!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα παίρνατε το χάπι;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Θα παίρνατε το χάπι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

πατησιωτης έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:01
nik_killthemall έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 00:56
πατησιωτης έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 00:53 Το θέμα είναι ότι εάν επιβεβαιωθεί το ποσοστό επιτυχίας 89% στον γενικό πληθυσμό,η επιδημία του κορωνοιού λήγει.Μόλις ο οποιοσδήποτε έχει συμπτώματα κάνει τεστ και αν βρεθεί θετικός παίρνει τα χάπια όταν φυσικά αυτά θα υπάρχουν στα φαρμακεία,πράγμα που οπωσδήποτε θέλει μερικούς μήνες ακόμη.
Δεν θα το έλεγα ! Και πάλι αν δεν γίνει χρήση του χαπιου από αυτους που κατά 90% γεμίζουν τα νοσοκομεία, θα έχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα που εχουμε σημερα !

Και 189% επιτυχια να έχει, αν το χαπι δεν χορηγηθει σε αυτους που προτιμα ο κορονοϊος 98 στις 100 φορες, θα είσαι ακριβως στο ιδιο σημειο, αναμεσα σε οπαδους βαξ αντιβαξ, γαυρους βαζελους μνη αντιμνη οι απο δω τους απο κει ...
Είναι διαφορετική η ψυχολογία αυτού που έχει βγει θετικός και αυτού που νομίζει ότι είναι άτρωτος.
Μόλις βγει θετικό το δείγμα και πάει στον παθολόγο του και αυτός θα του γράψει το χαπάκι,νομίζεις ότι δεν θα το πάρει;
Δεν υπάρχει πια το δεν θα μου συμβεί.Συνέβη.Και έχεις πέντε μέρες για να προλάβεις.Μόνο κομμάντο αυτοκτονίας δεν θα το πάρουν.
Σε αυτο οντως θα σου αναγνωρισω ποιντ, ναι λογικα ο ηλικιωμενος που θα εχει διαγνωστει θα το παρει συντριπτικα ! Αρα η επιτυχια δεν εγκειται τοσο στο 89% αποτελεσματικοτητα, όσο στο οτι είναι κάτι που μπορει να χορηγηθει αφου (και οχι πριν) ο αλλος νοσησει.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:02
Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:01 ουτε νερο δεν θα επαιρνα απο την φαιζερ
ειναι μια καταραμενη εταιρεια που εχει στειλει στον αλλο κοσμο/σακατεψει εκατομμυρια ανθρωους παγκοσμιως με τα σατανομπολια της
το ιδιο θα κανει και με τα χαπια.θα σου προκαλουν ή καρκινογενεσεις ή εσωτερικη αιμμοραγια για να σε ξεκανουν

αν κολαγα κοβιντ(κοινο κρυολογημα δηλαδη) και με επαιρνε βαρια θα εκανα σαουνα και μετα τσαι με λεμονι και υπνο
την επομενη μερα θα ημουν περδικι :8)
Μακάρι.
Γιατί υπάρχει η πιθανότητα να έχεις άλλου είδους φτερά.
Απεύχομαι.
μα κι εσυ δεν κολησες κοβιντ?
ζεις,ετσι δεν ειναι? :8)
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:01
αν κολαγα κοβιντ(κοινο κρυολογημα δηλαδη) και με επαιρνε βαρια θα εκανα σαουνα και μετα τσαι με λεμονι και υπνο
Σάουνα, tea bagging...

Φίλε δε γιατρευονται όλα με λίγη ΠΟΥΤΣΑ...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 23:49
taxalata xalasa έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 23:44 αμα δεν εχεις τιποτα, γιατι πρεπει να παρεις κατι με το ζορι;

για να μην κολλησεις; χαχα. γαργαληθηκα...
για τον ίδιο λόγο που εμβολιάζονται τα παιδιά και οι άνθρωποι γενικώς.
καμια σχεση.

δεν εχω κανει στα παιδια μου mRNA εμβολιο.

δεν ξερω εσυ αν ειχες χρονομηχανη και τα εκανες mRNA οταν εισουν μικρος.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:06
stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 00:32 Βρε πουλάκι μου, το 2% των νεκρών της πανδημίας Covid που αφορά μικρές ηλικίες είναι μεγαλύτερο από το σύνολο των νεκρών από την πανδημία Η1Ν1 κάθε ηλικίας!!!
Για άλλη μια φορά λες αρχιδιές. Δεν ξέρω πού βρήκες αυτό το 18.000, αλλά αυτό λέει ο CDC:

Additionally, CDC estimated that 151,700-575,400 people worldwide died from (H1N1)pdm09 virus infection during the first year the virus circulated
Πάλι με estimated θα συζητάμε;

https://www.in.gr/2010/08/10/b-science/ ... os-ygeias/

Ο ιός Η1Ν1 ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η πανδημία έχει πλέον τελειώσει, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την έδρα του οργανισμού στη Γενεύη, η γενική γραμματέας του ΠΟΥ Μάργκαρετ Τσαν δήλωσε ότι ο ιός «έχει εν πολλοίς ολοκληρώσει τον κύκλο του» και ο πλανήτης βρίσκεται πλέον στη «μετα-πανδημική φάση».

Πάντως η λήξη του συναγερμού δεν σημαίνει ότι ο ιός έχει εξαλειφθεί και δεν προκαλεί νέα κρούσματα -το τελευταίο δίμηνο έχουν αναφερθεί ακόμα 200 θάνατοι, ανεβάζοντας τον απολογισμό σχεδόν στους 18.500 νεκρούς από την εμφάνιση του ιού στο Μεξικό την άνοιξη του 2009.

10 Αυγούστου 2010

Η πανδημία του H1N1 άφησε 18.500 νεκρούς. Η πανδημία του Covid γράφει 4,5 εκατομμύρια, και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 06 Νοέμ 2021, 01:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Philip Mortimer έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:05
Η πίεση που έχει ασκήσει το κράτος είναι μέσα στα πλαίσια της δικαιοδοσίας του και δεν έχει ηλικιακό πρόσημο. Από εκεί και πέρα το ζήτημα είναι νοοτροπίας.
Γι αυτό και σε χώρες όπως η Πορτογαλία, οι σκανδιναβικές κλπ βλέπουμε σχεδόν απόλυτο εμβολιασμό στις μεγάλες ηλικίες και υψηλότατο στις νεαρές.
Μην ασχετολογουμε, κανεις δεν ειπε πως ειναι εκτος κρατικης δικαιοδοσιας ! Ολοι μας εδω γνωριζουμε πως το κρατος ασκησε και ασκει πολυ μεγαλυτερη πιεση στους νεους αποτι στους γερους !

Αυτο που λες περι νοοτροπιας με την Πορτογαλια ισχυει, με την Σουηδια ομως οχι δεν ισχυει, με την Σουηδια η διαφορα που εχουμε είναι οι εμβολιασμοι στους ανω των 50 ετων (στη Σουηδια ειναι >92%), στους κατω των 50 ετων μεχρι προ μηνος εμεις ειμασταν ψηλοτερα απο τη Σουηδια ! Και ?

Μαν δεν χρειαζεται να βγαλεις γενικο κανονα για να περιγραψεις τον κοσμο και το συμπαν, χρειαζοσουν κατι συγκεκριμενο απλα για να εχεις πετυχει εδω ειδικα στην Ελλαδα οπωσδηποτε εμβολιασμο 95% στους ανω των 50 ετων, και απλα οτι καλυτερο στους κατω των 50 ετων, το πρωτο (και οχι το δευτερο) θα εσωζε το συστημα υγειας !

Δεν το πετυχες ! Η τακτικη που ακολουθειται εδω και 10 μηνες δεν αποδιδει, αντι για 95% εχεις βια 76-77%. Θες να εξακολουθησεις στην ιδια τακτικη πιεσης πρωτιστως στους νεους (εκτος κι αν πιστευεις πως τα μετρα στις καφετεριες, στα σινεμα, στα εμπορικα κεντρα, στα κεντρα αθλησης αφορουν τους ηλικιωμενους :smt005: ) ? Οκ νο προμπ δεν θα αλλαξει κατι, τα νοσοκομεια θα συνεχισουν να ξεχειλιζουν, και όχι επειδη ο 30αρης που δεν μπορει να παει πλεον για καφε δεν εμβολιαστηκε !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 06 Νοέμ 2021, 01:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:01
πατησιωτης έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 00:09 Απλώς είναι πιο θανατηφόρος και βλαπτικός σε σημείο να μην υπάρχει ομάδα που να είναι σίγουρη ότι μπορεί να τον περάσει χωρίς κακές συνέπειες.
Μέσος όρος θανάτων γρίπης της τελευταίας δεκαετίας στους 0-17: 502 (σε 9.3 εκ. κρούσματα)
Θανάτοι κορωνοϊού Φεβρουαρίου 2020-Μαΐου 2021 στους 0-17: 332 (σε 26.8 εκ. κρούσματα)

Τα στοιχεία είναι του CDC. Ο κορωνοϊός είχε και μικρότερη θνησιμότητα στους 0-17 (σύνολο θανάτων) αλλά και υποπολλαπλάσια θνητότητα (θάνατοι/κρούσματα).

Οπότε δεν ισχύει ότι για τον κορωνοϊό καμμιά ομάδα δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι θα τον περάσει χωρίς κακές συνέπειες. Οι νεότεροι κινδυνεύουν πολύ μα πολύ λιγότερο, σε επίπεδο υποπολλαπλάσιο της γρίπης.
ο κορωνοϊός είναι η γρίπη με επιστημονικό και τρομερό όνομα.

ειναι ο ιδιος ιος μεταλαγμενος ακουσια ή εκουσια.

..κοβει βολτες, απο ενα πτηνο που λαλησε με LSD και βατεψε μια κοτα που την εφαε το γρν που το δαγκωσε η νυχτερις που την εφαε ο τσινεζος και κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.

και παρτε εμβολια στο καπακι, γιατι εχομε και μετοχαι που πρεπει να ρεφαρομεν......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 06 Νοέμ 2021, 01:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:08
taxalata xalasa έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 23:44 αμα δεν εχεις τιποτα, γιατι πρεπει να παρεις κατι με το ζορι;

για να μην κολλησεις; χαχα. γαργαληθηκα...
καμια σχεση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις ιδέα για τα εμβόλια που έχεις κάνει στα παιδιά. Απλά τα έκανες.
Ούτε και γνώριζες ότι τους έκανες το 6δύναμο, δηλαδή 6 δόσεις διαφορετικών φαρμάκων ταυτόχρονα.

Ξαφνικά έγινες γνώστης του mRNA...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:13
stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 00:32 Βρε πουλάκι μου, το 2% των νεκρών της πανδημίας Covid που αφορά μικρές ηλικίες είναι μεγαλύτερο από το σύνολο των νεκρών από την πανδημία Η1Ν1 κάθε ηλικίας!!!
Για άλλη μια φορά λες αρχιδιές. Δεν ξέρω πού βρήκες αυτό το 18.000, αλλά αυτό λέει ο CDC:

Additionally, CDC estimated that 151,700-575,400 people worldwide died from (H1N1)pdm09 virus infection during the first year the virus circulated
Από την στιγμή που δεν μπορούμε να διαγνώσουμε το σύνολο του πληθυσμού, ναι. Κι αυτό κάνει η επιστήμη σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις. Οι εκτιμήσεις αυτές δεν είναι ράντομ μαντεψιές, σαν τις παπαριές που πετάνε οι εγχώριοι τηλεμαϊντανοί που προβλέπουν κρούσματα επόμενων μηνών. Είναι καρπός μακροχρόνιων μελετών, μοντέλων και επιστημονικής μεθοδολογίας.

Πραγματικά, στα τεράστια παπάρια μου τι γράφει το in.gr και κάθε καρνάβαλος που παραθέτεις. Με ενδιαφέρει τι λέει η επιστήμη και γι' αυτό παραθέτω τον CDC, όχι τον Μάνο Δανέζη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:18
stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:13

Πραγματικά, στα τεράστια παπάρια μου τι γράφει το in.gr και κάθε καρνάβαλος που παραθέτεις.
Π.Ο.Υ. λέγεται. Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

https://www.who.int/
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ο ΠΟΥ δεν εκτιμά θνησιμότητα της γρίπης, δεν έχει μοντέλα γι' αυτό το πράγμα και δεν είναι αυτό η δουλειά του.

Αντιθέτως, είναι δουλειά του CDC, του ECDC και μελετητών παγκοσμίως. Αυτά λέει η επιστήμη, λοιπόν:

https://www.cdc.gov/flu/spotlights/pand ... imates.htm

Όλα τα άλλα είναι μαλακίες που κακώς σε αφήνει το φόρουμ να τις επαναλαμβάνεις ατιμώρητος, γιατί δεν είναι θέμα άποψης, είναι απλώς ΨΕΜΑΤΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:18
καμια σχεση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις ιδέα για τα εμβόλια που έχεις κάνει στα παιδιά. Απλά τα έκανες.
Ούτε και γνώριζες ότι τους έκανες το 6δύναμο, δηλαδή 6 δόσεις διαφορετικών φαρμάκων ταυτόχρονα.

στον καθρεφτη μιλας?

οχι βεβαια δεν εγινα Ξαφνικά γνώστης του mRNA... και γι' αυτο δεν το εμπιστεύομαι όπως τα παραδοσιακά εμβόλια.

εσυ έγινες γνωστης και τα εμπιστευθηκες και μπολιαστηκες με αυτα γιατι εισαι ΠΙΣΤΟΣ στην φαρμακολογια του Down Jones...

κοιμησου, το κρατος σου εργαζεται για σενα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:01 ουτε νερο δεν θα επαιρνα απο την φαιζερ
ειναι μια καταραμενη εταιρεια που εχει στειλει στον αλλο κοσμο/σακατεψει εκατομμυρια ανθρωους παγκοσμιως με τα σατανομπολια της
το ιδιο θα κανει και με τα χαπια.θα σου προκαλουν ή καρκινογενεσεις ή εσωτερικη αιμμοραγια για να σε ξεκανουν

χαχαχαχαχαχαχαχ
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

δηλαδη, εσεις οι πονηροι, πηρατε μετοχες στις μπολιοεταιρειες και ζμπρωχνετε το προιον σας με το ζορι σε ολους μας και το πληρωνουμε απο τους φορους με το ζορι για να ειστε εσεις οι μετοχοι του κτηνιατρου στο 206,88% απόδοση στο 6μηνο...

και λετε τους αλλους ψεκες...

κοινωνικοψυχολογικη χειραγωγηση προς ιδιον οφελος...

βλεπεις το ψεκαστηρ το εχω στο αβαταρ ετοιμο να σε ψεκασει, προσεχε τι θα πεις...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28
stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:18

καμια σχεση.

στον καθρεφτη μιλας?
Καθόλου.
Απλά, κάποια στιγμή θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να παραδεχτείς ότι δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα γράφεις.
Η τεχνολογία mRNA δεν διδάσκεται στο pronews.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”