!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Περαστικά Σκάουζερ και σε όλα τα παιδιά που βγήκαν θετικοί (?)
Εμείς εδώ πέρα, τον προηγούμενο καιρό είχαμε τσάμπα τρομοκρατηθεί με κάτι ψευδώς, πολύ ελαφρώς θετικά ράπιντ, από τότε δεν θέλω να τα βλέπω
Εμείς εδώ πέρα, τον προηγούμενο καιρό είχαμε τσάμπα τρομοκρατηθεί με κάτι ψευδώς, πολύ ελαφρώς θετικά ράπιντ, από τότε δεν θέλω να τα βλέπω
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όλες όσες έχουν βγει αυτό δείχνουν. Με ότι ατέλειες μπορεί να έχουν λόγω του επείγοντος της κατάστασης είναι πλέον 100% βέβαιο ακόμα και αν στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στο βάρος του αριθμού. Και η διαφορά είναι μεγάλη.argouen έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:55 Το ότι η ομικρον είναι λιγοτερο επικίνδυνη δεν είναι καθόλου σίγουρο ακόμη. Έχει δημοσιευτεί κάποια σοβαρή μελέτη που να μιλάει για ηπιότερη νόσο?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μετά τα 20 λεπτά δεν αξιολογείται το αποτέλεσμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2022, 14:08 Παίδες, έριξα μια ματιά στα προηγούμενα σελφ που έκανα (τα είχα μέσα στο συρτάρι) και βρήκα αυτό.
Το σίγουρο είναι ότι το δείγμα της 30/11 για μία τουλάχιστον μέρα μετά το τεστ, ήταν καθαρό.
Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα.
Να καταγραφώ στη λίστα ή όχι;![]()
![]()
![]()
Δεν έχω ιδέα
Εγώ δεν πίνω ούτως ή άλλως.
Σ ευχαριστώ!!!AlienWay έγραψε: 02 Ιαν 2022, 16:36 Περαστικά, Naida .
Τι έγινε, ρε παιδιά;Έπεσε πανούκλα στο πχώρουμ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Περαστικά σε όλους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αρρωστιάρηδες περαστικά!!!
Νομίζω πλέον δεν έχει σημασία να ανακοινώνονται πόσα κρουσματα υπάρχουν άλλα πόσα δεν υπάρχουν. Πιο λίγα θα είναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το οξύμετρο σε ποιο δάχτυλο το βάζουμε; και από ποιο χέρι; γιατί άλλα λέει από το ένα χέρι άλλα λέει από το άλλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποιο οξυμετρο πήρες?Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:39 Το οξύμετρο σε ποιο δάχτυλο το βάζουμε; και από ποιο χέρι; γιατί άλλα λέει από το ένα χέρι άλλα λέει από το άλλο.
Πρέπει να πάρω κι εγώ αν είμαι θετικός?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Είχα πάρει από την αρχή της πανδημίας δεν το πήρα τώρα που είμαι θετική. Βέβαια το εχασα εκείνο και τώρα έχω ένα από φαρμακείο που λέει jumper. Βασικά εντάξει της πλάκας πρέπει να είναι αλλά οκ λογικά κάτι θα δείχνει. Καλό θα ήταν να έχεις ένα οξύμετρο για να έχεις εσύ μια άποψη τι παίζει. Αυτό που ξεκίνησα από την μέρα που είχα συμπτώματα, πριν ακόμα βγω θετική, είναι οι βιταμίνες d και c.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τέλεια, δε θα ήθελες να πάθεις και σκορβούτο.
Τόσο μεταδοτική είναι μετάλλαξη όμικρον, που κολλάει μέσω διαδικτύου.AlienWay έγραψε: 02 Ιαν 2022, 16:36 Περαστικά, Naida .
Τι έγινε, ρε παιδιά;Έπεσε πανούκλα στο πχώρουμ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Καλού κακού κάντε ένα update στο antivirus
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Στο δεξί και στον δείκτη ( όχι στο άλλο είπαμεNaida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:39 Το οξύμετρο σε ποιο δάχτυλο το βάζουμε; και από ποιο χέρι; γιατί άλλα λέει από το ένα χέρι άλλα λέει από το άλλο.
Στο αριστερό δείχνει αλαλούμ μετρήσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-