Ξέχασα να το βάλω κι'αυτό στα παραδείγματά μου. Προφανώς δεν θα προσλάμβανες τραβεστί Διευθυντή Πωλήσεων. Ούτε μπορεί τραβεστί να γίνει παπάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:55Θέμα οπτικής.Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:52Ναι ε; Στην γειτονιά μου είναι ένα mini market поυ ο ιδιοκτήτης είναι ανοιχτά ναζί. Υπάρχει νόμος που με υποχρεώνει να πάω να ψωνίσω από εκείνον; Οχι βέβαια. Το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις πολιτικές του πεποιθήσεις δεν προκάλεσε επαγγελματικές συνέπειες;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:39Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κοινοποιει τις πολιτικές του πεποιθήσεις και να μη δέχεται συνέπειες για αυτές στην επαγγελματικη του καριέρα
το τι λενε ορισμένοι οργανωμενοι οπαδοί δε δικαιολογεί απόρριψη προσλήψης λόγω πολιτικών πεποιθησεων
αυτό είναι ξεκάθαρη παραβίαση των δικαιωμάτων του ατόμου
Αλλο: Αν προκυρήξω μιά θέση στην εταιρεία μου γιά έναν εργαζόμενο στην Αποθήκη που δεν έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο, πιθανώς δεν θα με πειράξει αν είναι ναζί. Αν θέλω να προσλάβω Διευθυντή πωλήσεων ή Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, λες να μου είναι αδιάφορο αν είναι ναζί; Παραβιάζω τα δικαιώματά του αν δεν τον/την προσλάβω;
Αν δεν ήταν ναζί αλλά παρενδυτικός, θα παραβίαζες τα δικαιώματα του αν δεν τον προσλάμβανες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;
Re: Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και σε μένα είναι ξεκάθαρο. Βλέπω το κκε ως καθαρά συστημικό κόμμα.vatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:58Αποφασίστε όμως, σας φταίει το ΚΚΕ επειδή λέει "όχι σε όλα", εκτός από εκείνες τις φορές που λέει "ναι σε κάποια" οπότε και μετατρέπεται σε συστημικό κόμμα. Δε γίνεται να ισχύουν και τα δύο.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:47
Ναι, γιατί όχι;
Εκτός από την πλήρη εναρμόνιση των αντιφά με τις θεσμικές αποφάσεις προστίθεται και το κκε στους υπερασπιστές των θεσμών.
Εύχομαι να συνεχίσετε αμφότεροι στο ίδιο πνεύμα.
Προσωπικά, μου είναι απολύτως ξεκάθαρο. Όσο απλό είναι να συντάσσεται το ΚΚΕ με όλο το πολιτικό φάσμα απέναντι στην παιδεραστία, τόσο απλό είναι αν συντάσσεται μαζί του και στα ζητήματα του ρατσισμού.
Για να καταλάβεις, αν η ΧΑ πει ότι ο ουρανός είναι γαλανός, δε θα με εξέπληττε αν το ΚΚΕ συμφωνούσε. Αυτό θα καθιστούσε το ΚΚΕ ρατσιστικό κόμμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Δεν είναι νόμιμες φυσικά οι διακηρύξεις, δηλώσεις και ενέργειες των αβγών, όπως μπορεί να υπήρξαν οι αντίστοιχες του φυραρικού κόμματος στην εποχή του.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:48 Καποιοι εδω δεν καταλαβαινετε τι σημαινει ελευθερια λογου. Σημαινει πως το κρατος δεν μπορει να σε φυλακισει για τις αποψεις σου και τιποτα παραπανω. Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει πως θα σου δωσουμε βημα για να εκφραζεις αποψεις που η πλειοψηφια της κοινωνιας βρισκει αποκρουστικες.
Παράνομες είναι.
Τώρα πως μπορεί κάποιος να κάνει παρανομίες αλλά να είναι ... νόμιμος ξεπερνάει τις νομικές γνώσεις μου.
Κάτι νόμοι τσιριμπίμ-τσιριμπόμ υπάρχουν που λένε ότι αν ένα μικρό τμήμα των δραστηριοτήτων κάποιας οργάνωσης-επιχείρησης κλπ είναι παράνομο, τότε δεν βγαίνει παράνομη η οργάνωση-επιχείρηση (τιμωρείται όμως για τη συγκεκριμένη αδικοπραξία). Αλλά εδώ ποιό είναι το "μικρό τμήμα" ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Σιγά μην τελειώναμεperseus έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:57οχι δεν τελειωσαμε ,δικηγορος δεν εισαι εσυ? ποιες ειναι οι αξιες και τα ιδεωδη του Ολυμπισμου?Θυμίζω την ανακοίνωση:
«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου»
Τελειώσαμε με το πρώτο;
Δεν είμαι δικηγόρος. Και το ζήτημα εδώ δεν είναι οι αξίες και τα ιδεώδη του "Ολυμπισμού", αλλά οι αξίες και τα ιδεώδη της επιτροπής που διοικεί τη διοργάνωση στην οποία λαμβάνει μέρος η Παπαχρήστου. Το τι αντιπροσωπεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη σύγχρονη εποχή είναι γνωστό από τη σκοπιά του ΚΚΕ. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να διαφωνήσει με τον αποκλεισμό μίας αθλήτριας με αφορμή ρατσιστικές δηλώσεις, εφόσον επί της αρχής πρόκειται για κόμμα κάθετα αντίθετο στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Τη ΧΑ πώς τη βλέπεις;
- blackpaint
δε ζουμε πια στο 1972 για να χρησιμοποιεις παρωχημενη ορολογια.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:55
Θέμα οπτικής.
Αν δεν ήταν ναζί αλλά παρενδυτικός, θα παραβίαζες τα δικαιώματα του αν δεν τον προσλάμβανες;
οπως βλεπεις η ολυμπιακη επιτροπη δε θελει δηλωσεις "νεαντερνταλ¨Εξαρτάται από το ποιος θεωρεί ποιον νεάντερταλ.
Κακώς ξέχασες να το βάλεις.Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:00Ξέχασα να το βάλω κι'αυτό στα παραδείγματά μου. Προφανώς δεν θα προσλάμβανες τραβεστί Διευθυντή Πωλήσεων. Ούτε μπορεί τραβεστί να γίνει παπάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:55Θέμα οπτικής.Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:52 Ναι ε; Στην γειτονιά μου είναι ένα mini market поυ ο ιδιοκτήτης είναι ανοιχτά ναζί. Υπάρχει νόμος που με υποχρεώνει να πάω να ψωνίσω από εκείνον; Οχι βέβαια. Το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις πολιτικές του πεποιθήσεις δεν προκάλεσε επαγγελματικές συνέπειες;
Αλλο: Αν προκυρήξω μιά θέση στην εταιρεία μου γιά έναν εργαζόμενο στην Αποθήκη που δεν έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο, πιθανώς δεν θα με πειράξει αν είναι ναζί. Αν θέλω να προσλάβω Διευθυντή πωλήσεων ή Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, λες να μου είναι αδιάφορο αν είναι ναζί; Παραβιάζω τα δικαιώματά του αν δεν τον/την προσλάβω;
Και το "προφανώς" είναι σαφέστατη ρατσιστική και αντιελτζιμπιτιτζίδικη άποψη. Χρυσαυγίζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τελικα συμφωνεις με την αποφαση της επιτροπης?Και το ζήτημα εδώ δεν είναι οι αξίες και τα ιδεώδη του "Ολυμπισμού", αλλά οι αξίες και τα ιδεώδη της επιτροπής που διοικεί τη διοργάνωση στην οποία λαμβάνει μέρος η Παπαχρήστου. Το τι αντιπροσωπεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη σύγχρονη εποχή είναι γνωστό από τη σκοπιά του ΚΚΕ. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να διαφωνήσει με τον αποκλεισμό μίας αθλήτριας με αφορμή ρατσιστικές δηλώσεις, εφόσον επί της αρχής πρόκειται για κόμμα κάθετα αντίθετο στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.
η επιτροπη αποφασισε συμφωνα με τις αξιες και τα ιδεωδη τα ολυμπιακα η εκανε οτι γουσταρε?
- metaxoskolikas
Νομίζω ότι πρώτα απ όλα οι ενημερώσεις είναι υποχρεωτικό να γίνονται για το σύνολο των κομμάτων..Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:44Εξαρτάται από που την αποκλείει. Ναι, δεν μπορεί να μην επιτρέπει στους ναζί να παρίστανται στις συνεδριάσεις τής Βουλής. Ομως Π.χ. όταν κάνει Συνέδριο η ΝΔ, καλεί και κάποιον από άλλο κόμμα και απευθύνει χαιρετισμό. Υπάρχει νόμος που να επιβάλει να καλέσει και κάποιον από την Χρυσή Αυγή;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:29Μα δεν είναι νόμιμο να την αποκλείει
αυτό φαίνεται είναι που δεν έχεις καταλαβει
δεν υπάρχουν νόμοι που να πετάνε έξω από τη βουλή ψηφισμενο από τον λαό κόμμα επειδή δε σας αρεσει
Αλλο: Υπάρχει νόμος που να λέει ότι στα πάνελ των ενημερωτικών εκπομπών τνω καναλιών, πρέπει να υπάρχει και εκπρόσωπος τής Χρυσής Αυγής; Οχι βέβαια. Αν υπήρχε τέτοιος νόμος, η συμμετοχή ναζί, θα προκαλούσε μείωση τής ακροαματικότητας του καναλιού και επομένως μείωση των εσόδων.
Αλλο: Ερχεται ο Χ ξένος επίσημος. Πολλές φορές είθισται να συναντά εκτός από μέλη τής Κυβέρνησης και αρχηγούς κομμάτων. Είναι υποχρεωτικό να δεί και τον Μιχαλολιάκο;
Όπως και οι προτάσεις νόμων που κάνει η χρυσή αυγή θα πρέπει να εξεταζονται
για τα κανάλια και τα συνέδρια δεν είπα ποτέ ότι υποχρεούνται να προσκαλούν τους χρυσαυγιτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 15 Αύγ 2018, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε κάτω από ανωμάλους συνθήκας.
Αν τον Αύγουστο του 1974 ήταν πρωθυπουργός ο Κωνσταντινέσκου Καραμανλέσκου, ο Γεωργέσκου Μαυρέσκου ή ο Αντρέσκου Παπαντρέσκου υπό ομαλάς συνθήκας χωρίς να έχει προηγηθεί η επταετία, δεν υπήρχε περίπτωση να είχε νομιμοποιηθεί κανένα ΚΚΕ. Με Αντρέσκου Παπαντρέσκου κεντρώο πρωθυπουργό οι πιθανότητες θα ήταν 0.000000000001%.
Αλλά και με Αντρέσκου Παντρέσκου κανταφικό πρωθυπουργό (όπως τον έλεγαν οι προεπαναστατικοί "κύκλοι της ανωμαλίας") αποκλείεται των αποκλειότων.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Συμφωνώ με την απόφαση της επιτροπής γιατί είμαι κατά του ρατσισμού και χαίρομαι που και η επιτροπή έχει την ίδια άποψη. Αν είναι σύμφωνη η απόφαση με βάση τις αξίες και τα ιδεώδη, πρέπει να αναζητηθεί στο καταστατικό της.perseus έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:06τελικα συμφωνεις με την αποφαση της επιτροπης?Και το ζήτημα εδώ δεν είναι οι αξίες και τα ιδεώδη του "Ολυμπισμού", αλλά οι αξίες και τα ιδεώδη της επιτροπής που διοικεί τη διοργάνωση στην οποία λαμβάνει μέρος η Παπαχρήστου. Το τι αντιπροσωπεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη σύγχρονη εποχή είναι γνωστό από τη σκοπιά του ΚΚΕ. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να διαφωνήσει με τον αποκλεισμό μίας αθλήτριας με αφορμή ρατσιστικές δηλώσεις, εφόσον επί της αρχής πρόκειται για κόμμα κάθετα αντίθετο στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.
η επιτροπη αποφασισε συμφωνα με τις αξιες και τα ιδεωδη τα ολυμπιακα η εκανε οτι γουσταρε?
- blackpaint
Κανεις μεγαλοοοο λαθος. Εαν ειχες επιχειρηση με καλλυντικα πχ, μια τρανς (και οχι "τραβεστι" διευθυντρια πωλησεων θα μπορουσε να ειναι πολυ μεγαλο ασσετ.Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:00 ]Ξέχασα να το βάλω κι'αυτό στα παραδείγματά μου. Προφανώς δεν θα προσλάμβανες τραβεστί Διευθυντή Πωλήσεων. Ούτε μπορεί τραβεστί να γίνει παπάς.
Οπως αυτη,
η οποια βγαζει πολλα 1000κα απο σπονσορες στο ΥΤ και στο ινστα.
Φίλε Γούντεντ, είσαι στην ενότητα της Πολιτικής, κράτησε τα επιτυχημένα προγνωστικά για την ενότητα των Αθλητικών
Έγραψα ήδη ότι είναι απαραίτητη για τα συστημικά κόμματα ως αντίπαλο δέος.
Με αυτήν την έννοια παίζει στο θεωρητικώς αντισυστημικό αλλά ουσιαστικώς -επίσης- συστημικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- metaxoskolikas
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η ραγδαία άνοδος των αλτ ραιτ κομμάτων δείχνει ότι το μόνο που καταφερατε ήταν να εξοργισετε τον κόσμο που πλέον απορρίπτει τις ιδέες σαςblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:45 Μαλακιες τα περι μπαμπουλα. Οσο δεν ζουμε σε μια μετα-εθνικη, μετα-φυλετικη κοινωνια, εχουμε αναγκη απο ισχυρο αντιρατσιστικο κινημα. Και εχει γινει πολλη δουλεια, οι συνειδησεις εχουν αλλαξει, πολυς κοσμος εχει συνειδητοποιηθει. Κανεις δεν μιλα με φυλετικα και εθνικα στερεοτυπα πια, εαν φυσικα δε θελει να τον κοιτανε σα να χει βγει απο καμια σπηλια. Κανεις δε λεει ρατσιστικα ανεκδοτα πια, εαν δε θελει να εισπραξει βλεματα αποδοκιμασιας. Το αυτο για τον σεξισμο, τον μισογυνισμο και την ομοφοβια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 18 Απαντήσεις