Εσθήρ έγραψε: 21 Αύγ 2018, 00:40
Ενα παστουρομα στον θεματοθετη παρακαλω.Διοτι μαστιγα ειναι κατι τετοιοι.
Φοβερό επίπεδο ζωόφιλου!!!! Αυτοί ακριβώς, οι "άνθρωποι " με τσαντίζουν.
Τώρα αυτό είναι φασισμός ή θλιβερή υποκρισία . Να σου πω που μένω να μαζευτείτε έξω από το σπίτι μου με πυρσούς να κάψετε την διαφορετική γνώμη.
Λοιπόν. Αν και μοιάζει άγονη τέτοια αντιπαράθεση θα σου απαντήσω επειδή έκανες τόσο κόπο να γράψεις όλα αυτά.
Δες πόσο απαλά περνάς των βασανισμό των ζώων από την βιομηχανία κρέατος. Αυτά είναι βασανιστήρια όχι αηδίες. Δεν είναι υποκρισία να λέμε «εντάξει το ξέρουμε, τι να κάνουμε τώρα, έ ας πάμε σε φάρμες ελευθέρας βοσκής» . ΌΧΙ εκεί είναι το πρόβλημα και αυτό πρέπει να αλλάξουμε και θα έρθω και εγώ πρώτος.
Βρίσκετε εσείς οι παντογνώστες θεματοφύλακες του νόμου τον καημένο τον αγρότη και τον απειλείται με διαπόμπευση και μηνύσεις . Γιατι μέχρι εκεί σας παίρνει.
Και για να τελειώνουμε το θέμα με το παστούρωμα. Το μόνιμο η συνεχές παστούρωμα είναι βασανιστήριο αλλά ο άλλος ο αγρότης-κτηνοτρόφος δεν είναι τόσο μαλάκας να θέλει το άλογό του ή το μουλάρι του κουτσό , ζει από αυτό. Γιατί να το κουτσάνει το ζώο του; Εχει ξεγεννήσει και αναθρέψει πολλά ζώα ξέρει τις επιπτώσεις. Συνήθως το παστουρώνει για λίγο όταν το πάει για βοσκή για να μην του φύγει. Το ίδιο κάνει και στα μικρά κατσικάκια.
Δεν καταλαβαίνει κανένας ότι αυτό το μπουλιγκ που κάνουν οι ζωόφιλοι μόνο εντάσεις φέρνει? Ας πάει να το πεί ο κτηνίατρος στο κάτω κάτω της γραφής .(Προσοχή συχνά πυκνά βλέπουμε σε κοπάδια με πρόβατα αρκετά από αυτά να κουτσαίνουν. Δεν έχει σχέση με το παστούρωμα έχει άμεση σχέση με την βοσκή σε υγρό έδαφος . Μαλακώνουν ή πιάνουν μύκητες οι οπλές και κουταίνει το ζώο.)
Τέλος η χρήση ηλίθιων περιστατικών με βαρελόσκυλα και κυνηγούς (πού τους βρίσκεται αλήθεια) και η γενίκευση αυτών αδυναμία ουσιαστικού διαλόγου δείχνει για να ξηγούμαστε.
Τα σέβη μου τα σεβαστά
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.