!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Beria έγραψε: 11 Δεκ 2021, 17:44 Τα εμβόλια της γρίπης έχουν ως παρενέργεια GBS. Έχω φίλη που το πέρασε μετά από εμβολιασμό.
Τα εμβόλια της γρίπης είναι παραδοσιακά
Οι αρνητές είναι κουτοπόνηροι
Τα παραδοσιακά αυτά εμβόλια, δεν συνοδεύονται με πιστοποιητικά κυκλοφορίας και φρονημάτων.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:16
Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:55
Scouser έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:15
Spoiler
Δεν ανακαλύφθηκαν από την αρχή, ανακαλύφθηκαν στην πορεία και διαρκώς βγαίνουν στη φόρα καινούργιες, πάντα σε βάρος εμβολιασμένων-πειραματόζωων. Πχ πρόσφατο, και εξαιρετικά σοβαρό:
https://www.washingtonpost.com/health/2 ... n-warning/

Φυσικά όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί, αν είχε ακολουθηθεί η συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων, που περιλαμβάνει μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών.
τι λε ρε παιδί μου! και πώς την πάτησαν τα "παλιά καλά εμβόλια" με την "συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων" ώστε να ανιχνεύφθουν πολύ σπάνιες παρενέργειες χρόνια, ή σε μερικές περιπτώσεις δεκαετίες, μετά την κυκλοφορία τους;

τι την έπιασε την επιτροπή εμβολιασμών στις ΗΠΑ (Advisory Committee on Immunization Practices) να αναθεωρήσει τις συστάσεις της για παρενέργειες στο τεύχος τής 6ης Σεπτεμβρίου, 1996 τού Morbidity and Mortality Weekly Report;

δεν τις ήξεραν όλες από τις "μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών"; τρελάθηκε η επιτροπή και ανακάλυπτε εγκεφαλοπάθειες, θρομβοκυτοπένιες, αρθρίτιδες, GBS, αναφυλαξίες, πολιομυελίτιδες, νευρίτιδες κλπ;

ή μήπως ο μύθος τών "παραδοσιακών" εμβολίων είναι απλά άλλη μία (κρυπτο)αντιεμβολιαστική πίπα;

Update: Vaccine Side Effects, Adverse Reactions, Contraindications, and Precautions
This report provides updated information concerning the potential adverse events associated with vaccination for hepatitis B, poliomyelitis, measles, mumps, diphtheria, tetanus, and pertussis.

Εικόνα

Εικόνα
πώς νοιώθεις που ήσουν "εμβολιασμένος-πειραματόζωο" τών "παραδοσιακών" εμβολίων;

τι λέει η αντιεμβολιάστρια συμβουλάτοράς σου;
Έχω πει κατ'επανάληψη ότι δεν ενδιαφέρομαι να εμβολιαστώ κατά του COVID, τον οποίο θεωρώ για τη δική μου ηλικία και κατάσταση υγείας μια γριπούλα. Αντιθέτως, έχω ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού των 60+, έστω και με τα μέτριας έως μικρής αποτελεσματικότητας και αγνώστων μελλοντικών παρενεργειών μαντζούνια. Ειλικρινά, δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να το πω.
Από εκεί και πέρα, επειδή τις αποφάσεις δεν τις παίρνω εγώ, ούτε μπορώ να κάνω κάτι για να τις επηρεάσω, θέλω να βρω μια ισορροπία ανάμεσα στο να τελειώνω με το άπαρχαϊντ και να πάρω το μικρότερο δυνατό ρίσκο για την υγεία μου. Το balance αυτό, εγώ και οι γιατροί μου θεωρώ ότι το πετυχαίνουμε με την επιλογή ενός εμβολίου κλασσικής τεχνολογίας, χωρίς εννοείται να αποκλείονται τελείως μελλοντικές παρενέργειες και από αυτό, όπως και από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Εσύ πάλι επιλέγεις την επιστήμη των ταρζανιών και των εγκάθετων των φαρμακευτικών που επί 2 χρόνια έχουν τον κόσμο να ζει τη μέρα της μαρμότας, τους απογόνους αυτών που σε προηγούμενες δεκαετίες μας διαβεβαίωναν ότι τα τσιγάρα είναι απόλυτα ασφαλή για την υγεία μας: https://www.healio.com/news/hematology- ... d-approved
Δικαίωμά σου φυσικά, όπως είναι δικαίωμα του καθενός να λαμβάνει αποφάσεις για την υγεία του. Αλλά άσε τα περί ''κρυπτοαντιεμβολιαστικών πιπών''. Σε ό,τι αφορά καθαρά τον scouser και τα εγκεκριμένα αυτή τη στιγμή από τον ΕΜΑ εμβόλια για τον COVID, είμαι πολύ φανερά αντιεμβολιαστής. :102:
Εικόνα
fixed
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Παιδιά τι γίνεται, πως πάει η υγεία αυτού που τον έβγαλαν με το φορείο, ζει, πέθανε, βγήκε να περιγράψει την περιπέτεια του, ο Αντωνιάδης τι λέει επ αυτου; :lol:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2021, 17:56
Beria έγραψε: 11 Δεκ 2021, 17:44 Τα εμβόλια της γρίπης έχουν ως παρενέργεια GBS. Έχω φίλη που το πέρασε μετά από εμβολιασμό.
Τα παραδοσιακά αυτά εμβόλια, δεν συνοδεύονται με πιστοποιητικά κυκλοφορίας και φρονημάτων.
Τα παραδοσιακά εμβόλια δεν έχουν γίνει στόχος των ψοφοδεών ανορθολογιστών.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Δεν υπάρχει "παραδοσιακό" εμβόλιο να πρέπει να το κάνεις τρις τον χρόνο. Μερικοί επιλέξατε να είστε χρόνιοι ασθενείς που πρέπει να παίρνουν συνέχεια φάρμακα. Δικαιώμα σας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Chainis έγραψε: 11 Δεκ 2021, 18:03 Παιδιά τι γίνεται, πως πάει η υγεία αυτού που τον έβγαλαν με το φορείο, ζει, πέθανε, βγήκε να περιγράψει την περιπέτεια του, ο Αντωνιάδης τι λέει επ αυτου; :lol:

Λογικα θα πει ο ευαγγελατος και η κυρα παγωνη οπως λενε για αυτους
Εικόνα
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Beria έγραψε: 11 Δεκ 2021, 18:22
vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2021, 17:56
Τα παραδοσιακά εμβόλια δεν έχουν γίνει στόχος των ψοφοδεών ανορθολογιστών.
Είχαν γίνει, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Τώρα απλά βρέθηκε νέο παιχνίδι. Φρέσκο. Ποιος ασχολείται με το παλιό;

https://www.protothema.gr/stories/artic ... -220-eton/

Η συνήθης παραμύθα είναι ότι "το νέο δεν είναι δοκιμασμένο" ενώ στην πραγματικότητα απλά προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, καθώς ούτε το παλιό αποδέχονταν. Κάθε φορά ξεχωρίζουν ένα, που είναι το βασικό της εποχής, και δήθεν υποστηρίζουν τα υπόλοιπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Δεκ 2021, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2021, 17:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:59
Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:16 Φυσικά όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί, αν είχε ακολουθηθεί η συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων, που περιλαμβάνει μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών.
Χαλαρά δηλαδή.

Πως δεν το σκέφτηκαν αυτό, είναι όντως μυστήριο.
Το σκέφτηκαν, αλλά θα ερχόταν η όμικρον και μετά η ωμέγα και δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τα εμβόλια.
Ενώ τώρα... χέζονται στο τάλιρο.
Nαι, το έστησαν όλο αυτό οι ιλουμινάτι για να βγάλουν τάληρα. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μύστες από τον Σείριο, που αποκάλυψαν τα καταχθόνια σχέδια τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ενταξει δεν βγαλανε και πολλα
36 δις η μια εταιρια μονο
Ψιχουλα
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2021, 18:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:59

Χαλαρά δηλαδή.

Πως δεν το σκέφτηκαν αυτό, είναι όντως μυστήριο.
Το σκέφτηκαν, αλλά θα ερχόταν η όμικρον και μετά η ωμέγα και δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τα εμβόλια.
Nαι, το έστησαν όλο αυτό οι ιλουμινάτι για να βγάλουν τάληρα. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μύστες από τον Σείριο, που αποκάλυψαν τα καταχθόνια σχέδια τους.
Κανένα στήσιμο.
Όσοι μπόρεσαν, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Kauldron έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:13
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:11 Ότι δε μπορείς να λιποθυμησεις ακόμη κι από τη βελόνα.

Κωλδρον κούρασες.
Αν λιποθυμήσεις απ' τη βελόνα, σε παίρνουν με φορείο? Δε μπορούν να σε συνεφέρουν εκεί?
Τόσα χρόνια χελώνα σου λέω το ίδιο αλλά εσύ δεν βάζεις μυαλό... Θα στο ξαναπώ, μην ασχολείσαι με σκουπίδια :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vagabondo έγραψε: 11 Δεκ 2021, 18:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2021, 18:30

Κανένα στήσιμο.
Όσοι μπόρεσαν, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία.
Υπάρχουν και άλλες εταιρίες κολοσσοί πλην των φαρμακευτικών. Σε κάθε περίπτωση, αυτοί που θα πληρώσουν τη λυπητερή από τα μικρά και μεγάλα λοκντάουν (μεταφορικά, στροφή στην τηλεργασία, μείωση παραγωγής/προσλήψεων κλπ) σαφώς και δεν θα είναι τα μεγάλα ψάρια. Ακόμη και αν περάσει η συγκεκριμένη πανδημία, εκ των πραγμάτων όλοι θα είναι προετοιμασμένοι για την επόμενη.

Οπότε, καλό θα είναι να υπολογίζεται ως πανδημία Α. Οι επόμενες θα είναι μεταλλάξεις της πρώτης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Το έκανα μαζί με τον πατέρα μου.Και οι 2 έχουμε περάσει κορωνοϊό. Πατέρας λίγη ζαλάδα μετά και κόπωση , γω τίποτα, Χαϊλάντερ .

Αλλά το άλλο δεν το κάνω ,με τσατίσανε με το πιστοποιητικό. :smt018
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kauldron έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:13
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:11 Ότι δε μπορείς να λιποθυμησεις ακόμη κι από τη βελόνα.

Κωλδρον κούρασες.
Αν λιποθυμήσεις απ' τη βελόνα, σε παίρνουν με φορείο? Δε μπορούν να σε συνεφέρουν εκεί?
Έχεις πετύχει ποτέ σε φάση κρίσης πανικού, που συνοδεύεται από λιποθυμία;

Ή έχεις μείνεις στις σκηνές κινηματογράφου όπου με ένα δύο χαστουκάκια κι ένα ποτήρι νερό, λήγει το θέμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”