Εύχομαι να έχεις επανέλθει πλήρως και αν δεν, εύχομαι να έχεις υπομονή. Χρειάζεται χρόνος. Ξέρω από δικό μου άτομο που το πέρασε με πάνω από 90% υποστήριξη σε οξυγόνο και που έφτασε στο όριο για διασωληνωση. Μπήκε στο νοσοκομείο 1.85 100 κιλά και φουλ μυική μάζα και βγήκε σαν τον Άγιο Γεράσιμο και διαλυμένος ψυχολογικα από όσα βίωσε και είδε. Ακόμα δεν έχει επανέλθει στο βαθμό που ήταν 10 μήνες μετά, δεν έχει τις ίδιες αντοχές και δύναμη αλλά έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έχε υπομονή θα επανέλθεις.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:29 Ναι.
Ο πλησιέστερος μου που πέθανε απο κορωνοΐο ειναι η μεγαλύτερη αδελφή της μάνας μου.
Ενας ξαδελφός μου αρρωστησε απο κορωνοιο.
Εχω μάθει για συγγενείς/φίλους/γνωστούς οι οποίοι ειτε πέθαναν είτε αρρωστησαν, γενικά ξέρω πολύ κοσμο που αρρωστησε.
Αρχές Ιουλίου 2022 είχα δυσφορία, δεν αντεχα ουτε να περπατήσω και κουραζόμουν εύκολα. Το πρωτο τεστ ηταν αρνητικό. Το δεύτερο τεστ την επομένη ηταν θετικό. Μου κοβόταν συνέχεια η αναπνοή και μερικές στιγμές ανοιγα το στομα και αισθανόμουν οτι δεν ειχα αέρα στους πνεύμονες.
Νοσηλεύθηκα σε θάλαμο απομόνωσης στο Ιπποκράτειο μέχρι τις 16 Ιούλιου 2022. Δεν με διασωλήνωσαν (οι διασωληνομένοι ηταν σε άλλους θαλάμους σε άλλη πτέρυγα) αλλά ημουν υπό συνεχή παροχή οξυγόνου με σωληνάκια απο την μυτη με συνεχή ορό και αντιβίωση.
Μετα το εξιτήριο ημουν σε απομόνωση στο σπίτι επι δυο εβδομάδες.
Ακόμα και ενα μηνα μετα την αποθεραπεία μου κοβόταν η φωνη και μερικές στιγμές μπούκωνε το αναπνευστικό. Γενικά συμπρώματα (οπως κούραση και κράμπες στα πόδια είχα επι πολλές εβδομάδες μετα την ασθενεια.
Θυμάμαι οταν με πήγαν με το φορείο στο θάλαμο απομόνωσης, περάσαμε μπροστά απο τις ΜΕΘ που ηταν οι διασωληνένοι και και σκεφτόμουν γαμώτο με πάνε για διασωλήνωση και δεν θέλουν να το καταλάβω, εκει παρ' όλο που ημουν αδύναμος ήθελα να πεταχτω και να φυγω.
Μην κάνετα αστεια με το θέμα. Ειδα μερικά άτομα (αντρες και γυναίκες) απο τους νοσηλευόμενους σε θάλαμο απομόνωσης που εκτός απο κορωνοΐο ηταν σε ψυχολογικό σοκ , ηταν σε μονιμη υπερδιέγερση και ιστερία.
Ενα βράδυ ακούγαμε φωνές απο κάποιον διπλανό θάλαμο. Το άτομο δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν οι νοσοκόμες. Σε κάποια φάση τους ξέφυγε, εβγαλε του ορούς και πέταξε τις βελόνες που ηταν συνδεδεμένος με τον ορό. Τον κυνηγούσαν και για λίγο μπηκε γυμνός και ματωμένος στον θάλαμο που ειμασταν εμεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Περαστικά. Εγώ νόσησα 1 Σεπτεμβρίου, το πέρασα πολύ ελαφρά στο σπίτι, με πόνο στους πνεύμονες, πονοκέφαλο και ίσως δέκατα. Μου άφησε πρόβλημα στους πνεύμονες. Έχω μόνιμα μια μικρή ενόχληση που μερικές μέρες χειροτερεύει οπως όταν ειχα κοβιντ και μετά επανέρχεται. Αλλά δεν φεύγει τελείως.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:29
Νοσηλεύθηκα σε θάλαμο απομόνωσης στο Ιπποκράτειο μέχρι τις 16 Ιούλιου 2022. Δεν με διασωλήνωσαν (οι διασωληνομένοι ηταν σε άλλους θαλάμους σε άλλη πτέρυγα) αλλά ημουν υπό συνεχή παροχή οξυγόνου με σωληνάκια απο την μυτη με συνεχή ορό και αντιβίωση.
Μετα το εξιτήριο ημουν σε απομόνωση στο σπίτι επι δυο εβδομάδες.
Ακόμα και ενα μηνα μετα την αποθεραπεία μου κοβόταν η φωνη και μερικές στιγμές μπούκωνε το αναπνευστικό. Γενικά συμπρώματα (οπως κούραση και κράμπες στα πόδια είχα επι πολλές εβδομάδες μετα την ασθενεια.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Ξέρω 2 που πέθαναν "από κόβιντ"
Εντός εισαγωγικών γιατί ο ένας ήταν 170 κιλά και ο άλλος 80 χρονών.
Εντός εισαγωγικών γιατί ο ένας ήταν 170 κιλά και ο άλλος 80 χρονών.
- EKPLIKTIKOS
Ήταν σφιχτης;Naida έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:49 Μπήκε στο νοσοκομείο 1.85 100 κιλά και φουλ μυική μάζα και βγήκε σαν τον Άγιο Γεράσιμο και διαλυμένος
ςe: ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?
Ξερω ενα φιλο γυρω στα 56 χωρις προβληματα υγειας που το περασε σχετικα βαρεια με εβδομαδιαια νοσηλεια χωρις διασωληνωση ανεμβολιαστος. Εναν ακομα περι τα 60, υπερβαρο ανεμβολιαστο νοσηλευτηκε με ελαφρια συμπτωματα αλλα πολλα υποχονδριακα... Την πεθερα ενος φιλου γυρω στα 75 που πεθανε αλλα ειχε 5-6 υποκειμενα κι επαιρνε πολλα φαρμακα. Εναν γνωστο γυρω στα 40 το περασε βαρεια με πολυημερη νοσηλεια αλλα ειναι καπου 150 κιλα...Γενικα δεν ξερω, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, νεους και σχετικα υγειεις που αποβιωσαν απο κοβιντ... Ξερω επισης, τουλαχιστον 3-4 ανθρωπους που ειχαν σημαντικες παρενεργειες απο τους εμβολιασμους, αλλα ειναι εκτος θεματος...
Όχι σφιχτης με την έννοια του μούσκουλα και έτσι. Πολύ καλή φυσική από γυμναστικές κτλ μυική κατάσταση και δύναμη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Οκτ 2022, 00:41Ήταν σφιχτης;Naida έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:49 Μπήκε στο νοσοκομείο 1.85 100 κιλά και φουλ μυική μάζα και βγήκε σαν τον Άγιο Γεράσιμο και διαλυμένος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Δεν γνωρίζω κάποιον προσωπικά που να απεβίωσε από ιό Κόβιντ. Ένας απεβίωσε πλήρως εμβολιασμένος αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο θάνατός του σχετίζεται με τον εμβολιασμό.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Πολύ καλή φυσική κατάσταση στα 1,85 και 100 κιλά δεν συμβαδίζουν. Ήταν στα όρια της παχυσαρκίας, όχι απλώς υπέρβαρος.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 01:07Όχι σφιχτης με την έννοια του μούσκουλα και έτσι. Πολύ καλή φυσική από γυμναστικές κτλ μυική κατάσταση και δύναμη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Οκτ 2022, 00:41Ήταν σφιχτης;Naida έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:49 Μπήκε στο νοσοκομείο 1.85 100 κιλά και φουλ μυική μάζα και βγήκε σαν τον Άγιο Γεράσιμο και διαλυμένος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πετας και συ κατι τουβλα ! ενα 185 και γυμνασμενος ειναι το φυσιολογικοhellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2022, 02:24Πολύ καλή φυσική κατάσταση στα 1,85 και 100 κιλά δεν συμβαδίζουν. Ήταν στα όρια της παχυσαρκίας, όχι απλώς υπέρβαρος.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 01:07Όχι σφιχτης με την έννοια του μούσκουλα και έτσι. Πολύ καλή φυσική από γυμναστικές κτλ μυική κατάσταση και δύναμη.
- hellegennes
Από κι ως πού είναι φυσιολογικό; Θα έχει λίγο υψηλότερο BMI αλλά στα 100 κιλά είναι στο όριο της παχυσαρκίας ήδη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taxalata xalasa
- ξερω εναν 60+ που ελεγε δεν υπαρχει και κολλησε και συνεχιζε να κυκλοφορει εξω λες και ειχε απλο συναχι και αποβιωσε... συχωριανος
- ξερω κι αλλους που αποβιωσαν απο 40+ ως 80+... RIP
- ξερω κι αλλους πολλους που κολλησαν και επιβιωσαν... προ εμβολιων...
- εμεις κολλησαμε προ γνωστοποιησης πανδημιας απο ΠΟΥ (happy new 2020!) και επιβιωσαμε χωρις να ξερουμε τι ηταν... ενα βαρυ κρυωμα... μετα απο μηνες, που μαθαμε για τα συμπτωματα, καταλαβαμε οτι το ειχαμε περασει...
- εμεις ξανακολλησαμε την Ο και το περασαμε στο χαλαρο...
- εμεις ξανακολλησαμε και ξανα στο χαλαρο...
τυχη...
- ξερω κι αλλους που αποβιωσαν απο 40+ ως 80+... RIP
- ξερω κι αλλους πολλους που κολλησαν και επιβιωσαν... προ εμβολιων...
- εμεις κολλησαμε προ γνωστοποιησης πανδημιας απο ΠΟΥ (happy new 2020!) και επιβιωσαμε χωρις να ξερουμε τι ηταν... ενα βαρυ κρυωμα... μετα απο μηνες, που μαθαμε για τα συμπτωματα, καταλαβαμε οτι το ειχαμε περασει...
- εμεις ξανακολλησαμε την Ο και το περασαμε στο χαλαρο...
- εμεις ξανακολλησαμε και ξανα στο χαλαρο...
τυχη...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Στα 1,85 μ παχύσαρκος είναι κάποιος 103 κιλά. Αν κάποιος είναι βαρυκόκαλος ή μπόντι μπίλντερ θα έχει λιγότερο λίπος και περισσότερο κόκαλο ή μύες. Ο δείκτης ΒΜΙ είναι για τον μέσον άνθρωπο όχι για τις παραπάνω περιπτώσεις.
[/α]
Αη καλέhellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2022, 02:24Πολύ καλή φυσική κατάσταση στα 1,85 και 100 κιλά δεν συμβαδίζουν. Ήταν στα όρια της παχυσαρκίας, όχι απλώς υπέρβαρος.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 01:07Όχι σφιχτης με την έννοια του μούσκουλα και έτσι. Πολύ καλή φυσική από γυμναστικές κτλ μυική κατάσταση και δύναμη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, ολόκληρη οικογένεια Στεργιούλη: πατέρας,μητέρα και ο μεγάλος γιος. Ήταν ένα σοκ για τη Λάρισα πέρυσι.
Ο ιερέας που με βάπτισε, ήταν όμως 75 με ζάχαρο. Ο πατέρας μιας ψεκ γνωστής μας ο οποίος ήταν και αυτός μεγάλης ηλικίας. Δύο άτομα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 34 Απαντήσεις