!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρνητές διασωλήνωσης

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Αρνητές διασωλήνωσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Cecily Anne έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 13:30
Uppercut έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 13:29
Cecily Anne έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 13:22

Τί θα πει επόπτης υγείας; Τί μορφωτικό background έχει;
Από την Βικιπαίδεια:
Για την άσκηση του επαγγέλματος απαιτείται η λήψη σχετικού πτυχίου από Τ.Ε.Ι τμήματος Δημόσιας Υγιεινής, ή από αντίστοιχη σχολή της αλλοδαπής.

Μετά την κατάργηση των Τ.Ε.Ι το επάγγελμα ασκούν οι απόφοιτοι του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α) , με κατεύθυνση δημόσια υγεία, καθώς και του τμήματος Δημόσιας και Ενιαίας Υγειάς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ).
Η σχολή αυτή, λογικά, θα μαζεύει άτομα όπως αυτά που πάνε για φυσικοθεραπεία ή αλλα παραϊατρικά. Δηλαδή, άτομα που ήθελαν να γίνουν γιατροί και δεν μπορούσαν, δεν αποκτούν καμία ιδιαίτερη επιστημονική κατάρτιση και, συνήθως, δεν έχουν και τα φόντα για να αποκτήσουν. Το ότι έγινε τμήμα ΑΕΙ δεν λέει τίποτα αφού και η άλλη των φυσικοθεραπευτών έγινε :lol:
Άρα καταλαβαίνεις από μόνος σου, γιατί λένε παπαριές και γιατί κανείς δε θα έπρεπε να τους παίρνει στα σοβαρά. :102:
Νταξ ρε παιδιά μην το γαματε, δε χρειάζεται να γενικεύουμε

Λες κ δεν υπάρχουν σε όλες τις σχολές τέτοιοι
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

5 φορες την εχω δει αυτη με διαφορετικες πολεις...
τι εναι Ντοκτορ πιετσντι εσεσεφγιουταφτ γιουνιβερσιτυ?
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Πτολεμαίος έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 18:07
nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 17:47
Πτολεμαίος έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 17:44

Kατα τα άλλα φταίνε οι εμβολιασμενοι που τα κρούσματα ανεβαίνουν.
Ελλάδα είσαι, δεν υπήρχε περίπτωση να είναι ηπια θετικοί κάποιοι και να μην κυκλοφορούν ελεύθερα.
Ακομα κι αν το συμβαν ειναι πραγματικο, που γνωρίζεις πως οι νοσουσες ήταν ολες ανεμβολιαστες ? Αποκλειεται να ηταν νοσουσες εμβολιασμενες ?
Το θέμα μου δεν είναι οι εμβολιασμενοι /ανεμβολιαστοι. Το πρόβλημα μου είναι η γαμημενη ανευθυνότητα πολλών που μας πάει τόσο πίσω.
Και έχετε το θράσος μερικοί από σας, να βάζετε σε αντιπαράθεση στοιχεία από Σουηδία.
Ποια Σουηδια ... ποιες κανα καφε να ξεσουρωσεις μεγαλε ... το θεμα σου ειναι οι ανεμβολιαστοι / εμβολιασμενοι όπως σου ειπα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Οι βλακείες πληρώνονται ακριβά αλλά και επιβαρύνουν τον γενικό πληθυσμό και την κοινωνία.
Πολύ κρίμα που χάνονται έτσι ζωές.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

perseus έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 18:12
Μπα, μάλλον δεν έχει τελειώσει γυμνάσιο και προσπαθεί εγκαρδιώς να μας δείξει ότι είναι έξυπνη παρόλα αυτά με ποστ τρεντυ σοφίας στο facebook. Δες καταρχήν τα "δεν είναι αθωοι" και "vaccinated" μαλκιες που βάζει στο φώτο προφιλ της.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 18:14
Πτολεμαίος έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 18:07
nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 17:47

Ακομα κι αν το συμβαν ειναι πραγματικο, που γνωρίζεις πως οι νοσουσες ήταν ολες ανεμβολιαστες ? Αποκλειεται να ηταν νοσουσες εμβολιασμενες ?
Το θέμα μου δεν είναι οι εμβολιασμενοι /ανεμβολιαστοι. Το πρόβλημα μου είναι η γαμημενη ανευθυνότητα πολλών που μας πάει τόσο πίσω.
Και έχετε το θράσος μερικοί από σας, να βάζετε σε αντιπαράθεση στοιχεία από Σουηδία.
Ποια Σουηδια ... ποιες κανα καφε να ξεσουρωσεις μεγαλε ... το θεμα σου ειναι οι ανεμβολιαστοι / εμβολιασμενοι όπως σου ειπα.
Yeah right.
Of course.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Οι Εμβολιασμενοι και μεταδιδουν και νοσουν :e040:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

nyxtovios έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 18:31
Μπα, μάλλον δεν έχει τελειώσει γυμνάσιο και προσπαθεί εγκαρδιώς να μας δείξει ότι είναι έξυπνη παρόλα αυτά με ποστ τρεντυ σοφίας στο facebook. Δες καταρχήν τα "δεν είναι αθωοι" και "vaccinated" μαλκιες που βάζει στο φώτο προφιλ της.
Θα αναγνωρίσω ότι αν ήμουν αντιβάξερ κάτι μαλάκες σαν αυτήν και τον ΤζιΤζι θα με έκαναν ακόμα πιο αποφασισμένο να μην εμβολιαστώ μόνο και μόνο για σπάσιμο.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ναι ως γνωστόν οι ψεκ και οι ναζί ειναι που τελειώνουν το γυμνάσιο :lol:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

killzone έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:42 Οι Εμβολιασμενοι και μεταδιδουν και νοσουν :e040:
Κανείς δεν είναι σούπερ γκούφυ, και το εμβόλιο δεν είναι σούπερ φυστίκι να σε κάνει υπερήρωα.
Είναι ένα τεχνολογικό εργαλείο, το μόνο που διαθέτουμε προς το παρόν, έναντι του Covid.

Με τον εμβολιασμό, ο οργανισμός αναπτύσσει αντισώματα και ανοσολογική μνήμη έναντι του ιού, ώστε, μόλις ο ιός εισέλθει στο σώμα, να υπάρχει όσο το δυνατό αμεσότερη και ισχυρότερη άμυνα.
Γι' αυτό και θα δεις σε όλες τις μελέτες ότι το ιικό φορτίο πέφτει απότομα σε εμβολιασμένους οργανισμούς. Δεν αφήνεται ο ιός να κάνει ...πάρτι μέσα στον οργανισμό, τουλάχιστον στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
Αυτό επίσης σημαίνει ότι δεν είναι τόσο μεταδοτικός ο εμβολιασμένος οργανισμός, όσο ο ανεμβολίαστος. Μέσα σε λίγα 24ωρα, έχει ρίξει το ιικό φορτίο κατά 2/3 τουλάχιστον.

Επιπλέον, ο ρυθμός με τον οποίο οι ανεμβολίαστοι καταλήγουν σε ΜΕΘ είναι 10-15 φορές μεγαλύτερος. Κι έτσι έχουμε το σημερινό φαινόμενο να γεμίζουν οι ΜΕΘ από μόλις το 1/3 του πληθυσμού που παραμένει ανεμβολίαστο.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

foscilis έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:44

Θα αναγνωρίσω ότι αν ήμουν αντιβάξερ κάτι μαλάκες σαν αυτήν και τον ΤζιΤζι θα με έκαναν ακόμα πιο αποφασισμένο να μην εμβολιαστώ μόνο και μόνο για σπάσιμο.
Νταξ ενα κομματακι τοσο δα ψεκας το χεις κι εσυ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

foscilis έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:44 Θα αναγνωρίσω ότι αν ήμουν αντιβάξερ κάτι μαλάκες σαν αυτήν και τον ΤζιΤζι θα με έκαναν ακόμα πιο αποφασισμένο να μην εμβολιαστώ μόνο και μόνο για σπάσιμο.
Σήμερα έχεις παρουσιάσει έναν εντελώς διαφορετικό Φος,πιο λογικό,πιο προσγειωμένο,πιο κοντά στην Αλήθεια.
Σε καλωσορίζω στην οικογένεια των μελλοντικών σύγχρονων Μαρτύρων.
Δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου αυτή,εφόσον θα δικαιωθείς σε άλλα επίπεδα,ανώτερα,στα ίδια που δικαιώθηκαν οι 300,ο Σωκράτης και ο Brian Jones από τους Rolling Stones.
Μείνε μαζί μας και STAY AWAKE AND VIGILANT :smt023 :smt038 :bravo:
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

killzone έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:42 Οι Εμβολιασμενοι και μεταδιδουν και νοσουν :e040:
πιπερι
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

foscilis έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:44

:g030:
Highlander έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:46

Ναι ως γνωστόν οι ψεκ και οι ναζί ειναι που τελειώνουν το γυμνάσιο :lol:
Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο. Και αυτή ψεκ είναι όμως, απλά της άλλης μεριάς, με μια δόση τρεντιάς και ατεσιοχοριλικίου. Σίγουρα ήταν από αυτούς που πίστευαν ότι ο τσιπρας θα απολύσει τους παπαδες. Κλασσική περίπτωση καθυστερημένου που κράζοντας ακόμα πιο χαζούς νομίζει πως παίρνει μπόνους αικιου και παράλληλα θέλει να το μοιραστεί και με τους υπόλοιπους.
BigChiefWahoo έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:56
foscilis έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:44 Θα αναγνωρίσω ότι αν ήμουν αντιβάξερ κάτι μαλάκες σαν αυτήν και τον ΤζιΤζι θα με έκαναν ακόμα πιο αποφασισμένο να μην εμβολιαστώ μόνο και μόνο για σπάσιμο.
Σήμερα έχεις παρουσιάσει έναν εντελώς διαφορετικό Φος,πιο λογικό,πιο προσγειωμένο,πιο κοντά στην Αλήθεια.
Σε καλωσορίζω στην οικογένεια των μελλοντικών σύγχρονων Μαρτύρων.
Δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου αυτή,εφόσον θα δικαιωθείς σε άλλα επίπεδα,ανώτερα,στα ίδια που δικαιώθηκαν οι 300,ο Σωκράτης και ο Brian Jones από τους Rolling Stones.
Μείνε μαζί μας και STAY AWAKE AND VIGILANT :smt023 :smt038 :bravo:
:goodpost:
Έχω κλείσει ρανταβού για την άλλη βδομάδα :a040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 15 Νοέμ 2021, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:46
Κανείς δεν είναι σούπερ γκούφυ, και το εμβόλιο δεν είναι σούπερ φυστίκι να σε κάνει υπερήρωα.
Είναι ένα τεχνολογικό εργαλείο, το μόνο που διαθέτουμε προς το παρόν, έναντι του Covid.

Με τον εμβολιασμό, ο οργανισμός αναπτύσσει αντισώματα και ανοσολογική μνήμη έναντι του ιού, ώστε, μόλις ο ιός εισέλθει στο σώμα, να υπάρχει όσο το δυνατό αμεσότερη και ισχυρότερη άμυνα.
Γι' αυτό και θα δεις σε όλες τις μελέτες ότι το ιικό φορτίο πέφτει απότομα σε εμβολιασμένους οργανισμούς. Δεν αφήνεται ο ιός να κάνει ...πάρτι μέσα στον οργανισμό, τουλάχιστον στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
Αυτό επίσης σημαίνει ότι δεν είναι τόσο μεταδοτικός ο εμβολιασμένος οργανισμός, όσο ο ανεμβολίαστος. Μέσα σε λίγα 24ωρα, έχει ρίξει το ιικό φορτίο κατά 2/3 τουλάχιστον.

Επιπλέον, ο ρυθμός με τον οποίο οι ανεμβολίαστοι καταλήγουν σε ΜΕΘ είναι 10-15 φορές μεγαλύτερος. Κι έτσι έχουμε το σημερινό φαινόμενο να γεμίζουν οι ΜΕΘ από μόλις το 1/3 του πληθυσμού που παραμένει ανεμβολίαστο.

Αργα η γρηγορα θα το αποδεχτουμε ολοι οτι ο ιος πρεπει να κανει τον κυκλο του η δραση φερνει αντιδραση με αυτο που συμβαινει τωρα θα κανει τους ιους ακομα ποιο επικινδυνους η καλυτερη λυση την δινει το μονοκλωνικο φαρμακο νοσεις θεραπευεσαι κ αποκτας παθητικη ανοσια :smt023
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”