότι δεν τους προμήθευσαν με νυχοκόπτες. Μιλάμε για τέρμα βλάκες.
5 μερες κρατηση επειδη διάβαζα πολιτικη εφημεριδα (μονο αθλητικες επετρεπαν στο κεντρο) :003:

Και η ειρωνεια ειναι οτι την ειχα παρει μονο για το ενθετο με τα κομιξ αλλα ξεχασα να την πετάξω και να κρατησω μονο το ενθετο και τη βρηκε ο λοχαγος κατω απο το μαξιλαρι... :smt005:

6 μήνες στο καρλόβασι σάμου βγήκα από το στρατόπεδο για έξοδο όχι για πορεία ή ανταρτοπόλεμο, μία μόνο φορά. Έκλεισα δωμάτιο σε ξενοδοχείο και κοιμήθηκα 27 ώρες. Βγήκα αα κι έφαγα 30 μέρες φυλακη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”